Dungeon Siege 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Lenne egy olyan kérdésem hogy tört játék felpatchelve (v2.1) miért nem megy lanon? Nem látjuk egymás szervereit meg ilyenek. Ha valaki tudja a választ könyörgöm irjon<#idiota>#idiota>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
lehet jó enchantos cuccot csinálni? szvsz a amiket MF-dal találsz, az jobb...én legalábbis normális enchant anyagot nem találtam
1. "Az "x% Chance to find magic items" összeadódik a partiban, vagy mindenkire külön-külön vonatkozik? Tehát ha rajtam van ilyen cucc, akkor csak az általam megölt lények után kapom a bónuszt?"
2, "Ha sok a "xy% chance to find magic items" értékem, akkor csökken az esélyem arra, hogy enchantable cuccokat találjak? Vagy ez is mágikusnak számít?"
próbáltam utánanézni ezeknek, de sajna elég légbõlkapott infók ezek:
1. aki megöli a szörnyet/nyitja a ládát annak a "chance to find magic items" értéke számít (JAVÍTSATOK KI!). nekem ez furcsa, mert mióta pl. bevettem Finala-t (elõtte szólóztam) tök szar cuccokat kapok a fõkarim ládanyitásaikor is. ok, lehet véletlen is, de lement +5-6 level azóta és összvissz 2 set item jött...
2. elvileg fix-en meg van adva szörnyenként (erõsségüktõl függõen) hogy mennyi eséllyel pottyan ki belõle adott típusú tárgy (csak példa: mondjuk magic 25%, enchantable 20% ,rare 5%, set 2% stb.) és valahogy ezt módosítja egy képlet a char szinted, az ellenfél szintje és a "chance to find magic items" értéked szerint. láttam ehhez valahol egy post-ot, de sajna becsuktam és nem vagyok képes újból rátalálni <#falbav>#falbav>
ha vki tud errõl vmi pontosabbat, légyszi ossza meg velünk! köszi
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
www.tszt.atw.hu --> Gyertek fórumozni! Fórumtémák vannak mindenről!Szavazz a több mint 100 szavazáson!
www.tszt.atw.hu --> Gyertek fórumozni! Fórumtémák vannak mindenről!Szavazz a több mint 100 szavazáson!
Ezt a ??? nevû fickót mikor kapom meg? Mert az ACT III Chapter 2-nél még sehol semmi. Kösz!
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
mert még csak a harcos van rajtam kívül!
A fogadóba tudod növelni a partyt! A gyertyás nõnél!
és hol lehet bõvíteni a partyk számát?