Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sry nem filefront hanem fileplanet, elírtam.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

XeeN
Igen, csak nem MSI hanem Leadtek... 😊

ajem kisa
Amit linkeltem, onnan nekem jön, de mivel csak 1 Mb a netem, csak estére tudom megmondani, hogy elindul-e vagy nem, vagy mivan...

azoknak akiknek van filefront accountjuk....😞

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

8800 gts? :o

XeeN
Szerintem meg kapcsold ki az FSAA-t...

(ua kártyám van, bugok nélkül fut a game.)

XeeN
😊

Hát sztem lemondhatsz arról, h a te gépeden rendesen fog futni farcry. Az 1.4-es peccs sokkal régebbi, mint a videokarid, és nem tartom valószínûnek, h kiadnak még 1 peccset a geforce-ok miatt...

SD456
Hy all!

Letöltöttem az ingyenes verziót és az a gondom, hogy ha bekapcsolom a HDR-t akkor átlátszó lesz minden tehát egy grafikai bug<#szomoru1>. Az 1.40-es verzió van legujabb driverek. A demóval ugyan ez volt csak ott HDR nélkül is átlátszó volt minden! Mitõl lehet ez a bug?<#nemtudom>

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

TC3
Solid Snake
#2328-ra nem tudjátok mi a megoldás?<#nezze>
Solid Snake
Jó megvan!!
Már telepítem is<#vigyor2>
Solid Snake
Hello!!
Én nálam is ez a baj akkor most mit csináljak?
Reggeltem ubira magam és nem fogadja el telepítésnél azt az accountot amivel reggeltem.
<#confused>
TC3
Frankón müködik, viszont a Multznál kéri a cd keyt😞 Tehát eddig a multy számomra kilõve😞
Valakinek erre ötlete?

TC3
Na! Tévettem, csak arra kell figyelni, hogy US ZIP-et, meg várost kell megadni, mert ez a free nekik szül😊
Megcsináltam US ként, máris elfogadta

TC3
Én letöltöttem, viszont accountot nem enged csinálni, vagyis inkább nem fogadott el nekem semmit😞
Valakinek valami ötlete?

én is most olvasom, tökjó

gduck
Ha esetleg vkit érdekel, a FULL játék hivatalosan letölthetõ:

[url=http://www.fileplanet.com/180410/180000/fileinfo/Far-Cry-Full-Game-]A fileplanet oldaláról[/url]

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

tomas10
chetek nem jók már próbáltamhanem van nekem egy másik amit nem találok és azt nem a játékba hanem egy fájlba kell beírni és akkor halhatatlan vagy

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

Sziasztok,

Kérdésem lenne: néhány nehezebb pályán használnám a cheat kódokat,
god_mod_count ill. give_all_weapons.
Elõhívom a konzolt, bepötyögöm a fentieket de semmi változás a játékban.

Hogyan tudom aktiválni a cheat -ket??

Köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Sziasztok,

Pár kérdésre szerenék választ kapni:
Melyik a (single playerben)legjobban játszható mód?
Vannak-e magyar nyelvû leírások a különbözõ modok -hoz?

És amennyiben letöltöttem a modot, a játék fõkönyvtárában hova kell másolni?

Köszi, srácok.....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Ability
Az egyik azoknak szól, akik 1.33-ról frissítenek. A másik azoknak, akik az egészet egyben akarják felrakni. Mindkét patch tartalmazza az új mapokat. Egyébként amíg ezt nem tudod megoldani, akkor annak sincs értelme, hogy beszerzed valahonnan õket, mert a szerver meg fogja követelni a verziószám egyezést is. Valszeg valami nem fog stimmelni, hogy ha még a mapok sem kerültek a helyükre.
kisgabo
2 féle patch van. feldobtam, de nincs benne...

Ability
1.4-es patch tartalmazza õket.
kisgabo
hi,

honnan lehet letölteni pakkban, vagy alone az mp_px_airsrtip ( van belõle jungle, freighter... ) agybafõbe ez van az ubin.

thx.

Köszönöm.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Ability
Szia!

Régi crack jó hozzá. Ha nincs meg az sem, akkor dobj egy privit, és intézkedek. Szerintem amúgy fent van gamecopyworld.com-on.
Sziasztok, 1.4-es peccshez dobna valaki egy cracket privátban?
Htx.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Esrohnoil
Néha igényesebben is írhatnál... Gondolok itt a központozásra pl.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

norbi56
nekem ebben a jjátékban csak a mutánsok nem tetszenek de am...már 4x vigégijátszottam😛de a 2-ben ami tavasszal jön és nem a crysys abban már nem lesznek szörnyem változó idõjárása lesz tüzet lehet gyujtani ilyenek és a fák meg minden leég ha meggyujtod meg kopnak a fegyverek mint a STALKER-ben felkéne dobni a topicját😛

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Ability
Irányítás beállításoknál rakd dífút-ra, majd utána visszaállíthatod.
XuChi
Sziasztok. Valahol megtaláltam már 1x de nem tudom hogy mit tegyek ha felrakom a far cry-t és nem megy az egér. Valahol olvastam mmár mi a megoldás de nem emléxem. Pls Help

