Black & White 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falabu
Eléletileg mûködni kéne ígyis, hogy CRC error, átugrom, de azt mondja ez a szar, hogy hibát észlelt a ringyóz és leáll és elnézést is kér! Hogyan tudnám beizzítani ha DVD-s verzióval belehet, ha meg nem akkor miért lett leírva lentebb?😊

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Csátok

nálam miért írja ezt ki?

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

Yossarian
nem rossz gép ez még

Nieleen

Ams
Felraktam a game-et utána egybõl a patch-et is és indításnál azt írja ki, hogy emualton software detected...namost MIAFASZ VAN????

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Én eléggé levagyok maradva mostanság a gép konfogokban, szal irtatok olyan dolgokat amitek van amirõl még nem is hallottam.

Ilyen az én gépem:
Abit IC-7 (dual chanel, 800 fsb)
P4 2,6GHz Northwood (hypertrading, 800fsb)
Ati Radeon 9600 pro
256MB 400MHz kingstone

Szerintetek ezen menni fog rendesen? Azt tom hogy a memó kevés

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Shodan
Most akkor ehez a 110mb patch hez nem kell külön crack ugye?

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Rossz a DVD image, a CD-s jó.
SNAKE01
és akkor tudsz állítani a vizen és a egyéb dolgokon?

SNAKE01
és akkor tudsz állítani a vizen és a rgyéb dolgokon?

Mivel csak Clonecd-s verzió van eddig ezért, ami az eredeti 1:1 másolata ezért igen erõs a gyanúm hogy igen...

_Atti_
NAh megvan hol kel beállitani a grafikát hogy magad configolhasd be!

Black&white mappában a Databan van egy graphic.config fájl..ott a midrest a saját kártyádnál 0-ra kell tenni..
kiprobáltam müxik..

bocs ha volt

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Tuvok
Nyugi, még én sem, sõt el sem kezdtem leszedni 😊

ducati06
A CLONECD verzióval is megy a patch????

DUCATI FOREVER!!!

Én már tegnap elkezdtem játszani, de ma szánok neki rengeteg idõt. Mivel én nem ismertem az 1-et, így nekem szokatlan nagyon, de viszont tetszik a játék. Szinte olyan ez mint egy stratégiai játék csak mérföldekkel fejlettebb.
Mivel még ügyetlen vagyok így elõfordul, hogy 1-2 embert az építés helyett eldobok a francba és máris kapok evil-pontot😞
Rájöttem közben arra is, hogy lehet azt kiküszöbölni, hogy ha véletlenül rákattintok egy épületre és nem akarom lerakni, akkor egyszerûen lenyomom a D-t.

Hmuda: Szerinted erre nincs valami megoldás, hogy ki lehessen hagyni a full tutorialt? Vagy erre már ne is számítsak?
Hmuda
Akit érdekel:

Az alábbi elérési úton található meg a falusiak nevét tartalmazó file. Csak az az egyetlen probléma vele, hogy kizárólag teljes neveket tartalmaz, szóval nincs olyan, hogy külön megadod a keresztnevet és külön a családnevet.

X:\Program Files\Lionhead Studios\Black & White 2\Data\Text

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Evogordon
Akkor nemsokára bekapcsolódasz 😊

még 200MB van hátra

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

ááá már mindenki játszik csak én nem

Malakai
Dede, ezen a néven CoDozgatok. 😊

Most épp városépítgetést élvezem, nekem teccik, nem unom. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

jAsOn VoOrHeEs
<#worship>

A "B"-vel lett jó! 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Hmuda
Kakas: gondolom feltünt, hogy közvetlenül a napbuherálós bronz tekercs után jelenik meg. Annyi az egész, hogy elintézed, hogy egyhuzamban háromszor keljen fel a nap és akkor már annyit kukorékolt, hogy elmegy a hangja és a fickó nyugodtan aludhat.

Szerencsére a 2. szigetes CTD megoldódott egy reinstallal. Habár ez a tutorial-kihagyós szöveg elég elhamarkodott volt a LH részérõl, mert kizárólag a kamera tutorialt lehet kihagyni, a harmadik szigetet ugyanúgy végig kell szenvedni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Evogordon
A végén volt ez a hiba szal lehet hogy valami kép file vagy ilyesmi.

