Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Letöltöttem az ingyenes verziót és az a gondom, hogy ha bekapcsolom a HDR-t akkor átlátszó lesz minden tehát egy grafikai bug<#szomoru1>#szomoru1>. Az 1.40-es verzió van legujabb driverek. A demóval ugyan ez volt csak ott HDR nélkül is átlátszó volt minden! Mitõl lehet ez a bug?<#nemtudom>#nemtudom>
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Én nálam is ez a baj akkor most mit csináljak?
Reggeltem ubira magam és nem fogadja el telepítésnél azt az accountot amivel reggeltem.
<#confused>#confused>
Valakinek erre ötlete?
Megcsináltam US ként, máris elfogadta
Valakinek valami ötlete?
[url=http://www.fileplanet.com/180410/180000/fileinfo/Far-Cry-Full-Game-
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya
Kérdésem lenne: néhány nehezebb pályán használnám a cheat kódokat,
god_mod_count ill. give_all_weapons.
Elõhívom a konzolt, bepötyögöm a fentieket de semmi változás a játékban.
Hogyan tudom aktiválni a cheat -ket??
Köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Pár kérdésre szerenék választ kapni:
Melyik a (single playerben)legjobban játszható mód?
Vannak-e magyar nyelvû leírások a különbözõ modok -hoz?
És amennyiben letöltöttem a modot, a játék fõkönyvtárában hova kell másolni?
Köszi, srácok.....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
honnan lehet letölteni pakkban, vagy alone az mp_px_airsrtip ( van belõle jungle, freighter... ) agybafõbe ez van az ubin.
thx.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Régi crack jó hozzá. Ha nincs meg az sem, akkor dobj egy privit, és intézkedek. Szerintem amúgy fent van gamecopyworld.com-on.
Htx.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
#23208: Nem lehet egyszerre aktív mindkettõ, elvileg.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Az 1.4es patchot fel lehet tenni, mert nekem is fent volt.Emlékszem elõször nekem sem engedte fel installálni.Régi patch uninstall és fel rakni az 1.4-est.Elvileg a sima Far Cry 1.0 felrakása után már is fel lehet tenni az 1.4-es patchot.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
http://zoutkamp.net/fcmp/
Bocs már hogy ijenekkel fárasztalak titeket de légyszi segítsetek!
Felraktam az FCMP_002-t az leírások szerint de nem mûködik!
2 óra alatt letöltöttem az 1.4es patchet hozzá úgy se megy!
nem fejzi be a progi telepítését valamijért,de a launchert már beadja.Mit tegyek emberek????Nagyon szeretnék vele játszani illegál!!!!!!!!
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
valaki tudja hogy lehet aktiválni a HDR+FSAA funkciot 8800-as karin, ugy hogy ne legyen tiszta bug a grafika?
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Lényeg, hogy ha nem akarsz multizni, és megvagy a régi javításokkal, akkor teljesen felesleges felrakni, de egy próbát megérhet.
http://emulehelp.uw.hu
ugye a HDR bekapcsolásához írni kel kell a konzolba '\' karakter..
csakhogy nem tudok, angol bill-re nem tud átváltani, altgr+q-ra sem jön be...
valaki ötlet?
http://emulehelp.uw.hu
Sajnos már nagyon rég játszottam ezzel a kiemelkedõ játékkal. Olvastam a FAQ-ban, hogy az 1.3-es Patch felrakása nem nagyon ajánlott, mert ront a játék sebességén. Nekem régen fennt volt a Patch, és nekem ráadásul még nemcsak a sebessége lett rosszabb a játéknak, hanem elveszítette a Pixel Shader meg a Bump mapping effekteket, és az FX5200-as kártyámon úgy nézett ki a gém, mint a jó öreg Geforce2-esemen. Látom, hogy kijöt az 1.4-es Patch, és a mérete is tetemes. A kérdésem az lenne, hogy mennyire ajánlott az 1.4-es Patch felrakása? Javít valamit a sebességen, bugokon, és az effekteken?
Üdv:
DJviolin