24504
-
Purga #23382 Az a baj, hogy mindíg komolytalanul írod le a véleményed....legtöbbször.
Jó lenne, ha a sok ":)" meg ":D" helyére valami kevésbé kioktató jellegű és érvekkel teli hozzászólsaid lennének.
(Bár nem vagyok túl bizakodó, számítok 70 db zárójelre, kettőspontra és nagy D betűre) lol -
#23381 te is :) -
#23380 reménytelen vagy. -
#23379 afaszomkivanmárbefejezniderögvest, azt hittem találok valami értelmeset, ti meg itt basztatjátok egymás -
#23378 afaszomkivanmárbefejezniderögvest, azt hittem találok valami értelmeset, ti meg itt basztatjátok egymást -
#23377 Lineklj bátran ! De ne valami netről leszedett képet, hanem a demo-ból, amiről ugye tudjuk milyen irdatlan gépet igényel... Mondjuk valami tengeralatjáró-belsőt fps-el meg gépleírással, meg valami FC belsőteret színtúgy :))))
De már nem nagyon akarok ráharapni a témára, mert már nekem is uncsi ugyazt leírni 500-szor, úgysem érti meg senki :)))
Csak jön a három szokásos:
1 csinálj jobbat
2 ne ide írd mert itt szeretik a játékot
3 nem kell játszani vele :)))))) -
#23376 ne akard, hogy ide is belinkeljem a crysis - fc összehasonlító képet. ha neked az alig több, mint azfc, akkor javaslom a szemorvos meglátogatását :) -
#23375 Elég aljasúl szedtél ki egy hsz-t, de nem gond, semmit nem kell bizonygatnom, grafikailag alig több mint az FC ! :)))))
Aki ezt nem látja az vak.....Meg egy csöppet sem ért hozzá ....A szép nem szép meg szubjektív: ha a 3 éves fiammal rajzoltaom meg a texturákat valszeg elég ronda lesz, de ugyanazt a gépet igényli :))) Itt a Crytek rajzolta meg ugyanazt és egy erőmű kell hozzá :)))) Ki tudja miért.... -
#23374 És ez nem így van ????? Mármint a textura dodlog? :))) (Amúgy azt írtam , hogy semmivel nem ad többet ami indokolná az erőművet...)
A pozitív oldalát is látom , de arról minek írni ? :)) (még azt is kiveszik a végén...)Most toltam egy hatalmasat , a shotgun agyament brutál lett, a kocsit simán felrobbantja :))))
Igaz, sokkal kevesebb most a hegyremászó mint mikor én abbahagytam, de 100-szor több mint amikor elkezdtem :))))
Nem, jöttök játszani ? -
#23373 - sokkal több hegyre mászó volt 2 éve, amikor abbahagytam a játékot, mint most
- szó szerint nem mondod, hogy szar, de folyamatosan mindenbe belekötsz, mindennek csak a negatív oldalát látod
- azt, hogy a crysis nem szebb a farcry-nál azt a crysis topicban írtad (nem szó szerint), amikor közölted, hogy mind a kettőnek ugyanakkora felbontású textúrái vannak, tehát a crysis nem lehet részletesebb :)
ha nem emlékeznél... -
#23372 No de mindegy, nem ez a lényeg :))))
Nem jön senki a Gandi szerverre? Pass.: kicsiricsi .... -
#23371 Folyt .: :))))
Úgy igazából nem értem hol írtam ilyent , hogy szar :)))))
Én is játszom vele, ha kedvem és ha kedvemre való a játék . Tegnap így felnéztem Jungle-n a dombokra kb 10 távcső villogott rm folamatosan :)))
Na , akinek ez a játék annak gratulálo:)
Ha ilyen van akkor általában lépek arról a szerverről .....Sokat toltuk eggyütt, igazán tudhatod, hogy én soha nem kempeltem, nem másztam fel dombra üvegfal mögé, nem használtam ki bugokat még ha ismertem is néhányat ... Nekem nem a játék!
