5849
* A magyarítás készítőjének (IMYke)honlapja *
* A magyarítás letölthetősége *
* Dungeon Siege 2 MOD-ok *
* Dungeon Siege 2 WIKI *
* Dungeon Siege 2 Multiplayer program (Működik!) *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.1 *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.2 *
* Dungeon Siege 2 Angol FAQ *
-
Chipii #3168 Pedig ha felveszed a 4 követ (4 szín), akkor mindegyiket rá bírod rakni 1-1 üres oszlop tetejére, megjelenik egy kéz, ha odaviszed a kurzort.
A golden chalice csak arra való, hogy kinyisson két titkos ajtót, amikor felveszed.
Az alsó ajtót úgy bírod kinyitni, ha a fényforrástól legtávolabbi szoborra küldöd először a fényt, utána már elég logikusan adódik.
más: A gombakörös küldit mindenképpen meg kell csinálni, ha a mysterious barlangba el akar jutni valaki, mert a gombás küldi során lehet megszerezni 4 könyvet, amelyekre szükség van a mystic set könyvéhez. -
chriss01 #3167 Na arra énsem jöttem rá pedig kipróbáltam mindenhogy :( -
#3166 ha a harcosom püfölte, akkor nem sebződött...igaz mindenki meghalt aki messziről próbálkozott -
jihad #3165 Más: a mage's apprentice barlangjában tükrökkel kell nyitni az apprentice ajtaját. Ez megvolt. Viszont van itt egy másik ajtó is, de nem jövök rá merre kell forgatni a tükröket hogy kinyíljon. Van rá vmi leírás? -
jihad #3164 Nekem az oszlopos teremben semmit nem lehet sehova rakni. -
chriss01 #3163 Először a középső fejét kell lecsapni mert az gyógyítja a többit aztán mehet a többi nekem nem volt nehéz
Kirakni úgy lehet hogy megnyitod az inventoryt és fent van egy olyan gomb h disband amúgy az összes kirakott ember az innbe kerül és felvehetők újra
-
#3162 ACT 1 végén van az a hidra vagy mi a bánat, hogy lehet könnyen elintézni, mert egy fújással elintézte 1 emberemet.
Ha vkit bevettem a csapatba nem lehet kirakni a szűrét? Munkám során sok érdekes emberrel találkozom, (ja nem ez egy reklám szövege) szóval volt az a fél óriás, meg egy harcos csóka na azokat nem vettem be a csapatba csak eltűntek, hova kerülnek, többet már nem lehet őket felszedni? -
chriss01 #3161 Azt a golden chalicet megtaláltam én is de gőzöm sincs mit lehet vele kezdeni... (amúgy sztem semmit mivel a boltban 1000pénzért el lehet adni) a köveket be kell rakni a központi teremben az oszlopok tetejére és ha megvan mind akkor kinyílik egy ajtó -
jihad #3160 Large abandoned shelter a hely neve, ruins od okaym vagy miben. -
jihad #3159 act3ban találtam egy golden chalicet vmi barlangban, azzal mit kell csinálni? Pár kőrakás is volt a sarkokban eldugva, felmarkoltam belőle köveket, de nincs hova pakolni. Ez mi? -
#3158 próbáltad ahogy mondtam??Nekem így nagyon egyszerű volt! -
chriss01 #3157 Csodás... És közben még ilyen xar kristályokat is csapkodni kell a fejük felett
-
#3156 szerintem könnyű elintézni őket!De csak úgy lehet hogy a lövéseik elől elszaladsz és utána csapkodod,elszaladsz, vissza ,csapkodod,ilyen egyszerű! -
#3155 hát akkor sokáig leszel még ott! -
chriss01 #3154 Hy Hogy lehet a dark wizardokat elintézni ? Mivel a nature magemet 1 perc alatt elintézik és a 2harcosom nem sokáig bírja gyógyítás nélkül ezek ellen... én meg nem vagyok híve annak hogy rohangáljak előlük - Valami 5let ? :) -
#3153 Amren kell a gombakorokhoz egesz pontosan. Enchant cuccokba max magic findet erdemes rakni ha vki nagyon cuccot akar talalni ahogy en eszrevettem. -
#3152 a gombakör akkor érdekes, ha a csapatodban van az íjjász srác (nemtudom a nevét), mert akkor kapsz egy secondary questet, aminek a vége egy kincsesláda, benne egy junik íjjal ami ráadásul egész jó...én pl a bányában találtam csak jobbat, az meg jóval odébb van
a kupolás cuccokkal buffolhatod magad, de igazából sok értelme nincs, csak ha a szellemes questet csinálod (azt is érdemes, nekem 3 set tárgyat dobott az uccsó szellem) de egyébként amiket összeszedsz chant-eket, azokat tudod buffként magadra tenni 300sec-re -
#3151 ezek ien extra küldik, titkos kamrák, ahol extra cuccokhoz juthatsz, ami ha nem jó akkor pénzé teheted.. -
static #3150 Üdv mindenkinek! Olvasgattam visszafele de sajnos nem találtam infot. Légyszi valaki mondja meg ezek a gombakörök meg amikor ilyen kupola alá beállok azok mire jók tul. képpen? Az enchanttel sem vagyok teljesen tisztába, valahogy gyengéknek tűnnek azok a cumók. Van egyáltalán értelme? Köszi! -
#3149 Szerintem ez egy tipikusan olyan arc, aki strigulákat húz, hogy hány gémet tolt végig...
