24504
  • PyRex
    nem csak ő nem nézett bele a dds-ekbe szerintem....
  • Peetboy
    És végre elérkeztünk a textúrákhoz. Pyrex:Crysis-ben a 90% 1024x1024 vagy 1024x512, belenézve a Far Cry-ban a textúrák 80%-a 512x512 méretű
    Akkor nem értem, korábban a Crysis Topikban Laccoo miért mondogatta az elején azt,hogy bele nézett a Crysisba és minden textúra mérete csak 256x256 és 512x512???
    Ez eléggé kicsi lenne. Szerintem éppen valami kisebb textúrájú tárgyat talált. Mindbe biztos nem nézett bele.
    De Laccoo javíts ki, ha nem így van.
  • PyRex
    fáradunk, tudod hajnali 2 óra lol
  • Peetboy
    Húha! Figyelmesen olvasom ezt a Topikot és már a 7. helyre felküzdötte magát a Far Cry. Örülök neki.
    Laccoo és Pyrex: Most mintha már normálisabban próbáljátok egymást meggyőzni, nem úgy mint az elején.
  • PyRex
    mondom mik 1024x1024-esek:

road_tracks_on_sand
    road_concrete_without_stripes
    road_concrete_with_pepples_detailed (1024 x 2048 !!)
    road_concrete_with_pepples (512 x 1024)
    road_concrete_stripes2_nomiddle
    road_concrete_stripes2
    road_concrete_one_stripe

ez mind a road mappában van, a többiben is van csomó, mondjuk ok: nem 90%, de legalább 50% arányban vannak ilyen méretűek, ami ugye az FC átlag 512x512 textúráinak méretben a 4x-ese :(

• PyRex
    textures\terrain\roads\road_concrete_stripes2.dds

van egy dds converterem én azokkal néztem és konvertáltam jpg-be

a legtöbb textúra (ami olyan, hogy pl nagy területen helyezkedik el, tehát a földön. pl. út, fű, ilyesmi, mindegyiknek van 1024x1024-es alapja és arra jön rá csomó más.

a cryengine 1-be is lehet, hogy ezeket be lehet pakolni, meg kéne nézni, de nemtom ez pl. hatna-e a sebességre.
  • PyRex
    Far Cry-ban pl. a Textures\terrain\detail mappában a 92 fájlból mindössze 4 volt, ami 1024x1024 (az egyik az általad is beszúrt kavicsos kép), a többi szinte mind 512x512 (volt pár 256x256 is)
  • lac coo
    És ezek hol vannak? Nálam nincs ilyen textura benne .....Vagy azt utána tölti le , vagy mi ? Nálam egy fia ekkora textura nincs a Crsisban...
  • PyRex
    Na utánamentem a textúra-dolognak is. Ugye DDS fájlokban vannak tárolva, belenézve a Far Cry-ban a textúrák 80%-a 512x512 méretű, kb. 15% 256x256 és a maradék eltérő, (volt 1024x1024 is)

Crysis-ben a 90% 1024x1024 vagy 1024x512, ami azt jelenti, hogy átlagosan 4x akkora textúrákat használ a játék.

Az alábbi pl. egy betonút textúrája 1:1 méretben (ha kinagyítod):

• lac coo
    Megnéztem az árnyékot az edtor alatt ..... Még egem is meglepett az eredmény : bár elég bugos nálam, vagy az ocska gép miatt vagy nem tom, de semmi, _SEMMI fps vesztést nem tapasztaltam ....Ezt még én sem értem, majd holnap rakok be videót, olxan jól fut még edtor alatt is, hogy fel istudtam venni .....Cska mondom bugos: sok helyen villog stb a az árnyék annak azért utána nézek még ....
  • PyRex
    a script az a script, az engine-hez nem sok köze van, mármint a grafikába nem szól bele szerintem. max megadja egy fegyver tualjdonságait, stb. (nem a kinézetét, hanem a működését).
  • lac coo
    Akkor nyiss meg némely scriptet vagy mik azok, és hasonlítsd össze a Far Cry scriptjeivel !!!!! Ennyit az teljesen új motorról....
  • lac coo
    Bakker, esküszöm sokkot kapok :))))))

