3926
-
#414 "Természetesen az égboltról a tigris karaktere emeli le a mesterművet, amely egyébként nem is szerepel az alapjátékban. Kizárólag azoknak a játékosoknak lesz elérhető, akik online rendelik meg a játékot, illetve a Speciális kiadást vásárolják meg."
http://www.sg.hu/cikkek/39513
-
#413 utánanézek ennek akkor
a farkas alap -
#412 Farkasod...nem tigris, farkas. -
#411 itt az sg-n olvastam a hírt, hogy aki online veszi annak lehet tigrise is
tehát ha megrendelem az amazon.co.uk-tól, akkor 1000%, hogy lehet tigrisem?
vagy ne költsek el erre 10k-t mert úgyis lesz warezbe, majd ha tetszik akkor vegyem csak meg (megha amjd lesz benne multi, ugye)? -
LegoTGR #410 Csak jöjjön már!!!!!! :P -
#409 Az a preview változat amit mindenki kapott kb két hónapos darab... -
#408 A Reloaded szerint meg 7. -
#407 senkit sem aklarok elkeseríteni de az 576 szerint okt 14 a megjelenés. -
zizzenet #406 Hagyományörző rémhírhozás .
Olvastam egy angol nyelvű preview-t. Szeptember 15-én íródott, és a végén az állt, hogy valami iszonyat bika gép kellhet a játék teljes pompában való futtatásához, mert nagyon rosszul van optimalizálva. 19-én a program már aranyon volt. Ennyi idő mire lehetett elég korrekció terén, nem tudom... -
Dankó #405 Nem rosszak a videók de legalább egy olyan gépröl kellett volna fölvenniük ahol nem szaggat be a játék.Ez egy kicsit tré dolog szerintem. :))) -
#404 hali!
itt nálunk m.o. on mikor jelenik meg??
lehet ,hogy elő kéne rendelni rá:) -
Dankó #403 MOst megnéztem egy videót ahol az egyik készítő bemutatja a játékot és azt nyilatkozta hogy ő szereti a nagy csatákat és csináltak olyat hogy 7000 ember harcolt egymással. Nos ha ezt megtudják abban a kivitelezésben valósítani magában a játékban akkor ehhez többet nem tudok hozzászólni.Kérem kapcsolják ki! :))) -
LegoTGR #402 Remélem lessz valami hasonló a 3. szigethez, nekem azvolt a kedvencem ^^ -
Árnyvadász #401 Nálam most a nehéz napok vannak, pedig nem vagyok lány, csak megnéztem a videókat :) Nem semmi az egyszer biztos. -
#400 Ja bocs elnéztem egy napot -
#399 gold -
#398 Hmm, holnap melóban lesz mit töltögetni . :) -
#397 Amikor a katonák táboroznak! VÁ! BRUTÁLIS! -
CUCLI #396 ázt á k*rv@ -
#395 Brutális videók. Vááá!
Film1
Film2
Film3
Film4
Film5 -
CUCLI #394 off
hova kell írni házigazda jogért?
on -
#393 Örömmel várunk. :-) -
Newfronter #392 Sziasztok!
Majd ha lesz gamma, akkor én is beírogatok, ha nem zavar. Igaz még nem játszottam az 1-el, de nagyon szépnek és jónak írérkezik a 2.
Kérdezek ha valami nem világos, de nem vagyok az a fajta, aki nem tudja megoldani a gondját net nélkül, úgyogy csak végszükség esetén nyavajgok -
CUCLI #391 JEAAH
mióta várom bazz :) -
#390 Eloroztad az aranyhírt...örök harag... :P :D
Amúgy a boldog fejlesztők. :-) (Nemtom Ron hogy tud ilyen bárgyú fejet vágni... :D)
-
#389 Szálljatok le rólam -
#388 Inkább 18, mert ma 19. van. -
#387 az rengeteg:) -
14 nap? -
#385 ejj az még messze van :C -
#384 -
#383 Megelőztél, kellett nekem azzal hülye Convoy-al bénáznom. :P -
#382 Október 7! -
#381 Végre lesz valami game!:D Mikor jelenik meg? -
Szolnokboy #380 Jajjj csak ne legyen StarForcos pleeeeease !!!!!!!!! -
GOLD!!
-
#378 köszi szépen it megvanak az álat videok is köszi -
#377 A lényharc nemrég volt, azon kívül nincs más. Ha a síma emberekre gondolsz akkor van sok, de fogalmam sincs, hogy pontosan melyikben (a legtöbb video német).
Itt lehet válogatni sok video közül. -
#376 humada nincsen valami ütös video mondjuk a harcról ha tudsz ilyent linkelj be légyszi -
#375 Én nem néztem végig, mert beleuntam a sok ismétlésbe, de ezt most rakta be valaki a hivatalos fórumra és szvsz nagyon ütős. Ahogy a víz alatt felsejlik a part körvonala. Áh, nagyon szép.