3926
-
#750 Hm...
Azért látszik, hogy mennyire kattogtok a játék megjelenése előtt! :-))
Már az aláírásom is gondot okoz csak, mert nincs mivel játszani!? ;-D
Egyébként nem tudom, hogy miért "fáj", de a nagyobb flame elkerülése végett hajlandó vagyok kompromisszumokra.
Prime - és ez marad, logo ide-oda! Vagy az Üdv! majd váltogatom! :-) -
#749 mit vársz, amikor a bugteszt 2 hét? :)) -
rage at work #748 Patch nélkül az utolsó pálya reménytelen volt, a creature-bug miatt.
Én egy dologtól félek.
A hanggal mindig van valami a Lionhead software-ek esetében
A B&W alapból nálam (és nem egy gépen) felcserélte a bal és a jobb audiósávot,
míg ennek állítására a játék nem adott lehetőséget.
Persze, fejhallgatóval könnyen megoldható a probléma ...:)
A Creature Island XP-n jól működött, kivéve, hogy pl hiába énekeltek
az elején a hajótöröttek, nem hallatszott belőle semmi
A Fable az NPC-k hangját úgy váltogatja a kameranézethez igazodva,
hogy amikor mögöttem áll és beszél, akkor szinte nem lehet hallani.
Kíváncsi vagyok, a B&W 2-ben találok-e hasonló problémát
Mert a Lionhead játékok mind fantasztikus darabok, és általában
nagy játékélményt biztosítanak, de a bugokat nem felejtik ki belőlük... -
#747 Akkor már inkább aláírásba, az legalább pici... :) -
#746 vagy írja egy sorba -
#745 Légyszives hagyd már ezt az "Üdv! Prime"-os üzeneteket. Teljesen feleslegesek, mert mindenki látja a logódból, hogy ki vagy. -
#744 Nem tudom, lehet ritkán peccseltem! :-)) Mondjuk rémlik, mintha..., no mindegy. Az első rész is volt annyira jó, hogy ezt elnézzem. :-)
Üdv!
Prime -
#743 csak az oldal tetejére kell felnézni..
-
rage at work #742 A patch után át lehetett lépni a tutorialt. -
#741 A "kisegítőket" az elsőben sem lehetett, minden jöttek a segítők és lökték a sódert. Az elején valóban vicces volt, de amikor már hatodjára kezdtem újra és a tutorialt nyomták hatodjára, akkor valóban unalmas volt. Léptetni meg nem lehetett, remélem én is, hogy ezt kijavítják!
Üdv!
Prime -
#740 phu..hát az Ign reviewvideojábol lejött hogy a mai játéktendencia sajnos erre is kihatott..semmi kihivás,szájbarágott feladatok..remélem ki lehet majd kapcsolni benne a "kisegitő eszközöket" -
Newfronter #739 Még meg sem jelent, de mindenki azt kérdezte, hogy van-e demo, meg hogy honnan lehet letölteni. Egy kész rémálom. De a FAQ senki sem ismeri. -
#738 ott mi volt? 1000x hogyan kell installálni? -
#737 nem az alapban hanem a 6-7 kiegészítőben.
azt mondtam hogy a 2 részbe rakhatták volna be alpból csak direkt nem tették. marketing taktika. sajnos -
#736 tudom hogy kell egyszerüen nem jó töbször tetem be már képet
de igy is jó akkor majd igy baby -
#735 Ott vannak a kép mellett a linkelés sémák, azokat kellene használni, mert látod, hogy így nem megy, szóval nem kell eröltetni. -
#732 Mondjuk én speciel CE-t fogok venni, szerintem nem olyan nagy a különbség árban a kettő közt. :) -
#731 a tigris feloldo ne keljen mindenkinek elküldenem -
#730 na ez nem jöt be sorry légyszi töröld köszi -
#729 Add meg a linket és kész. -
#724 humada nincs több kép ez durva -
#723 A grafikai beállítási lehetőségek:
-
#722 na csak anyit hogy a vizet meg a lényt mutaták volna igy -
#721 Köszi! -
#720 rage elment -
#719 Ez simán élvezhető low beállításon is.
Úgyis a játékélmény lesz a lényeg... -
#718 Hm, első két nap jön 100 db "honnan lehet letölteni"
Aztán jön 100 db hol van a crack, illetve ugyanannyi "nem tudom elindítani" tartalmú hozzászólás... -
#717 Itt van három kép a minőségi különbségekről. Ránézésra csak a fű és az út minősége különbözik.
Low:
Medium:
High:
-
#716 Szerintem ez még csak előszele a dolgoknak. Majd akkor lesz itt nagy ereszd el a hajam, amikor tényleg megjelenik! :-))
Üdv!
Prime -
#715 Nyugi. Én itt folyamatos örségben vagyok és amint jön egy troll, az könyörtelenül ki lessz gyomlálva. -
Newfronter #714 Remélem ez nem olyan, mint az NFS topik, ahol most elszabadult a pokol:) -
#713 Valami újat is tudsz mondani? -
hapi #712 Van aki má játszik vele!!
Láttam a képeket a lionheados forumon.
Ja és már megvásárolható a neten is.
www.ebgames.com -
Realtibi #711 aaaaaa 15 ezer a collectors editor -
#710 ja énis semmi nem is lesz egy darabig -
#709 Semmi újdonság az Nforce-on:((((
Most néztem! -
#708 alig birom kivárni a megjelenés -
#707 Minek is a védelem? Az EA ismeri a leckét. Ha szar, a kutya nem veszi meg, ha jó, akkor lesz eladás. Ilyen egyszerű a képlet.
(az más tészta, hogy itthon másabb a leírás, de higyjük el, hogy nem a mi piaci erőnkre támaszkodnak ) -
#706 hú nagyon jó vidot jöt ki
it van -
Newfronter #705 Szerintem nem azért rossz az oldal, mert a B&W 2-őnek az Nfo-ját rakják fel :))))
Gondolom egész egyszerűen szerver hiba, majd megjavítják. De attól én nem félek hogy mostanában kerül fel, inkább hétvége felé.