Dungeon Siege 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nálam 7-tõl felfelé a ládákban mindben(!) volt egy set tárgy.
Az uccsóban meg valami tallér a mistery set-hez.
Szépen néz ki...
Þór vígi þessi rúnar
Nálam amig volt ice elemental, egyszer sem fogyott el a FireBolt-ból a mana.
Mostmeg majdnem lépten nyomon. Igaz, lehet, hogy azóta kétszer annyi manát eszik.
Szóval énsem tudnám megmondani neked a frankót.
Sebzés. Nálam a kommersz firebolt olyan 650-750 körül sebez.
Csakis a fire ágra gyúrva.
Þór vígi þessi rúnar
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Azt hiszem megcsinálom majd Egy jól kinézõ PDF formátumba amit le lehet tölteni és nem kell érte állandóan felmenni a netre. Lesz egy egyszerû TXT formátum ha valaki nem tudna Acrobat Readert használni. És lesz egy változata netes oldal formájában. Természetesen elõször el kell készülnie és aztán átalakitom a többi formába is. Elõször PDF-ben készül majd el! Nem tudom a suli miatt mennyi idõm lesz de majd próbálkozok. A PDF változat majd pár nap múlva letölthetõ lesz valahonnan, persze még nagyon félkész állapotban.
www.tszt.atw.hu --> Gyertek fórumozni! Fórumtémák vannak mindenről!Szavazz a több mint 100 szavazáson!
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
ezutan ha lemesz az inn hatso szobajaban levo lifttel, beenged a mokar az arenaba
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
ACT 1 Chapter 4: Az Elven Shrinet megtaláltam,de a másik Az Elven Fountain hol van ??
A nyíl olyan irányba mutat amerre nem is lehet menni!
FORD MUSTANG: THE BEST CAR
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
FAQ
Persze ezt meg boviteni kell <#help>#help><#nezze>#nezze><#wave>#wave>
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
1: Olyat dob, ami teljesen nevetséges és felháborító.
2: Olyat dob, ami teljesen nevetséges, felháborító és még lépnem kell 5 szintet, hogy egyáltalán használhassam.
3: Olyat dob, ami baromi jó, csak nincs olyan a csapatban, aki használhatja.
4: Mivel dual-wielderes vagyok, dob két (!) ugyanolyan shield-et.
5: Mivel nincs rangerem, dob egy fasza íjat.
6: Mivel van már 210 ezer aranyam, dob még mellé kétezret.
Úgyhogy itt elfogyott a türelmem, majd holnap taláb frissebbek leszünk <#buck>#buck>
Ami viszont ezeket a powereket illeti, hát eléggé kiegyensúlyozatlanok. A legkisebb szintû powerek nemcsak hogy gyorsabban töltõdnek fel, de többet is sebeznek, és ráadásul könnyebb feltolni 3lvl-ûre õket. Pl a CM-m egyfolytába az 1. szintû powerjét használja: lvl 40-sként 600-akat sebez 20 sec-n át a monsztákba a power, és közbe persze õ is sebez, így mire letellik a power ideje, már fel is töltõdött, és újra ellõhetõ.
A mana meg nálam a tûzmágusomnál fura módon sohase megy 70% alá, de sajnos a Nature magemnél renszeresen elfogy az MP-m, pedig ritkán gyógyítok,buffolok vele, és még a spell cost csökkentõ + Mp növelõ skilljeire is tettem (jó sokat) <#nemtudom>#nemtudom> .
(A tûzmágusom mondjuk átkoz is ami szerintem eléggé megdobja a sebzését)
1) Aladarka: Aladarka eppen fel oraja toltotte le a jatekot, es ugyanugy nincs tisztaban par alapveto kerdessel, mint mi, amikor letoltottuk(vagy megvettuk, elloptuk, megkaptuk, leszedtuk a farol, teljesen mind1). Aladarral sem nekem, sem masnak nincs gondja, hisz termeszetes, hogyha most kezdte epp, kerdez.
2) Albertka: Albertka alapvetoen amolyan elfoglalt fajta, ertsd: A 24 orajaba belefer 1 baratno nevu eloleny, egy kutya, akit naponta 3x setaltatni kell, egy lakas, amit minden nap takaritani kell, az egyetemi tanulnivalo, es persze a napi 6 oras melo. Albertkanak emelett marad kb 2naponta 3 oraja jatszani, es ezt a draga 3 orat nem fogja azzal tolteni, hogy vegigolvas 2362 kommentet, vagy hogy vegigolvas x+y+z oldalas jornualt a jatekban, hanem kerdez valami olyan dolgot, ami mindenkinek alap, remelve, hogy a draga idejebol csak 1-2 percet fog elrabolni az aktualis problemaja. Ofkorsz Albertkaval sincs semmi bajunk.
3) Alfonzka: Es itt jon Alfonzka, akinek ideje is, mint a tenger, illetve a jatekkal is behatobban megismerkedett mar. Alfonzkanak alapvetoen feltunesi viszketegsege van, es olyan ertelmetlen, buta, primitiv kerdesekkel jon, amiket mar elozolek is leirtam. Rakerdez, hogy ahol jar, nehez-e ... (mire megszanja valaki 1 valasszal, mar reg nem ott jar, ergo a kerdese hat... hogy mondjam... nem volt tul okos).
Na, Alfonzka az, aki a szemem szurja. Tehat szo sincs arrol, hogy csak olyan kerdeseket nezek szivesen, amilyen kerdesek nekem tetszenek, vagyhogy lenezem a kezdoket, akik meg nem is level 50ek, pedig en mar hu de az vagyok. Nem, egyszeruen Alfonzka nem ide tartozik, es nyaljon savat. <#pias>#pias>
1: A topicba olyan kérdések fognak kerülni, amilyeneket a többiek feltesznek, nem olyanok, amilyeneket Te, vagy én szeretnénk látni.
2: Te már rég uninstalláltad a játékot, amikor még bõven lesznek azok, akik akkor veszik meg a játékot és az lesz az elsõ kérdésük, hogy hol a boltos.
3: Irreális lenne, hogy elkezdek egy játékot és csak akkor szólhatok hozzá, ha legalább Level 50 a csapatom.
4: Addig, amíg egy fél nap fórumozás kifér egy oldalra, nem hiszem, hogy a "normális" kérdések el vannak nyomva.<#hawaii>#hawaii>
ON