Black & White 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cseszter
A 3. szigeten a kakasos küldit hogy lehet megoldani?

fitutufi
mivel lehet a radírt átváltani sima kézre ??????????

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Csak hülyéskedtem<#vigyor3>

Evogordon
Tudjuk 😊

Aki nem ért a játékhoz😄

Dynamic
Érdekesség:
Most vettem észre, hogy a játék indításakor bejelentkezõ Lionhead logót az egérrel lehet mozgatni(amibe hullanak bele a kis kockák, majd kirajzolódik az oroszlánfej).Ha akkor mozgatjuk amíg hullanak bele a kis kockák, akkor ki lehet lötyögtetni a kockákat a földre.
Ha volt már sry😊
de ctrl+s de ezután nekem minden akármi+s -rõl az jut eszembe 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Evogordon
Mennyi ideig alszik a creature-om? Vagy felkell ébreszteni?

Malakai
Az nem ctrl+s? 😊 Najó, nem offolok tovább, a patchre még várok. 😛

Ja, és splashscreenbõl a lionhead logo minijátékot kéne inkább kiszedni... 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

nah erre nem gondoltam 😄 alt+s.rõl rometw után nekem mindig quicksave ugrik be 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Malakai
Alt+S a screenshot a játékban, bent van a billentyû kiosztásban is, szal átteheted. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

nm, esetleg readme-ben nézd meg hátha van beépitettgomb, bár ha nem printscreen az akkor max f12 f10 meg hasonlok szoktak lenni, de egyszerübb a külsõ progi szerintem 😊

Pluskast
ok thx

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

szvsz külsõ progival próbáld, elég sok fajta van már (hypersnap, snag it, etc..., de mgé fraps is tud shotot cisnálni asszem)

Pluskast
Valaki viszont nem tud nekem segíteni ezzel a fényképezõs dologgal?

robotnyk
ah thx
Pluskast
követed a csajszit és a végén bemegy egy házba. Ott izélget a fasziával. A házat észre fogod venni ha eddig nem is követted mert állandóan kis szívek emelkednek fel. Fogod a fatert odarakod a házhoz és már el is kezd sûrûn elnézést kérni.

nah elovlastam mindent szal emgnézem patchnél mit kavar be meg majd leszedem cd-set , pfff... :/ esetleg nem akarja valaki valami ftp-re felrakni ? és akkor sok embert megkimélne hogy újra le kelljen kapnia a cd-set

robotnyk
nemtom volt-e már róla szó, nem igazán találtam meg (lehet nem jó szavakkal kerestem rá)
szóval, hogy kell bebizonyítani a faszinak, hogy nem én csináltam fel a lányát? 😄
Pluskast
Már megtaláltam viszont mivel kell képet csinálni esetleg nem tudja valaki?😊 Csakmert print screen nem jó.

Malakai
Mind1, megkockáztatom feltenni a patchet... Remélem azért nem lesz semmi problem...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Pluskast
Nem tudja valaki, hogy ha csinállok képet a játékról akkor azt melyik könyvtárba pakolja a gép??

nekem volt de kihagytam és nem tom mi maradt ki ezzel...,v alaki help 😄

Hmuda
Eddig úgy néz ki egyedi eset, most reinstall folyik és megnézem úgy.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Malakai
Akkor azt mondod ne tegyem fel? :/ Hivatalos fórumon van errõ szó, vagy egyedi eset?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Mivel még az elején jártam, felteszem a patchet.

Amúgy mi ez, hogy a WoW-hoz hasonlítja rögtön? Mivan, felnõ egy olyan generáció, akinek az-az elsõ és egyetlen játék? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Pluskast
A képeket melyik könyvtárba pakolja a gép?

Hmuda
Nah, a patch szépen szét is cseszte a játékot. Elsõ sziget megy, jobb FPS még nagyobb részletességnél is...erre állandóan CTD amint át akarok menni a második szigetre. Nem elég, hogy szétkúrja a mentéseim, de még a játékot is elcseszi. Fekete pont.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

az elsõ CD már lejött 😄

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

köszi. már le is jött

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

musha
hál`istennek ahhoz semmi köze nincs.

Dynamic
Köze nincs hozzá.Ez olyan mint a B&W1<#vigyor>
Smuge
#1251 elözõ oldalon , amugy nem<#wink>

sziasztok!
látom nagy az érdeklõdés, de milyen game is ez? <#nemtudom><#confused>
olyasmi mint a wow?

musha
az lehet, ha a graphics.config-ban átállítottam a kártyám képességeit azért lassabb? bár az csak a lehetõséget adja meg, hogy durvább opciókat is beállítsak...tanácstalan vagyok, pedig nagyon szeretném ezt a játékot...

Még ugyan nem tettem fel a patch-t, de az 1.0-ba az íjász csapatokat nem tudtam mozgatni, nem tudja vki hogy miért?

musha
felraktam, a menüben már jó lett az egér, de a játékban ugyanolyan maradt. és a sebesség is 😞

Én átküldöm akinek kell a mini image az msn címem: [email protected]

Rakd fel patchet, egérkezelést javítja, és gyorsabb is lesz picit
ati2002
[url=http://spacetarget.com/games/pc_black_and_white_2.shtml#Black & White 2 No-CD/Fixed Image 2]Link[/url]

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

mi ez a mini-image? Linkeld be plz ha már meg van.

itt is van egy patch, de ez 111MB és gyorsan jön

musha
a jelek szerint a hiba az én készülékemben van, de még low beállításon is szaggat kicsit, pedig azért annyira nem érzem sz@rnak a gépem, meg ahogy látom az enyémnél gyengébb konfiggal is dicsérték már, hogy milyen jól megy high-on...nem értem a dolgot, a háttérfolyamatokat kilövöm amit lehet, legújabb drvierek vannak fent, még a rendszerem sem régi (1-2 hónapos), passz...
ja és ami rohadtul idegesít az a késleltetett reakciója a kéznek, vagyis hogy ha elhúzom valamerre, akkor be kell gyorsulnia, nem egybõl reagál. ja és ha nagyon kicsit húzom csak valamerre az egeret, arra egyáltalán nem reagál (és ez tuti nem a gépigény miatt van így).

Pluskast
Köszi akkor aszem nem rakom fel.

ati2002
Jó, már meg is van.

de, figyelmen kivul hagyja a regi saveket, bwgame oldalon ajanljak is hogy toroljuk a regi fileokat, nehogy bezavarjon.

Istencsászár
tudjuk ezeréve😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Save games from the retail version of Black & White 2 (i.e. Version 1.0), are not compatible with the v1.1 patch!!!!!!!!!
Sanyix
Olyat tudtok ami mûködik is? 😄 Mert nem akarok órákig várni amíg errõl a lassú szerverrõl elkezdi tölteni.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

ati2002
Valaki küldje el nekem a mini-image-t, vagy, ha túl nagy, egy linket pls. Köszi!
[email protected]