Black & White 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
BLACK AND WHITE 2 CLONE-TWK? Vagy mind2 jó és ezt a CRC bizbazt csak skippelni kell?
Az elsõ rész intalljánál is volt ilyen, végighallgatásnál kiderült, hogy egy dalban egy mondat eltorzult, szar tömörítése volt .
Nekem is DVD-s verzió van, de mountolás után semmi. Toroco,ha jól tudom neked is ilyen problémád volt, megoldódott? Ha igen, írd már le!
Próbáltam úgy, hogy a 78.01 nincs fenn, úgy is, hogy fent van, mindig ezt írja ki...
A virtuális memóriát állítottam már nullára, 3 GB-ra is, még mindig megvan a probléma. (a játékban)
Valami megoldásnak kell lennie!
de kilehet hagyni , de ha indítom akkor meg kéri hogy helyezzem be a cdt , próbáltam a 100% sfcure módszerrel is de még mindig kérte , akkor mondtam a játéknak hogy mocskos Peter Molyneux és delete az egész image , játék és hagyom a picsába ezt a kalap tamagocsi szart
u dont have to listen anybody else but me
Installálásnál ezt írja ki:
Mit tegyek?
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
DirectX 8/9 based Video card which supports at least version 1.1 pixel shaders
Hát szerintem nem 😞
Kényes kérdés. Geforce2 mx400-on elindul?
lenne par kerdesem...
miert boldogtalan mindenki a varosomban? van kaja meg minden, haz, es megis mindeki boldogtalan. illetve mostmar nincs kaja, az lehet h kimerult a mezo? vagy tul sok a nepesseg es egy ido utan le kene allitanom oket, hogy ne szulessen tobb gyerek?
a masik, hogy lehet nem eroszakkal elfoglalni egy varost? epitgetek csodas hazakat (mar amiko sikerul, kb 5x vettem meg vmit es nem rakta ki arra a koemelvenyre) de megsem nott annyira, hogy odakoltoztek volna:/
allatkam meg szegeny olyan hulye...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
a lényege hogy lehet hajingálni meg felirja a rekorddobásaid..
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
A menüben nem találtam még ilyesmit.
Nálam a locsolás az a loccsantás :-)
Ezt a varázslatot adta legelõször.
Hm, hogyhogy, most nem a manába kerülnek a kézi varázslatok ?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Majd meglátod, alul lesz egy menü, ahol kiválaszthatod, hogy a lényed éppen milyen legyen (gyûjtögetõ, építõ, harcos,szórakoztató vagy szabad akaratú) és odakötöd valahová, amin éppen ezt a tulajdonságát szeretnéd használni.
Beállítod mondjuk építõnek, s hozzákötöd egy félkész házhoz.
Persze, elõbb neveld meg, hogy szeressen építeni.
Aztán ha kész a ház, akkor elengedheted (visszateszed free will-re)
A tanácsadók is azt mondják, módjával alkalmazd a különbözõ beállításokat, hogy ne váljon géppé, maradjon meg a szabad akarata
Ez utóbbit egy csúszkával jelzi is a program, és ott láthatod, mennyire csináltál belõle rabszolgát.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
A kézzel való rajzolás anno tök jó ötlet volt, az sincs már benne?
Mert eddig vízvarázslat volt, de azt egyszerûen rákattintva a gömbre,
majd a földre egy nagy loccsanással idéztem elõ, és kész.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Simogatod = lehet
Hogy kiszedték a varázslat szövegeket, nagyon zavar, talán csak engem, de nagyon jó hangulata volt a bnw1-ben.
A worship megoldás sem tetszik, a %-os megoldás jobb volt.
A bnw1-et, és a creatre island-ot is megvettem, de ezt így, ebben a formában nem hiszem.. sajnos..<#szomoru1>#szomoru1>
ja és az elsõ vagy nemtommejik páján van egy csaj aki mindig elmegy otthonról kefélni, azt hazamegy. mit kéne vele csinálni?
ha má elhagytam egy szigetet akkor vissza lehet még menni?
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
remelem a tutorial szigetek utan jobb lesz, mert ez eleg uncsi
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]