Érdekes lenne megnézni mi lenne a vége annak, ha kivennék ezt a sok gyökérséget a játékból( nem lehetne ki-fel mászni a tervezett játéktérből, nem lenne annyi nevetséges bug) többen vagy kevesebben játszanák -e?
Mert :kevesebben hisz a sok gyökér rögtön abbahgyná, akik kempelésen kívül mást nem is szoktak csinálni, vagy többen mert visszatérne a sok igazi játékszellemmel megádott versenyző... Nem tom ...
Olyan ajáték amilyen, mikor kezdetem , nagyon szerettem de mára már annyira elkorcsosult ez az egész FC (a legtöbb helyen), hogy mindent lehet , csak normálisan játszani nem...Legalább is az én felfogásom szerint, de nyílván mindenkinek mást-mást jelent a játék ....
Csak emlékezz vissza a kezdetekre: hol láttál te hegyre mászó embert vagy üvegfal mögül pofátkanul lövöldözö kempert !? :)))) -
#23370 Attól hogy valamin még rontanak, nem jelenti , hogy totál szar :))))
Én is szoktam jókat játszani vel ( kemény 2 napja :)))) ), de attól még elég faszságok kerülnek bele :)))) Aki élvez láma modra hasalni valami hegytetőn, ahol melleseleg szinte lehetlen lelőni, az egy gyökér :))))
Én spec Marháról el nem tudom ezt képzelni :))))
Crysis: soha nem mondtam, hogy szebb, tanuld meg érteni is amit olvasol :))))
Amiket meg leírok az így van, sorry :))))))))))))) -
#23369 lol hát kb. .) -
#23368 lol olyan vagy mint a nagymamám :)
nem akarlak megsérteni, de amíg mi pl. tök jókat játszunk (és mellesleg az 1.4-ben rengeteg bug javítva lett: bino bug, sniper bug, láthatatlan falak, camphelyek, stb) addig te már kb. 2 éve mindent csak szarozol. ha ennyire szar minek játszol vele? érdekes, hogy a többszáz játékos közül te vagy az egyetlen, aki csak panaszkodik mindenre - ráadásul azoknak a fele, amiket leírsz nem így van, sorry.
de a crysis topicban is ugyanezt játszod: szerinted a crysis nem szebb, mint a farcry LooL, most komolyan nem értelek, neked ez örömet okoz, hogy ilyeneket mondasz? -
#23367 Grrrr, gargalizálok egyet. másik: jaj de jól lesz.tál, én meg egy nagyot nyújtózok -
#23366 Ja, úgy néz ki egyre jobban elb..-ák, de miért? Mert le akarják építeni! Játsz (vegyél meg?) mást. Cry, FC2 majd.
Sniperezés tényleg fasság. Én spec kivenném. Airborne servert futtatok esténként (B.A.R.B.A.R.S), ítt direkt letiltottam a snipert és milyen jót játszunk így! Nincs kempingezgetés, pörög a játék. -
#23365 Hát nem tom, valamit csak csináltak vele, mert (amíg játszottam vele) senki nem éert szart sem vele, kevesen is használták, nagypapi viszont sokkal jobban szór , az tuti . Messziről alig lehet eltaláni vele valakit .Iagázából nem értem mire jók ezek a változtatások ...))))
Inkább az érdemi dolgok nyúlnának, üvegfal vagy pl. az animációk, az olyan gagyi hogy már fáj ráadásul tuti a célzást is megnehezíti. ha kívülröl nézem az ambert csak néhány kockás animáció van a figurán, gyakorlatilag emiatt sokszor nem is az látszik amitéppen csinál a figura .....Nem is értem hogy működhet így a dolog.....
Vagy a vertex alapú ütközés: a plussz textura réteg egy plusz "héjat" jelent a modellen, ami sokszor szinte teljesen átlátszó, de mivel ott van beleakad a golyó. És mint mindenhol , itt is az alap objekt fölé van van modellezve kb. 10 cm-re.Ha befekszel alá gyakorlatilag egy pajzsot formáz feletted, de mivel egyoldalas objekt így csak külső rétege van , belülről semmi ezáltal kifelé lehet lőni alóla... Rengeteg ilyen van : beton szélei, a földön a koszolódás réteg stb ..... -
#23364 hmm, hol is van? :)
-
#23363 egy meghitt jelenet :)))))))))))
(ezek amúgy HALOTTAK! csak így maradtak bugosan)
-
#23362 szerintem oicw-t nem turbózták fel, inkább a shotgun-t, nagypapit viszont rontották.