Ott van a betontextura amit mutattál.......3X akkora mérettel nem lehetne sokkal szebb mint a Crysis??? És FC akkorát használ, tehát akkor még semmi pluszt nem aktunk bele.... Az árnyék: a haladzsa dolgokat beállítod és látszani fog a földön is ...Nem hiszem, hogy annyi sok FPS elveszne hisz félig meddig ottvan.
    De ami engem mélységeen elkeserít:menj már be low-on a tengeralattjáróba, hát valami förtelem ,így ahogy mondom... És ott is erőmű kell alá ! Mire?????

De most már engem is érdekel, megnézem, Editorban hogy változik az FPS a default árnyékokhoz képest .... Crysisban füvön is van?
  • PyRex
    Jah tudom mi az a LOD.

A Jack-es poént nem értem :(
  • PyRex
    No megnéztem: ugye az ember karján és a fegyverén látszódnak az árnyékok, a földön viszont semminek nem látszik (tehát nem olyan, mint a videón, amit csináltál (amilyen amúgy a crysisben is)).

De a legjobb az egészben, hogy 1280x1024-es felbontásban, minden maxon, hdr bekapcsolva és 8x anizotropic filtert is belőve kemény 15fps a szabad terepen a játék és MESSZE elmarad a crysis grafikájától. (A gépem: 4600+ és 6600gt).

Szóval az eredeti vitára visszatérve: még mindig nem értem, hogy miért vonod kétségbe azt, hogy a crysisnek valóban kell olyan hardvare... :(
  • lac coo
    Nem hogy nem találtad, hanem, kijelentetted hogy nincs és várod a további esti mesét a nem létező dolgokról ...
    De megpróbáltam elmagyarázni, hogy van erre még nagyobb szánalom voltam.....

Amúgy 1000 objektum... Mond valamit neked az , hogy lod? LOD1. LOD2,LOD3 stb... Mindegyik egy teljesen másik modell, az ég világon semmi köze nekik egymáshoz.....Na most mivel külön-külön objekt, 1-es 2-es lodon, árnyék bekapcs a többin nem, minek hisz úgy sem látszik.....És talán tényleg elhiszed , hogy van most is nagyon sok növényen..És új engine... Ez a te területed, én nem értek hozzá, de a scriptekben nagyon sokszor előfordul a "Jack" név:))))).....
  • Ability
    "Amíg valaki tanul valamit, vagy kezdő valmaiben, akkor nem gyakori a hiba, vagy a tehetetlenség." - Ezt nézzétek el nekem, máshol járt az eszem, de kivehető, hogy mire gondoltam. Kicsit kusza lett. :D
  • PyRex
    megyek a training pályára...
  • PyRex
    No akkor elmondod végre, hogy hol van az editorban ez a rohadt beállítás? Hátha nálam nem fordítva rakja be...

"Eddig meg arra voltál kiváncsi, hogya bokor alatt fekve is látszódik-e real shadow"

igen, az a fajta real-time shadow, amit most mutattál videón.

"Először lehüjézel, meghazudtolsz nulla tudással, most meg én bizonyítsak olyan dolgokat ,amit sose állítottam, és rohadtul nem is érdekel ....."

Ugye akkor van értelme arról beszélni, hogy szükség van-e a cryengine2-re és LASSÚ-e a cryengine 2, ha kiderül, hogy: jé, hiszen a cryengine 1-ben mindennek real-time shadow-ja van a pályán és ugyanúgy 100fps, mint nélküle.

