Black & White 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Nem, nem elakadtam, hanem szeretném felrakni (a Black and White 2 -õt már felraktam) a játékot a kiegészítõjével együtt (Battle of the Gods), de amit találtam hozzá magyarosítást az nem jó.
magyarítás
ebben szeretném a segítséged kérni, hogy honnan lehetne még magyarítást leszedni hozzá?
Én feltelepítettem a black and white 2-t,1.1-es patchet,majd az 1.2-es. Idáig ugye minden ok. Elkezdek játszani,megy minden rendesen,s játék közben hirtelen elkezd szaggatni a játék,s olyan szinten belassul,hogy nem lehet vele játszani. Megnyomom az ESC-t,kilép ugye,(pause menü),s ott újra gyors meg minden.
MI lehet a probléma?:( Kérlek segítsetek,mert engem már megõrjít. :(
Ati radeon kártyám van,ha számít valamit.
Elõre is köszi a válaszokat.
Üdv:Katuslova
!Forza Ferrari!
Olyan kérdésem lenne, hogy tudtok e valami orvoslást a baw2-botg VS vista problémára :D nekem vistám van és miután választok állatkát és elkezd utána betölteni akkor töltés közben elfeketül a kép és gyakorlatilag kifagy mert semmilyen bill.kombra. sem reagál... :(
valaki megmondaná hogy honnan tudom leszedni a black and white 2 battle of the gods kiegészítõt ?
Futtass egy mem tesztet legalább 24 órán keresztül, ha kidob akár egy hibát is akkor baj van.
szóval játszom, játszom a játékkal és néha elõfordul hogy spontán lefagy, speciel elõzõ esetnél egy raktárat pörgettem. Zavaró probléma mert, hát egyrészt soha nem jó ha valami lefagy :P másrészt ilyenkor csak kapcsoló gomb 5 mp-el való nyomva tartásával tudom kikapcsolni a gépet de attól megy tönkre a gép szóval ha tud valaki valamit javasolni akkor kérem segítsen
ja és konfigot sajna nem tudok írni de elég jó gépem van
Ezek szerint elszúrtam, mert én már kiszedtem mindet, amit láttam és a tengerbe dobtam. De megpróbálom a tûzvarázslattal a helyeket végigpörkölni.
Még egyszer köszönöm a segítséget.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
A 3. pályán vagyok, ahol van egy bónusz küldi (amit nem tudok megcsinálni). Ha jól értelmezem ki kell szedni az összes fát, amit én meg is tettem és a tengerbe dobtam. Mégsem fogadta el a feladatot.
Valaki tudja, hogy mit kell csinálni?
Elõre is köszönöm a válasz(oka)t: gagyi.
Lusta is vagyok meg annyira kusza is ez a crack es dolog, rengeteg hozzászólás és nem találom a igazi választ szal segítséget szeretnék kérni hog ymost van e ehez a játékhoz jó crack vagy most mit icsnáljak vele? :D
Egy Intel GMA X3100-as kártya van a gépben és azt a játék nem támogatja. Nem tud valaki valami megoldást rá, hogy mivel lehetne orvosolni a problémát?
esetleg egy map restart segíthet vajon?
Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD
Sajnos már számtalan crack-et átnéztem de egyik sem volt megfelelõ a "nem nõnek fel a gyerekek" probblémára.
Ezért szeretnélek Titeket megkérni, ha lehet linkeljetek egy crack-et ami gyógyír a hibára. Banner alá linkelés sem egy utolsó szempont, szerintem többen járunk ebben a cipõben.
Köszönöm!
Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD
Az ötödik szigeten vayok és kéne egy kis segítség:
Hogyan lehet a régészeket a romokhoz vezetni?
És nincs meg egy ninja szobor (lila, kék, zöld, citrom sárga, narancs sárga, és piros már megvan).
Pls valaki segítsen.
a felsõnél boszorkányok vannak ? nekik egy bizonyos korú férfit kell adnod, de sajnos nem emlékszem pontosan hány évesnek kell lennie :(
az alsót ha jól emlékszem az óra variálásával tudod megcsinálni, bizonyos idõben bizonyos fáklya világít, és csak egy ideig, tehát gyorsan kell csinálni hogy mind a négy világítson egyszerre . valahogy azt is megmutatja, hogy melyik mikor világít .
Valaki segítsen pls belinkelem a képeket:
1, hibás a CD-d és nem ment fel jól a Speech.lug nevû fájl. Ha tudod, szedd le a játékot vagy próbált meg felrippelni, mert hátha csak az olvasód hibázott és a lemezed jó.
2, lehet , ohgy rossz törtet használsz. Esetleg ha valaki feltette már a játékot, kérd el tõle ezt a fájlt. Kb 250 megás.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Ötlet? <#pardon1>#pardon1>
"
A Black and White 2 100%-os, de béta állapotú magyarítása. Az 1.2-es játékpatch szükséges a használatához!"
Magyarítások.hun megtalálod!
Next PC upgrade: 2022