Aztán, hogy nincsenek meg a mellékküldik, az mindegy.
Ha elakad, akkor belök egy cheat-et vagy egy trainer-t. -
#3148 Az egyszerűbbnek ez elég. -
Chipii #3147 Nem kell egymásnak esni:)Nem, nem számológéppel a kezemben tolom a gamét, de attól még tudhatom hogy működik alapjaiban:) Azért diónál egy fokkal többet raktak bele szerencsére (de amúgy persze hentről szól az egész:), egész érdekes kis küldik is kerültek be, meg a karakterek dumái se rosszak, főleg amikor egymással vitatkoznak.
Mindenki játssza a saját maga ízlése szerint, nem kell senkit piszkálni senkit se azért, ha le***ja mellékküldiket, se azért ha mindent meg akar csinálni, ha gondolkozni akar, vagy esetleg épp azért tolja, mert itt piheni ki a hétköznapok fáradalmait, és nem akar gondolkozni:)
btw attól, hogy csak menni kell és gyakni, attól még összerakhatsz durva karit, sőt, pont azért.) -
#3146 Köszönöm! De ez így kicsit izé, mert addigra már nem biztos hogy fogok emlékezni merre is kell menni, aztán megen átverekedni a az ellnség tömegén.... -
#3145 ezt en ugy fogalmaznam meg, hogy siralmas latni, hogy mennyi embernek van piti problemaja meg 1 diablo stilusu jatekkal is, es jo, hogy nehanyak meg 1 diablo stilusu jatekot is kepesek behatobban jatszani :P -
jihad #3144 Van akinek ennyi is elég... -
#3143 Azért jó látni,hogy egy ilyen diablo stilusu játékot is mennyire tul lehet magyarázni,miközbe csak menni kell azt gyakni. -
#3142 Pontosabban hosszu ido utan latok valakit es nem hosszu ido utan fogja fel :P -
#3141 Vegre latok valakit aki teljes mertekben felfogja a jatekot (hosszu ido utan). Ezert jar 1 taps ;] -
jihad #3140 Gombából a 2. (vmi enchanted forestről gagyog az melyik lenne?) -
jihad #3139 Aham. És ha mondjuk felveszek 5 ranger szintet, mer kell nekem a revive (magic res), de utána már nem rangerkedek, akkor már nem osztja ide tovább az xp-t ugye, csak arra megy amivel épp foglalkozok (mondjuk cm)? -
Chipii #3138 A gombás részhez Amran, az alagutashoz Finala fog kelleni, velük a 2. részben fogsz összefutni, ha beveszed őket (akár csak ideiglenesen is), velük tudod megcsinálni ezeket. -
Chipii #3137 Valószínűleg azért nem tudtál harcosra pakolni, mert azokhoz kellene legalább 1 melee skill:) Ilyen jellegű követelmények vannak, de ha ezek megvannak, akkor rakhatod akárhová. Én is 3fele pakoltam:)
Nincs megkötés osztályok szintösszegére. Az összesen elért xpd oszlik meg az osztályok között. Olyan az egész, hogy ha pl egy osztályból akarsz fejlődni, akkor pont annyi xp kell a fejlődéséhez, amennyi egy akkora szintű karakter fejlődéséhez kellene. Pl egy nature skill 4-ről 5re növeléséhez pont annyi xp kell, amennyi egy 4es szintű kari 5-ösre lépéséhez. Magas szintű karinál ez lehet akár egyetlen monc:) Gyakorlatilag mind a 4 osztályhoz tartozik egy xp, és ezek összege adja ki a tényleges karixpt, és a szintet. Ha elég nagy a különbség a szintek között, akkor a legmagasabb osztály szintje majdnem megegyezik a karakter szintjével (lásd nálam 89es kari, 89 melee 47 nature). Ha pl mind a 4re egyformán mentem volna, kijöhetett volna valami 79-79 mind a 4re, ugyanannyi xpből. -