Van egy sanszom, hogy nem véletlenül lettek a beállítások belőve olyanra, amilyenek. Szerintem diavetítésbe menne át az FC, ha mindent (amit lehet) megpróbálnál úgy balőni, de mondom: engem meg lehet győzni...
  • lac coo
    Bakker ugye nem hiszed el nekem, hogy pl. a Training pályán legalább a növények felén van real time árnyék ?
    Menj be a fák alá és meglátod! És nálam megy 100 fps-t... A földön nem nagyon látszik mert, hogy mindenki értse brutálba le van homályosítva.....

Én is kiszáltam, ez már nem hiányzik nekem, nem az én vitám ez már.....
    És semmi kedvem előadásokat tartani , arról amt amúgy senki nem hisz el, alaból úgy van mindeki, hogy kamuzok ...
  • PyRex
    Amúgy kerestem google-ben és az editorban is és TÉNYLEG nem találtam, még most sem. Mármint, látom, hogy van, de nemtom hol - ennyi. Kipróbálnám én is 1000 objektummal a gépemen de így sajnos nem tudom.
  • lac coo
    Azért kicst furán állsz a dolgokhoz!!!
    Először lehüjézel, meghazudtolsz nulla tudással, most meg én bizonyítsak olyan dolgokat ,amit sose állítottam, és rohadtul nem is érdekel .....

De ha nehéz felfogni, hogy a géppel vann baj, vagy driverrel vagy valamivel azért megy inverzben az árnyék (ha már a csacsi giffet bebuktad9
    akkor álljon itt egy jó régi kép ,amit srácoknak linkeltem 3D tpoikban, hogy mi a fenéért ,dolgozik sokszor fordítottan a vízszintes tengelyeken a amxban, játékban meg mindenhol ..
    annak a vonalnak rá kellett volna simulnia a gömbre nem pedig pont fordítva.. Ugyanez van az érnyékkal is .....Kép.....

Eddig meg arra voltál kiváncsi, hogya bokor alatt fekve is látszódik-e real shadow, most meg helyeselsz, hogy annyiszor toltad végig, hogy tudod, hogy ott van ....
  • Ability
    "Laccóka, azért a stílusból vegyél vissza, mert rossz lenne a fogaidat keresgélni egy szép napon... :) (fogorvosok drágák manapság)"

Legalább akkor neked legyen eszed, és fejezd be ezt az undorító stílust...

#23475: Nincs a játékban, de LEHETETT VOLNA. Lacó nem azt mondta, hogy a FarCry az ugyan az, mint a Crysis.

Ennyi, én kiszálltam. Tovább nem érdekel...

#23478: multi az más tészta, és Te már láttad is, amit írtam a Crysis topikba. Single teljesen máshogy fut...

#23479: Engem nem érdekel. Amíg valaki tanul valamit, vagy kezdő valmaiben, akkor nem gyakori a hiba, vagy a tehetetlenség. Amúgy megjegyzem, hogy Neked is voltak nagy lámulásaid, és pont azon a téren, amiben jónak tartod magad. (Javascript, CSS)
  • PyRex
    Csak a 4.-re hivatkozom: gerinctelenség, amit most csinálsz. Most én is bemásoljam a javascriptes és a css-es lámulásaidat? Volt vagy 100 belőle... Nem kéne.
  • PyRex
    Aha. Akkor biztos az én 9800pro-m volt lassú, mert multi alatt olyan szépen leesett 25 fps alá, hogy gyönyörű volt nézni (1280x1024, minden maxon). A Crysis amúgy még jobban is fut, mert egy jelenlegi 110 ezer forintos kártyával a jelenelg elérhető max beállításokon nem megy le 25-ig.

(110 + áfáért kapsz amúgy egy 8800gtx 768mb-os kártyát - most néztem meg)
  • Ability
    1. Nekem meg nem ez jön le, most már videót is rakott be, és neked is cask 1 perc lett volna Google-ben kikeresni a real time shadows-ot.

2. Igen, bízok Lac-coo-ban. Jobban, mint a modern kori marketingben, és minden szarban, amivel megetetnek egy reklám miatt.

