Black & White 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pluskast
Emiatt ugye nem kell új gamet kezdeni?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Nem tudja vki hogy az azték támadás utáni videon a silence the rooster ezüst tekercsnél mit kell csinálni? Ja és hogy a patch-t honnan lehet letölteni?

Tudja valaki mit jelent a streetwise szó. a farkashoz van irva, de a szótárban nincs benne.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Sanyix
Nálam a fû füves 😄D szépen mozgatja a szél, a víz pedig vagyon fasza, tükrözõdik a napfény, a terep, hullámzik, nagyon tetszik 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

drop
hát igen a diagnosztizálásnál felajánja az uj drivert nézd meg
milyen vgad van

Grafikailag nemtom...amint látod jó pár dolgot kijavitottak,köztük BUGokat is...
Érdemes felrakni és megnézni
106MB csak van már vmi<#smile>
Pluskast
Egy kérdés. Aki esetleg járt már vagy épp jár a harmadik pályán ahol a japcsik az ellenfelek. A kezdõ települétõl nem messze van egy ezüst tekercs. Azt valaki el tudta kezdeni? Mert hiába kattintok rá - már az infulencemen belûl van - a kis ördög elkezd valamit dumálni de nem igazán értem, hogy mit akar. Szóval ha valaki esetleg megcsinálta elárúlná hogy hogy lehet belefogni?? Thx!

SNAKE01
azt mondod az segít?

'Black & White 2' - v1.1 Patch Available

*Fixed a Technical Hang on Land 3 when trying to create disciples after killing off your population.
*Fixed the command function which cycles through platoon units to not include enemy units.
*Fixed a crash involving creature/tree interaction when the tree had no town status.
*Fixed a creature issue which could stop the paternity suit or seven samurai challenges.
*Fixed a statistics error, after a save/load, with the number of soldiers and archers reported in a town.
*Fixed general balance issues involving rush tactics by an Aggressive God.
*Fixed an issue involving the height at which archer's fire from walls.
*Fixed a crash involving smashing a two story skyscraper.
*Fixed a crash involving walls where a new section of wall from a previously destroyed one could be created.
*Fixed a crash when deconstructing a wall while placing a gatehouse.
*Fixed a restarting land issue when the creature would sometimes change if the profile has save games of different creatures in it.
*Fixed a Technical Hang with the Archaeologist script on Land 6 involving killing a final archaeologist
*Fixed a bug where evil embellishments couldn't be built if you are a good God.
*Fixed a bug where Alignment could go above 100%.
*Fixed a graphical issue when adding a layer to a damaged skyscraper.
*Fixed a statistics error with Towns displaying 0 impressiveness needed to migrate when they cannot migrate.
*Fixed a graphical bug causing the shoreline visuals to vanish.
*Fixed a graphical bug where the Ape does not morph alignment correctly.
Added an option to skip the initial advisor speech on Land 1 by pressing the Escape key - this will take you directly to the Creature selection.
Added a silver scroll after the creature selection screen to skip the movement tutorials.
Added two development team members to credits (sorry guys).
SNAKE01
Nálam a fû meg a víz igen gagyi!és nem tudok rajta állítani!<#schmoll2><#sir>
Valami megoldás?

drop
probálj uj drivert

Voltan
Nem lesz vele nagy gondod, sztem.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

csm
én azureussal szedem, van egy csomó forrás és kibaszottol nem jöncs, csak bájtokkal.

BMW 325 iX Rallye Car :)

SNAKE01
Neked milyen a víz és a fû?

