3926
-
#252 A TheMovies is "kapható" a play.com-on, mégse jelent még meg. Sose kell hinni az ilyen oldalaknak. Ha a hivatalos oldalon azt írják, hogy "igen, ki van adva, mehetsz megvenni" és a híroldalakra kezdenek felszállingózni az értékelések, na akkor lehet azt mondani, hogy megjelent. -
#251 Hmm 1 oldalon kivan téve 12.000 Ftért és sehol nem írják h előrendelés..... -
#250 Gizdulunk?
Amúgy honnan veszed, hogy kiadták? -
#249 jól látom h kiadták?..... Hétvégén letöltöm :) Athlon 3200+-al 6600Gt-vel és 768 400as rammal elmegy közel fullon?..... -
#248 -
#247 Azért raktam be őket. :-)
Amúgy vannak új filmek is:
Video1
Video2
Video3
GameSpot reg kellhet. -
#246 Szépek -
#245 remélem a fű megjelenítését majd ki lehet kapcsolni :P akkor szerintem egész jól fog futni a cuccos -
#244 [center] -
#243 [center] -
#242 [center] -
#241 Én az 576.hu-n olvastam:) -
#240 A Black and White 2 hivatalos fórumán az egyetlen ezzel foglalkozó topik hivatalos bejelentése szerint:
The game will be released in stores on September 30th in the US, and October 7th in Europe. This is official. We are almost finished. -
#239 2005.10.14.
HURRÁ!! -
Since #238 Mikor jön? -
#237 A végleges dobozkép!!! -
#236 -
#235 Hehe, őket nagyon bírtam az első részben is, főleg ha egy ideig nem csináltál semmit, és elkeztek ökörködni a képernyőn :D -
#234 Nyugi, gondolom optimizálják majd, valszeg futni fog gyengébb gépeken is. -
jájj de gálád:D -
Toroco #232 megnéztem nem voltam tuzottan elragadtatva ezektől. az egyben sztem jobb volt a heal varázslat -
#231 Először mindenki utálja, amíg nem játszik vele több időt.
Aki az első 5 perc után törli, az jól megszívja. -
zizzenet #230 gyógyító varázslat, villám varázslat -
#229 Videókat linkelni pls ,) -
#228 fujj , már az 1 et is utáltam :P pedig mijen nagy szám volt az akkoriban... -
zizzenet #227 Láttátok az utóbbi kiadott videókat a varázslatokról? És azt is, hogy mennyire szaggatós? Gondolom, nem egy harmat gépen vették fel. Hogy fog ez futni az átlag gépeken?! -
#226 most amúgy nehogy azt hid hogy nemmegy ez a topic csak a nép megnlzi elolvasa és nem komentel ,, de félmilioan bizti megnézték ... .o -
#225 Jöhetne mán! -
#224 topic UP! ha ősszel jelenik meg, nemtom hogy fogom zárni a félévet:DDD
sajnálom hogy nem lesz tigris benne (vagyis ki tudja, de játszható oldalon már nem) de marad farkas >>hűséges kiskutya /oroszlán >> doromboló kiscica:))
[olyan AoM: Titansos nem??]
-
#223 inen -
Kristóf00 #222 hello lécci valakisegítsen. Hol tudom letölteni az első részt? -
Toroco #221 Leszedtem a videókat és mindegyik fejjel lefele játszódott le. Én biztos hogy az oroszlánnal fogom kezdeni. -
Toroco #220 Nincs még kiadva vmi demó elözetes game? -
Toroco #219 Ezek szerint lesz farkas tehén oroszlán meg majom? -
#218 Mostmár 100%, hogy farkassal fogok kezdeni. :D
De csak azért mert sajnos a tigris nem lesz játszható lény. :-( -
#217 nice ! -
Daniel Hunt #216 Ja. Nagyon jó a videó. Már alig várom a megjelenést!!! -
#215 Nézzétek meg a HWn a videót! :) Irtó jól néz ki. -
#214 hmmm nem csúnya :-) -
#213 Hát még ezt hogy fogod komázni...