3. Direkt írtam így, én nem tudom mit gondoljak.

4. Nem, nincs. Tökmindegy milyen a kód, csak helyes legyen a megoldás. De Te már akkor sem hittél nekem, amikor MySQL-ből több mint 10.000 rekord közül pillanatok alatt lehetett kiolvasni egyet, ha ID-re hivatkozol. Pedig csináltunk még microtime tesztet is...
  • PyRex
    (na hogy felpörgettük a topikot? lol)
  • PyRex
    Nem erőlködök, valamit mutatott lacco, ami a játékban nincs. De ha 1000 darab objektre ráhúzza, lehet, hogy játék közben 10 fps-t sem ér el és ugye látványban ettől nem sokkal lesz jobb mert ez csak egy dolog a sok közül.

Lacco azt állította, hogy hasonlót lehet csinálni sokkal jobb fps mellett ebből az engine-ből. OK láttam egy darab bokrot. Most szeretném látni azt, amit crysis-ban is: hogy mindennek ilyen az árnyéka.
  • PyRex
    Laccóka, azért a stílusból vegyél vissza, mert rossz lenne a fogaidat keresgélni egy szép napon... :) (fogorvosok drágák manapság)

Very High beállításon toltam végig, nagyon jól tudom milyen, hogy ha bemegyek a fa alá. De mindig is a földről volt szó, emlékezetem szerint pontosan arra céloztam. Na most kaptam egy videót, ahol egy bokornak pontosan inverzben mozgott valami árnyékféle, ami akkor ugye valahogy mégsem lehet real time, mert hogyha real time lenne, akkor ugye az engine kiszámolja, hogy honnan jön a fény, miylen helyzetben áll az objektum ÉS annak függvényében rajzolódik ki az árnyék a földre. Erről itt szó nincs, hiszen a fény jól látható, hogy honnan jön de az árnyék a valóságot meghazudtolóan a szél mozgásával ELLENTÉTESEN mozdul el.

De elfogadom, hogy ez véletlen. Mondom: kérek egy pályát, ahol az összes árnyék ilyen (látszik a földön is, és persze (ahogy eddig is) a fegyveren is) és utána nézzünk egy fps-t olyan beállításokkal játék közben.

Aztán jöhet a többi móka, én tudok veszteni lacco, nem ismersz engem, távolról sem...
  • Ability
    Azt viszont egyre jobban érzem, hogy erölködsz. Először azzal jöttél, hogy nincs ilyen. Most meg arra kéred, hogy legyen ugyan olyan. Tudod, ettől akadok ki a legjobban, hogy nem képesek elismerni az emberek, hogy valamit rosszul tudnak. Inkább kitalálnak valami hülyeséget, amivel tovább viszik a vitát, és amiben úgy érzik, hogy majd megbukik a másik. Lac-coo azzal kezdte, hogy a CryENGINE 1 kis pofozgatással tudna HASONLÓ látványt nyújtani. Nem azt mondta, hogy a FarCry egy az egyben a Crysis. A Crysis-ben rengeteg munka van, és ezt már leírta ...

Plusz az előzőhöz: amikor kidobták az FC-t, akkor nagyon is jól futott a 9800-as sorozat kártyáin. Én is leírtam, Te is semmibe veszed. Stalker is megerősített ebben, hogy jól futott, meg itt van nekem a 9600, ezen is csak élsimítás meg ilyen extrákat nem lehet rárakni, amúgy a részletesség mehet maxon. Ez pedig mennyivel gyengébb kártya...
  • PyRex
    1. milyen hozzáértésről beszélsz? Nekem az eddigi stylusból pont az jön le, hogy hibás a hozzáértés.
    2. "A link az igaz, megfeledkeztem róla. Bár ez megint szart sem ér." - Ellenben lacco szava sokat ér - roflol. Szóval inkább elhiszed laccónak, hogy ez és ez van, mint a cryteknek? omg...
    3. "Vannak olyan feltételezések, hogy a HW gyártók egy halom pénzt fizetnek a játékfejlesztőknek, csak azért, hogy így, vagy úgy fusson." Köszipuszi (lásd a kiemelt szót)!
    4. "Optimalizáció nem létezik." Ezzel most megint magadat akarod égetni? Te tudod a legjobban (hiszen programozol b+) hogy optimalizáció LÉTEZIK és hogy mennyi szerepe van...
  • lac coo
    továbbra is láma vagy :))))

