24504
  • norbi56
    nekem ebben a jjátékban csak a mutánsok nem tetszenek de am...már 4x vigégijátszottam:Pde a 2-ben ami tavasszal jön és nem a crysys abban már nem lesznek szörnyem változó időjárása lesz tüzet lehet gyujtani ilyenek és a fák meg minden leég ha meggyujtod meg kopnak a fegyverek mint a STALKER-ben felkéne dobni a topicját:P
  • Ability
    Irányítás beállításoknál rakd dífút-ra, majd utána visszaállíthatod.
  • XuChi
    Sziasztok. Valahol megtaláltam már 1x de nem tudom hogy mit tegyek ha felrakom a far cry-t és nem megy az egér. Valahol olvastam mmár mi a megoldás de nem emléxem. Pls Help
  • JayToe2
    Hello!Valaki nem tudna egy serialt küldeni a FarCry-hez!pls
  • JayToe2
    még szerencse hogy 2 gépünk van itthon mert az én gépemen nem működik az FCMP de a másikon működik és már kétszer is játszottam rajta!Köszönöm a segítséget és minden jó!
  • JayToe2
    Természetesen logokusabb eredetivel játszani de ha nem muszáj akkor nem mert nagyon kell a pénz.ha meg is tudnám venni max 1,5 hónap mulva,tehát adig is jó lenne játszani.
  • Ability
    Műküdnie kell neki, itt mutatja, hogy játszanak vele. Amúgy ha már megvennéd, akkor nem lenne logikusabb eredetin játszani? Kicsit többen, és normálisabb szerverek vannak ott. Patch max akkor nem megy fel, ha olyan verziód van a FarCry-ból, ami nem tesz registry bejegyzést. Egyéb esetben rosszat töltöttél le. Kétféle 1.4 is van ám.

#23208: Nem lehet egyszerre aktív mindkettő, elvileg.
  • JayToe2
    Az a legjobb hogy nállam működött egy ideig evvel az FCMP-vel de akkor még nem érdekelt a játék,most meg érdekel és nem működik!Ha megveszem az eredeti játékot akkor fog működni az FCMPvell????????Mert ha igen akkor megveszem.
  • Peetboy
    De a netes játékhoz meg kell venni az eredeti Far Cry-t. Már 1300Ft-ért lehet kapni.
  • Peetboy
    Hiába is próbálod, mert nem fog működni a neten a Far Cry a FCMP_002-vel. Én is kipróbáltam, de nem müködött. Korábban talált servereket, de nem tudtam belépni. Legutóbb már servereket sem talált.
    Az 1.4es patchot fel lehet tenni, mert nekem is fent volt.Emlékszem először nekem sem engedte fel installálni.Régi patch uninstall és fel rakni az 1.4-est.Elvileg a sima Far Cry 1.0 felrakása után már is fel lehet tenni az 1.4-es patchot.
  • JayToe2
    Nah meg hogy kell használni ezt az oldalt???
    http://zoutkamp.net/fcmp/
    Bocs már hogy ijenekkel fárasztalak titeket de légyszi segítsetek!
  • JayToe2
    Hali!
    Felraktam az FCMP_002-t az leírások szerint de nem működik!
    2 óra alatt letöltöttem az 1.4es patchet hozzá úgy se megy!
    nem fejzi be a progi telepítését valamijért,de a launchert már beadja.Mit tegyek emberek????Nagyon szeretnék vele játszani illegál!!!!!!!!
  • Jaffa 2843
    lol ha müködne ez a fostalicska keresö ezen a rohadt forumon :D.....
  • Prince23
    Valahol már leírták, nézz vissza. De ebben nem tok segíteni, mivel hdr-es peccsem nincs, de vhol itt olvastam róla, h hogy kell beállítani.
  • Jaffa 2843
    hi all!

valaki tudja hogy lehet aktiválni a HDR+FSAA funkciot 8800-as karin, ugy hogy ne legyen tiszta bug a grafika?
  • Ability
    Már rég nem játszok FarCry-al, de volt szerencsém az 1.4-hez. Elvileg ez egy multis patch. Javítások, és "új" pályák vannak benne, azért is nagy a mérete. Szerintem semmi változás nem fog történni single-ben. Illetve nem értem, hogy Nálad az 1.3 miért ilyen, nem kéne a sebességen kívül más hibájának lenni. Sőt az új generációs NV karikon csak ezzel a javítással megy normálisan. (Tiéd szerintem nem tartozik ide, olyan 6-os szériától kezdődően van ez.)

