Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Hú bazz... Akkor sorban megpróbálom 😊))

A víz : miért ilyen itt és miért olyan ott? (Jó lenne leírni milen 😊))
Egyszerû: másként vannak beállítva dolgok : már FC-ben is állítható a hullámok sûrûsége magassága, a víz átlátszósága, tükrözõdése, texturája, az animáció sebessége, a fog színe és sûrûsége ( ezt nagyon jól belõtték Crysis alatt )...Több nem jut eszembe .. De beláthatod ezekbõl a paraméterekbõl ,nem hogy ezer fajta-és kinézetû víz születhet, hanem szinte végtele sok bármilyen anyag !Tehát azért szebb mert sokkal realisztikusabbra állították be, rajzolták meg stb ... Ez egyébként az egész Crysis-ra igaz, valszeg hallgattak a sok kritikára, hogya FarCry kissé rajzfilmszerû lett....

Shadow: szinte minden objektumon be lehet kapcsolni az árnyékot ,ami most fejbõl eszembe jut: az árnyék sûrûsége, elhalványodosá( ezt itt még gradient -,ap szabályozza, DX10 ben már részecske alapon számol fényt, állítólag...), self-shadow, real time shadow, és shadow-recewier 8 hogy megjelenjenek-e rajta más objektek árnyékai ) Van még de fejbõl nem tudom, de nem is fontos dolog a többi .... Nézzrá editorra , kiböki majd a szemed a realtinme shadow fülecske 😉 Lámpán nem shadow van hanem, projektion map, (mint egy diavetítõ kb .)

A fény átcsollogást csak a néhány növényen néztem meg, de azokon mûködött, ha ekapcsoljuk akkor a diffuse -mapot használva átlátszóssági mapként át lehet látni rajta ( és persze -mint minden-ez az átlátszósság 0-100 ig álítható . (Ez de szép mondat vót 😊))

Egyébként: az editorban: minden objekt: transzfolmálható ( méret, forgatás, döntéd, nyújtás stb ), sötétíthetõ-világosítható, kapcsolható és állítható a hajlékonysága(a növényeknek) stb, szal ez tényleg nagyon szuper dolog...

Blur tényleg nincs, illetve van (bár nem néztem de tuti be is lehet kapcsolni valahol ) csak kéne hozzá a script, hogy mikot -hol-mennyire-hogyan használja ... Pl.: ha szemhez emeled a fegyvert akkor méterben megadva ettõ-eddig éles a kép .... Itt ez ugye nincs de fix értékekkel beleht ne kapcsolni valszeg, asszem a másik topikban valaki be is rakott valami képet .....

A fák észletességét igazából csak szemre tudom megnézni, mert mint mondtam nem jön be a max-ban, de szemre annyival nem részletesebb ....A texturák nem hogy részletesebbek 8 és most méretrõl beszélek, nem arról, hogy mi van rárajzolva!!!) , hanem sokszor még kissebbek is 😉

Azt ugye leszögeztük, hogya Beta Demo-ról van szó, ami full DX9, szal semmi újdonság nem is lehet benne ......Ez a demo a maga tulajdonságaival megy úgy ahogy megy... Jó lassan 😊))

Vannak benne részletesebb dolgok is , persze, de pl a katonákon és talán a jármûveken kívül semmit nem tudok mondani most így hirtelen ....
Az hogy látod a lábad némi plussz poligon és a modellleíró file (nem tom itt hogy hívják) kérdése:minden testrész külön objekt, és egyszerûen egy file leírja melyik nézetben mit láss ebbõl ...Ugyanúgy ahogy az alkal bele van írva (kiemelve a teljes test modeljébõl) a lábat is hozzá lehet írni. Ha megtalálod ezt a filet-ezekhez a dolgokhoz te értesz jobban) meglátod mire gondolok .