-
#23361 Amúgy szvsz megint rontottak a játékélményen, ezzel , hogy felturbózták az OICW-t... Mindenki messziről kempel, semmi játék nincs, egyedül az enginerek mozgolódnak :)))))Emlékeztek régen mi volt??? Mindenki nagpapival, max egy sniper azt ment a hent :)))) Ez meg már vicc...
Nem tom milyen hülye ember dönt ezekrő la patch-ekről de nem sokat játszott vele az tuti :))))) -
#23360 Nekem is néha beadja a " cd key alredy used" feliratot. Olyankor nem enged be a serverekhez.
Én csak pár napja vettem meg a Far Cry-t és kezdtem multizni vele.Hát elég nehéz.
Lac Coo majd játszhatunk egyet közösen is! -
#23359 Na meg az " cd key alredy used" a halálom még :))))) -
#23358 Én vagyok az , aki tartja azt a kést ami képen van ! -
#23357 nagyon nem fértél rá DDD -
#23356 Bazz lejjebb van egy kép .. Vajon melyik lehetek ? :))))) -
#23355 laccoo néven? nem láttalak sehol :( -
#23354 Ez az , hogy vagy tele van vagy alig vannak :)))))
Mondjuk tegnap este óta vadultam csak meg, azóta játszom egy keveset :)))) -
#23353 hogyhogy ahol találsz lol? tele van csomó szerver. nekem általában 23 és 32 közötti a pingem szinte mindenhol. -
#23352 Ahol találok embert :)))))) Meg ahol nekem 40 alatti pingem van ....
Mondjuk spec itt nekem sem a legjobb :
-
#23351 70-100? én nem látok 60-nál magasabbat, te milyen szervereken játszol lol...? -
#23350 Hát itt 70-100 ping már elég magas :))) Az meg van bőven .
A lámát arra értettem aki 20 percet kuksol valami hegytetőn, annak élvezetes játéka van :))))))Én bakker 3 percet nem kempeltem még életemben :)))) -
#23349 hát nemtom én
1. nem látok igazán magas pingű embereket
2. pár nap után tök belejöttem, szal nem hiszem, hogy mindenki olyan hűdejó játékos lenne :) -
#23348 Azt nem tom, Jungle-n van egy a 3. zászlónál , egész hátul.....( Bár nem nagyon emlékszem már a pályák neveire :))))
Persze , gyorsan is futnak az ok, de kell beléjük golyó rendesen !Főképp ha magas ping-el tolják ....De ez mindig is így volt....
Szvsz épp nem lámák tolják, azok a lámák , akik kuksolnak valami fallal védett helyen és onnan "játszanak"(?):))))) -
#23347 a frighter-en hol van működő targonca? :o -
#23346 épphogy az ellenkezője: most már csomó olyan helyre is fel lehet menni, ahová eddig nem. én sem értem, most vagy lámák játszanak vagy most már nem divat. amúgy engineer-eket nem a nagy ping miatt nem lehet lelőni, hanem mert kurva gyorsan futnak lol -
#23345 ..és hál' istennek elég kevés hegymászó emberkét látok, én azt sose értettem és nem is csináltam, az rosszabb mint ha mindenki rakétázna, kb 0-ra rontja a játékot... Vagy talán a patch-el bekerült némi üvegfal ...? :)))
Gyertek este a magyar szerverre ! -
#23344 Ja , a shotgun nagyon megy :))))))
Csak a sok nagypingü ember ne lenne, meg a szokásos alig lelőhető enginer, tucatszámra :)))))Volt a létrán mászva vagy 5 mp-ig kellett lőni :)))) -
#23343 jaa, és közelharcra a shotgun nagyon durva lett! most mindenki shotgunnal + oicw-vel rohangál lol :D