Dungeon Siege 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

már rájöttem mindenre azzal a staffal lehet csak az õrült elfet kiszabadítani

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

shaba rájöttél már hogy miért ugyan annyi a sebzése a 2esnek mint a 3masnak? (firebolt)
lécci segitsen valaki!!!!!!!!!! #2731
shaba23
quest log mit ír, hová kell menni?
Shep. Ha jol emléxem akkor a keleti dzsungelben van egy shrine. Elven asszem. Oda kell bemenni és annak a legalján van egy kut amiböl inni kell. Ennyi
shaba23
csak olyanba tudod, ami szürke és enchantable...sajnos a tápos cuccokat nem lehet tápolni tovább😊
shaba23
íjjászomnak megvan a full ethernal set😊 robin hood style
Szevasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy tört játék felpatchelve (v2.1) miért nem megy lanon? Nem látjuk egymás szervereit meg ilyenek. Ha valaki tudja a választ könyörgöm irjon<#idiota>
Shep
Még vmi, vannak ilyen apró tárgyak amik javítják a fegyverek értékeit, nade ezeket hogy tudom rápakolni a fegyverekre?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Miután a bányából kiszabadult a csaj felszabadítottak, felmentem a great hallhoz ott beszéltem egy csajjal, aki kiszúrta hogy megmart vmi állat aztán teljesen pánik lett, hogy jaj jaj jön a kórság meg minden, szóval most mennem kellene gyógyírt találni, de a nyíl valahova középre mutat szóval nem tudom merre induljak, tud vki ebben segíteni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

shaba23
nem öltem meg, csak lõttem😊
Tower Guard
Most tartok a Zaramoth Horns teleportnál.Már nem sok kell hogy kijátszam mi?Azért kérdem mert én még elõtte szeretnék 1-2 mellékküldit megcsinálni és attól tartok hogy utána nem lehet

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tower Guard
Már rég kellett volna jönnie lehet hogy nem vetted észre de ha eddig nem jött hát a bányákban fog nekem egymás után 2szer jött

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tower Guard
Nincs mágusom sajnos nemtudom

Tower Guard
Megölted?Akkor többször nemhiszem hogy jön

shaba23
nem értem a spelleket...már tudok venni a boltban firebolt III-at, te a sebzése ugyanaz, mint a 2esnek...most akkor ez hogy van?
Tower Guard
Nagyon úgy néz ki hogy az<#vigyor>

shaba23
szerintem csak akkor van értelme, ha az egész party MF összeadódik, hiszen ez igazság szerint single játék, abban meg nem igazán tudsz (nem lehet) ügyelni, hogy azzal a karival ölj, akin a magas érték van

lehet jó enchantos cuccot csinálni? szvsz a amiket MF-dal találsz, az jobb...én legalábbis normális enchant anyagot nem találtam

zsirfecske
ha jól láttam Curtis két kérdésére nem érkezett válasz, pedig engem is érdekelne:

1. "Az "x% Chance to find magic items" összeadódik a partiban, vagy mindenkire külön-külön vonatkozik? Tehát ha rajtam van ilyen cucc, akkor csak az általam megölt lények után kapom a bónuszt?"

2, "Ha sok a "xy% chance to find magic items" értékem, akkor csökken az esélyem arra, hogy enchantable cuccokat találjak? Vagy ez is mágikusnak számít?"

próbáltam utánanézni ezeknek, de sajna elég légbõlkapott infók ezek:

1. aki megöli a szörnyet/nyitja a ládát annak a "chance to find magic items" értéke számít (JAVÍTSATOK KI!). nekem ez furcsa, mert mióta pl. bevettem Finala-t (elõtte szólóztam) tök szar cuccokat kapok a fõkarim ládanyitásaikor is. ok, lehet véletlen is, de lement +5-6 level azóta és összvissz 2 set item jött...

2. elvileg fix-en meg van adva szörnyenként (erõsségüktõl függõen) hogy mennyi eséllyel pottyan ki belõle adott típusú tárgy (csak példa: mondjuk magic 25%, enchantable 20% ,rare 5%, set 2% stb.) és valahogy ezt módosítja egy képlet a char szinted, az ellenfél szintje és a "chance to find magic items" értéked szerint. láttam ehhez valahol egy post-ot, de sajna becsuktam és nem vagyok képes újból rátalálni <#falbav>

ha vki tud errõl vmi pontosabbat, légyszi ossza meg velünk! köszi

shaba23
írd át a végigjátszásban, mert a lesser chant of intellect nem az erõt növelii
shaba23
onnan indultál😊
keresem az elf börtönt h megkpjak egy mellélküldit plíz help!

