Black & White 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rage
Az elõzõ verzióban pont fordítva volt.
Csinált valamit, s megtanítottad rá, hogy ne tegye, vagy gyakran tegye. Lehetett nevelni.Voltak különbözõ pórázok (jó-rossz-semleges) így tudott tanulni.Most meg kírja, hogy mit akar, s kb mint egy programban, rányomod, hogy "agree vagy disagree"...
De a mostani játékmenetben a régi féle megoldásra nem is jutna idõ.
Akkor azért néha egy egész perc is eltelt anélkül, hogy három különbözõ helyen ne támadtak volna...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

magus
hasonlo bajok idegesitenek...

reménytelen
Hát igen. A harc árnyoldalai.
Én egy bazi nagy várost építek, falakkal veszem körül, aztán az emigránsokat a kapun beengedem. A mellettük besurranó ellenséget a lényem intézi el.
A jelenlegi állatnevelési rendszerben a legjobban az tetszik, hogy látom a gondolatait, és idõben meg tudom nevelni, mielõtt mondjuk egy sziklát ráhajítana a falu raktárára...
rage
Pár gondolat a játékról:
Továbbra is az egyik legjobb játékötlet a B&W világa, és biztosan sokat fogok ezzel is játszani még, mert szép meg jó, meg minden, de...

Szóval, aki anno nem játszott az elso résszel, feltétlen nézze meg,mert
nagyon nagy élmény.
Azonban, akik az elso részt régebben sokat nyomták, azok kicsit többre számítottak,alighanem. Annak idején, mikor a játékot abbahagytam, mintegy 90 éves volt a lényem (minden játékóra után nõtt eggyel az éveinek száma),tehát, volt miért várjam az új részt. Azonban, noha több év telt el azóta, nem mindig látom azt a fejlõdést, amit a 2 rész között eltelt ido esetleg akár indokolhatna. Az elsõ részben a lény kevésbé volt "robotszerû" , valóban hasonlított egy butácska háziállatra, aminek a nevelése, tanítgatása adta a játék igazi élményét, míg az akkor unalmas mikromenedzsment húzta kicsit le azt.Most lehet seregünk, bár elég kezdetleges stratégiai elemeket mutat fel a velük való csata, viszont cserébe nincs sem skirmish, sem multiplayer a játékban , ami az élettartamát csökkenti a játéknak, szerintem.
A tutorialok utáni elsõ pályán mindjárt van , vagy 10 elfoglalni való falu, amit lehet folyamatosan megvédeni, hol az egyiket támadják be, hol a másikat,
miközben a harmadikban meg sírnak, hogy nincs kaja.
Nem csoda, mert idõ nincs foglalkozni az emberekkel, ha közben 3 falut éppen támadnak a térkép különbözõ szegleteiben.
A kamerakezelés meg annyira nem jó, hogy könnyen irányítgassa az ember a hangya méretû 5-6 sereget.
De a baj, hogy az idõ nagy része a csatákkal megy el, a lényre semmi idõ sem jut,s kb egy óra alatt dögunalmassá és frusztrálóvá válik az egész.
Az ellenfél percenkénti benyögései meg kb negyed óra után válnak idegesítõvé.
Az elsõ részben Isten voltam és volt egy állatkám, most meg hadvezér vagyok, és van egy robotom.
Az elsõ verzió sokkal jobban tetszett.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Dynamic
Megtaláltam a faq-ban a választ, vagyis hogy nem kompatibilisek.
Akkor ezek szerint nem csak simán felülíródik, hanem a visszamásolás sem mûködik.Kár😞
Dynamic
Olvastam, hogy ha felteszem a patchet, kezdhetem elõrõl a játékot.De ha elõször kiszedem a mentett állásokat és patch-elés után visszamásolom a megfelelõ helyre az jó?Már van egy pár befektetett órám a játékban, feleslegesen nem veszteném el ha nem muszáj.
jAsOn VoOrHeEs
A múlt...

