3926
-
zizzenet #2042 Hivatalos fórumon külön topik van arra, hogy ki milyen módon szopik 9800 Pro videókártyával (és esetleg milyen megoldás van). Téynleg ennyire gáz vele a játék? -
Shadow_THH #2041 alig várom már hogy megjöjjön az új gépem első dolgom lesz ezzel nyomni ^^ -
pfff -
rage at work #2039 Most visszagondolva az első részre:
Ha az influence csík átlógott az ellenfél területére, a kezem akkor átért hozzá, lehetett onnan elvenni nyersanyagot, embereket, stb.A statisztikák nem egy száraz tényeket közlő üres ablakban, hanem egy csodálatos templomon belül volt, ahol a lényem pihent éppen. Rajta a tetoválásokkal, amiket rá tehettem.
Ha a lényem átment verekedni a szomszédba, összeesett és dőlt a fél falu, mert akkora volt. Tegnap sikerült a farkasommal bemenni az ellenfélhez, az ő farkasa két rúgással lecsapott, és ennyi. Ahhoz kicsi, hogy dőljenek a házak...
Hirtelen, amit butítottak az első részhez képest... -
Persze! Azért mondom, hogy, ha így gondolták a készítők akkor ez egy rossz logikai megoldás volt a részükről. -
Newfronter #2037 Hát így tényleg nem a legjobb, pedig milyen jó lenne... sőt egy kicsit textúrahibás is lett ettől nálam :( -
A képeken nagyjából ugyanazon a helyen állnak. Ugyanaz az út van a lábuk alatt és egyanaz a búzamező van a jobb oldalukon. -
azért titán nem? ne is tudják az emberek kinyirni, max egy másik titán vagy egy isten -
Most inkább nem szenvedek vele. Inkáb belinkelem a két képet szemléltetésnek.
Alap méret változtatás nélkül.
Méret változtatással. -
rage at work #2033 Annyira nem nehéz elképzelni, hogyha az egyik 99 méter a másik meg 11 ... -
rage at work #2032 Vajon mit jelenthet a többi érték ? -
egy képre nem lehetne összetenni? -
Akit érdekel, bár nem ajánlott, mert ugyanúgy hülye marad az útkeresése.
File:
Program Files\Lionhead Studios\Black & White 2\Data\Balance\GameBalanceCreature.txt
ANY_CREATURE_HERE 1 4.05 7.5 11.55 100 1.8
Ezt átírod amire jólesik. Én 99.99-re írtam és ekkora lett, de lehet sokkal nagyobbat is csinálni.
Én személy szerint visszaraktam az eredeti file-t, mert rossz nézni, ahogy bénázik a házak között, közben meg egy orbitális debella. -
Szerintem ez az új harcrendszernek köszönhető. Ha ekkora méretű lenne a lény nem lenne értelme a harcnak. Vannak olyan pályák ahol nincs is ellenséges lény és gondolom ha 100 méter magas és nagy lenne akkor nem is lehetne kinyírni, meghát simán semmi értelme nem lenne a városfalnak.
Persze az megint más kérdés, hogy miért nem oldották meg ezt a problémát.... -
Csak az a rendkívül szomorú, hogy modokkal kell egy alap BnW-s dolgot összehozni, mert a készítők képtelenek voltak rá. -
rage at work #2027 Akkor át fogom írni én is
Én azt hittem, gyárilag ekkora lesz, nem 5 ember magas...
Melyik file-t szerkesszem ? Este meg is nézem. -
Nemrég beraktam egy normális képet ami alap beállításoknál mutatja maximális méretben. Kb hatszor akkor mint egy falusi. -
Newfronter #2025 Elképzelhető hogy ezt normalizálják egy moddal... -
Amúgy megmarad a probléma, hogy ugyanúgy navigálnia kell a házak között és csak a nyitott kapun megy át, de ez betudható a retardált creature AI-nak. -
Tényleg! :DDD Rögtön mellé is szórtam a felét véletlenül! :D -
Newfronter #2022 Igen -
Abszolút nem fogja vissza. Ugyanannyi poligon, ugyanakkora textúra, csak nagyobb a modell. Semmi extra. -
yes -
Newfronter #2019 Az egy dolog hogy nagyobbá lehet tenni egy átírással, csak szerintem sajnos maradnak azok a problémák, hogy nem lépi át a fala, hanem a kapun megy ki....stb -
Igen megbuheráltam. Egy file-ban átírtam a 11.55 méteres magasságot 99.99-re. -
Tudtátok, hogy a játék elején a Lionhead logónál a tartót, amibe ömlenek a négyzetek, irányítani lehet a bal egérgombbal? -
elképzelhető, sokkal több poligonból kellene állnia -
rage at work #2015 Így át tud menni a zárt kapun ? :-)
Amúgy megírhatnád, mely file mely értékét kell átírni.
Így azért kicsit impresszívebb a lény -
de meglehetet volna oldani ugy is hogy csak városon kivül legyen nagy és a városba
20 méter enyi nem tudom miért nem lehetet ez kivitelezni ammi 1 be jó volt azt minek szedik ki hát ezt a játékot se veszem meg pedig ugy volt -
oda tudnád a lába mellé tenni az eredeti méretet is? -
Szerintem hasznos a védekezés! Az a sereg tapasztal aki részt vett a harcban (ez néha tribute pontokat is hoz)...
A bekapott evul pontokat pedig ellensúlyozza az ember egy-egy heal spellel!
Például a falakra kiállított íjászok, pár szint után, lángoló nyílvesszőkkel lövik a nyitott kapu láttán betódulni óhajtó ellent! :)
-
ez most fake vagy how csináltad? -
rage at work #2010 Lehet, hogy a nagyobb lény nagyon visszafogná a frame rate-et? -
Megbuheráltad a lényed magasságát?? -
A szerkeszthető file tanulsága szerint a lények maximális mérete 11.55 méter lehet. A képen 99.99 méter...az a méret amit egy BnW1 rajongó minimum elvárhat. -
Nah, nekem valahol itt kezdődne az a fogalom, hogy "Black and White"...
-
zizzenet #2006 ld. #2005 -
zizzenet #2005 Jól van na, akkor kiteszem a szmájlikat is: -
Nyugi, nyugi zizzenet!:) Csak kérdezem ma a baj mert nem értem a reagálásodat ahhoz amit írtam:) Ennyi:) Ne légy rögtön ideges na:) -
ha ez most a sims2 lenne, teljesen meg lennék nyugodva, mert akkor a fél év múlva jővő ieg lemez telepakolná az eredetit plusz opciókkal, funkciókkal :))