A köd ugyan az a köd mint FC-ben van. ez is tetszés szerint paraméterezhetõ , multkor poénból pros ködöt raktam be, olyan volt mint egy tök reális naplemente 😊))

És a Cryengine1 nem piskóta: nem rövidtávú használatra készült, majd rakok be MAX-ból képet hány féle shadert ismer a motor aminek FC az ötödét sem használta.... Kicst foltoztak rajta, kapott egy-két DX10 shadert , de mondom alapvetõen az még sok évig megállja a helyét így is ...

A 3d felhõ asszem DX10 efekt, az gizdáskodik ezekkel a részecske alapú dolgokkal .....

Most így ennyi jut eszembe, semmi bajom veled, de miért nem lehet valamit elhinni, amit állítok ?😊))) Gondold azért teszem, hogy bosszantsalak?! Nemá.....

Az van amit Stalker is írt : a wrezért cserébe ezzel fizetnek a PC játékosok: a végeláthatalan, hw -vásárlással 😞(((
Jó péld erre a -Chrome-motor= X-pand Rallx olyan szép volt, hogy még manapság sem sok olyan játék van, aztán semmi nem fejlõdött, sõt néhol rondább lett, viszont ma már hol tart a gépigyénye???? És nehogy már egy kis Cseh csapat ennyi éven át a játékaiból tartsa fenn magát! Szmorú de ez van 😞((

A Crysis DX10- ben valóban álomszép, de én kiváncsian várom, az hogy fog futni azon a gépen, amit még ez a demo is megizzaszt !😊)))Mert ugye ott még hozzá jön néhány brutál efekt...
A optimalizációt meg felejtsd el:ez egy kiforrott engine, nem kell ezzel már sokat bûvészkedni, ez ennyit tud, max annyit tehetnek, hogy butítják a lodokat, mip-mapokat , levesznek némi árnyékot, volumetric-fog -ot és akkor gyorsabb lesz.. Ha akarják, hogy gyorsabb legyen 😉
Szal , peace, ha kérdésed van szívesen válaszolok 😊))))

Gondoltam rá, hogy segíthetnél a páylámat összerakni mert az editorban nem bírok az AI-val meg ilyen dolgokkal, de már rég letettem errõl 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

PyRex
nem ellenség csak most azt hiszi, hogymert egy éve használja a 3ds maxot akkor már ért a 3d grafikához. A cryengine 2 kb. 4x annyit tud mint az 1.x, bár igazán össze sem lehet hasonlítani, olyan mintha egy opel és egy maserati kötül kellene eldönteni, hogy melyik jobb autó.

erre lacco tudod mit mondana? A maserati nem jobb annyival, mint amennyivel több benzint eszik... na ezt a hozzáállást nem csípem.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Esrohnoil
Arx Fatalisban is láthatod a lábad, ha lenézel. A látvány is változik attól függõen h. milyen ruhát v. páncélt viselsz. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

grebber
Hm szép kis leírás! Kiváncsi vagyok erre mivel kontráz majd az "ellenség".

Next PC upgrade: 2022

PyRex
amúgy itt le van írva feketén és fehéren, hogy mit tud a cryengine 2 (és a menüben ott van az 1 is - hasonlítsd össze...)

http://www.crytek.com/technology/cryengine-2/specifications.html

PyRex
lacco, ne haragudj, nem köcsögöt, hanem nevetségest mondtam. ha valamirõl leírom, hogy az szerintem miért piros és te folyton azt szajkózod, hogy márpedigazkék, akkor nem tudok veled mit kezdeni. sorry de nekem az, hogy 3d studioban otthon próbálkozol, az SEMMIT nem jelent. egy 3d-s tervezõprogram és a real-time 3d grafika sem ugyanaz. a crtyteknél olyan emberkék dolgoznak (magyarok is) akiknek a közelébe nem érsz tudásban (hozzáállásban meg pláne nem) és ez nem bántás, hanem tény.

ha szerinted a far cry-ban a vízhez ugyanolyan effekteket használnak akkor mondd már el, hogy ott miért olyan a víz és a crysis-ben meg miért ilyen? Mert akkor ugye pontosan ugyanúgy kellene kinéznie ^^

