Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hali, a Far Cry-ban problémám van mégpedig az hogy ha átállítom a látószöget;fényerõsséget akkor az miért tûnik el? ez általába pálya betöltésnél fordul elõ mármint a fényerõsség a látószög meg szinte az összes mentési pontnál amikor ment a gép
egyébként a játék eredeti; 1.32 patch
egyébként a játék eredeti; 1.32 patch
Itt elolvashatod mi a tehendõ.
Végigjátszás
Végigjátszás
http://far-cry.atw.hu/
Far Cry 2 mi a helyzet tuti 2009-ben jön ki
Sziasztok!!
Bocsánat ha nem fogok visszaolvasni dee ez így könyebb most..
Tdunátok segíteni abban, hogy hamachin akarunk vele játszani minden ok látja is a szervert amit csinálok iletve fordítva is ok minden ha õ csinál de mindkét esetben azt írja ki ha csatlakozni akarunk, hogy : Lan szervekek azon IP címeire vannak korlátozva... ez mi a fenét akar jelenteni??
Ha tudnátok benne segíteni azt megköszönném.
Jah igen..azonos a verzió is minden nincs gond vele.
Bocsánat ha nem fogok visszaolvasni dee ez így könyebb most..
Tdunátok segíteni abban, hogy hamachin akarunk vele játszani minden ok látja is a szervert amit csinálok iletve fordítva is ok minden ha õ csinál de mindkét esetben azt írja ki ha csatlakozni akarunk, hogy : Lan szervekek azon IP címeire vannak korlátozva... ez mi a fenét akar jelenteni??
Ha tudnátok benne segíteni azt megköszönném.
Jah igen..azonos a verzió is minden nincs gond vele.
a tároló a 12. pálya a Lázadás után van.
sziasztok forumozok...
olyan kérdésem van hogy valaki tudja e hogy kell a far cry-al cooperativ-ot játszani vagy aki esetleg játszott pls legyen szives leirni vagy linket adni vagy esetleg privátba is lehet zavarni fontos lenne
elõre is thenksz
<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
olyan kérdésem van hogy valaki tudja e hogy kell a far cry-al cooperativ-ot játszani vagy aki esetleg játszott pls legyen szives leirni vagy linket adni vagy esetleg privátba is lehet zavarni fontos lenne
elõre is thenksz
<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Ez még eléggé az elején van. Úgy emléxem, hogy bizonyos ajtókat ki lehet nyitni, vagy maguktól kinyílnak.
hanyadik pálya?
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
hali
Elakadtam! 😞 A tárolóban vagyok, meg kell keresni valami liftet. De miután bejutok elpusztítom a szörnyeket, nincs tovább. Azaz de igen van egy kéken fénylõ üvegkalitka ami egy színtel lejjebb vezet ott is van pár dög, de aztán lenn is minden ajtó kódos, ami persze nincs meg. segítsetek kérlek!
Elakadtam! 😞 A tárolóban vagyok, meg kell keresni valami liftet. De miután bejutok elpusztítom a szörnyeket, nincs tovább. Azaz de igen van egy kéken fénylõ üvegkalitka ami egy színtel lejjebb vezet ott is van pár dög, de aztán lenn is minden ajtó kódos, ami persze nincs meg. segítsetek kérlek!
Szia!
Nos Igen figyelmesen elolvastam..😊)) Alapvetõen igyekszem nem hüle lenni. Mint kiderült a -devmode elé kell egy szóköz is. emiatt nem indult. De miután ez a probléma kiderült ....nos azóta nem férek a játékhoz! Apám teljesen bevadult! 😊
Nos Igen figyelmesen elolvastam..😊)) Alapvetõen igyekszem nem hüle lenni. Mint kiderült a -devmode elé kell egy szóköz is. emiatt nem indult. De miután ez a probléma kiderült ....nos azóta nem férek a játékhoz! Apám teljesen bevadult! 😊
A Westend Media Marktban 990-ért láttam a játékot. Ennél lejjebb már nem nagyon lehet menni. <#idiota>#idiota>
Ha figyelmesen elolvasod a hasznos tippek rovatott a devmode, vagy a többi paraméter inditás ugy történik, hogy az asztalon lévõ parancsikonra egyszer rákattintasz és utána jobbgomb tulajdonságok ott az exe file után irod be a paramétert és elmented (alkalmazod) ezután a játékok a kért paraméterekkel indulnak.De ezt Hevesi János tökéletesen leírta az általa készített és sokak által tisztelt Cheatland programban.
ha a 0-át lenyomod elö kell jönnie a konzolnak. lehet kell a kód elé \-jel (ctrl+alt+q)
wapolok
Nekem se mükszi és nem tudom mi a gond<#boxer>#boxer>
Sajna nem mûködött...vagy Én vagyok nagyon béna...Ott is Ugyan az van leírva mint itt hívd elõ a consolt, és írd be: god_mode_count=1 ez sajna nekem nem mûkszik.
letöltöttem a DevMode-t is, de hiába nem tom úgy indítani a játékot....
letöltöttem a DevMode-t is, de hiába nem tom úgy indítani a játékot....
kösze megnézem!
www.cheatland.hu itt megtalálod a választ
Az apám is játszik vele....tetszik neki, csak zavarja, hogy elfogy a golyó meg lelövik..😊))
Kikerestem innen a parancsokat hozzá, de nekem nem jön be semmilyen ablak ha az ~ billentyût beütöm! Mit hibázok el?
Kikerestem innen a parancsokat hozzá, de nekem nem jön be semmilyen ablak ha az ~ billentyût beütöm! Mit hibázok el?
Hali! Végre nekem is megvan....😊
Megtaláltam Google tényleg a barátom 😊)
Hol lehet ennyiért megvenni? Ideje lenne felkerülnie a polcra nekije 😊))
hi! tört játékaal lehet neten játszanii?
jah így lementek az árak 😄 akkor majd fizu után talán lesz ilyen sok pénzem
van 1.4es pecsem akkor lehet tolni vele neten tört szerveren? vagy kell más is hozzá? jah meg lécci akkor adjatok tört szerver ip-t 😄 THX
Hello
Regen jatszottam mar :-) Vagy 2 eve ezzel a jatekkal ....... hat nem lehet elfelejteni !!!!!!!!!
De az igen , hogy hova masoljam be a letoltott mapokat ??????
elore is koszi
Regen jatszottam mar :-) Vagy 2 eve ezzel a jatekkal ....... hat nem lehet elfelejteni !!!!!!!!!
De az igen , hogy hova masoljam be a letoltott mapokat ??????
elore is koszi
ゾルターン
Pedig van egy két érdekes pálya!!!
Happy ctf map :-))
Happy ctf map :-))
Hali!
Annyit azért hozzáfûznék, hogy van egy negyedik játékmód is. CTF Itt két csapat van, mindkét csapatnak van egy zászlója, és az a cél, hogy megszerezzétek a másik csapat zászlóját, és eljuttassátok a saját kiindulópontotokra. Persze közben védeni kell a saját zászlót. :-) Nem olyan elterjedt mint a másik három, de azért létezik.
Annyit azért hozzáfûznék, hogy van egy negyedik játékmód is. CTF Itt két csapat van, mindkét csapatnak van egy zászlója, és az a cél, hogy megszerezzétek a másik csapat zászlóját, és eljuttassátok a saját kiindulópontotokra. Persze közben védeni kell a saját zászlót. :-) Nem olyan elterjedt mint a másik három, de azért létezik.
Láttam én is veszettül olcsó igazából 900 forintnál ez többet ér...
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
HELP má mit csináljak a seriallal??? <#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused><#gun>#gun>
Hát van az FFA ott mindenki mindenkit gyilkol,van a TDM, ott csapatban vagy és gyilkolni kell a másik csapatot, és van az Assault, ott csapatban vagy, lehet építeni cuccokat, gyilkolni a másik csapatot,az 1-ik menetben nektek kell védeni a zászlóitokat és másik menetben meg nektek kell elfoglalni az ellenség zászlóit!Nagyon jó, sokat játszom vele!😊
szedtem le egy csomó mod-ot de nem tudom elinditani,valaki segitsen ,a matto modok indulnak el egyedül!bemásoltam a mod mappába öket de semmi!.....<#guluszem1>#guluszem1>
wapolok
Hogy lehet megadni a serial számot? mert nem kérte a telepítésnél, és azt írja ki hogy használatban van a kód! pedig eredeti!
hiába csináltam accountot, de nem tok vele játszani ez miért van (eredeti)?
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022