#3136 Hail! Van az 1. részben a 6-7 . pálya környékén egy rész ahol van agy lift de nem tok odamenni, mert óriás gombák vannak körülötte, s még itt egy alagútban egy törött felvono amit meg kellene javítattni? -
jihad #3135 Az osztályok szintjének összege (cm + nm + fighter + ranger) mennyi lehet max? Van egyáltalán korlát, vagy lehet akár 100/100/100/100 is? -
jihad #3134 Az osztályok szintjének összege (cm + nm + fighter + ranger) mennyi lehet max? Van egyáltalán korlát, vagy lehet akár 100/100/100/100 is? -
jihad #3133 Én úgy vettem észre hogy a skillpont csak abban az osztályban jön amit használsz. Pl. a cm-nek szintlépéskor combatra adja, nem tudsz rajta harcos skillt vásárolni. -
Chipii #3132 De, használtam lovat mercenaryn és veteránon is, csak eliten mentem egyedül. Igazából azért álltam neki szólózni, mert partival megcsináltam egyszer mercenaryt, és a végén már annyira unalmas darálás volt, hogy kellett egy kis kihívás. (Aztán idővel durvábban ment egyedül, mint előtte az egész parti, de ez más kérdés.) Pacit azért vittem, hogy cipelje a cuccokat, meg etettem, hogy ereje és armorja legyen, ne haljon meg útközben. Csak közben kiderült, hogy nem is annyira gyenge jószág, pl a stunnolós körrúgása elég szépen lerendezte a terepet. Eliten ezért is raktam ki, mert túl nagy segítség lett:)
9 vagy 10 skillpontot lehet szerezni küldikből egy játék során. Későn kezdtem multit, először valamikor veteránon toltam pár szintet, aztán még 1-2 alkalommal fejlesztettem. A főclasshoz képest mindig nagyon kicsi volt a nature, ezért nem is nőtt tőle az int (2vel több csak mint a dex). Nem ölésre, hanem sebzésre adja az xpt apró részletekben, és folyamatosan növeli azt az osztályskilledet, amilyen "fegyver"-t éppen használsz. Nem is kell csinálnod vele semmmit, elég ha pl íj van kiválasztva, és közben a csapat gyilkol, akkor nő a ranged-ed. A skillpontokat bármire elkölheted. -
#3131 Fogod magad nyomod a melee skillt fogsz 1 bowot 3 masodperc alatt 900as lesz a ranged skilled fogsz 1 magicet 3 masodperc alatt 900as lesz az is es kesz ennyi.
Azt viszont en sem ertem hogy jott ossze 100+ skill.. lvl ? -
vizmagus #3130 Srácok előről kezdtem az egészet emiatt! De a sárga és a zőld runa még mindig nem megy. Segitsen valaki előre is kőszi. -
MacrosTheBlack #3129 Petet se használtál?
Ha csak az alap skilljeidet számolom, az is 100 felett van, azt hogy csináltad? Kari szintenként ad 1-et, küldetésekből, vagy miből jött össze a többi?
Hogy multiclassoltál? Felnyomtad először az egyiket, majd másikat, vagy felváltva 1 szint ide, 1 oda? Ha fegyverrel harcolok, meg közben mágiázom is, akkor szintlépéskor mire adja a skillpontot, amit az előző szint óta a legtöbbet használtam?