Black & White 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u dont have to listen anybody else but me
1. Build on an imresive area. Amit értek belõle 10 épületet kéne felhúzni bizonyos területeken.
2. a címét pontosan nem tudom, de 30000 tributet ad és fát kell kivágni. Jól értem, hogy az EGÉSZ szigetrõl ki kell vágni???
Próbáld meg akkor a legújabb DX9.0c-t feltenni elõbb
Microsoft oldalán megtalálod, érdemes lenne az augusztusi javítottat feltenni.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
[/quote]
akkor még vannak benne ijen varázslatok (pl vizet fakasztasz a gabonának h nõjjön) meg ijen extra küldik (ezek között van logikai meg ügyességi meg minden xar) amikér pénzt kapsz, plusz kurva jó grafika
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
nice legs. what time to open?
mer itt olvasgattam, de nem sok embert láttam akinek simán futott volna
kezdek elgondolkodni azon hogy befektessek-e ebbe a gamebe
(DX ellenõrzés) Lehet, hogy továbbmegy neked is magától.
letöltöttem a 4cds verziot, raknám fel erre megáll install közbe, fehér háttérrel kiirja, hogy installing directx 9.0c /pedig fenn van/ és nem csinál semmit...
<#help>#help>plz
Azthiszem visszarakom azt..
Elõsször is volna egy javaslatom, van már 1.1-s patch tegye fel mindnki aki még nem tette, mert ha felteszed újra kell kezdeni a játékot. pl innét le lehet szedni: http://largedownloads.ea.com/pub/misc/BW2/BW2Patch1_1.exe.Van még egy progi is, amivel fellhet oldani a tigrist, de ehhez címet nem tudok, mert MSN-n kaptam.
Volna egy kérdésem is. Van-e vki-nek olyan problémája, hogy ha új épülettípust/varázslatot akar venni, akkor a megjelenítõ kiskép tiszta pixelhalmaz csak, és ilyenkor a játék is szaggat egy picit?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Mint kiderült, beakadt a lény a fák közé valahol a térkép túlfelén.
Nagy nehezen kiszabadítottam, s elhívtam, egybõl megjavult a frame rate.
De amúgy olyan borzasztó sok és nagy hibát nem találtam még, szóval a bugos szar egy kicsit túlzás 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
hogyan kell atcsabitgatni? es nem tul hosszu ido az?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
majd dupla space-szel vissza a városba. Igazán jó ez a játék!
Jó isten vagyok, átcsábítgatom a közeli faluk lakóit, jobban megéri, mint háborúzni. Ha támad ellenséges sereg, azokat a lényem elintézi.
Csináltam még képeket:
Fagyos alkony
Elsõ nagyobb városom
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
VIszont nem emiatt nem mondja a varázslatokat mikor varázslok.. sajnos..<#szomoru1>#szomoru1> Azt nem értem miért kellett kiszedni..
PSN ID.: Beegabor
Én az 5ös pályán szoptam meg egy picit, amikro kb 300an migráltak hozzám😄
๏̯͡๏﴿
fel akarok valkit kapni, erre megfogja a hazat, utat rajzol, stb 😊
az is tetszik, hogy a c megnyomasa utan megvaltozik a kurzorgombok funkcioja
minimum 10 percen at gorcsoltem vele