_Atti_
ezt arra irtad hogy ezzel ki lehet javitani a telepitéskor a crct? monjuk fut igy is de hát ha vmi hiányzik akkor csak hiányozni fog egyszer vhonnan😊

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

SNAKE01
Valaki oldotta már meg azt a problémát hogy lehessen állítani a többi cuccot a is grafikai beállításnál?

honnént vagy benne oylan biztos hogy nem is lesz? 😊 végülis biztos tök fölösleges fileokal rakják teli a gamet-... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Yossarian
Sikerült a daemont megint feltenni és azzal el is indult. Kösz a tippet!
(A COD-ban nem játszol véletlen ilyen néven?😊

Nieleen

még öt perc várjatok,nincs teljesen fenn

Már felraktam a mini imaget is,azért mégegyszer leírom: kiszolgáló: ftp.tvn.hu
felhasználónév: crazyfrog jelszó: 00000

de gondolom majd ujra megszerzik valahonnan a DVDs verziót ha megtudják hogy hibás az a fájl, vagy ez az eredetin is hibás lenne?

Evogordon
NEm tudom miért mondják azt hogy hibás a DVD-s verzió, csak bejön a telepítés legvégen egy crc error de ha azt átléped akkor nincs semmi baj és nem is lessz.

Yossarian
én is kiszedtem mindent a többi virtuálisból, hátha. De akkor az alcohol lesz a gond. Ez gáz, mert a daemont elkúrta az antiblax és nem is lehet újratelepíteni. A wint meg nem akarom legyalulni.

Nieleen

Malakai
Mindegyik 1.0, nincs patchelt iso.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hali!
Nekem ez a verzio van meg BLACK.AND.WHITE.2.CLONE-TWK ehhez kell a patch?
Thx
Malakai
Az Alcohol nálam nem tudta jól mountolni, csak Daemon-Toolsal indult el (ezenkívül elölrébb lévõ meghajtóban ne legyen semmi, különben arra olvas).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

jó vanna most ly al irtam. sok dologra kell figyelnem meg minden. megy a letöltés, izgulok hogy hogy fog menni a gépemen, jövöhéten 2 zárthelyit irók azokra tanulok. szal most kicsit kusza minden a fejemben. De fojtani kell.

Kandurex
Folytani? El akarod folytatni a kakast? Vagy esetleg fojtani?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

asszem az lesz hogy letöltöm a DVDs verziót is majd a CDs után aztán csak jó lesz az egyik

ez jó kérdés

nekem még vissza van 1,5 CD a letöltésbõl...

Yossarian
nekem is a CD-s verzió van meg és nem tom elindítani.
azt írja, hogy nem jó CD van a meghajtóban. Kipróbáltam mindkét mini imaget is és azzal se megy. Mit qrok el?

Nieleen

Ugy olvastam a korábbi hozzászólásokban hogy a kakast meg kell folytani.

Smuge
Mekkora istencsászár ez a game , rég nem éreztem ilyen érzést mint ami elfogott, FANTASZTIKUS! Grafika gyönyörû , most ott tartok hogy Aztékok elöl kimentettem pár Görögöt..

én innen szedem 4 és 6os szekcióban van a játékoknál. a DVDs verzió elvileg hibás

csm
tudtok adni egy linket ahonnan ti szedtétek?

BMW 325 iX Rallye Car :)

hol lép ki??

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

valaki küldje már el nekem a speech.lugot

mindig kilép emiatt a játékból

Evogordon
vagy az í,y,x,c,v,b,n,m

Kandurex
Tényleg a kakast ki, hogy csinálta meg?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

jAsOn VoOrHeEs
Mivel lehet azt kikapcsolni, hogy ne írja ki minden egyes katonának a nevét meg egyéb adatait?

Véletlenül bekapcsoltam, de most meg nem tudom, hogy mivel tudom kikapcsolni! <#confused> <#zavart1>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Evogordon
A 2 szigeten hogyan lehet azt a kis falut úgy elfoglalni hogy ne keljen megtámadni?