Dungeon Siege 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SNAKE01
jaja szerintem is!!!!de hát tudod vannak akik azt hiszik hogy övék a topic és bele kötnek mindekibe!!!!!<#nyes><#vigyor>

Már bocs, de miért ne kérdezhetne rá? Ez tudtommal a DS2 topic, nem?

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

hi!a 4-es chapter a banya kuldetes.van valami fenyes atjaro.nem jelzi a terkepen se csak ha mar odaig elrtel.beszeltel az explorer novel amanluban es azt mondta,hogy valami northern reachest-be keressem a stone fragmenteket valami ilyesmi.nagyvonalakban ird mar le,hogy csinaltad meg ha emlekszel.kosz
*röhög
j0nNyKa
ha vegigtolod, atmesz.. istenem, ne kerdezz mar ra mindenre

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

SNAKE01
40-es level szintnél érdemes átlépnem más nehézségi szintre??van valami ujdonság???sokkkal nehezebb mint az alap szint???

SNAKE01
hi carlos!!!most tartok act3 -4 küldetésnél amikor le kell mennem a bányába!!!az nagyon nehéz rész???

Carlos
A set-ek nagyon gyengék.
Nincsenek belõve nagyon.
Úgyhogy nekem van úgy, hogy egy 3 féle set tárgy van egy karakteren. Úgy jobb statokat ad, mintha a full set össze lenne gyûjtve.
Mondjuk a dióba se használtam õket nagyon.

Þór vígi þessi rúnar

Hi,

Szerintetek Lorethal Set-jét érdemes összehozni? Sokkal jobb Unique cuccokat találok már.

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

Carlos
Nosza.
Aztán majd share!
<#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

gergod
megyek is <#hehe>

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Carlos
Hol élsz?
Még zsír friss a játék!
Még végigjátszás sincs hozzá. Nemhot itemlista.
Még a spellek, skill, powerek leírásai sincsenek meg!
De ha valakit ismersz a GAS-nal akkor elkérheted tõle!

Þór vígi þessi rúnar

gergod
Van olyan oldal, mint anno a diablohoz volt a www.diabloii.net? Ahol össze van foglalva milyen set cuccok vannak, mik a tulajdonságaik, milyen fegyverek vannak stb...?

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Carlos
Õõõõ...én ma nyomtam le az act3 3-7 küldiket, de nem vágom mirõl beszélsz.

Þór vígi þessi rúnar

act3 4-es chapter-ben vagyok es elakadtam ott ahol atkene menni egy fenyes atjaron valami darek-be vagy dharken-be nem tudom pontosan a nevet.mit csinaljak hogy atengedjen?a felfedezo no azt mondta amanluba hogy northern reachest-be kell valamit csinalni.de az hol van???
Carlos
Az volt...
De legalább nem bug... 😊
Most már valami hegyre kell felmászni, a legtetejére.
Ott belül van egy portal, most ott hagytam abba.
GYorsan legyilkoltam a Aman'lu aréna bajnokot. Elég jó cuccok estek.

Þór vígi þessi rúnar

Vannak roszabbak is ilyen szinten
De ha még adna cserébe 1000 manát, de nem. 😊
j0nNyKa
-100 hp... ez 1es szintert is karcsu 😄

Ez elég karcsú 78-as szintért.
Ez a kriptás pálya, itt járok én is. Le kell menni a szellemes barlangba (elõtte a 4 hullamaszkot összeszedni), aztán a túloldalon feljönni.
Nekem az összebarmolni jobban hangzik <#boxer>
j0nNyKa
bájolni talan

Hogy mondanátok magyarul azt hogy Enchant??????? A szótárban az van hogy babonázni de az valahogy nem hangzik jól 😊

www.tszt.atw.hu --> Gyertek fórumozni! Fórumtémák vannak mindenről!Szavazz a több mint 100 szavazáson!

Megtanulsz repulni vagy masik uton mesz, es liftet hasznalsz a barlangbol <#finom>
Le kell menned egy alagútba, ahol az öregember áll, de ahhoz hogy beengedjen össze kell kûjteni neki pár halotti maszkot a közeli katakombákból

www.tszt.atw.hu --> Gyertek fórumozni! Fórumtémák vannak mindenről!Szavazz a több mint 100 szavazáson!

dunga
Ave, itt mit kell csinálni, hogy átjussak a túloldalra?