...és a jelen

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Mikiller
Mit értsünk ez alatt, hogy "...csak nem lesz castingoló hang"
Az melyik hang, és mikor kéne megszólalnia?

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

piszkosul le van terhelve szegény....

jAsOn VoOrHeEs
Elõzõ szigetre visszalehet térni valahogyan? <#vigyor0>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Hali!
Patemity Suit küldibe mit kell csinálni? Segicsetek plss
Nagyon az elején vagyok😊
tigeroo
basszameg, délelõtt 140kb/s-el jött a Diablo 2 a wanadoo-ról, erre most a Black & White 2 20kbs-el jön😄
Fraps

http://thenamelessphoto.com/

Goodwill
fps-t hogy íratod ki?

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Goodwill
Sztem a többi támadásra vonatkozó "skilljét" le kell csökkenteni, a tûzlabdához kapcsolódót meg maxra rakni, így támadásnál az jut majd elõször eszébe...de ez csak az én agyhelyembõl pattant ki most, nem biztos jó, még 2. szigeten vagyok. <#ravasz1>

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Itt muszáj lesz harcolni mert egy örökkévalóság mig átszipkázom a népet hiába vannak villáim fürdõim egyetemem miegymás 😞 VIszont ö csak úgy köpi magából a katonákat, én meg örülök ha óránként kitudok állytani egy 50 fõs szakaszt 😞 Pedig vagy 30 breeder dolgozik az utánpótláson 😞

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

hm. az teljesen normális ha minden high a játékban(najó AA meg anizó kikapcsolva)és a cucc max 30 fpsel megy? 5.9 ati driver. x800pro. 1giga 400as ram, 3000+ a64

http://thenamelessphoto.com/

ja én is most ott tartok elöször megilyedtem a köhiány miatt, de már túlvagyok, amúgy enem is az érdekelne hogy hogy lehet rögtön vazsikat lövetni a lénnyel.

Ez a piacozás nagyon cool, nincs már kö alapanyag amit bányászni lehetne, és ha építesz piacot akkor lassan de biztosan lesz köved mert cserélgetnek ezek össze vissza, nagyon cool, ugyanez a helyzet a buzával meg a fával, bár a fával sosincs gondom!!

Hát a 6o sziget már elég durva. Ellen hatalmas hadsereggel rendelkezik, elit ijászokkal akik igencsak megkeseritik az életem. A petet hogy lehetne rávenni arra hogy rögtön züzgolyót dobjon közéjük és ne próbáljon közelharcba keveredni? zegény mint a hülyegyerek rohan be, azt persze leáll püffölni a kardosokat az nyilasok meg szépen kivégzik 😞

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Voltan
Így van, én is tapasztaltam.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

van itt több is, 9.0c, sdk... meg valami genuine vmi, melyiket töltsem le?

a cd-röl is feltettem a directx-t, de igyse megy 😞, megprobálom akkor microsoftról leszedni

VRSDM
Off:az .SWF-et nem engedi hogy leszedjem, mert kiirja, hogy már töltenek ezzel a koddal, de nem én...nemértem... vki feltenné vhova? ftp - vagy msn vagy vhogy?

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
jah, sajnos. . . de még igyis, gyorsabb mint torrenten 15kval, jah, és bocsika, ezekért, az OFF-okért

cseszter
Sokan töltik

VRSDM
cask töltödne már, le, mert nembirom ki... nagyon belassult a wanadoo- csak 80al jön 😞

VRSDM
/off: sztetek, a wanadoo-s dolgok, kivannak próbálva? vagy erre nincs, biztos info?

Mike at home
es alcohollal is lehet installalni, az mas dolog, hogy a 2802-essel nem megy, de a daemon 3.47-tel igen, es nem is kell minden emulaciot bekapcsolni

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

_Atti_
a faqba be lehetne irni hogy nem pusztán a leszürkitett beállitásokat oldja fel a graph.configban az állitgatás hanem a shadert is átállitja..szoval 0 val még a full low is szaggathat..sztem augy az 1 a egjobb mert ugy már engedélyezi a vizet+füvet de sokat nem ront a teljesitményen

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Tuvok
Nekem megy a DVD-s is simán .
D-Tools 3.46-om van, simán mountolja .