FC-ben NINCS real-time shadow (kivéve az embereknél és a jármûveknél, meg mondjuk a lelógó lámpáknál), Crysis-ben minden árnyék realtime. Ez önmagában minimum 3x annyira számításigényes. Minden egyes rohadt levél árnyékot vet és ha a fákat fújja a szél, akkor az árnyék is mozog... Far Cry-ban kb. nulla effekt van a Crysis-hez képest, pl. blur sincs, ami ugye az utóbbiban alap, ami szintén eszi az erõforrást - viszont iszonyat élethû lesz tõle minden. Far Cry-ban nem csillog át a fény a vízen, a leveleken, stb. Crysis-ban meg igen komolyan... És folyatathatnám végeláthatatlanul. Pl. Crysis-ban igen durva a tûz is! A Fák kb. 20x olyan részletesek, a textúrák (homok, tenger alja, beton, stb. szintén - nem beszélve a karakterekrõl!!) - és igen, ez mind-mind erõforrást zabál. persze biztos lesz jobban optimalizálva, hiszen ez BETA (ugye-ugye...)

De látványban ilyen valósághû játék nincs mégegy (FPS-ek közül persze).

A poligonszám sem maradt, mert minimum 3x részletesebb egy katona a crysis-ban, mint a far cry-ban - meg lehet nézni pl. a nanoruha kidolgozottságát. Azért az sem mindegy, ha lenézek látom magam alatt a lábaim, stb.

Aztán a köd és a pára is igen komoly és valósághû, nem beszélve a real-time 3D-s feléhõkrõl, ami nem egy kép, hanem 3d-ben vannak ott az égbolton.

Most tényleg aztszeretnéd, hogy mindent felsoroljak? még tudom folytatni sokáig, a negyedénél nem tartok de már önmagában ezek amiket leírtam (egyik sincs a far cry-ban) is megkövetelik az igen komoly gépigényt.

grebber
Na látom itt is megy a hüdeszar a Crysis mert alig tud többent mint a FC mégis izomüberhyperbrutál gép kell alá vita.

Itt csak 1-et kérdeznék Lac coo-n kivül érdekel valakit??

Így fut hát így fut a Crysis ez van eztkell szeretni.
Vannak sokkal csunyább játékok aminek izombrutál gép kell.

Next PC upgrade: 2022

lac coo
lacco b+ ne égesd már magad! szerinted egy textúra azért élethû, mert úgy van megrajzolva? szerinted hány effekt kell ahhoz, hogy valami minden helyzetben élethûnek látszódjon? (közelrõl, távolról, ha fény esik rá, ha nedves, ha csillog, stb)

Kérlek : ez a CS demo ugyan azokat az efekteket használja mint FC: Diffuse, Bump, shine és néhol reflection map ..... néhány animált textura, és néhány animált karakter .....se több se kevesebb.... Az , hogy pl élethûbb a víz, csak textura, bumpmap, reflection map, meg smog color kérdése... ezek mind-mind ott vannak FC-ben is... Poligonszám nagyjából maradt, texturaméret maradt, Talán csak az értelmetlen árnyékhasználat változott.. Ennyi, Feketén ,Fehéren . És ehez jött egy P43000 X800=>Core2 8800.... <#fejvakaras>

Állítólag a single demohoz kijön az editor meg talán az SDK, akkor korrekt összehasonlítást tudok mutatni, így csak Far Cry modelljeit, animációit, shadereit tudom alaposan megnézni MAX-ban mert a Crysis új kódolást kapott.....

lac coo
Ja, mindig ez van : köcsög vagyok, de senki nem tud semmi konkrét dolgot felhozni 😊)))Én fel tudok.... Azt nem értem, akkor mi a fenéért kell hülyének nézni ???

😊))) Na én is befejeztem ,tényleg, béke !

