3926
-
#2242 irjatok bele a faq-ba szvsz, hogy nvidia tulajok a 77.77 whql drivert hasznaljak -
#2241 hadd ne mondjam neked, hogy a fraps, kulonosen ha az fps szamlalao is be van kapcsolva, jelentosen levesz a teljesitmenybol -
obe #2240 bocs most olvastam faq-ban a megoldást, sorry -
#2239 Fasza, akkor valaki farps -al zoomoljon már be olyan 5 - 10 m a házakhoz, kíváncsi vagyok az fps -re. -
obe #2238 szevasztok
ati 9700-em van, és nem engedi se a bloomot, se a mélységélleséget, se az utolsó opcoiót bekapcsolni...ja meg havernál virágok is voltak a réten:)
szal kérdésem az hogy kevés a kártya ehhez már? mert egyébként minden más high beállításon van..köszi -
#2237 roppant egyszeru
nincs rendesen karbantartva a winbdowsod, nem jo a druver, codecpack, akarmi
azon a gepen normalisan kene futnia 77.77-es whql driverrel
tedd fel azt, hatha
ha nem jo, vegyel meg 1 giga ramot
ha meg mindig nem jo, installad ujra a winXP-t -
#2236 inkabb utobbi
bar lehet, hogy ezert tartott nekik ennyi evig ezt osszedobni :) amiert a multit is 2 evig fejlesztik -
#2235 Egy másik hivatalos fórum szerint elérhető egyfajta sandbox (skirmish) játékmód, miután végigvitted a játékot. Végigvitte már valaki? -
Malac Úr #2234 Üdv Mindenkinek!
Legyen szíves, és világosítson fel valaki: a 3GhzP4/GF6600GT/1024RAM/WINxp kombó a friss drájverekkel ma már tényleg annyira zsenge, hogy a gém a harmadik pályától (a viking fílinges) időnként, általam semmiféle logikát nem követve elkezd kattogni, majd megint szépen fut tovább??? A kattogás alatt hiába veszem le a beállítást low-ra, semmit nem javul. Amit kiszúrtam, az a proci igénybevétel, ilyenkor 45-50%. Tudom, hogy nem egy NASA gép, na de könyörgöm....
Előre is köszönöm.
M.
-
#2233 Hm. A fejelsztői chatben Ron Millar írta, hogy ha az alapkiadásba akarták volna belesúvasztani a multit, akkor 2007-ig kellett volna halasztani. Most vagy addig fogunk várni erre a piszok alapvető opcióra, vagy szokásukhoz híven hülyének nézik a játékosokat. -
#2232 Ezt ha a szerkesztők irták akkor jó de ha más akkor nagy rá az esély hogy kacsa -
#2231 A hivatalos fórum szerint már dolgoznak a patchen, ami hozzáadja a skirmish és a multiplayer módot. -
#2230 ja meg még felhozhatnám a szinte tökugyanazt a grafikát, csak a régihez képest a mostani gépem egy atomerőmű
ezzel együtt nem rossz a bw2, nekem alapjaiban tetszik
de lehet, hogy előszedem az 1-et is -
#2229 nem
inkább az a baj, hogy mást vártunk
persze akik nem ismerték a az 1-et, vagy nem tetszett nekik a "tamagocsizás" azoknak a 2 jó
igaz szvsz a fejlesztők a két szék közé ültek, amikor beletették a hadseregesdit mert így a lény sem olyan fontos már mint volt, startégiában meg vannak 1000x jobbak -
#2228 Itt nem kákán csomót keresés van, tényleg sokmindenben gyenge lett a játék na, de attól még el lehet vele lenni, csak nem okoz önfeledett játékélményt.. Eredetileg meg akartam venni eredetiben, de örülök, hogy kipróbáltam warezban, akkor nem ilyen nyugodtan tűrném a dolgot. :( -
#2227 Nehéz dolog az. Bár lehet, hogy tényleg csak a kákán is csomót keresünk. -
#2226 ezt szvsz vitassuk meg a sims topikban -
zizzenet #2225 bocsánat, inkonzisztenssé... -
#2224 tök igazad van
arról nem beszélve, hogy miféle titán az, amit az egszerü emberek meg tudnak ölni
ezzel együtt el lehet lenni a játékkal jól
csak el kell felejteni az 1-et, meg hogy mit vártunk a 2-től -
zizzenet #2223 OFF:
Szerintem az inkoherens(sé fajulható) adatbázis, a telkek befagyogatása, simek beszorulása, akadozások és egyéb jelenségek nem a játék tökéletességének jelei. Mondhatni ezek közül némelyik igen komoly hiányosságokról tanúskodnak. Szerintem. Mindazonáltal a játék tényleg jó.
