Dungeon Siege 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

jazzy
Ha fejlesztesz mas agakat is, lasd harcosnal pl nature magicet, az nem hulyeseg en pl mindenkinel felvittem naturet lvl25re hogy ne kelljen tekercsel szarakodni hanem alap resurrectelni tudjanak. Ugyanugy varazsloknal elvittem a meleet 12-re es rangedet 5re mer a melee resistes meg a nature resistes skillekre szukseg van. Ha azokat is fejleszted no a character level is az neked csak jo. Az 1-ben 150 volt a max lvl, itt sztem tuti tobb, tehat ezen nem kell aggodni..
jazzy
A szamar minden ladat kinyit egy bizonyos tavolsagban, dark najad 200% healt regen, ice elemental 150% mana regen, lap dragon strengthet dexet es intelligencet ad a tobbire nem emlexem.
Stotoo
a peteknek milyen auraja van? azt tudom hogy a dire wolfnak 60% damage reflected, de a tobbinek mi?

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Volt mar aki megcsinaltam a Mysterious Mysteri kuldetest ?
Stotoo
HAHA megjelent a kis teleportalos lopos <#kocsog>, de kivertem belole meg a szuszt is 😊

kösz

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Carlos
My documents/my games/Dungeon siege 2

Þór vígi þessi rúnar

A my documents n settingben ott meg keress ra dungeon siege-re
Stotoo
thx, az a szemet nem adott semmi jot 😊

Stotoo
en angol billt hasznalok magyar kiosztassal 😊

még egy kérdés:hol tárolja a mentéseket?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Ez a buzeráns magyar bill kikészít !
Valami felnzitott hid van vlahol ha arra jarsyzakkor jo, ott 1 lift azzal lemesz és ottvan. 2 lift visz ki a varosbol es 1 a varoson belul is van.
Hmuda
Vízesésnél a hídon.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Stotoo
Jo ez a ghostos kuldi, visszamentem act1be megkeresni ott is a szellemeket. Eleg jo cuccokat dobalnak, foleg seteseket igy most eleg erosek lettek a kariim 😊. nemtudja vki hogy a legelso varosban a varoson belul hol a szellem?

Meg az sose hal meg es mindig tud townportalt nyitni a hullaknak. Annal vana feltémaszto tekercs is. Jaj de 1x meghalt mikor a banyaban felrobbant mellette egy hordo. Na az elvitte
Ezért nyitom mindig a harcossal, az csak tankolni kell úgyis, (szinte) tökmindegy milyen szintjei vannak. 😊

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Hmuda
Tényleg, jó ötlet lett volna semleges spelleket is belerakni a játékba, amikhet nem kell elõképzettség és semmit nem fejlesztenek. Ebbe lett volna jó a town portal vari is. Ha most egy nem NM kezi el használni a portalt, akkor lassan de felfejlõdik a NM ág amire abszolút semmi szükség.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

kösz a segítséget

Van townportal, lvl 0 spell szal barki hasznalhatja. Soxor visza kell menni a varosba, valamint ha kilepsz es ujra inditod akkor is a varosban indulsz. Vannak nagyobb teleporterek, erdemes azokig eljutni es ott menteni, hogy kesobb onnan folytathasd a jatekot. Elore szolok a jatek bugos, amit a jatek ment azt erdemes kulon attenni valahova, mert neha beszarik questeknel es ha ramentesz kezdheted elorol a jatekot. Tobb embernek ez elofordult lvl 13 kornyeken.(es kesob is)
de hogy lehet egyszerûen a városba jutni?
van vhol teleport vagy hasonló?

vass17 van boltos foszer, annak add el. Nem attol fugg mit kell fejleszteni hogy milyen fajjal mesz hanem mi akarsz lenni. Fajter, nyilas, combatmage vagy nature mage.
Maj hónap keresek valami CM-nek valót is <#circling>
tudom hogy ez hülye kérdés, de hol lehet eladni a tárgyakat? (még csak ma tettem fel a game-t)
és mit érdemes az elfeknek fejleszteni?