PyRex
bocs lacco, nem akarlak megbántani de egyszerûen nevetséges vagy. na én befejeztem.

lac coo
És ezen mi van új a Far Cry-hoz képest? Egyett mondj .... Ami legalább is racionálisan igényelné a nagy gépet ....Leszámítva a realisztikusabb texturát, a Far Cry kissé meseszerû kinézetével ....Az meg ugye teljesítmény tekintetében mindegy .

Áááá.. Tényleg bejeztem, semmi értelme ennek, amúgy is ez van ezt kell szeretni, csak legalább ne az én pofámba dobálna mindenki szart, mert ezt le mertem írni ! 😊)

lac coo
Ott a pont 😉
Pont ez volt az állításom amiért 200 ember szájából ömlött rám a szar 😊))))
Hogy ez a kinézet amit a demo nyújt , ezzel a gépigénnyel egy szégyen! Fõképp hogy ez egy kissé kifoltozott FC motor, ami ugye had ne mondjam milyen gépen megy 😊))Aztán ez fordították ki arra , hogy szerintem nem szebb mint FC ....Aztán ezen ment kicsit a flém 😊))

Pedig mindenki elgondolkodhatna azonm, hogy loww-on milyen ocsmány ronda a publikus DX9 demo, és milyen gép kell még ahoz is, hogy azt vigye 30 fps-el...

lac coo
Nem nyitok vitát arról melyi kszebb !!! 😊
Nyílván a Crysis .....Technikailag viszont (leszámítva néhány efektet) semmi vel nem több ez a demo mint FC.. Ez tuti....
És elhiheted nagyon jól tudom milyen effekteket használ ez a DX9 demo, sõt , mivel épp autót modellezek játékba (már lassan fél éve, de rohadt nagy szívás😊)) alkalmazom is azokat .....És bizony kioktatom a Cryteket: ha már tök ugyanazt a modellt berakja 5X egymás mellé ,legalább elforgatná, méretezné, döntené kicsit õket... És nem ordítana messzirõl ...Mindez az editorban 5 kattintás 😉

De mondom ebbõl nincs vita, eddig is én voltam a hülye , hogy ráharaptam erre .......

Laccoo, én nem olvastam, mit érveltél crysis ellen, úgyhogy lehet már megválaszoltad azt, amit most kérdezek, de azért megkérdezem.

Tulképp mi ellen lázadsz? Az ellen, h a crysis milyen sokat eszik? Igazad van, biztosan lehetne sokkal jobban optimalizálni, de az hol érné meg a hardver gyártóknak, és így közvetetten a Cryteknek és egyéb játékfejlesztõ cégeknek is? A crysisnak annyira jól sikerült a marketing stratégiája, h hülyék lennének optimalizálni a játékon, gondolj bele, így is mennyien vettek emiatt a játék miatt új gépet (még Magyarországon is...). Minden piaci szegmens így mûködik egyébként, csak itt a pc-k területén talán még könnyebben észrevehetõ ez.

Ha nem ez ellen lázadsz, akk bocs. 😛

Esrohnoil
Igazad van...
Én maradok a Far Cry-nál. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

PyRex
Na ezek a képek, bár kicsik, de legalább mindegyik high. Szerintem az általad linkelt képhez képest is ég és föld, hát még a farcry-hoz képest...

PyRex
lacco b+ ne égesd már magad! szerinted egy textúra azért élethû, mert úgy van megrajzolva? szerinted hány effekt kell ahhoz, hogy valami minden helyzetben élethûnek látszódjon? (közelrõl, távolról, ha fény esik rá, ha nedves, ha csillog, stb) basszus azért mert tudsz 3d studióban 2 poharat csinálni, ne hidd már, hogy értesz a 3D grafikához.

