24504
-
#23262 Én is olvastam,hogy ingyen le lehet tölteni a Far Cry-t.És a neten nem lehet vele jáccani,mert ahhoz Amcsiban kell élni, hogy kapjon valaki CD kulcsot.
De az is kib..szás,hogy a játék közben néha betesznek 1-1 reklámot. -
Code92 #23261 a tűzfalat engedélyeztem és még mindig van ez a problem a map editort meg megskubizom, köszi a gyorsválaszt -
#23260 Tűzfal, router probléma. Engedélyezd neki a hálózati hozzáférést! A pályaszerkesztő benne van a FarCry mappában editor néven. -
Code92 #23259 nah ma megvwettem a game-t 999ft ért és tetszik meg minden, multira creat-eltem már acc.-ot e-mailben vissza is igazolt az ubi de gameban mikor csatlakozni próbálok az ubi.com-ra az acc.ommal rohadt sokáig please wait ol és nem nagyion akar semmi változni erre van v.mi megoldás? a másik ami érdekelne az h. a doboz hátoldalára rá van írva h. "a játékban megtalálható a valós idejű 'what you see is what you play' pályaszerkesztő" nah az érdekelne engem h. ezt hiol találom meg? mert kitartóan keresgéltem de semmit nem találtam. -
#23258 Bocsi srácok, nekem sem! Pedig az van a linkbe irva, hogy csak ugy települ fel!
Nincs ötletem!:( -
#23257 united kingom -mal sem telepiti :( -
#23256 Naszoval, az ubis accountot ha csinálsz, ird be lakhelynek angliát, mert különben nem telepiti fel!:S -
#23255 Lejött végre, a telepitésnél kell egy ubis account...
Van nekem valahol, megis keresem mindjárt a jelszot, meg ezeket, de amugy nemtart semeddig csinálni egyet... -
#23254 Sziasztok.
Valakit dobot már ki a játék ezzel "unkown software exception"? -
#23253 Na mind1 azért köszönöm!
Bye! -
Code92 #23252 sry nem filefront hanem fileplanet, elírtam. -
#23251 Igen, csak nem MSI hanem Leadtek... :) -
#23250 Amit linkeltem, onnan nekem jön, de mivel csak 1 Mb a netem, csak estére tudom megmondani, hogy elindul-e vagy nem, vagy mivan...
-
Code92 #23249 azoknak akiknek van filefront accountjuk....:( -
#23248 Mátol az ubisoft kiadja néhány játékát ingyen, közte a FARCRY-t is... -
Stalker #23247 8800 gts? :o -
#23246 Szerintem meg kapcsold ki az FSAA-t...
(ua kártyám van, bugok nélkül fut a game.) -
#23245 :)
-
Stalker #23244 Hát sztem lemondhatsz arról, h a te gépeden rendesen fog futni farcry. Az 1.4-es peccs sokkal régebbi, mint a videokarid, és nem tartom valószínűnek, h kiadnak még 1 peccset a geforce-ok miatt... -
#23243 Hy all!
Letöltöttem az ingyenes verziót és az a gondom, hogy ha bekapcsolom a HDR-t akkor átlátszó lesz minden tehát egy grafikai bug. Az 1.40-es verzió van legujabb driverek. A demóval ugyan ez volt csak ott HDR nélkül is átlátszó volt minden! Mitől lehet ez a bug?
Előre is köszönöm! -
#23242 ITT -
#23241 #2328-ra nem tudjátok mi a megoldás? -
#23240 Jó megvan!!
Már telepítem is -
#23239 Hello!!
Én nálam is ez a baj akkor most mit csináljak?
Reggeltem ubira magam és nem fogadja el telepítésnél azt az accountot amivel reggeltem.
-
#23238 Frankón müködik, viszont a Multznál kéri a cd keyt:( Tehát eddig a multy számomra kilőve:(
Valakinek erre ötlete?
-
#23237 Na! Tévettem, csak arra kell figyelni, hogy US ZIP-et, meg várost kell megadni, mert ez a free nekik szül:)
Megcsináltam US ként, máris elfogadta
-
#23236 Én letöltöttem, viszont accountot nem enged csinálni, vagyis inkább nem fogadott el nekem semmit:(
Valakinek valami ötlete?
-
blackgamer #23235 én is most olvasom, tökjó -
#23234 Ha esetleg vkit érdekel, a FULL játék hivatalosan letölthető:
A fileplanet oldaláról -
#23233 chetek nem jók már próbáltamhanem van nekem egy másik amit nem találok és azt nem a játékba hanem egy fájlba kell beírni és akkor halhatatlan vagy -
simonl #23232 Sziasztok,
Kérdésem lenne: néhány nehezebb pályán használnám a cheat kódokat,
god_mod_count ill. give_all_weapons.
Előhívom a konzolt, bepötyögöm a fentieket de semmi változás a játékban.
Hogyan tudom aktiválni a cheat -ket??
Köszi
-
simonl #23231 Sziasztok,
Pár kérdésre szerenék választ kapni:
Melyik a (single playerben)legjobban játszható mód?
Vannak-e magyar nyelvű leírások a különböző modok -hoz?
És amennyiben letöltöttem a modot, a játék főkönyvtárában hova kell másolni?
Köszi, srácok..... -
#23230 Az egyik azoknak szól, akik 1.33-ról frissítenek. A másik azoknak, akik az egészet egyben akarják felrakni. Mindkét patch tartalmazza az új mapokat. Egyébként amíg ezt nem tudod megoldani, akkor annak sincs értelme, hogy beszerzed valahonnan őket, mert a szerver meg fogja követelni a verziószám egyezést is. Valszeg valami nem fog stimmelni, hogy ha még a mapok sem kerültek a helyükre. -
#23229 2 féle patch van. feldobtam, de nincs benne... -
#23228 1.4-es patch tartalmazza őket. -
#23227 hi,
honnan lehet letölteni pakkban, vagy alone az mp_px_airsrtip ( van belőle jungle, freighter... ) agybafőbe ez van az ubin.
thx. -
Aspyrin #23226 Köszönöm. -
#23225 Szia!
Régi crack jó hozzá. Ha nincs meg az sem, akkor dobj egy privit, és intézkedek. Szerintem amúgy fent van gamecopyworld.com-on. -
Aspyrin #23224 Sziasztok, 1.4-es peccshez dobna valaki egy cracket privátban?
Htx. -
#23223 Néha igényesebben is írhatnál... Gondolok itt a központozásra pl.