Black & White 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Most vettem észre, hogy a játék indításakor bejelentkezõ Lionhead logót az egérrel lehet mozgatni(amibe hullanak bele a kis kockák, majd kirajzolódik az oroszlánfej).Ha akkor mozgatjuk amíg hullanak bele a kis kockák, akkor ki lehet lötyögtetni a kockákat a földre.
Ha volt már sry😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ja, és splashscreenbõl a lionhead logo minijátékot kéne inkább kiszedni... 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
(\__/) ( X.x) ( } . { )
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
szóval, hogy kell bebizonyítani a faszinak, hogy nem én csináltam fel a lányát? 😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Amúgy mi ez, hogy a WoW-hoz hasonlítja rögtön? Mivan, felnõ egy olyan generáció, akinek az-az elsõ és egyetlen játék? 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
látom nagy az érdeklõdés, de milyen game is ez? <#nemtudom>#nemtudom><#confused>#confused>
olyasmi mint a wow?
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
ja és ami rohadtul idegesít az a késleltetett reakciója a kéznek, vagyis hogy ha elhúzom valamerre, akkor be kell gyorsulnia, nem egybõl reagál. ja és ha nagyon kicsit húzom csak valamerre az egeret, arra egyáltalán nem reagál (és ez tuti nem a gépigény miatt van így).
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
[email protected]
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----