Meg lehetne csinálni scrophez nagyon nem értek, elég nekem a 3D, meg az editor, rétegenként, tipusokként bármin dolgozhatok egyszerre, nem kell futtatni magad script tudásoddal ,az nem kell ide.....

Ha volna szemed, bemennél full grafon és már alapból látszik a realtime árnyék szinte minden fa alatt a fegyveren !!!! A földön nem de ez csak ambient beállítsok kérdése, nem akarom magyarázni ....

Egyszóval: nagyívben letojlak babám, mert egy nagylépű köcsög vagy, és most hatalmasat égtél, és már a saját dolgaidat akarod velem bizonyítani :)))))

És kb 100 szor kérdezem, hol állítottam azt, hogy FC szebb jobb gyorsabb mint a Crysis??????

Ha ez a mániád kísérletezz vele !
  • Ability
    Nem említetted, hogy profi vagy, de mégis lealacsonyítod más hozzáértését, holott kívülállóként sokkal hozzáértőbbnek tűnik, mint Te magad. Itt akár képbe is jöhet, hogy ez még pofátlanság is, le is írta, hogy mennyi munkája volt azzal, hogy ennyire is értsen hozzá. Másrészt nem hiheted, hogy ő el van szállva magától, és én nem is láttam olyat, ahol úgy állítja be, mint aki mestere a dolognak. De valamilyen szinten ért hozzá, inkább úgy mondom, hogy nem akart nagyot mondani. Az olyan hülyeségek, mint pl. a Crytek láma, mert így rakja be a fát meg stb. engem nem érdekel. Lehet, hogy faszság, de azon gondolkoztál már, hogy ilyen hiba tényleg maradhatott benne? Ez pedig nem azt bizonyítja, hogy nem értenek hozzá, hanem azt, hogy elkerülte a figyelmüket.

A link az igaz, megfeledkeztem róla. Bár ez megint szart sem ér. Marketing is van a világon, és nem hiheted, hogy az egész motort újraírták. Miért tették volna? Volt egy teljesen jó, amit csak fejleszteni kellett. Ott pedig biztos úgy van beállítva, hogy kedvező hatással legyen az éppen soros játékukra. MARKETING.

Vannak olyan feltételezések, hogy a HW gyártók egy halom pénzt fizetnek a játékfejlesztőknek, csak azért, hogy így, vagy úgy fusson. Ebből én nem tudom mennyi igaz. A szakadék szélén állok, mert ha azt mondom, hogy igaz, akkor mégis azt gondolom, hogy ez egy paranoiás kitalációja; ha pedig azt mondom, hogy nem, akkor azt érzem, hogy túl naív vagyok.

Optimalizáció nem létezik. Maximunm butítják a megjelenést, hogy jobban fusson. Sok bétát láttam már, meg Te is tudhatnád, hogy a kód tisztogatása semmit nem jelent. Itt max akkor lehetne ilyesmiről beszélni, ha abszolút szar, elavult módszerrel oldanának meg valamit, amit esetleg felválthat egy jobb megoldás.
  • PyRex
    "buktad és nyakig vagya szarban"

ó babám, szeretnéd te azt....

De tudod mit? Ám legyen: ott van a Fort nevű pálya, fogod és az összesnek beállítod ezta real time shadow-t, gondolom vagy annyira pro, hogy megy scriptelve, vagy biztos van valami opció erre, hogy ne kelljen egyenként. és akkor meg lehet nézni játék közben. kíváncsi leszek az fps-re, meg arra is, ha odafekszem a bokor alá, akkor a fegyveren is látszódik-e ez a "real time shadow"...

