Black & White 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt mondjátok meg nekem, hogy a radírt hogyan változtatom vissza kézre?<#idiota><#lama>
Sanyix
Jajj ezt aztán könnyû mondani. Az én "készülékem" vajon miért tölt mindenhonnan máshonnan 130-al??
Egyszerûen csak a béna EA szar szervere le van terhelve... és ezek az idióta barmok még nem jöttek rá mire is lehetne még a fájlcserélõket használni.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
Azért nem, mert a hardvergyártók ezt akarják...
Azt akarják, hogy vegyél egy új kártyát soktízezerért, meraznekikjó, de sajnos nagyon sokan megis teszik, ezért én pl max 25000-költök videokártyára, aztis úgy 3-4 évente csak.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Tatyla
láma vagyok mert nem játszottam anno az elsö résszel,és valoszinü ezért bambáskodom mert már ott elakadtam hogy: create 3 disciple breeder...tenyésztöt hogyan?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

a hiba az ön készülékében...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Nyomott agyammal azt nem értem, hogy a Gef4 Ti4200-as kártyámmal miért nem pixel shadeli meg a vizet, mint ahogyan azt minden egyéb ezt támogató játéknál teszi? Nálam simán átlátszó / tükrözõdõ és kész 😞

Nincs hasonló tapasztalata, illetve megoldása valakinek?
Sanyix
40kbyte/sec se sok...

Sanyix
Na akkor tud valaki mondani egy helyet ahonnan a patchet le lehet tölteni, és mûködik is a link, és TÉNYLEG gyorsan jön, nem 18kbyte/seccel?

Csuhai G
A játékhoz amúgy kell angoltudás? 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Ch_Slater
nekem meg csak sima windows-os crash indításnál, white.exe has encountered balablával. ugyanez volt a motogp3-nál is. lehet régi a gépem. lehet kell neki vmi utasításkészlet, amit a procim nem támogat. vagy nemtom.😞

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

DEXTER92
Ez a játék mirõl szólna?

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

az van bent de nem megy igy sem

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

1-es cd kell bele

Nekem nem indul el. azt irja insert correct cd. mit is kell csinálni? nem nagyon találtam ehez hozzászólást. install után pactheltem és nem akar elindulni. próbálkoztam mini imagevel is de arra sem mûködött. daemonnal telepítettem és nincs fent semmilyen cd iró program.

Adjatok tanácsot

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Yossarian
<#idiota><#vigyor2>

Nieleen

Smuge
ezen olyat röhögtem 😄

cenobite
Reinstall után végül feltetted a patch-et? Mert én most fogom telepíteni és ha gázos akkor nem pepeccselek. 😊

(

gamertag: kenobita

Smuge

hát nekem patch utá is ugyanúgy imád ctd-zni..., msot a hadsereges tutorial résznél már másodszor fagy ki... :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

_Atti_
igy 1 esre álllitva franko..kapok ful vizet meg low vegetationt és még fut is egész rendesen!

MINSPEC..elirtam..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

cseszter
Hogy lehet vissza utazni a szigetek között?

Végre lejött. Kitömörítettem. intalálni már kezdem is de a csillagkaput megnézem és utána játszom csak

magus
midrest? olyan nincs...

mi a wandoo címe? Priviben küldje el valaki lszi.
fernando torres
huu gec milyen szép ....

torold le a regi menteseidet, vagy reinstall ha ugysem jo

magus
fuuuu, nalam eleg undoritoan nez ki, meg jo alacsony a felbontas, de megy😊

viszont kar h a lionheadnal a low bellitas azt jelenti hogy mindenhonnan minden texturat levesznek...

_Atti_
Igen..bár igy 0án nekem még a sima lowon is szaggat mint állat hóugyhogy gondolom nem csak a lehetõségeket oldja fel hanem a shaderverziot is állitja..most kiprobálom a közepesen hogy ugy milyen..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

cseszter
Én azzal vagyok rohatt jó

Hali. Nem tudja vki hogy miért fagy ki nálam a játék a 2. pályán mindig? Felraktam a patchet, szépen megy, de mindig szabálytalan mûveletet csinál.

War. War never changes.

én 3 szor tuti végig nyomom. Farkas , Tigris, Oroszlán. már csak a sorrenden gondolkodom. 😄

Tényleg... a tigrisrõl nem lehet tudni vmi infót hogy milyen a személyisége mint a többi négynél?

cseszter
Azt irtak hogy vissza is lehet utazni

megcsinalod a palyat, es mehetsz a kovetkezore.

cseszter
Azt irták hogy lehet csak az a kérés hogy hogy?

Egyetlen varost kell fejleszteni, aztan idovel szepen atvandorolnak, nekik meg tobb haz,meg tobb fejlesztes, es jon a kovetkezo (ha haboruzol me egyszeruen at kell rohanni az osszesen). Ezzel nekem csak az volt a gond, hogy az ore elfogyott egy ido utan, ugyhogy egyesevel kellett koveket hozni a lenyemmel.

szerintem nem lehet, hiszen az 1 ben sem lehetett, de a fene tudja

Kandurex
Szaporulati kérdésre + ház?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

kösz a clone cd volt a gond letöröltem és már simán megy a játék

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

Kandurex
Tényleg, ki hogy csinálta meg a negyedik szigetet? Ugye a cél elfoglalni 100% -ra, de hogy? Erõvel? Felfejlesztett város átnépesítésével?

Amúgy az elfoglalt városakkal ti mennyit törõdtök? Egyáltalán érdemes. 1 várost még oké igazgatni, de többet egyszerre 😞

Szal!? Tippeket! Ötleteket! Hlp me htxvm!

cseszter
Hogy lehet utazni a szigetek között?

Hmuda
Már azon is régen túljutottam, csak hát a patch... 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kandurex
Nagyon az elején vagy, a 4. sziget végétõl már ezüstös hosszú szép bundája van 😊

Skacok, egy kérdés. Ugye belehet költöztetni az embereket a házakba, annak mi értelme van? Külön az utcán kell kijelölni a szaporodsát nem? Akkor minek a ház?

Hmuda
Az a legjobb, hogy az emberevõ természetére is megvan egy átmeneti megoldás. Csak csinálni kell néhány legelõt és akkor onnan szépen behamizik néha egy-két tehenet. Na persze a megfelelõ nevelés után. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Jupa valami baj lehet az ftpden, mert a miniimaget nem tudom leszedni már 2 szer próbáltam és mind2szer meg állt 3,2 MBnál a letöltés

Hmuda
A farkasom. Irtó aranyos, bár a boci szomorú arckifejezésével nem veszi fel a versenyt. :-)

Kandurex
3.47 daemonnal vagy 1.95.03105 Alcohollal próbálkozzatok és lehetõleg más emuláló progi ne fusson!

Evogordon
Daemonnal telepíted? Mer aszem csak azzal jó ja és ha igen akkor az emulációkat kapcsold be.

lehet van fent nálad clone cd, ha igen akkor uninstal, reboot

nálam is ez van de én nem raktam fel a pachet csak simán a játékot

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon