24504
-
#23621 "Ocsmány graffal tényleg jobb az FPS, de úgy sok helyen nagyon ronda."
de multi közben nem az a lényeg, hogy nézegesd a szépségét :D -
#23620 mind a 3 mondat, amit idéztél, tök ugyanaz.
Igen, azokra a pályákra, amik a multiban vannak (de ugye a te gépeden tárolódnak) nem raktak füvet a készítők, tehát nincs rajta fű, nem a szerver miatt, hanem mert ilyen a pálya. Mindenkinél ilyen. Mert így lett kitalálva. Egyszerűen nem tudom neked jobban elmagyarázni. Sajnálom, ha ennyire nem érted. -
#23619 igen azokon a pályákon, de basszus, azok a pályák is a te gépeden vannak. OMG, ennyire nem lehetsz értetlen :))))))) Szerinted a multiplayer pályákat a szerverről tölti be a játék? -
#23618 Értem. Tehát a multiban már egyáltalán nincs fű. Erre én is gondoltam,ha egyik embernél lenne, a másiknál nem, akkor az egyik jobban észrevenné a másikat. A bokrok azok mindenkinél vannak.
Pyrexnek: Ocsmány graffal tényleg jobb az FPS, de úgy sok helyen nagyon ronda.
Én először full grafon játszottam, de már lejjebb vettem (kb mediumra), így több fps-em van.
-
#23617 Pyrex ezt irtad: "a grafikát nem a szerver határozza meg, hanem a te gépeden lévő beállítások." - Milyen beállitások? "ha a multiban nincs fű, az azért van mert ott (azokon a pályákon) nincs fű." - ja ekkor még ezt írtad,hogy "azokon" a pályákon.
Utána meg #23611: "Valószínű, hogy alapból a játék multi pályáira nem raktak füvet a készítők." - Itt már írod: egyáltalán nem raktak füvet a multiba.
Ezt csak azért írtam le, mert a 2 hozzászólás nem ugyanaz. -
#23616 "Hát a víz így is átlátszó"
OK, de nálam (és még rengeteg embernél, aki a multival játszik) ilyen:
És ez nem csalás, csupán minden low-on van a víz meg mediumon, vagy valami ilyesmi. A lényeg, hogy grafikai beállítás kérdése az egész. -
#23615 Hát a víz így is átlátszó, de pl növényekkel tuti sokan variálnak, főként mivel -ha jól tudom_ valami bug van és HDR-el átlátszó lesz sok minden, ha úgy állítják be ... -
#23614 mondjuk így is lehet haxolni - mint tudjuk :)
pl. teljesen átlátszó víz ugye... -
#23613 Ezért is nem lehet füvet rakni eleve az MP pályákra :)
Talán egy féle van asszem ,de az is valami nagyon kicsi ....
Mivel a fű már a graf beállítástól fűggően jelenik meg, érdekes lenne , hogy valakinél derékig ér , valakinél meg semmi nincs . -
#23612 és 3: minél részletesebb a grafika (értsd: sok bokor, növény, tükröződő víz), annál nehezebben veszed észre az ellenségeket... :) -
#23611 ok, akkor leírom még egyszer: NEM A SZERVER mondja meg a gépednek, hogy legyen-e fű egy pályán. Valószínű, hogy alapból a játék multi pályáira nem raktak füvet a készítők.
Én ocsmány grafikával játszom, mert:
1. úgy jó az fps
2. multiban nem a graFIKA a lényeg -
#23610 Na de azt csak tudnám azt látnom kéne nem? Az ilyen területek pirosra váltanak ha jól emlékszem ( AI , Sound..) De egyébként ha újra kezdem a pályát is ez van : amit egyszer lerakok azt nem tudom többet kijelölni, egyedül csak a növényeket... Lehet újra rakom az egészet, 1.4 nélkül mert ez így nálam olyan bugos, hogy elmondani nem tudom .... -
#23609 A multi pályán eleve nincs semmi cicoma, nem is enged semmi ilyent berakni az editor.
Pályán nem tölt le magátol a játék, ez nem CS , itt fapad van: neked kell megszerezned :) -
#23608 Mármint mutass multis képet amin van fű.
(Na most alvás van. Majd holnap) -
#23607 De ha nem hiszed,hogy nincs bekapcsolva semelyik serveren a fű,akkor mutass képet nekem a multiból! De ne régi képet, hanem mostanit :D -
#23606 Ez jól hagzik a +100 Fps régebbi gépen is. De ha annyira szar lenne a kinézet, akkor úgysem játszanék vele. Pl. ha a Textúra Low-on van, az már nem tetszik.
De a fű nem azokon a pályákon nincs, hanem 1 pályán sincs. Már az összes pályát megnéztem. Az én gépemen hiába teszek mindent maxra,akkor se látok füvet. Valszeg lehetséges a server bútitja, de méginkább lehet az 1.4-es patch miatt. A gyorsaság miatt.
Hiszen ha ha rajtam kívül csak 1 ember van a pályán akkor sokkal gyorsabb ,mint amikor 10-en vagyunk. A graf az is még lelassitaná a játékot.