ON -
#2222 miért csak kis porbafingó a creature? bnw 1 után nemhogy kisebbet, hanem háromszor nagyobbat vártam :( -
#2221 hát szerintem annyira nem is bugos -
zizzenet #2220 A Maxis módszere tényleg nem rossz... de nem is túl jó. Azért ők sem kényeztetnek el minket jobban, mint a Lionhead. Lehet, hogy a Sims 2 támogatja a moddingolást, és nyomják ki a kiegészítőket, de ezek darabonként egy vagyonba kerülnek, a bugok száma pedig, ami élből magas, a kiegek útján monoton nő. -
#2219 én ezt úgy csináltam volna a helyükben, hogy kiadok vmi prebétát, amit mindeki ingyen megnézhet, egy-két hónapig gyűjtöm a reakciókat, és utána úgy fejezem be ahogy a nép szeretné
persze jelen esetben ez nem így lesz
a BW1-nél is igértek mindenféle pluszt, nem lett belőle semmi
lehet, hogy a Maxis csinálja jól a Sims-szel, egyrészt támogatja a moddingolást (de új cuccok készítását is) másrészt a kiegekkel arrafelé pofozza a játékot, amerre a jónép kéri -
#2218 Ha lenne egy kis empátiájuk a készítőknek kiadnának egy pecset..... -
#2217 miért törpi a lény?
miért nem vették figyelembe mi volt az 1-ben?
miért a visszalépés? -
TRac #2216 Megoldódott a probléma! A procit alapórajelre tettem,és most jó! De mikor elkezdenek készülni az emberek már szinte játszhatatlanul szaggat:( -
#2215 Miért nincs skirmish? -
#2214 miért nincs multi? -
#2213 most mibaj? :) -
rage at work #2212 Akkor is kilép, ha nem húzod sem a procit, sem a videokártyát? -
zizzenet #2211 Hehe, Mike kolléga megérkezett, szép csendesen letette kalapját, diszkréten biccentett a cimboráknak... . -
#2210 vaszeg nem a hardverrel van a baj, hanem a windows-szal, esetleg codecpackok, ilyesmik -
#2209 miért, a Fable szerintem nem rossz -
#2208 és mégis hogyan tesztelted? szemmel?
vagy fraps-szal?
öcsémnek 2600 bartonja (2GHz) 9600XT-je van és csak fél giga ramja
ehhez képest szépen fut nála a játék high beállításokkal -
TRac #2207 Az a gondom a játékkal,hogy kilép mikor az álatokat mutatja a legelején,de mindig máskor,és utána bejön a windowsos hibajelentés. Konfigom: Intel Celeron 2,4@3,2,Gigabyte 6600GT + VF700CU,2x512 MB PQI RAM,200 GB SATA Vinyó,MSI 865PE NEO2-V lap. 77.77 Forceware,SP2. Segítsetek! A játék a 4 cd-s változat (BLACK.AND.WHITE.2.CLONE-TWK) -
#2206 250 lakos mióta full? 750-1000, az full -
rage at work #2205 Nekem is 6600GT-m van, de tökéletesen játszható nálam, pedig a land4 nevű pályán a végén 780 lakosom volt.
Minden maxon, 1024*768 - igaz, 2GB RAM van a gépben. -
#2204 Döntöttem. Hiába van nekem lefoglalva egy CE, nem fogom megvenni. Kiderült, hogy a Makingof DVD nem más mint a GameSpot Makingof videók összeollózva, és csak a játék önmagában nem éri meg még a 12k Forintot se. Mostmár csak a TheMovies mentheti meg őket ekkora blama után.
Talán ha lement 3000-re az ára és kiadtak egy hatalmas halom patchet, akkor megfontolom a vételt. -
#2203 Pro nál is ugyanez a helyzet ;)