Voltan
6ározottabb mozdulatokkal suhintsad meg az egérrel!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

sehogysem sikerül megbüntetni a tehenemet, mindig csak simogatni tudom😞valaki légyszi mongya el h mit kell tenni!
thx!
SNAKE01
hi all!!Most nyomtam a gammát és szerintem nagyon jó kis game lett!
Csak annyi a problémám vele hogy egy pár dolog a grafikai beállításnál szürke és nem tudom állítani!Erre van valami megoldás?

drop
na az állatokrol röviden a játék mondása szerint
tigris okos erös és nagyon jó nézki
tehén szorakoztato és pozitivumként növényevö
farkas ahogy halani területvédö de megbizhato is
oroszlán állatok királya ki mert elenszegülni egy oroszlának
majom pedig nagyon okos

Elkezdtem letölteni, de a sebesség folyamatosan ingázik 25k és 200k között. a maxot sosem érte még el. fõleg nem folyamatosan.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

azt nemtom, de van a lényekrõl irva valahol. biztos megtalálod az oldalon.itt

_Atti_
azért jo lenne ha lehetne vhol overrideolni vagy ilyesmi..remélem egy patch megoldja

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Help17
Honna tudom meg hogy melyik állatnak mi a pozitívuma és negatívuma?

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

magus
hat ha azon nem futna akkor azert az gaz lenne

Pluskast
Csak azt tudom mondani, hogy végre egy játék ami kifejezetten az ati kártyát szereti....

Malachi
nekem dvd-s van és indításkor hibát ír ki 😞 demonnal próbáltam,most töltöm a legúabb catalystot,hátha a driver a baja,hisz gém

Sanyix
Nálam is radeon9600pro-nál pár dolog szürke a beállításoknál, de azért az 1 tõl sokkal jobban néz ki 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
LOL mégmindíg hüjén van megoldva a rakosgatás, mint az 1-ben. Le akarom rakni az ércet az építkezésre, erre szépen ledobja a közepébe 😊 meg 3 ember megy sorban, ki akarom választani a középsõt, erre vagy az elsõt vagy a harmadikat fogja meg, azt akit kéne azt soha 😊 de azér jó a gém nagyon 😛

cseszter
Nekem a cd-és van meg és eddig muxik semmilyen bugot nem láttam<#wink>

_Atti_
nálam pl nem lehet amugy beállitani egy csomo mindent a grafikán..kb ugy néz ki igy mint az 1.. nincs vmi unlocker? lehet hogy csak egy fx5600 de ennél azért látott már jóval szebbet

_Atti_
nekem is ilyen..de ugy tünt utána hogy müködik..megéri leszedni inább a cdset?

Csuhai G
Senkinek sem megy a DVD-s verzió ?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Én most kezdem a letöltést wanadoorol. Az a H**** k**** hifi torony men kapcsolt be hogy felébredjek. pedig az ébresztés be van kapcsolva. Most csúszik az egész letöltésem.

tigeroo
pár hét és lejön torrentrõl :c
zolo
Megnéztem a gépigényt és a minimum megvan

http://flickr.com/photos/zolika90/

zolo
Remélem nem ha olyan jól optimalizált ahogy írják akkor mennie kell.Eddig minden játékot vitt.

Még in és félek hogy szaggat...

alert
Akkor nézd meg a HL2-ben 😄

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Sztem menni fog csak szaggat majd

zolo
Ilyen szép vizet csak a Silent Hunter 3-ban láttam eddig

zolo
Igen!Ez egyszerûen gyönyörû!Bár nálam nem lesz ilyen szép😞

zolo
Végre nekem is elindult a leöltés,nekem még új lesz az egész mert az 1-gyel nem játszottam,de kíváncsian várom.Az én gépemen(aláírásban)el fo futni szaggatás nélkül?

reménytelen
Csak tessék, csak tessék! Ígértem screenshot-okat, hát itt egy naplemente:

Véleményeket kérek! (+Igényt tartotok-e további képekre?)
Bocsika ez a cím: kiszolgáló: ftp.tvn.hu felhasználónév: crazyfrog
jelszó: 00000

zoli80
sajnos minden stimmel.

alert
Aham, nem enged bejelentkezni.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

nézdmeg a fájlokat, amelyik kissebb méretû mint a többi azt szeddle újra

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Sziasztok

Hol találok B&W 2-ös háttérképet?Néztem a hivatalos oldalon,de ott nincs.
1024x768-ba kéne.

Az ftp?

zoli80
karva életbe bele!leszedtem a dvdt de kicsomagolasnal hibat ir ki😞