Black & White 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Most jön a 3. sziget, a japánok, itt már biztos lesz valami kihívás
Annyi lenne a kérdésem, hogy - mint a Black and White 1-ben -, itt nem mondja a nõi hang a varázslatokat amikor castolod? Gyanítom a speech.lug file miatt lehet, mivel installnál crc-s volt, de ignore-al továbbment. Ahogy olvastam lejjebb, az a file 250mb, nekem viszont csak 237.
Esetleg valaki feltenné tárhelyre azt a file-t?
Thx
Kakas: gondolom feltünt, hogy közvetlenül a napbuherálós bronz tekercs után jelenik meg. Annyi az egész, hogy elintézed, hogy egyhuzamban háromszor keljen fel a nap és akkor már annyit kukorékolt, hogy elmegy a hangja és a fickó nyugodtan aludhat.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Manchester United! Catherine Zeta-Jones!
óriási THX!!
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Egy idõ után elkezd akadozni, kb 1 másodpercenként megakad a kép, de az akadások között folyamatos a kép. Megpróbáltam minimum grafikán is, akkor is csinálja, tehát nem az a baj. Kitöröltem a Temp mappa tartalmát, töredezettségmentesítettem, megnöveltem a virtuális memória méretét, de még mindig. És néha abbahagyja, néha újrakezdi.
Miért van ez? Találkozott már valaki ilyen jellegû problémával? És fõként: Mi a megoldás?
Azért leszedem a DVD verziót is. 😄
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
összeakadhatnak rengeteg elemmel.
Az ACE Codec Pack jó esélyes a problémád okára.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
codec éppen van egy pár.
acemega 6.03
divxG400
oggDS0991
a-l.playback.pack.2004.09.25
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
pliz
Használsz bármilyen codec packot, illetve mennyire friss a rendszered (update-ek ) és a driverek (hangkártya, videokártya) ?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Most én két mini imagevel rendelkezem
1. BW2_DISC1.mdf (2.3M😎
2. BW2_DISC1_drx_mini_image.mdf (7,9M😎
Neked milyen van? bár gondolom a nagyobbat kéne használni
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Felinstallálod a játékot úgy, hogy a lemezeket daemonnal mountolod sorban
Aztán a legvégén bemountolod a mini image-t, és elindítod a programot.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”