Lényeg, hogy ha nem akarsz multizni, és megvagy a régi javításokkal, akkor teljesen felesleges felrakni, de egy próbát megérhet.
  • Ability
    TAB-ot kell nyomni, és beírja magától...
  • dukey42
    na lol, hát egyféleképpen sikerült beleerőltetni...copy-paste
  • dukey42
    basszus, nagyon idétlen pőroblémám van...tuti valami lámaság lesz
    ugye a HDR bekapcsolásához írni kel kell a konzolba '\' karakter..
    csakhogy nem tudok, angol bill-re nem tud átváltani, altgr+q-ra sem jön be...
    valaki ötlet?
  • DJviolin
    Sziasztok!

Sajnos már nagyon rég játszottam ezzel a kiemelkedő játékkal. Olvastam a FAQ-ban, hogy az 1.3-es Patch felrakása nem nagyon ajánlott, mert ront a játék sebességén. Nekem régen fennt volt a Patch, és nekem ráadásul még nemcsak a sebessége lett rosszabb a játéknak, hanem elveszítette a Pixel Shader meg a Bump mapping effekteket, és az FX5200-as kártyámon úgy nézett ki a gém, mint a jó öreg Geforce2-esemen. Látom, hogy kijöt az 1.4-es Patch, és a mérete is tetemes. A kérdésem az lenne, hogy mennyire ajánlott az 1.4-es Patch felrakása? Javít valamit a sebességen, bugokon, és az effekteken?

Üdv:
    DJviolin
  • grebber
    Új Delta Sector mód trailer

Elég jónak néz ki!
  • Kaszi46
    Még nem próbáltam, de valahol azt írták, ez a lehetőség csak a következő verzióban lesz benne.:(

Project FarCry SP mod

Some of the main features of this mod are:
    o Seven new different levels
    o New weapons
    o More health
    o Adrenaline gameplay
    o Adrenaline vision
    o New vehicles

(lehet volt már)
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

First Contact: PlanetFall sp mod

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • Esrohnoil
    Ezzel a sima kampányt is végig lehet vinni coop módban?
  • Kaszi46
    Assault Coop (v2.0 full | pre-release)
    08-01-2007

Description:
    Are you so used to Far Cry, that it is not enough of a challenge for you? ..for your friends?
    Would you like the ability to adjust the number of AI in a map?
    How would you like to be able to play CO-OP on any Far Cry map?
    ...Well, now you can!
  • ollie
    ezt jó tudni
  • Ioles
    Na megoldottam, csak 1-esre kellett állítani a HDR-t
  • Ioles
    Na most meg olyan problémám van hogy átlátszó majdnem minden(falak, víz stb) Mi a gond?
  • Ioles
    Jah FAQ-ban benne van, bocsi
  • Ioles
    Sziasztok!

Olan problémám van hogy nem tudom hogy hol kell bekapcsolni a HDR-t a játékban, tudnátok segíteni? Fent vannak az 1.3, 1.31 és az 1.32 patchek.
  • Zsolt01
    Ezeket próbáld !
  • SrAta
    Az lenne a gondom hogy azt írja ki a játék hogy tegyem be az eredeti cd/dvd-t nwem tudtok adni egy no dc crackot??
  • tonyo9
    ez nem a project x .hanem ez single player mod de ha pályánként töltöm be fele ai halott fegyvert nem tudok felvenni stb...
  • tonyo9
    ja elindult a project x ..de ,pályánként kell betöltögetnem \map intro az elsö de még 6 maradt csak nem tom milyen sorrendbe:DDD
  • tonyo9
    igen asszem ez a project x... nem vágom miért nem müxik .ha csak mer nem eredeti:D
  • Ability
    Amikor először kérdezted, akkor azt írtad, hogy fent van az 1.4. Amúgy a linkből sokat nem tudtam meg, és amúgy sincs tanácsom. Ha ez iylen másolós mod, akkor jó helyre raktad. 1.32-őt amúgy elfelejtheted, egyáltalán nem kell. 1.33 magába foglalja...
  • tonyo9
    1.1,1.3,1.31,1.32,1.33 ezek vannak fent ...a könyvtár ahova telepitem a modot az :c:\Program Files\Ubisoft\Crytek\Far Cry\Mods\Project Far Cry\... ha elinditom a gamet látja a modot de.. ha betöltöm a modot nem történik semmi :O [url=http://farcry.filefront.com/file/Project_FarCry;80717%5B/url[/url]erre gondoltam
  • Ability
    Ha a ProjectX-re gondolsz, akkor az 1.3 alá készült, ha jól tudom. Lehet nem szereti 1.4-et...
  • tonyo9
    a project far cry mod elindult valakinél?:@@@@:D
  • Ability
    NumLock 2x, aztán tudsz írni...
  • Akuma
    \r_hdrrendering 0
    ctrl+c majd játék konzoljában ctrl+v

A hiba oka ugyanis az, hogy nem lehet a játékban a 0-át leütni, mivel az maga a konzol előhívó parancs, és a 0-val kapcsolnánk ki... ezért kell ctrl+c ctrl+v módszer. Utána már egyszerű átírni.