Dungeon Siege 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mit csinalsz amanluban ha egyszer act3-ban vagy ????
Fenyes ajtoval mar tobb ember is jott de hogy az mi a bubanat azt nemtom. Mi volt az ucso dolog amit csianltal, marmint kuldetes?
act3 4-es chapter-ben vagyok es elakadtam ott ahol atkene menni egy fenyes atjaron valami darek-be vagy dharken-be nem tudom pontosan a nevet.mit csinaljak hogy atengedjen?a felfedezo no azt mondta amanluba hogy northern reachest-be kell valamit csinalni.de az hol van???
Hmm vlamiert most mukodik nekem lan-ban, nem csak fekete kepernyo jon be. Erdekes elegge. Hogy most miert megy azt enmtom, nem csianltam semmit.
Tower Guard
Na ez engem is érdekelne

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tower Guard
Egy idõ múlva elmegy azthiszem annál jobb cuccot dob minél több életet viszel le neki én mind a 4 hõssel nyomtam bele powerkete aztán körbevettem és püföltem,de persze elteleportált mint mindig

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

shaba23
az hogy hogyan kell multizni, hol van leírva? visszaolvastamm de nem találtam a linket
Ja és ez a "???" emberke ez egy idõ után eltûnik ha ütögetjük? vagy mi lesz vele, meghal? Csak akkor dob valamit ha nagyot ütünk rá vagy ha sok kicsit akkor is.

www.tszt.atw.hu --> Gyertek fórumozni! Fórumtémák vannak mindenről!Szavazz a több mint 100 szavazáson!

Tower Guard
Találkoztam ??? haverommal akkorákat bemostam neki hogy a puttonyából kiejtett 3 bladestaffot és egy rohadt jó páncélt csak sajnos cm-es

Furi de az elit arena konnyebb mint a veteran
shaba23
ha jól értelmezem, akkor ahhoz, hogy tudjak a szellemekkel beszélni, meg kell találnom valami chant-et és meg kell tanulnom...most tartok a southern val'kesh forest (southern) teleportnál, de még semmi ilyesmivel nem találkoztam 😞 nyugtassatok meg, hogy még nem hagytam el
Atisz
A Diablo 2-nél nem nehéz jobbnak lenni 😛
A Warcraft 3-on szerintem a World of Warcraft-ot érted, ugye?
A Guild Wars-t meg ne oltsd, elõbb próbáld ki. Hidd el a legjobb pvp multiplayer játék jelenleg a piacon.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Hmuda
Diablo1-nél jobb. GW-nél semmiképpen sem jobb. WC3-hoz meg annyi köze van mint bejglinek a húsvéti tojáshoz.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

shaba23
nemtom, hogy mi alapján tudod összehasonlítani a warcraft3mal
Zenszkij
Erõsítették, de a játék nélküled is el van, és sztem jobb mint a Diablo vagy a GWars, vagy a Warcraft 3.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Hmuda
Hm, tényleg valami bug lehet. Mindjárt leszedem, pill.

Szerk: na most jó. Tényleg nemtom mitöl maradt fent. Néha elõfordul sajna.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Atisz
Na ezt biztosan nem fogom kipróbálni. Már az elsõ résztõl is rosszul voltam. Ha a történeti vonalat picit erõsítenék, talán még jó is lehetne.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Hmuda lenne 1 kerdesem, Figyelmeztetest lassan 2 hete kaptam es azt irtak 1 het mulva elevul a dolog de nagyon nem akar eltunni. Tucc segiteni ???
Hmuda
Lehet véletlenül áldozatául esett az anti-Sanyi mûveletnek. Annyit spamelt a gyerek, hogy lehet véletlen félrenyomtam.

Hat ez az Elit Valdis gyengebb volt mint a Veteran ...

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

Ki törölte ki az üzenetemet? Csak annyit írtam, hogy megjött a Fable. Ügyes voltál, gratulálok.

Na osszes spirit megvan
Es esetleg a 4-es szamu spirit helyet tudod ??
Ja, a botösszerakós csaj alatt.

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

O szal pince oks koszi
Neked nem.

Ban egy a pincében, meg egy a leégett ház emeleti erkélyén.

shaba23
felnõtt az ice elemntálom, de maradt 1 üres slot mégpedig a spell...azzal mi van?
lehet neki varázslatot tanítani?
hol a turoban van a restless spirit amanluban ?? (nem a kocsmai)
shaba23
a bájolásnak van értelme?
shaba23
mivel van még aki nem játszotta végig a játékot, néha kitehetnétek a spoiler jelzõt és a képekrõl is elég lenne a link köszi
Hmuda
Most minek hagyjam bent annak a csökkentértelmûnek a flood/spam hegyeit? Inkább kitakarítom, hogy másokat ne zavarjon. :-)

Ahogy latom admin bacsi kicsit megtisztitotta a cdkey-es reszt a forumbol 😊
Aragorn10
Uh sorry már közben megoldottam<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

shaba23
ha az elsõ nem jött be, ez sem fog
Kandurex
Anno amikor kijött az elsõ rész toltam egy darabig, de aztán elúntam magam rajta. Egyszerûen csak ment a 3 - 4 fickóm és öltek - öltek, mászkáltak - mászkáltak, én meg karba tett kézzel unatkoztam a monitor elõtt. Változott az elõzõ részhez képest? Érdemes megnézni?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Aragorn10
Hogyan ölted meg a végén Valdis-t mert nálam semmi nem sebzi<#rinya><#rinya><#rinya>

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Carlos
A Fable nagyon jó lesz.
Asszem Molineux vagyhogyírják alkotása. Tehát rossz nem lehet.

Þór vígi þessi rúnar

Ez az Archmage hol van? A végén, vagy melyik nehézségi fokozaton?

SNAKE01
bazzeg de láma vagyok!!!!<#nyes>Thx!!

Carlos
Ehhh....
Ilyet...
Mongyuk én a 90.000-et egy fél perc alatt lekaptam róla.

Þór vígi þessi rúnar

Snake adtak egy teleport helyet ami a chief utanra portal.
Na oke hogy sok hp meg minden de azert nem tulzas ez egy kicsit ???
SNAKE01
hi alll!!!!merre kell menni a act3 4-es fõküldinél bányába???Arra amerre mentem hogy vizük legyen vagy arra amerre azért hogy kinyírjak valami chief-et??please segítsetek már reggel 10 óta bolyongok!!!!

Szerintem a páncél defenseje van elirva, mert számolni csak tud 😊

www.tszt.atw.hu --> Gyertek fórumozni! Fórumtémák vannak mindenről!Szavazz a több mint 100 szavazáson!

valaki ir nekem egy cd keyt
léci
tényleg nem illik spoilerezni 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hmm kis bug : pancel nelkul 338 a defense a csavonak, ha rateszek 1 pancelt, ami 325-ot ved csak 594 lesz a defense. Most a progi nem tud szamolni vagy felreirtak vlamit de nagyon 😊
kösz a segítséget!

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\