Dungeon Siege 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
plíz help, 2.1-es patch-el tolom a gémet, 2.act elején kijövök Aman'lu-ból, van rögtön ott egy híd egy tavon, 2.szor megyek át rajta és errorral kivág 😞 WTF? thx

Én is kíváncsi vagyok, mit tud a full set, már csak 2 hiányzik.
Én csak petekkel megyek, nekem ne lopja senki se az xp-t<#boxer>

lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby

Szerintem felesleges. Valdis 1 varazslata veszelyes , az elol meg siman el kell futni, amugy nem igazan sebez. Elegge el van cseszve, hogy eloszor azzal kell szorakozni hogy becsalogassam a lovegtorony ele, aztan meg csak ott allok mellette es csak csepelem mert sebezni alig tud.
pera
Én ebbõl kettõt találtam, viszont a hozzá tartozó többi elembõl egyet se. Önmagában meg nem túé erõs. Találtam egy sokkal jobb ballistát.

Na hát ezért fogok még kalandozni mielõtt lenyomom a fõgenyát. fullos set-eket akarok összedobni.

Mimichez mekkora far shot kell hogy ne találja el az íjászt? Enyémnek volt valami +20-25%, és azelõtt kifeküdt hogy lõtt volna.
Harcosnál van értelme pajzsra specializálódni dual wield helyett, számít a sok AC, vagy mindenki leszarja mint a dioban? Ha pajzsom van de rakok 1et dualra, majd utána a fegyvergyorsításra, akkor az az 1 szál kardomat is gyorsítani fogja (nem írják hogy követelmény a dual, de abban az ágban van)? Most épp ilíen pajzsos barbim van tanknak, de nagyon nem vettem észre hogy számítana valamit, ugyanúgy megütik.

Jelenlegi partym: lightos cm, druida, pajzsos tank, íjász. Ha nem lenne alap nálam a mágus, sebzés szempontjából lecserélném mégegy íjászra. Hivatalosan elég keveset sebez, de úgy lõ mint a géppityu, van hogy mire elnyomnék egy joltot, már nincs célpont.
Ez olyan mintha valami autós dísztárcsa lenne. 😉
ITT egy helyes kis dobófegyver.

lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby

jazzy
az elejen nagyot sebzo (viszonylagosan) kis hpjubol van sok.. act3 vegen kicsinalnak ha nem vigyazol.
Én nem tom de szerintem nem a vége mert én ACT III elején mág 41 voltam. De lehet már a vége😊

www.tszt.atw.hu --> Gyertek fórumozni! Fórumtémák vannak mindenről!Szavazz a több mint 100 szavazáson!

pera
Most készülök Valdis kinyírására. Ez a vége???
Most mind a 4 karim 38 lvl-en van. Ha ez a vége akkor még elmegyek egy kicsit kalandozni. Aztán majd erõsebben visszatérek... <#vigyor1>

Hi,

Az ACT III elején vagyok, de egy picit egysíkú most(Morden város: Darthrul). Azzal szórakozok, hogy ha van egy csomó ellenség, körbe-körbe rohangálok, azok minimum 20-an jönnek utánam. mikor 5-6 fps-re lelassul a game <#circling> megállok, elnyomok egy Invulnerability-t, várok 10 másodbercet, míg körémgyûlnek, utána elnyomok egy Gathered Bolt-ot és egy nagy véres robbanás után vége a mókának. Sehol senki. <#eljen> Ezzel a mozzanattal ált. megtelik a három karakterem inventory-ja, teleport, cuccot elad, lóvé, vissza, hent power-up, Gathered Bolt (BUMM), teleport, cuccot elad, lóvé, vissza...stb. <#sniffles> De amúgy jó 😊

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

lol, már lesüllyedt a topig 1 oldalnyit, up! 😊
Tower Guard
Asszem várok a veteránnal amúgy is itt a suli a nyakamon(de legalább elõtte kijátszottam).Hajjj<#szomoru1>

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

zsirfecske
kérte vki:
pet alap infók

Tower Guard
Csak úgy ha beküldöd az innbe és bérelsz másikat

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Lest4t
valamelyik társamat ki tudom cserélni másikra?

