Black & White 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ya jöhetne már. de talán addig végig játszom az 1et
az uccsó pályán abbahagytam

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

oneal1
hát az kira lenne...
de az esély elég szar😞

!Forza Ferrari!

Johnyy
NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA most mi van!! Senkit nem érdekes ez a giga yáték???????????? nonon?? pedig akkora zsír!! és semi nyúz,, ok cryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Johnyy
a katonáknak jobb a grafikálya mint a rome tw-ban!!!! naaaa, téleg semmi hír?????????????

Johnyy
semmi hír????? pedig lasan ittvan!! ????

Tuvok
5 játékoldalt néztem meg, 1 írta, hogy '05 elsõ negyedév, a többi '05 februárt írt

oneal1
ezt honnan vetted?😄
örülhetünk ha dék kiadják!😞

!Forza Ferrari!

a_n_d_r_e_w
Nah azt hiszem ehhez kevésnek néz ki a 3 hónapja újított gépem 😞((

One Vision. One Purpose.

Seth
ugyanmár hova gondolsz...majd év vége felé talán

PSN ID.: Beegabor

Tuvok

Tuvok
Ha minden jól megy, 1 hónap múlva már nyúzhatjuk !

Tuvok
4 hónap + késés

gery88
Mikor jön máááár.....<#violent><#boxer>

Dzsega
bááár augusztus 22.... azé hátha.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Dzsega
vááááááááááááá!
hogy ez nem jutott eszembe!!!!!!!!!!!!

Tuvok
Dzsega
egy olyan megoldás is jó lenne ha az egészet le tudnám tölteni valahonnan...
teljesen mind1 csak tudjak végre jáccani máááá.....

Dzsega
az még messze van.
Ugyhogy a #174 mégfontosabb...

Dzsega
Hali!
Egy hatalmas segítségre lenne szükségem!
Mégpedig: Visszakaptam végre a B&W 1-et csak 2 file nem olvasható rajta! Ugyhogy ha valakinek megvan akkor legyenszíves elküldeni mailban vagy adjon meg egy címet ahonnan le lehetne tölteni.
A két file a következõ: 18 ill a 19 ace file. Még a régi csomizott tört verzió.

Elõre is köszi mindenkinek!

Tuvok
Megjelenés dátuma: 2005 február 15.

Kb. júliusban jelent meg az utolsó fejlesztõi napló, azóta semmi hír, csak a rajongók találgatnak és szórakoztatják egymást a fórumokon. Megakadni látszik erõsen, de remélem tévedek, és nagy dobásra készülnek. Július végén egyébként kb egy tech demo szintjén állt a dolog, úgyhogy csodára nem kell számítani, nem kell elkezdeni félretenni rá a pénzmagot.

fun is fun and done is done

Dzsega
igen de itt egy csomó olyan hozzászólás volt hogy már keresnek béta tesztereket és ezért szerintük már kész a gamma csak a bugokat keresik...
ha csak félig van kész akkor lehet hogy az még a régi motorra volt írva azt most átültetik leteszteltetik és ha minden ok akkor majd elkezdik folytatni szal sztem még a 2005 sem lesz meg ha így lesz ahogy most gondolom...

Bandew
Nem lomboztál le senkit, hisz az elsõ rész után gondolom mindenki számított erre.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Dzsega
nem akarok senkit sem lelombozni de nemrég (kb 1 hónapja) olvastam cikket és ott azt írták hogy még csak FÉLIG van kész... Tehát a másik fele még vissza van sztem 2005 karácsony...

lala12
Bár a hivatalos weboldalra nem sikerült most belépnem, de állítólag új képeket raktak föl a játékról.
http://www2.bwgame.com/bw2/news

Nincs vmi elõzetes hír hogy milyen gép igénye lesz a kicsikének?

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

A Konyak általi fordítás az szar. Nekem van jó, de oldalakrol nem hiszem hogy letölthetõ.

oneal1
ez kurvanagy lesz!!!

!Forza Ferrari!

tommmyv

OptimusPrime

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

Haliho!
En az elso reszehez keresek magyarositast, aki tud letoltesi helyet kerem segitsen! En sehol se talaltam.
Koszi!
Tuvok
Megjelenés 2004 vége

Tuvok
Pár hete bemutatták valahol B&W2-t, megintcsak új motort kapott a játék, és most azon gondolkodnak, hogy hogyan fogja elbírni az egészet, szal leghamarabb 2005 vége + késés .

Omlás
B&W2 lesz E3-on nyugi 😊)))) !!! Az 1.3 az crack meg fenvan én is letudtam szedni Google ban keress rá a Black and White 1.3 crack -re !!

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Bandew
B&W2 nem lesz E3-on?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Hi!
B&W 1-hez nincs valakinek crackje a 1.3-as patchez?
Thx!

gyrekek valaki mondja már meg pls hogy hol a rákos faszba lehet megvenni az 1et!
cdgalaxisban nincs!medimarkt nincs!576 nincs!
ami nekem megvolt az haveré volt neki meg sürgõsen kellett az 1! Dcn meg nincs meg senkinek!!

http://thenamelessphoto.com/

Eye-scream

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Tuvok
2005

Eye-scream
Nemtud senki semmitse róla? 😞

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Outlander
Nagyon állatok a kreatúták, isteni környezet és lesznel még hívõi a jónak és a rosznak, ja, és több népbõl is kerülnek ki csodák😊)))))))))))))

\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta

Tuvok
LOL, az 1-et nem próbáltad ? Egy isteni istenszimulátor. Az egyetlen játék, amivel 3 óránál többet tudtam játszani egyhuzamban ! Sõt, egy egész éjjel ment rá. 😊

zaki
pontosan most milyen game is ez? 😊

Tuvok
Szépek !

Uhh, az állatok nagyon brutálul néznek ki, te jó ég.. jelenjen meeeeeeeg!!!

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

FrezeR
ez ultrabrutál!

oneal1
II

😄

!Forza Ferrari!

oneal1
baszki ezt emgveszem eredetiben ha egyszer kiadják!!!
érdemes lesz!!! Black and White

!Forza Ferrari!

Davidus
A majom szõre büntet.

V9ykn8_TZL0

Davidus
De a legrondább tuti nem lesz 😛

V9ykn8_TZL0