3926
-
Toroco #960 Fleko neked már lejött? te is iso huntról szedted? nekem nem megy nagyon 12k fölé a letöltési sebesség. ez nem ér hogy másnak olyan gyorsan lejön :( -
#959 Jah igen, a játék kijött :) Info az isonews -ről. Egyelőre clone CD változat. Lehet tölteni 4 CD 2X00 valahánymega. És úgy tűnik a isohunt -os se fake. Na jóccakát.
-
#958 Valami torrente oldal nincsen véletlenűl? -
FLeK0 #957 nincs, talan in-game lesz vmi, erre utalt egy fejleszto.
A lenti mellett meg 1 problemam lett, neha a zene kiakad par masodpercre (tobbi palyahangot kozben adja), es elcsusznak a segito csavok szovegei is, aztan egymas szavaba vagnak. -
#956 Nincs a játékon védelem vagymi? A Deviance csak a key makert csinált az nforce szerint... ? -
FLeK0 #955 Valahogy nagyon idiota mozgasa van a keznek a jatekban nalam, nem lehet rendesen mozgatni, mintha be-beakadna vagy ilyesmi (framerate rendben van ekozben). -
Toroco #954 230K O_O bazze de jó neked. nekem miért ilyen lassú akkor? -
Toroco #953 uuuuuu most már elérte a 12k sebességet, az idő 66-86 óra között mozog a teljesség majdnem 1500% 3-4 nap ilyen sebességgel és lent lesz persze csak ha éjjel nappal menni fog ami biztos nem igy lesz -
maxisama #952 én is nagyon megörültem most, hogy 230k-val jön a bw2, csak eszembe jutott, hogy nem fog valami jol suhanni a gépemen :( -
#951 3 napon belül vissza fogod sírni még az ő hozzászólásait
Majd meglátod :) -
#950 Elveszed az ember kedvét :/ akkor On tovább: -
#949 Most megyek aludni, de nagyon örülnék, ha nem az offtopic spamelésed takarításával kellene kezdenem a napot, mert akkor repülni fog a pont.
A Hasselhoffos kép meg egy igénytelen hülyeség, ami inkább illik a humoros-aranyos topicba mint ide. Ha ilyesmivel akarod eltölteni az időt, akkor menj oda, de itt azért próbálj meg normális keretek között megmaradni. -
#948 Mé? Pl, Hasselhoff olyan szörnyű volt, hogy az már jó volt nem? Vagyis a hozzászólások elég elrettentőnek bizonyultak :) De, ha most seggszorítós, szálka egyenes topikot akarsz létrehozni, hát hajrá.
Egyébként meg, vannak poénok amik nem tetszenek, de más még is hasal rajtuk. -
#947 Azért poénkodásnak is van egy bizonyos minimum szintje amit illene elérni. -
#946 VAzz a poén mindenhol elfér, még ha agyatlan is nem? Néha jó hülyeskedni, vagy mióta kezünkben van az ostor már nem mulatunk szegény pórnéppel? -
#945 Inkább olvass valamit vagy menj aludni, de ilyen értelmetlen baromságokkal nagyon nem kellene szemetelni a topicot. -
#943 Nincs igazán szüksége a spam-re. -
GrimReaper78 #940 BitComettel, de ott is csak ilyen szutyok 20K körül muzsikál... -
#939 Na végre beindult emberes sebességgel ,remélem este lejön ,és holnap munka után nyúzhatom... -
#938 talan ugy hogy nincs mas?:)
hat mostmar nagyon remelem h elfut a gepemen, ha nem morci leszek -
Toroco #937 Grim te melyik torrent progival töltesz le? hát ha a fajtája is számit a gyorsasághoz -
Toroco #936 Tiszta mák hogy én nem rendelkezem ilyen sótárral :D
Ha ilyen akkor ez tetszeni fog a lényemben :P -
Toroco #935 nekem 0-3k val jön. idö 99:99:99 ; S/P: 0/59(0/2413) ; Teljesség 93%
Ez igy nekem elég szarnak tünik, bár nem tom mi az a seed/peer. most használok először ilyen progit -
#934 Tiszta mák, hogy van értelmező kéziszótár is a világon... :P
(Na kábé ilyesmi a szarkazmus...) -
GrimReaper78 #933
őőő... ezt most csak hülyeségből kérdezted, ugye? -
Toroco #932 Én is oroszlánt fogok csinálni. Mit jelent az hogy szarkasztikus???? -
Toroco #931 ez durva volt. remélem nem ilyen jön le :DDDD -
#930 nekem 30/26-tal jön és már 17%-nál jár. -
#929 Nincs rá hatással.
Van olyan torrent töltésem, aminek a teljessége 3173% aztán ugyanúgy nem jön. :-)) Nem számít.
Üdv! -
GrimReaper78 #928 Mások meg minek fizetnek azért, amit ingyen is meg lehet szerezni... -
#927 Pontosan en is. Mert akkor kerem fent lesz ahol kell es szabajosan szepen jon lefele. Nem fogok itten izgulni mint a tobbi szerencsitlen hogy hany kiloval van es egesz este ujjek a gep alott es pezsgot nyissak ha felkiloval gyorsul avagy azt fontolgatni hogy 5-odikrol kigurani ha lassul.
En nem tudom egyeseknek hogty van turelme kivarni egy hulye torrentet :D -
GrimReaper78 #926 Jaja, valamennyit már így is gyorsult, 35K-val jön, és már csak röpke 20 óra van hátra. Seperc alatt lent lesz 8) -
#925 nem tudom, de én majd akkor nyugszom meg hogyha az nforce-n látom. -
Newfronter #924 Mivel hogy egyre nagyobb a teljesség, így biztos van, aki seedeli csak nem tudom miért nem látni, és ha eléri a 100%-ot, akkor felgyorsul, gondolom én, nem így van? (83%-nál tart) -
#923 na és ennek mekkora az esélye? :D -
GrimReaper78 #922 Ezt én már délután óta csinálom, folyamatosan -
#921 Siralmasan lessú, de rájöttem a megoldásra, minden 30 perc után meg kell inni egy sört így elviselhetőbb lesz a várakozás!! Mindenkinek ajánlom! -
Szolnokboy #920 "és" kit érdekel hogy te már rég tolod ? -
Newfronter #919 Egyébként, nemsokára meglesz a 100% teljesség, és akkor felpörög a letöltés, jól sejtem? Mekkora pofáraesés lenne ha ez fake lenne. :) -
#918 Nem baj, csak feltöltőkártya legyen a postán :))