24504
-
#23342 összevissza, valahol lehet, valahol nem, valahol csak halott ember után tudsz felvenni, valahol úgy sem. viszont nincs szinte egyik szerveren sem bp, DE mintha mégsem csalnának annyian. pár nap játék után most már szinte mindig az élen vagyok újra :) visszajött a régi feeling :) -
Stalker #23341 szerver beállítás sztem -
#23340 Az az 1.4-es patch okossága, hogy nem lehet gránátot felvenni , ha elfogy az öt, vagy szerverbeállítás ....? Ezek direkt velem akarnak kiba...ni ! :))))) -
#23339 hát nem nagyon -
#23338 Őőőőő és milyen sorrendben ? Már nem emlékszem ,de látok itt vagy 50 félét:))))) -
#23337 1.4
-
#23336 Most milyen patch kell ? -
#23335 Van magyar szerver. Gandi
Ha akartok játszani, gyertek.
Pass: kicsiricsi
-
#23334 nem nagyon multizol :) -
#23333 Én is így vagyok ezzel. -
#23332 Engem viszont zavar, hogy mindennek pixeles a széle. -
#23331 hát igen, úgy multizni igen szar :( főleg amikor oicw-vel lövök ki egy a képernyőn kb. 1 pixelesnek látszó snipert :)))))) -
#23330 Szerintem is teljesen felesleges az FSAA... Szerintem inkább ront a grafikán mint javít, mivel a távoli tárgyakat elmossa. Szerintem. :) -
#23329 nemtom minek, egy 19 collos lcd monitoron 1280 natív felbontással szerintem szinte felesleges. ok, nem mondom, hogy nincs különbség, de akinek játék közben erre is van ideje.... -
#23328 Kell, sőt nem árt a 4x. -
#23327 Ott már hiába, mert ha 640 mellett vinné az élsimítást a géped, akkor feljebb tennéd inkább a felbontást -
#23326 És 640x480-ban? :D -
#23325 1600 felett nem kell élsimítás..
1280-nál jól jön.. -
Purga #23324 Valami konzolparancs asszem, majd megmondják -
#23323 Hiszen nincs is HDR beállitási lehetőség a Far Cry-ban.Az 1.4-es Patch van fent, de én nem találtam ilyet. Hol van az? -
#23322 1280-ban mi a bánatnak élsimítás? -
#23321 Az a baj 6600GT-vel nemtudsz vele fullmaxon játszani mivel ugye a 6600GT nem támogatja a HDR-t és az élsímitást egyszerre:(
Ez a baj a 7600GT-mel is.:( -
#23320 6600gt elég neki csak a proci kevés alatta, athlon 64 4600+ -szal ugyanezzel a grafkártyával teljesen jó. a multiban amúgy is le kell venni a grafikát - mindent az fps érdekáben lol :D -
#23319 Na meg is vettem az eredeti gammát és játszottam vele este jó sokat.
Hát mit mondjak,nagyon szép játék még mindig, a gyönyörű pálmafák a homok na és a víz Ultra High-on még a mai játékok is megirigyelhetnék.
A Single részét már végig vittem 3x 4x is.
Az újdonság számomra a multiban lévő pályák amiket sosem láttam.
Full Very High beállitáson a gépemen is csak 40-50 FPS-el megy el.
Néha kicsit beakad 30 FPS-el is főleg harcban. Ebből is látszik,hogy ez a játék is egy még jobb VGA-val fut el rendesen.
Nem csoda ha a Crysis egy mai közép kat.gépen alig megy el mediumon.
-
#23318 Már rájöttem Ogi.hu volt a Matricán a dobozon. Most indulok is és megveszem eredetiben ezt a király játékot. -
#23317 Sziasztok!
Már régebben is meg akartam venni a gémet,de nem lehetett kapni itt erre felé. Ma láttam a Tescóban és elhatároztam megveszem.
Na most kérdésem az lenne: A piros dobozos Ubisoft Exclusive játék dobozán találtam PLUSZ 1 MATRICÁT amire az van írva,hogy ajándék 1 hónapig ingyen játék. + gua.hu cim, de már nem emléxem a pontos net címre.
Találkozott valaki ilyennel??? Remélem nem csak 1 hónapig lehet vele a neten játszani,mert akkor meg se veszem.
(ui: A Tört Servereken szerintem már nem lehet játszani, mert ha lehetne, akkor nem venném meg.) -
#23316 \map pályanév -
#23315 Láma kérdés: mit kell beírni a konzolba ha egy addon pályát szeretnék elindítani ? -
#23314 láttam olyan speed hack-ez az ubi szerverenm hogy ihajjj... -
#23313 Miért, volt amikor nem volt..? :))) -
#23312 -kiköltözni- bocs xd -
Stalker #23311 hello Marha ;) -
CUCLI #23310 nyomtátok? :o -
#23309 melyik szerveren voltál? Mi is játszottunk tegnap este csomót!! Amúgy tényleg sok csaló van már sajnos. -
#23308 Tegnap este játszottam 2-3 órát és nagyot csalódtam. Volt a szerveren egy srác, akit sehogyan sem sikerült lelőni, sem nekem, sem másoknak. Volt, hogy zsinórban háromszor lőtt le úgy, hogy közben egyszer sem halt meg... Na ez azért durva... Neki 105 fragje volt, míg nekem 35. Mindez assaultban. Nem egyszer 4 embert ölt megy egyszerre, pillanatok alatt... Ennyit a punkbusterről... -
Gus #23307 Esetleg win területi beállitásoknál állitgani. -
#23306 sziasztok! leszedtem az ingyenes FAR CRY-t a fileplanetről, le is jött rendben. telepíteni akartam, kért ubi accot. csináltam egyet, figyelve arra, hogy United States-t adjak meg, és egy los angelesi postal code-ot :D
Viszont a telepítő továbbra is azt írja ki, hogy you need to live in USA :(
mit lehet ilyenkor csinálni vele? -
#23305 A fenébe aszittem ettől szebb lesz.... -
#23304 Az egy új mod... Új fegyverek, járművek, stb .....Csekk .... -
#23303 Jó de én azt az infót kaptam, hogy ez egy grafikai tunning, csak arra lennék kiváncsi, hogy így milyen a játék, ha ez egyeltalán igaz....