Magic Boy
Csak azért kérdeztem,mert láttam pár képet ahol magyaul voltak a dolgok!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

az elf börtön az hol van?

Mi a szamár(Pack Mule) fõ képessége ha teljesen felnõtt és mennyi cuccot bír el akkor?

www.tszt.atw.hu --> Gyertek fórumozni! Fórumtémák vannak mindenről!Szavazz a több mint 100 szavazáson!

A spell magától erõsödik ahogy nõ az inelligenciád

www.tszt.atw.hu --> Gyertek fórumozni! Fórumtémák vannak mindenről!Szavazz a több mint 100 szavazáson!

shaba23
izé...láma kérdés, de miaz, hogy fejleszteni egy spell-t? ez nekem valahogy kimaradtO_o
Random jön, általában rare cuccok megjelenésével függ össze, és mintha nagyobb partinál gyakoribb lenne - legalábbis amikor full partival toltam, sokkal többet akadtam vele össze, 15-ször az alapgame végéig, míg szólózva 3szor.
Pedig jók az állatok😊 A petet lehet és érdemes is etetni cuccokkal. A kézikönyvben le van írva, hogy milyen cuccoktól mely képességei fejlõdnek. Én egy karival szólózok most (full parti túl erõs és unalmas lett a végére), csak egy pacit vettem fel, hogy cipelje a cuccokat, és hogy jól birja a strapát, erõre és ac-re gyúrtam neki. Na most majdnem dupla hpja van mint a harcosomnak (igaz, azt nem hpre gyúrtam), emellett tûrhetõ acja is, szóval nem kell félnem, hogy elhalálozik😊 Van 3 oldal inventorija, cucc fér bele kényelmesen. A többi petnek meg gondolom szintén vannak kellemes és használható extrái, pl a lapdragon powerregent ad, a jégelementál mannaregent, stb.
Hi,

Ezt a ??? nevû fickót mikor kapom meg? Mert az ACT III Chapter 2-nél még sehol semmi. Kösz!

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

En most toltam kicsit lan-on de valahogy fos fegyvereket dobnak el a szornyek.
shaba23
marhajó...megöltem a ??? fickót és 4 cucc olyan helyen van, hogy nem lehet összeszedni
shaba23
létezik térkép, ami a szellemek helyét mutatja? idegbajt kapok😊
Tower Guard
Hát sajnos ez igaz de én gyûjtöm mindet a ládámban Lothar 3 cucca hiányzik Night's shadow set-nek meg a másik fegyvere

Nem még alap, most felhúztam Finala-t is 28-as szintre, szóval már két combat mage is van velem, de semmi, egyikre se reagál, hogy cseszné meg. Az a fura, hogy senkinél nem írja, ki, hogy rossz a fegyver ill. ha Taar-al lövöm encase-el akkor nála kiírja, hogy wrong weapon. Szóval passzolom a témát, tuti bug, csak ahogy halottam elég jó cucc van Arinth-nál és az kéne😞(. Ha esetleg valakinek van ötlete szívesen venném.
jazzy
Lesz meg par mimic kb 5-6 db, normal vegen nagyon erosek a mimicek. ezenkivul lesz par enemy akik a foldbol jonnek ki / leugranak vhonnan, masszoval csak ugy megjelennek.
azért kösz
jazzy
Fizetos ftp.. torrent..
Hi all! Gondolom volt már kérdés de nem találom a a keresõben. A kérdés a következõ: honnan lehet letölteni a a játékot? Elõre is kösz
shaba23
ha megcsináltad a kapcsolódó questet
tényleg van az a bug, hogy elveszhet a mentés?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Olyan mikor tudok venni majd?

értem, thx

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

úton-útfélen 😊
és hol találok olyanokat akiket felvehetek a csapatba?
mert még csak a harcos van rajtam kívül!

Azért a werewolf igencsak komoly.
elõször 500 arany majd ha még valaki kell akkor már 1500 arany

Az elején még jól jön az állat de késõbb már nem sokat ér.
A fogadóba tudod növelni a partyt! A gyertyás nõnél!

nem tudjátok, hogy érdemes állatot venni vagy nem?
és hol lehet bõvíteni a partyk számát?

Van pajzs, csak az az aprócska gáz a settel, hogy mire elég cuccot megtalálsz hozzá, annyira elavul, hogy jobb hanyagolni.