És ha ez működik, akkor jöhet a többi dolog, amit állítottál. Megnézzük, hogy a végére hány fps-t kapsz (és főleg milyen látványt) a Crysis-hoz képest. Na és akkor lesz a bukta (nem nekem, Neked...)
  • lac coo
    Buktad és nyakig vagy a szarban :))))

Ha nem real shadow lenne, ugyan hogy tudnám real time deformálni az objectet amit aztán követ az árnyék ??? És ha animált gif akkor az ugye hegyekben áll valahol a texturák között, minden objekthez külön-külön ....

Mint mondam halálán van a gépem is (egyszerűen nem tudok drivert frissiteni a videokarin, valamit kiír azt annyi.. Ezt a két éveset is alig tudtam rágányolni.. És épp eleget szívok emiatt a "pont fordatva mozog" miatt a Max-ban is mert ott is így megy minden:(((((
    FC-ben pl elég sokszor fordítva vannak ez emberek:hátrafelé mennek, és akkor lőnek rám mikor háttal álnak, de lassan megszokom.. Valami 3D tengelyt keverhet a gépem, de nagyon ...

Ha értenél hozzá , tudnád , hogy az EDitor kb negyed annyi FPS-t hoz akármit csinálsz is.. Tehát ahoz, hogy ezt teszteljük egy komlett pálya kellene.. Majd lesz is , ha a végére érek, de egyre inkább kurvára nagyon kezd elegem lenni ebből az egész FC-ból, meg az egész hazai FCsceneből is.....

Egyébként meg tojok a videódra: lassan úgy állunk már, hogy te akarod bebizonyítani, hogy ha tudja is ugyanolyan lassú lenne, amit soha szóba sem hoztam :)))))
  • PyRex
    ROFLOL: EZ neked real time shadow? :DDDDDDDDDD Az árnyék miért pont ellenkezőleg mozog, mint ahogy a bokor? OMG, neeee :)) Ez tudod milyen? Kb. egy animált gifet juttat az esezmbe, de legalább össze lenne hangolva a bokor mozgásával.

Na akkor most olyan videót kérek, ahol az ÖSSZES (ismétlem, a pályán lévő öszes!) növénynek ilyen az árnyéka. EGYSZERRE mozog a növénnyel, nem pont ellenkezőleg ÉS kérem az FPS kiiratást is fraps-ban.

Köszi!
  • lac coo
    Az már nincs meg, de akarok csinálni egy normálisabbat, mert vagy én vagyok béna, vagy ennyit tud at engine: egy ideig hajlik a levél aztán átugrik a figura testén.. .Persze lehet Crysis-ban sem lesz tökéletes, Vagy ott már az lesz , de itt még nem lehet teljesen megcsinálni ....
  • PyRex
    Tudod ez olyan dolog, hogy mondjuk van egy szuzuki, amit agyontuningolnak, lefestenek, felspoilereznek, jó kis dupla kipufogót és alufelnit tesznek rá, stb. És akkor hipermegaszuper szuzukid lesz. Meg van egy másik ember, akinek van egy mercédesze. alapmodell.

Nem feltétlenül kell érteni a célzást, aki tud olvasni a sorok között az úgyis tudja, hogy mire értem.

Nem kell egyetérteni velem, abszolút nem sértődöm meg, nincs is okom rá. Bocsi, de én egy szóval nem állítottam, hogy profi vagyok a 3D-ben. Lacco ellenben folyamatosan azzal jön, hogy ő ennyire meg annyira ért hozzá. Én emlékszem, amikor lacco a hic topikban először szúrt be egy modellt, amit 3ds maxban csinált és az nem volt régen. Egy cryengine 2 programozása ugye egy 3d studiós munkához képest ég és föld. Ez kb. olyan, mintha én azért mert mondjuk értek a javascripthez, kioktatnék valakit a php programozásról.