-
#23605 kis kavarodás van...
a grafikát nem a szerver határozza meg, hanem a te gépeden lévő beállítások. ha a multiban nincs fű, az azért van mert ott (azokon a pályákon) nincs fű. nem azért mert le van véve a graf. amúgy meg van multihoz egy igen komolyan butított konfig, amivel 100+ fps hozható ki a játékból még egy régebbi gépen is :) -
#23604 Hát azért nem minimumon van. Akkor nagyon szarul nézne ki. Talán a környezet mediumon van. -
#23603 szar az egész multis rész. A graf minimumon van, mertz igy gyorsabb -
#23602 Köszi a gyors választ. Ja tudom nem multizol sokat, csak úgy általánosságban mondtam,hogy aki sokat multizik az látott már ilyet. És utána jutottál eszembe. Várni kell. Hát de meddig? Utána kitesz a menübe, és nem fogadja el a cd kulcsot.
Volt,hogy újra is inditottam a gépet és akkor jó lett.
"mert nincs meg neked az adott pálya..Ilyenkor"beragad " - Hát nálam eddig még 1 új pályát sem töltött le.
A másik amit észrevettem, hogy az összes serveren le van butítva a grafika. Hiába teszek mindent maxra, akkor se látszik Pl. a Fű. Hanem sima az egész föld. Csak levelek, növények vannak. De a fű az nincs. -
#23601 Mert nyílván van egy jóval nagyobb, már kijelölt részed, pl. hangterület, stb. -
#23600 Hát nem multizok sokat, de tapasztaltam :))))
Azért lép ki a játék azzal az üzenettel , mert nincs meg neked az adott pálya..Ilyenkor"beragad " Ubisoftnál a kulcsod , és kicsit várni kell míg újból beenged.
Ez mindig is ilyen volt sajna... -
#23599 Valaki meg tudná mondani nekem,hogy miért írja ki sokszor a Far Cry a multinál,hogy CD Key Already Use?
Nem tudok olyankor belépni a serverekhez. Vagy ha játszok egy serveren, utána nem tudja betölteni a következő pályát. Error Loading.
Utána kilépek a menübe és megint nem enged be a server listához.
Nem fogadja el a CD kulcsot. Máskor meg elfogadja.
Mi a szarért van ez?? Már az agyamra megy.
(Aki sokat multizik, az biztos tapasztalt már ilyet. Mint Pl. Laccoo) -
#23598 Tiszta vicces: teleraktam disznóval meg emberekkel a pályát, erre neki állnak disznót kergetni :)))
A malacok is mennek oda hozzájuk és dugják oda az orrukat , ezek meg előrehajolnak és farkasszemet néznek velük :))))
-
#23597 Gondolnám én is ,de nem jelöli ki :)))) -
#23596 Nem értelek vazze, rákattintasz és kész -
#23595 Valaki feltöltene nekem néhány nagy felbontású texturát a Crysis-ból ?
Pálmafa, fű, víz, néhány terrain kéne ....Grass , homok meg ilyenek . -
#23594 Nem szívatlak, nem tom kijelölni sehogy ! -
#23593 Különben ha csináltál valami jó kis pályát én is kiprószálnám -
#23592 Ne hülyéskedj már. Nem tudtam, h csak szivatsz -
#23591 Köszi ! A flie menüben nem is néztem, fene se gondolta , hogy abban vannak ilyenek ...
A másk kérdésem már elég láma :)))) De esküszöm nem jövök rá :)))
Ha egy objektumot elhelyezek valahol, beállítok rajta mindent , utána ha valamit változtatni szeretnék rajta, hogya fenében lehet kiválasztani újból ? -
#23590 FILE-GENERATE SURFACE TEXTURE -
#23589 Ha kened az angolt kérdezd meg hivatalos oldalon ott biztos többet értenek hozzá! -
#23588 No , senki nincs aki keni-vágja az editort? :))
Két egyszerű kérdésem lenne .... -
#23587 Obsidian Edge modot elég az alap Far Cry-ra feltenni semmi más nem kell hozzá?? -
#23586 bug... -
#23585 nug, mapot ujrakezd. -
#23584 Hy all!
Most kezdtem el játxani a Far Cry-t, mert régen nem volt gépem hozzá, de akadt egy problémám srácok. A gond az, hogy a 4. pályán, a mólón nem jutok át. Belopózok a táborba, kinyírok mindenkit, megvan a zöld kulcskártya és a robbanószert, de nem engedi felrobbantani a lőszerraktárat és be sem enged a kártyával. Egyszerűen nem írja ki, hogy "használ". Ez valami bug?
Bocsex, ha már kérdezte valaki!
Üdv és thanx a segítséget előre is!
-
#23583 Van itt valaki aki nagyon ért az editorhoz?
Hogy a fenében lehet a terrainról eltávolítani a light mapot? Az gyakorlatilag valami fake árnyék , amit Pyro említett egyszer, ha arrébb húzom a fát akkor ott marad az árnyék, tehát csak a földre van "festve"...
Van craet lightmap. reload lightmap, de ahogy logikusnak gondolnám, úgy em tudom sem változtatni, (pl ha máshová rakom a fényforrást) sem eltűntetni .... -
#23582 Mondjuk amit igértem, hogy elérem a demo low beállítását az már meg van, elég csak mediumra raknom az FC-t:))))))Bár az már sok mert ott még átnyékok is lesznek :)) És megy 200 fps-el :))))