Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt hittem, h te az ilyenek közé tartozol😄 De nem is akartam ebbõl vitázni... amolyan eszmecserének fogjuk fel.
Bocsi az OFFÉRT.
Én mikor anno ezzel játszottam... az eszem megállt, oly' gyönyörû játék volt... igaz, kicsit lehet, h arcadés jellegû a közepe fele, de akkor is.
A FC legjobb tulajdonsága, h kibaxottul hosszú játékidejûre sikeredett<#guluszem1>#guluszem1><#csodalk>#csodalk>.... Spoiler: az ember már kifújja magát mikor felrobbantja a dzsungel közepén (?) lévõ laboratóriumot, felsóhajtozik, h VÉGRE vége... de nem még csak mostkezdõdik a buli klisével jönnek.... (mikor a kopterrõl lelök, egy szál Ak-47-essel, lõszer hiánnyal... Spoiler vége.
Ezen nem lehet mit nem érteni...
Ehhez a FCMP002-hez még mindig nem értek. Hiába teszem fel, mindig azt irja ki,hogy nem eredeti és nem kapcsolódik a serverekhez.<#confused>#confused>
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Tavaly játszodtam a 2000-es Thief 2-vel és mégis libabõrös voltam annyira jó az a játék, vagyis a hangulata, storyja nagyon bejött, ez a Far Cry-nál nincs meg sztem.
Szóval errõl annyit, hogy nem úgy van ez ahogy te elképzeled, nem a grafika az elsõdleges nálam!
Qwerty4
Az AKKOR volt, most meg most van.XD
A töltési idõ hosszúsága nagyon idegesít, még szerencsére az automatikus mentéseknél nem tart addig.Bár nem is csoda, óriási a pályák területe. <#vigyor3>#vigyor3>
Elõször a játék a 2. résznél volt élvezhetõ, a hajóroncs a Cápaember c. horrorfilm hangulatát idézte fel bennem. <#smile>#smile>
Qwerty4
Hogyan tudom visszatartani a levegöt amikor a mesterlövész puskát használom??? (pl COD2) vagy nincs is ilyen??
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
de mindig is utáltam az ubi szervereket.
ráadásul most az mp0002 miatt nem is látja.
ott leir mindent.
jó régen jáccottam, igazán 3-4 hónapja.... este nekiülltem, és borzasztó a látvány, régen 10-15 privát szerver volt, ....
létezik, hogy most max 3-4? / vagy én nem látom /
1.4 patch, v002 mp.
Eddig azt hittem hogy belsõ területek, épületek megjelnítésére a d3 motor a legszebb. De itt a mattoban az uccso pálya olyannyira gyönyörû, hogy a véleményem megváltozott teljes mértékben!
*Posse*T.W.D*
Huih hát így most lendületbõl nem tudom sajna merre menj pontosan...lényeg az hogy ilyennel nem kell kombinálni hogy kilövöd a csövet mert nem fog menni...ha jól emlékszem ha kicsit visszábmész lesz egy hely ahol 2 irányba is lehet menni és az egyik irányban egy ,,hoszabb" folyosó vezet..de ott is gõz zárja az utadat...nah ott ha körülnézel ott kell lennie az elzáró csapnak..irja ha ráállsz hogy nyomd meg ha elakarod zárni és eltekeri és kész arra mehetsz tovább...
nem tom így zavarosnak hangzik de megfogod találni...
ha jobbra nézel akkor felfelé lesz a másik út amerre lehet nézni..ha egyenesen akkor ott lesz a gõz elzárta út és ott a sarokban van melletted az elzárókar.
felraktam a gémet, 3 tört szerver volt, 1.4-es egy se. tényleg teljesen meghal ez a gém...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Vki meg tudná mondani, hogy az 1.4-es patchet felrakva, még mit kell letölteni, hogy rendesen menjen a multi, mert az fcmp002-vel készítve a játékot nem látja LAN-ban sem.Crack esetleg kell, vagy vmi ? Köszi!
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
Üdv a FarCry-ban!