Tower Guard
KIJÁTSZOTTAM<#merges2><#vigyor><#eplus2><#eljen><#vigyor1>
Nagyon jó volt

Kizárt dolog, a szellem adja a kapu elõtt, addig le se tudsz menni a kriptába.
misztikus chant a neve, és nincs hozzá leírás

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

a chant is letiso nevét mondja ki

shaba23
nem kellet chant...mondom csak be kellett írni chat ablakba, hogy letiso és kinyílt az ajtó...letiso dobott lila íjjat, már elég rég óta jobbat lehet venni a vendorban 😞
pedig mellékküldik elég sok extrát adnak
gamespoton nagyon jó leírás vana küldikhez!

jazzy
nemtudom hogy vagy vele de nekem olyanom nem volt hogy letiso chant
Odamész a megfelelõ helyre, aztán elnyomod a letiso chantot.
Lest4t
amúgy nincs harcosom =)

jazzy
okeoke😊
jazzy
most arrol beszelsz lestat amikor a var tetejen vagy ugye? ott van 1 nyilpuska, fele kell forditani a foldon levo fogaskerekekkel, aztan rakattintasz a nyilpuskara es meglovod..
Lest4t
ehehehh.. monnyuk én a mellékküldetésekkel nem nagyon foglalkozok 😊

Gyorsan. 😊 Harcossal eléállsz, átlehel felette, elmehetsz kajálni, mire visszajössz, magától legyakja.
jazzy
lestat tuljutottal mar a sarkanyon ?
Már elõbb elmondta Hmuda. A nagyobb számú spellek tovább fejlõdhetnek. Ennyi.
shaba23
bazz...be kellett írni chat-be...😄
shaba23
<#szomoru1><#rinya><#wilting>
Lest4t
hú passz ezt már elfelejtettem hogy csináltam meg sry ;s

shaba23
még annyi, hogy van olyan questem, hogy erre a fára állva kéne azt mondani letiso

de hogy a fenébe mondjam?
shaba23
szedd le a peccset
shaba23
lementem, megöltem valdist tök könnyen, de elõtte volt egy fehér csillagom és egy töld fa volt a pdlón, de hiába mentem oda, nem történt semmi, nincs gomb sem, csak kíírja a szöveget a haronic echo-ról

erre van vmi megoldás?
Senki nem tud hozzászolni a törtjáték lan gondomhoz?
Shep
Igen, közben rájöttem, figyelmetlen voltam, de most ott szívok lementem a liftel és tele van ilyen táp ellenekkel, 2 villám és meghaltam, ez a csupszon visszarohangálás meg nem olyan izgi, de mikor odaérek a szerkó rákerül de utánna megint 2 villám megint meghaltam jöhetek újra, mi a bánatot csináljak, maradjak kint tápolni, vagy mi a fene, ezt utláltam az 1ben is állandóan meghaltam fõleg a vége fele, mondjuk nem tudom ha ez a legkönyebb fokozat mlyen durva lehet a legnehezebb.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

shaba23
kösz
Lest4t
helyes sorrendbe kell tenni a köveket.. ha kicsit visszaméssz, a földre rajzolva megtalálod a sorrendet

shaba23
mármint, ha pakolom rá a pontokat?

nemtom, én nem peccseltem
shaba23
megkellene nyitnom az azunite catacombs-t, van 4 db forgatható kõ és egy liftakna, de hiába tekergetem a köveket nem történik semmi 😞
Spelleknél ha turod fel az adott skillt egy idö után eléred a max sebzést. 2esnek kisebb a max sebzése mint a hármasnak. DE VALAKI SEGITSEN MÁ!!!!!! #2731
Lest4t
én a tûzet köpködõsrõl beszélek a vár tetején =)

shaba23
közel mész és ütöd...elõsször azt a fejét, amelyik gyógyít...kiírja melyik az
lécci segitsen valaki!!!!!!!!!! #2731
shaba23
nem
Lest4t
a 2. act végén hogy kell leölni a sárkányt? 😮