"a crytek még mindig nem tanulta meg"

ugye nem TE akarod kioktatni a crytek-et? <#rolleyes>

A másik dolog: sikerült találnod egy szar képet, ami nem high beûllítással készült (ami még mindig fényévekkel jobb, mint a far cry ultra high grafikával ugye), ráadásul egy képrõl nem látszik egy rohadt effekt sem. A Far Cry-ban egy screenshot megmutatta milyen játék közben, itt meg nem, mivel a motion blur és az egyéb cuki dolgok akkorát dobnak rajta, hogy hihetetlen. Egyáltlán te próbáltad a játékot, vagy csak így vagdalkozol?

lac coo
Hát lökd a képeket ! 😉 Vagy itt van egy szép a demo-ból ...
Most õszintén: ez az élethûbb texturákon kívül mivel több mint az FC ???
Lehet én vagyok bolond de semmit nem látok rajta... Ez alig döcög 8800-on ....Az FC vigan elmegy jóval kisebb teljesítmény alatt is .Külön vicc , hogy a crytek még mindig nem tanulta meg, hogy ha van egy jelenetben 50 tök egyforma fa, akkor legálabb átméretezné, elforgatná azokat, ne legyenek már egymás klónjai ...

Na de off vége, inkább azt írjátok majd be hol játszotok, vagy próbáljunk már összejönni a magyar szerveren ! 😉

lac coo
Hát spec a Crysis témában érveltem annyit, hogy már én unom 😊)))Ellenérv viszont semmi nem volt.
Amúgy meg nem lehet minden oldalon 100 hsz-em, mert alig néhány topikot látogatok .
Igazából az a nagy bajom, hogy nem tudom lenyelni a békát, ha valaki valami neki nem tetszõ dologra rögtön elküld kapálni, persze olyan dolgokkal, hogy csinálj jobbat, vagy ne játsz vele !😊Vagy mert csak ...! 😊)
Majd ezt is megtanulom az élettõl valamikor..Ha akarom 😊))

Bár ha így jobban átnézem, van pár 100 hozzászólásod minden oldalon, amik közül van egy-két értelmes 😊

Battlelog: Purga5

Az a baj, hogy mindíg komolytalanul írod le a véleményed....legtöbbször.
Jó lenne, ha a sok "😊" meg "😄" helyére valami kevésbé kioktató jellegû és érvekkel teli hozzászólsaid lennének.
(Bár nem vagyok túl bizakodó, számítok 70 db zárójelre, kettõspontra és nagy D betûre) lol

Battlelog: Purga5

PyRex
te is 😊

PyRex
reménytelen vagy.

Nevem senki
afaszomkivanmárbefejezniderögvest, azt hittem találok valami értelmeset, ti meg itt basztatjátok egymás

Minden nap egy alma és a doktor alma!

Nevem senki
afaszomkivanmárbefejezniderögvest, azt hittem találok valami értelmeset, ti meg itt basztatjátok egymást

lac coo
Lineklj bátran ! De ne valami netrõl leszedett képet, hanem a demo-ból, amirõl ugye tudjuk milyen irdatlan gépet igényel... Mondjuk valami tengeralatjáró-belsõt fps-el meg gépleírással, meg valami FC belsõteret színtúgy 😊)))
De már nem nagyon akarok ráharapni a témára, mert már nekem is uncsi ugyazt leírni 500-szor, úgysem érti meg senki 😊))
Csak jön a három szokásos:
1 csinálj jobbat
2 ne ide írd mert itt szeretik a játékot
3 nem kell játszani vele 😊)))))

PyRex
ne akard, hogy ide is belinkeljem a crysis - fc összehasonlító képet. ha neked az alig több, mint azfc, akkor javaslom a szemorvos meglátogatását 😊

lac coo
Elég aljasúl szedtél ki egy hsz-t, de nem gond, semmit nem kell bizonygatnom, grafikailag alig több mint az FC ! 😊))))

Aki ezt nem látja az vak.....Meg egy csöppet sem ért hozzá ....A szép nem szép meg szubjektív: ha a 3 éves fiammal rajzoltaom meg a texturákat valszeg elég ronda lesz, de ugyanazt a gépet igényli 😊)) Itt a Crytek rajzolta meg ugyanazt és egy erõmû kell hozzá 😊))) Ki tudja miért....

lac coo
És ez nem így van ????? Mármint a textura dodlog? 😊)) (Amúgy azt írtam , hogy semmivel nem ad többet ami indokolná az erõmûvet...)
A pozitív oldalát is látom , de arról minek írni ? 😊) (még azt is kiveszik a végén...)Most toltam egy hatalmasat , a shotgun agyament brutál lett, a kocsit simán felrobbantja 😊)))
Igaz, sokkal kevesebb most a hegyremászó mint mikor én abbahagytam, de 100-szor több mint amikor elkezdtem 😊)))

Nem, jöttök játszani ?