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

jazzy
Ha a Feldwyres kuldit megcsinaltad, Aman'lu kovacshoz kell menni az adja a jutalmat.
Hmuda
Fölös. Olyan fegyverekkel machinálj, amikkel olyan extrákat kapsz amikkel a varázslatokat tudod jobban kihasználni (extra mana, hasonlók).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

OK kösz! Ja és azkívül, hogy tudom használni a nagyobb színtû fegyvereket, van értelme mondjuk NM-nek meeele-re is fejleszteni pár pontot? Tehát kap ezért némi bónuszt vagy valamit?

Meg sem latszik rajta, ahanyadik szintet kiir fent, nem a ranged vagy cm skilltol fugg hogy mennyit oszthatsz set
Ha monduk vagyok 80-as Natural Magicban és a többi nulla. De kedvem támad combat magicelni egy kicsit és mondjuk nõ 10 szintet a Combat Magic akkor a karakter szintje is sokat változik vagy meg se látszik rajta? És mennyi szkillpontot oszthatok el, amennyi a szintem vagy amennyi a CM NM Meele és Ranged szintem összesen?

De lehet, valami romot kell keresni es lemenni lepcson alagutba
ott lvl 60 a max ?? mert az eleg xar akkor
Mustang2005
Elakadtam:

ACT 1 Chapter 4: Az Elven Shrinet megtaláltam,de a másik Az Elven Fountain hol van ??

A nyíl olyan irányba mutat amerre nem is lehet menni!

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

shaba23
de miért nem az a quest, hogy xp nevõ asszony, aki minden idejét a kocsmában tölti Eirulanban kéri, hogy mutass neki csótányfejet? mert akkor nem menne az idegeimre? 😊
Stotoo
Most jutottam el a dark wizardokig, siman lenyomtam oket, egyik emberem hpja se ment le a felenel lejjeb, pikkpakk kinyiffant 😊.

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

shaba23
Blackhand szervernév US wowban
ahaba23 mi az a BH ??
Keresgelni kell 😊
shaba23
ok, akkor mégegy😊 megyvan valami bogár queen-nek a feje, meg kellene mutatni valakinek az 1. városban...viszont sehol nincs ilyen quest csillagom 😞 igaz a kovácsmestert sem jelzi semmi
Hat a barlangban ahol megszerezted oket 😛
shaba23
van a quest, a feldwyr the blacksmit...még anno lvl14 körül vettem fel, de nem tudtam megcsinálni, mert tele volt a barlang 22es mobokkal...visszamentem, megvan mind2 cucc, és most le kellene adnom a kovácsnak, de lövésem sincs, hogy hol találkoztam vele 😞
3x megolni a wizardokat jo uncsi lehetett 😊
Ott a tron mellett all 1 foszer aki eddig is ott allt.
Carlos
Milyen szobában?
Mindegy, akkor viszont megnézegetem a szobákat.

Þór vígi þessi rúnar

LOL beszelj a foszerral aki ott all, az mondja hogy meghlalt , ottvan a szobaban. Bemesz a szobaba es a tobbit mar tudni fogod 😄
Carlos
Na, a faszom kivan. Most komolyan.
Amikor elindulok kinyirni a dark wizardokat, akkor ottvan a faluban a kisköcsög.
Amikor kinyirom az varázslókat és visszatérek eltûnik. Nem tudom leadni a questet.
2x próbáltam, kétszer el van tûnve.
Most mit csináljak?
A mai mentésemet mindig visszateszem.
Tehát elindulok kinyirni, ottvan a faluban a kisherceg. Kinyirom õket, visszamegyek, eltûnik.

Þór vígi þessi rúnar

Köszönöm!

jaja de nemhinnem hogy lvl 100 felett lenne itt a max mivel a skillpontokat nemtudod mire rakni es a veteranra 70-90 lvl-t irnak. 90 felett csak vegiggyalogolnal a palyan tul konnyen.