TVelvet
DVD's is megy...csak nemlesz castingoló hang.
rage
Van benne egy CRC hiba, ami érint egy hangfile-t, a CD verzióban nincs,
nyilván érdemesebb azt használni.

VRSDM
akkor a DVD-s az bukta? senkinél sem ment? nemértem...

rage
A mini image ugyanúgy mûködik, csak akkor 2,7 mega ül a gépeden mountolva, s nem 680 :-)

zero the hero
Heló all!
Egy kis segítséget akarok leírni azoknak akik a wanadooról szedték a gémet. Én is onnan szedtem és nem kicsit megyûlt a bajom vele, viszont mostmár a 4. szigeten tartok ^^ Nos tehát:

1. a CD-s verzió mûködik csak.
2. Deamon tools 3.74-gyel megy szinte csak a telepítés ha bekapcsolod az összes emulációját(így nem lesz sehol hibaüzenet, és minden simán megy, a jáccáshoz az 1. cd-t töltsd be és nem kell semmiféle mini image)
3. a patchet érdemes feltenni, mert csak úgy mûködik minden helyesen.

remélem segítettem valakinek, ha nem assebaj😊 legalább kiadtam magamból kicsit a dühöm 😄

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

rage
Megpróbáltam kiírni az elsõ CD-t Alcohollal, Securom NEW beállítással,
négyszeres sebességgel. Simán elfogadja origin disk-nek.

VRSDM
ez nem jo hir, bár ai jo gamer, az megállja, hogy ne használja, mert az 1ben, én meg eleinte sokszor, elbesztam a lényem neveléést, véletlen is... szoval... lehet hogy akik ezzel kezdik és kihagyták, az 1et azok kedvéért van ez igy.

Mike at home
bar a leny a tablazat segitsegevel dxinte droid szeruen allithato 😞
asszem elokaparom az 1-et

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nekem siman felintallata, es siman fut is
igaz csak lowon, mert csak egy Gef4Ti4200-asom van, igaz 1 giga ram

Mike at home
ne is torodj azzal, hogy errol volt mar szo, meg be is leinkeltek 10x
igaz megsem baj, hogy leirtad, mert a tobbseg ugysem olvas vissza
(bele lehetne tenni ezeket a faq-ba, ha meg nincsenek benne)

lala12
Csak tanítgatni tudod, és ha már képes varázsolni, akkor pedig nevelni, hogy szívesen is csinálja. Persze alapvetõ feladatokra be is állíthatod a lényedet, de az korlátozza az egyéniségét.

VRSDM
nemtudom, de kérem hogy csak privátba legyen beirva, nem akarom megtudni, majd én magam felfedezem elõre, is kösz, érte

tigeroo
most mi a sztori?:]
nem tudok holnapig várni -.-
Sajnos a faq-ba nem került bele hogy hogy lehet a lényt utasítani varázslásra,pls vki súgja meg.

lala12
Tudja valaki, hogy hol vannak elrejtve a játékban a szövegfájlok?

lala12
De ha valamelyik fájlod hiányzik, abban nem tudok segíteni, mert a kicsomagolás után a felesleges rarokat töröltem.

VRSDM
jah, ok tudom már megcsintam, ezt csak kihagytam az t hogy az össz. letöltésre legyen igaz, de idiota avgoyk, kösz, hogy emlékeztettél

lala12
Én FlashGettel szedtem le. A letöltendõ fájlok megjelenése után az oldalra jobb egér klikk, a listából kiválasztottam a minden fájl letöltése flashgettel menüpontot, majd a szükséges fájlokat pipálással kiválasztottam.
A letöltési helyet, a felhasználónevet és jelszavat is a következõ ablakban kell megadni, majd az összes letöltésre elfogadtatni ugyanezt a beállítást.

Gondolom erre voltál kíváncsi...

Tuvok
flashget