Black & White 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csinált valamit, s megtanítottad rá, hogy ne tegye, vagy gyakran tegye. Lehetett nevelni.Voltak különbözõ pórázok (jó-rossz-semleges) így tudott tanulni.Most meg kírja, hogy mit akar, s kb mint egy programban, rányomod, hogy "agree vagy disagree"...
De a mostani játékmenetben a régi féle megoldásra nem is jutna idõ.
Akkor azért néha egy egész perc is eltelt anélkül, hogy három különbözõ helyen ne támadtak volna...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Én egy bazi nagy várost építek, falakkal veszem körül, aztán az emigránsokat a kapun beengedem. A mellettük besurranó ellenséget a lényem intézi el.
A jelenlegi állatnevelési rendszerben a legjobban az tetszik, hogy látom a gondolatait, és idõben meg tudom nevelni, mielõtt mondjuk egy sziklát ráhajítana a falu raktárára...
Továbbra is az egyik legjobb játékötlet a B&W világa, és biztosan sokat fogok ezzel is játszani még, mert szép meg jó, meg minden, de...
Szóval, aki anno nem játszott az elso résszel, feltétlen nézze meg,mert
nagyon nagy élmény.
Azonban, akik az elso részt régebben sokat nyomták, azok kicsit többre számítottak,alighanem. Annak idején, mikor a játékot abbahagytam, mintegy 90 éves volt a lényem (minden játékóra után nõtt eggyel az éveinek száma),tehát, volt miért várjam az új részt. Azonban, noha több év telt el azóta, nem mindig látom azt a fejlõdést, amit a 2 rész között eltelt ido esetleg akár indokolhatna. Az elsõ részben a lény kevésbé volt "robotszerû" , valóban hasonlított egy butácska háziállatra, aminek a nevelése, tanítgatása adta a játék igazi élményét, míg az akkor unalmas mikromenedzsment húzta kicsit le azt.Most lehet seregünk, bár elég kezdetleges stratégiai elemeket mutat fel a velük való csata, viszont cserébe nincs sem skirmish, sem multiplayer a játékban , ami az élettartamát csökkenti a játéknak, szerintem.
A tutorialok utáni elsõ pályán mindjárt van , vagy 10 elfoglalni való falu, amit lehet folyamatosan megvédeni, hol az egyiket támadják be, hol a másikat,
miközben a harmadikban meg sírnak, hogy nincs kaja.
Nem csoda, mert idõ nincs foglalkozni az emberekkel, ha közben 3 falut éppen támadnak a térkép különbözõ szegleteiben.
A kamerakezelés meg annyira nem jó, hogy könnyen irányítgassa az ember a hangya méretû 5-6 sereget.
De a baj, hogy az idõ nagy része a csatákkal megy el, a lényre semmi idõ sem jut,s kb egy óra alatt dögunalmassá és frusztrálóvá válik az egész.
Az ellenfél percenkénti benyögései meg kb negyed óra után válnak idegesítõvé.
Az elsõ részben Isten voltam és volt egy állatkám, most meg hadvezér vagyok, és van egy robotom.
Az elsõ verzió sokkal jobban tetszett.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Akkor ezek szerint nem csak simán felülíródik, hanem a visszamásolás sem mûködik.Kár😞
Az melyik hang, és mikor kéne megszólalnia?
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Patemity Suit küldibe mit kell csinálni? Segicsetek plss
Nagyon az elején vagyok😊
http://thenamelessphoto.com/
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
http://thenamelessphoto.com/
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
u dont have to listen anybody else but me
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
nyilván érdemesebb azt használni.
Egy kis segítséget akarok leírni azoknak akik a wanadooról szedték a gémet. Én is onnan szedtem és nem kicsit megyûlt a bajom vele, viszont mostmár a 4. szigeten tartok ^^ Nos tehát:
1. a CD-s verzió mûködik csak.
2. Deamon tools 3.74-gyel megy szinte csak a telepítés ha bekapcsolod az összes emulációját(így nem lesz sehol hibaüzenet, és minden simán megy, a jáccáshoz az 1. cd-t töltsd be és nem kell semmiféle mini image)
3. a patchet érdemes feltenni, mert csak úgy mûködik minden helyesen.
remélem segítettem valakinek, ha nem assebaj😊 legalább kiadtam magamból kicsit a dühöm 😄
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
négyszeres sebességgel. Simán elfogadja origin disk-nek.
asszem elokaparom az 1-et
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
igaz csak lowon, mert csak egy Gef4Ti4200-asom van, igaz 1 giga ram
igaz megsem baj, hogy leirtad, mert a tobbseg ugysem olvas vissza
(bele lehetne tenni ezeket a faq-ba, ha meg nincsenek benne)
A letöltési helyet, a felhasználónevet és jelszavat is a következõ ablakban kell megadni, majd az összes letöltésre elfogadtatni ugyanezt a beállítást.
Gondolom erre voltál kíváncsi...