PyRex
- sokkal több hegyre mászó volt 2 éve, amikor abbahagytam a játékot, mint most
- szó szerint nem mondod, hogy szar, de folyamatosan mindenbe belekötsz, mindennek csak a negatív oldalát látod
- azt, hogy a crysis nem szebb a farcry-nál azt a crysis topicban írtad (nem szó szerint), amikor közölted, hogy mind a kettõnek ugyanakkora felbontású textúrái vannak, tehát a crysis nem lehet részletesebb 😊

ha nem emlékeznél...

lac coo
No de mindegy, nem ez a lényeg 😊)))
Nem jön senki a Gandi szerverre? Pass.: kicsiricsi ....

lac coo
Folyt .: 😊)))

Úgy igazából nem értem hol írtam ilyent , hogy szar 😊))))
Én is játszom vele, ha kedvem és ha kedvemre való a játék . Tegnap így felnéztem Jungle-n a dombokra kb 10 távcsõ villogott rm folamatosan 😊))
Na , akinek ez a játék annak gratulálo😊
Ha ilyen van akkor általában lépek arról a szerverrõl .....Sokat toltuk eggyütt, igazán tudhatod, hogy én soha nem kempeltem, nem másztam fel dombra üvegfal mögé, nem használtam ki bugokat még ha ismertem is néhányat ... Nekem nem a játék!

Érdekes lenne megnézni mi lenne a vége annak, ha kivennék ezt a sok gyökérséget a játékból( nem lehetne ki-fel mászni a tervezett játéktérbõl, nem lenne annyi nevetséges bug) többen vagy kevesebben játszanák -e?

Mert :kevesebben hisz a sok gyökér rögtön abbahgyná, akik kempelésen kívül mást nem is szoktak csinálni, vagy többen mert visszatérne a sok igazi játékszellemmel megádott versenyzõ... Nem tom ...

Olyan ajáték amilyen, mikor kezdetem , nagyon szerettem de mára már annyira elkorcsosult ez az egész FC (a legtöbb helyen), hogy mindent lehet , csak normálisan játszani nem...Legalább is az én felfogásom szerint, de nyílván mindenkinek mást-mást jelent a játék ....

Csak emlékezz vissza a kezdetekre: hol láttál te hegyre mászó embert vagy üvegfal mögül pofátkanul lövöldözö kempert !? 😊)))

lac coo
Attól hogy valamin még rontanak, nem jelenti , hogy totál szar 😊)))
Én is szoktam jókat játszani vel ( kemény 2 napja 😊))) ), de attól még elég faszságok kerülnek bele 😊))) Aki élvez láma modra hasalni valami hegytetõn, ahol melleseleg szinte lehetlen lelõni, az egy gyökér 😊)))
Én spec Marháról el nem tudom ezt képzelni 😊)))

Crysis: soha nem mondtam, hogy szebb, tanuld meg érteni is amit olvasol 😊)))

Amiket meg leírok az így van, sorry 😊))))))))))))

PyRex
lol hát kb. .)

PyRex
lol olyan vagy mint a nagymamám 😊
nem akarlak megsérteni, de amíg mi pl. tök jókat játszunk (és mellesleg az 1.4-ben rengeteg bug javítva lett: bino bug, sniper bug, láthatatlan falak, camphelyek, stb) addig te már kb. 2 éve mindent csak szarozol. ha ennyire szar minek játszol vele? érdekes, hogy a többszáz játékos közül te vagy az egyetlen, aki csak panaszkodik mindenre - ráadásul azoknak a fele, amiket leírsz nem így van, sorry.

de a crysis topicban is ugyanezt játszod: szerinted a crysis nem szebb, mint a farcry LooL, most komolyan nem értelek, neked ez örömet okoz, hogy ilyeneket mondasz?