Hello!Valaki nem tudna egy serialt küldeni a FarCry-hez!pls
még szerencse hogy 2 gépünk van itthon mert az én gépemen nem mûködik az FCMP de a másikon mûködik és már kétszer is játszottam rajta!Köszönöm a segítséget és minden jó!
Természetesen logokusabb eredetivel játszani de ha nem muszáj akkor nem mert nagyon kell a pénz.ha meg is tudnám venni max 1,5 hónap mulva,tehát adig is jó lenne játszani.
Ability
Mûküdnie kell neki, itt mutatja, hogy játszanak vele. Amúgy ha már megvennéd, akkor nem lenne logikusabb eredetin játszani? Kicsit többen, és normálisabb szerverek vannak ott. Patch max akkor nem megy fel, ha olyan verziód van a FarCry-ból, ami nem tesz registry bejegyzést. Egyéb esetben rosszat töltöttél le. Kétféle 1.4 is van ám.

#23208: Nem lehet egyszerre aktív mindkettõ, elvileg.
Az a legjobb hogy nállam mûködött egy ideig evvel az FCMP-vel de akkor még nem érdekelt a játék,most meg érdekel és nem mûködik!Ha megveszem az eredeti játékot akkor fog mûködni az FCMPvell????????Mert ha igen akkor megveszem.
Peetboy
De a netes játékhoz meg kell venni az eredeti Far Cry-t. Már 1300Ft-ért lehet kapni.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Peetboy
Hiába is próbálod, mert nem fog mûködni a neten a Far Cry a FCMP_002-vel. Én is kipróbáltam, de nem müködött. Korábban talált servereket, de nem tudtam belépni. Legutóbb már servereket sem talált.
Az 1.4es patchot fel lehet tenni, mert nekem is fent volt.Emlékszem elõször nekem sem engedte fel installálni.Régi patch uninstall és fel rakni az 1.4-est.Elvileg a sima Far Cry 1.0 felrakása után már is fel lehet tenni az 1.4-es patchot.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Nah meg hogy kell használni ezt az oldalt???
http://zoutkamp.net/fcmp/
Bocs már hogy ijenekkel fárasztalak titeket de légyszi segítsetek!
Hali!
Felraktam az FCMP_002-t az leírások szerint de nem mûködik!
2 óra alatt letöltöttem az 1.4es patchet hozzá úgy se megy!
nem fejzi be a progi telepítését valamijért,de a launchert már beadja.Mit tegyek emberek????Nagyon szeretnék vele játszani illegál!!!!!!!!
Jaffa 2843
lol ha müködne ez a fostalicska keresö ezen a rohadt forumon 😄.....

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Prince23
Valahol már leírták, nézz vissza. De ebben nem tok segíteni, mivel hdr-es peccsem nincs, de vhol itt olvastam róla, h hogy kell beállítani.

Jaffa 2843
hi all!

valaki tudja hogy lehet aktiválni a HDR+FSAA funkciot 8800-as karin, ugy hogy ne legyen tiszta bug a grafika?

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Ability
Már rég nem játszok FarCry-al, de volt szerencsém az 1.4-hez. Elvileg ez egy multis patch. Javítások, és "új" pályák vannak benne, azért is nagy a mérete. Szerintem semmi változás nem fog történni single-ben. Illetve nem értem, hogy Nálad az 1.3 miért ilyen, nem kéne a sebességen kívül más hibájának lenni. Sõt az új generációs NV karikon csak ezzel a javítással megy normálisan. (Tiéd szerintem nem tartozik ide, olyan 6-os szériától kezdõdõen van ez.)

Lényeg, hogy ha nem akarsz multizni, és megvagy a régi javításokkal, akkor teljesen felesleges felrakni, de egy próbát megérhet.
Ability
TAB-ot kell nyomni, és beírja magától...
na lol, hát egyféleképpen sikerült beleerõltetni...copy-paste

http://emulehelp.uw.hu

basszus, nagyon idétlen põroblémám van...tuti valami lámaság lesz
ugye a HDR bekapcsolásához írni kel kell a konzolba '\' karakter..
csakhogy nem tudok, angol bill-re nem tud átváltani, altgr+q-ra sem jön be...
valaki ötlet?

http://emulehelp.uw.hu

Sziasztok!

Sajnos már nagyon rég játszottam ezzel a kiemelkedõ játékkal. Olvastam a FAQ-ban, hogy az 1.3-es Patch felrakása nem nagyon ajánlott, mert ront a játék sebességén. Nekem régen fennt volt a Patch, és nekem ráadásul még nemcsak a sebessége lett rosszabb a játéknak, hanem elveszítette a Pixel Shader meg a Bump mapping effekteket, és az FX5200-as kártyámon úgy nézett ki a gém, mint a jó öreg Geforce2-esemen. Látom, hogy kijöt az 1.4-es Patch, és a mérete is tetemes. A kérdésem az lenne, hogy mennyire ajánlott az 1.4-es Patch felrakása? Javít valamit a sebességen, bugokon, és az effekteken?

Üdv:
DJviolin