Félreértés ne essék: ENGEM ki lehet oktatni, de ilyeneket leírni, hogy a crytek amatőr, meg hogy DIREKT lassítják az engine-t... Hát továbbra is fenntartom, hoyg ez szánalmas egy olyan ember szájából, aki egy éve még alig tudott egy modellt megcsinálni 3ds maxban. Azon kívül marketing... Gondoljunk már bele: a cryteknek mi az érdeke? Az, hogy eladjanak csomót a Crysis-ból és visszajöjjön a fejlesztési költség, vagy az, hogy eladjanak tized annyit, mert olyan a hardware igénye, hogy csak kevés ember tudja megfizetni ezt a plusz költséget?

És lacco csak dumál, pedig ennyi idő alatt 15x bebizonyíthatná, hogy igenis van realtime shadows (stb) a far cry-ban. Sőt tovább megyek, miért nem bizonyít be mindent? Tessék úgy beállítani a vizet far cry-ban hogy úgy nézzen ki mint a crysis-ban, hiszen ő mondta, hogy az engine tudja és az editorban lehetőség is van ezeket az értékeket manipulálni. No akkor mi tartja vissza?

Ez nekem nem bizonyíték, hogy papagájként ismételgeti, hogy márpedigakkorisugyanazttudjaazenginecsakmásokabeállítások...

Belinkeltem (te sem figyelsz) a cryengine 2 specifikációit. Ott FEKETÉN ÉS FEHÉREN le van írva, hogy mit tud a cryengine 2 (ugyanazon az oldalon elolvasható a cryengine 1.x spec is!). Természetesen ezeket DX9 és 10 alatt IS tudja (nagyon kevés olyan dolog van, amit csak a DX10 tud - maximum DX9 alatt lassabb).

És itt el is érkeztünk a következő részhez. A demo egy BETA. Ugye ott vana nevében. Ez földi halandó embernek mit jelent? Azt, hogy egy idő előtt kidobott optimalizálatlan foskazal. De nem, a mi laccónk megmondja, hogy EZT MÁR NEM LEHET JOBBAN OPTIMALIZÁLNI, hiszen Ő ért hozzá (miért, mert a 3ds maxban már van tapasztalata? 3DS Max tapasztalat = profi 3d engine programozó? NEMÁÁÁR!) Ráadásul nem csak BETA a demo, de only DX9 is, ami azt jelenti, hogy ha tényleg nem nyőlnának hozzá, akkor is DX10 alatt tuti gyorsabb lenne.

Ehhez még hozzá jön az is (szintén leírtam csak senki nem olvas), hogy a Far Cry a megjelenésekor kb. ugyanígy futott a csúcsgépeken. Akkoriban igen komoly gépem volt, több, mint 100 ezer forintos VGA-val és minden maxon igencsak akadt a játék, pláne multiban.

Most akkor mi a jó francot vitázunk még ezen? Nem értem, komolyan...
  • Ability
    Rakj már egy videót pls. az elhajló levelekről is. Tudod, amit mondtál Crysis topikban... :)

Pyro: csak egy utolsó gondolatként megemlítem, hogy nem értem miért is kételkedtél Lac-coo-ban. Két kattintással is mebizonyosodhattál volna arról, hogy igazat beszél, másrészt pedig nem gondolhatod komolyan, hogy olyannal érvelne, amit nem tud bizonyítani, vagy amit rögtön lehetne cáfolni...
  • lac coo
    Egy gyors NAGYSEMMI video egy bokorról.....
    Vannak fura dolgok benne, de két éves driver fut a gépemen és FC-t már annyira szétpiszkáltam, hogy 5 oldal kritikus hiba..akármi üzenettel tudom csak bezárni .....Árnyék minősége meg minden egyéb természetesen állítható lenne, de ez most nem lényeg.