Idõt. Amíg load gamelsz. 😊

Nemjó, combatban kéne ilyen. 😊

Menj tovább a fõvezér után, majd az egyik barlangban egyszercsak lesz ilyen szertartás.

jazzy
Vagy a pontosztogatonal ahogy mar irtak, vagy hosszan nyomj ra egerrel a powerre .
jazzy
A lesser firebolt sebzese 1 bizonyos intelligence utan nem fejlodik tovabb, a sima fireboltnal ez az intelligencehatar kesobb van.
Nem lesznek uj petek, veteran es elit ugyanaz csak erosebb szornyek jobb cuccok
Veteran vagy Elit fokozaton lesznek új petek????

www.tszt.atw.hu --> Gyertek fórumozni! Fórumtémák vannak mindenről!Szavazz a több mint 100 szavazáson!

Carlos
Mirror vagy rampage?

Þór vígi þessi rúnar

Hat kb eleg lassan lovik el viszont ha ellovi akkor az cumis. Es ha 1x eldol allandoan beszijja a kov spellt is es nehez felkelteni hogy futni is tudjon.
Carlos
Ok, thx.
Szóval a karika olyan, mint a meteor a d2-ben...

Þór vígi þessi rúnar

3-an vannak. Amikor spelle karika jelenik meg alattad, ekkor space rogton, sprint ki a korokbol, aztan huss neki megint. Van amikor valami sugarat lo. Akkor azt a harcos vagy kibirja vagy szopi, akkor is space el a sugar utjabol aztan utes megint. En most eliten kb 20 percet szaladgaltam, baromi bunalmas de mast nemtudok ...
Carlos
Namost egy kicsit rápihenek.
Elakadtam, vagyis nem akadtam el, csak nem tudok továbbmenni.
ACt 3, feljöttem a bányából, és találkoztam a dark vizard-al.
Namost hókuszpókuszolt egyet és a két mágus úgy meghalt, hogy kapásból csak a sírkõ volt a fejük felett. Aztán a barbár meg az illyász hát nemtom.....
Egyszer próbáltam eddig, de meglepõdtem... És vannak ott vagy 4-5-en.
Valami jó tipp???

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Az majd késõbb fejlõdik tovább a lesser nem.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Hûbazmeg!

Þór vígi þessi rúnar

gergod
Az miért van, hogy a lesser fireboltom ugyanakkorát sebez, mint a sima firebolt? A lesser az 1. a fireolt meg 2 van a jobb felsõ sarkában.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Hi. Az "ancient Azunite symbols" -t hol találom meg? ACTII-be a Chapter 6-hoz kell.
Stotoo
Van az a szellemes kuldi, amikor meg kell hallgatni kel'ash vagy milyen szertartast hogy megtanuld a dark oment, azt hol lehet hallgatni? Voltam a bazisukon, de a fonokkel osszevesztem az aegisen es mindenki ellenseges lett. Tovabbmentem volt egy szoba ahol vmifele szertartast vegeztek, nem tamadtam mondom varok, de nekemjottek. Nyugtassatok meg hogy nem basztam el ezt a kuldit😊.

Stotoo
Igen nõl, a peted szintje mindig azonos a karaktered szintjevel. Az etetessel csak bónuszokat kapsz.

Bocsi ez a LOL 😊)))

LOL 😊

Hali!

Tudja valaki, hogyha a petem kifejlõdött, nõ még majd a sebzése?

AZTAROHADT mit talatam 😊
Hmuda
Bemész a pontosztogatós ablakba, megfogod azt ami kell, és ráhúzod arra ami nem kell.

Van egy olyan gond hogy a csavomnak 5 powerje van de nem tudom bevaltani oket mivel csak 4-et mutat. Ilyankor mivan ???
Valami tuti ötlet a zöld genya elõcsalására? 3szor jött összesen (az elõzõ játékban 11szer volt), és nincs tõle kavicsom, pedig nagyon kellene. Már csomó rare cuccot dobáltak moncok, mégse jön.