Black & White 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Ilyen az én gépem:
Abit IC-7 (dual chanel, 800 fsb)
P4 2,6GHz Northwood (hypertrading, 800fsb)
Ati Radeon 9600 pro
256MB 400MHz kingstone
Szerintetek ezen menni fog rendesen? Azt tom hogy a memó kevés
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Black&white mappában a Databan van egy graphic.config fájl..ott a midrest a saját kártyádnál 0-ra kell tenni..
kiprobáltam müxik..
bocs ha volt
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Mivel még ügyetlen vagyok így elõfordul, hogy 1-2 embert az építés helyett eldobok a francba és máris kapok evil-pontot😞
Rájöttem közben arra is, hogy lehet azt kiküszöbölni, hogy ha véletlenül rákattintok egy épületre és nem akarom lerakni, akkor egyszerûen lenyomom a D-t.
Hmuda: Szerinted erre nincs valami megoldás, hogy ki lehessen hagyni a full tutorialt? Vagy erre már ne is számítsak?
Az alábbi elérési úton található meg a falusiak nevét tartalmazó file. Csak az az egyetlen probléma vele, hogy kizárólag teljes neveket tartalmaz, szóval nincs olyan, hogy külön megadod a keresztnevet és külön a családnevet.
X:\Program Files\Lionhead Studios\Black & White 2\Data\Text
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Most épp városépítgetést élvezem, nekem teccik, nem unom. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A "B"-vel lett jó! 😊
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Szerencsére a 2. szigetes CTD megoldódott egy reinstallal. Habár ez a tutorial-kihagyós szöveg elég elhamarkodott volt a LH részérõl, mert kizárólag a kamera tutorialt lehet kihagyni, a harmadik szigetet ugyanúgy végig kell szenvedni.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
(A COD-ban nem játszol véletlen ilyen néven?😊
Nieleen
felhasználónév: crazyfrog jelszó: 00000
Nieleen
Nekem ez a verzio van meg BLACK.AND.WHITE.2.CLONE-TWK ehhez kell a patch?
Thx
(\__/) ( X.x) ( } . { )
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
azt írja, hogy nem jó CD van a meghajtóban. Kipróbáltam mindkét mini imaget is és azzal se megy. Mit qrok el?
Nieleen
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
mindig kilép emiatt a játékból
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Véletlenül bekapcsoltam, de most meg nem tudom, hogy mivel tudom kikapcsolni! <#confused>#confused> <#zavart1>#zavart1>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century