Nevem senki
Grrrr, gargalizálok egyet. másik: jaj de jól lesz.tál, én meg egy nagyot nyújtózok

Nevem senki
Ja, úgy néz ki egyre jobban elb..-ák, de miért? Mert le akarják építeni! Játsz (vegyél meg?) mást. Cry, FC2 majd.
Sniperezés tényleg fasság. Én spec kivenném. Airborne servert futtatok esténként (B.A.R.B.A.R.S), ítt direkt letiltottam a snipert és milyen jót játszunk így! Nincs kempingezgetés, pörög a játék.

lac coo
Hát nem tom, valamit csak csináltak vele, mert (amíg játszottam vele) senki nem éert szart sem vele, kevesen is használták, nagypapi viszont sokkal jobban szór , az tuti . Messzirõl alig lehet eltaláni vele valakit .Iagázából nem értem mire jók ezek a változtatások ...))))
Inkább az érdemi dolgok nyúlnának, üvegfal vagy pl. az animációk, az olyan gagyi hogy már fáj ráadásul tuti a célzást is megnehezíti. ha kívülröl nézem az ambert csak néhány kockás animáció van a figurán, gyakorlatilag emiatt sokszor nem is az látszik amitéppen csinál a figura .....Nem is értem hogy mûködhet így a dolog.....

Vagy a vertex alapú ütközés: a plussz textura réteg egy plusz "héjat" jelent a modellen, ami sokszor szinte teljesen átlátszó, de mivel ott van beleakad a golyó. És mint mindenhol , itt is az alap objekt fölé van van modellezve kb. 10 cm-re.Ha befekszel alá gyakorlatilag egy pajzsot formáz feletted, de mivel egyoldalas objekt így csak külsõ rétege van , belülrõl semmi ezáltal kifelé lehet lõni alóla... Rengeteg ilyen van : beton szélei, a földön a koszolódás réteg stb .....

PyRex
hmm, hol is van? 😊

PyRex
egy meghitt jelenet 😊))))))))))

(ezek amúgy HALOTTAK! csak így maradtak bugosan)

PyRex
szerintem oicw-t nem turbózták fel, inkább a shotgun-t, nagypapit viszont rontották.

lac coo
Amúgy szvsz megint rontottak a játékélményen, ezzel , hogy felturbózták az OICW-t... Mindenki messzirõl kempel, semmi játék nincs, egyedül az enginerek mozgolódnak 😊))))Emlékeztek régen mi volt??? Mindenki nagpapival, max egy sniper azt ment a hent 😊))) Ez meg már vicc...

Nem tom milyen hülye ember dönt ezekrõ la patch-ekrõl de nem sokat játszott vele az tuti 😊))))

Peetboy
Nekem is néha beadja a " cd key alredy used" feliratot. Olyankor nem enged be a serverekhez.
Én csak pár napja vettem meg a Far Cry-t és kezdtem multizni vele.Hát elég nehéz.
Lac Coo majd játszhatunk egyet közösen is!

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

lac coo
Na meg az " cd key alredy used" a halálom még 😊))))

lac coo
Én vagyok az , aki tartja azt a kést ami képen van !

Nevem senki
nagyon nem fértél rá DDD

lac coo
Bazz lejjebb van egy kép .. Vajon melyik lehetek ? 😊))))

PyRex
laccoo néven? nem láttalak sehol 😞

lac coo
Ez az , hogy vagy tele van vagy alig vannak 😊))))
Mondjuk tegnap este óta vadultam csak meg, azóta játszom egy keveset 😊)))

PyRex
hogyhogy ahol találsz lol? tele van csomó szerver. nekem általában 23 és 32 közötti a pingem szinte mindenhol.