Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Még nem próbáltam, de valahol azt írták, ez a lehetõség csak a következõ verzióban lesz benne.😞
Project FarCry SP mod
Some of the main features of this mod are:
o Seven new different levels
o New weapons
o More health
o Adrenaline gameplay
o Adrenaline vision
o New vehicles
(lehet volt már)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
First Contact: PlanetFall sp mod
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Project FarCry SP mod
Some of the main features of this mod are:
o Seven new different levels
o New weapons
o More health
o Adrenaline gameplay
o Adrenaline vision
o New vehicles
(lehet volt már)
First Contact: PlanetFall sp mod
*Posse*T.W.D*
Ezzel a sima kampányt is végig lehet vinni coop módban?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Assault Coop (v2.0 full | pre-release)
08-01-2007
Description:
Are you so used to Far Cry, that it is not enough of a challenge for you? ..for your friends?
Would you like the ability to adjust the number of AI in a map?
How would you like to be able to play CO-OP on any Far Cry map?
...Well, now you can!
08-01-2007
Description:
Are you so used to Far Cry, that it is not enough of a challenge for you? ..for your friends?
Would you like the ability to adjust the number of AI in a map?
How would you like to be able to play CO-OP on any Far Cry map?
...Well, now you can!
*Posse*T.W.D*
Sziasztok!
Olan problémám van hogy nem tudom hogy hol kell bekapcsolni a HDR-t a játékban, tudnátok segíteni? Fent vannak az 1.3, 1.31 és az 1.32 patchek.
Olan problémám van hogy nem tudom hogy hol kell bekapcsolni a HDR-t a játékban, tudnátok segíteni? Fent vannak az 1.3, 1.31 és az 1.32 patchek.
Az lenne a gondom hogy azt írja ki a játék hogy tegyem be az eredeti cd/dvd-t nwem tudtok adni egy no dc crackot??
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
ez nem a project x .hanem ez single player mod de ha pályánként töltöm be fele ai halott fegyvert nem tudok felvenni stb...
wapolok
ja elindult a project x ..de ,pályánként kell betöltögetnem \map intro az elsö de még 6 maradt csak nem tom milyen sorrendbe😄DD
wapolok
igen asszem ez a project x... nem vágom miért nem müxik .ha csak mer nem eredeti😄
wapolok
Amikor elõször kérdezted, akkor azt írtad, hogy fent van az 1.4. Amúgy a linkbõl sokat nem tudtam meg, és amúgy sincs tanácsom. Ha ez iylen másolós mod, akkor jó helyre raktad. 1.32-õt amúgy elfelejtheted, egyáltalán nem kell. 1.33 magába foglalja...
1.1,1.3,1.31,1.32,1.33 ezek vannak fent ...a könyvtár ahova telepitem a modot az :c:\Program Files\Ubisoft\Crytek\Far Cry\Mods\Project Far Cry\... ha elinditom a gamet látja a modot de.. ha betöltöm a modot nem történik semmi 😮 [url=http://farcry.filefront.com/file/Project_FarCry;80717%5B/url[/url]erre gondoltam
wapolok
Ha a ProjectX-re gondolsz, akkor az 1.3 alá készült, ha jól tudom. Lehet nem szereti 1.4-et...
a project far cry mod elindult valakinél?:@@@@😄
wapolok
\r_hdrrendering 0
ctrl+c majd játék konzoljában ctrl+v
A hiba oka ugyanis az, hogy nem lehet a játékban a 0-át leütni, mivel az maga a konzol elõhívó parancs, és a 0-val kapcsolnánk ki... ezért kell ctrl+c ctrl+v módszer. Utána már egyszerû átírni.
ctrl+c majd játék konzoljában ctrl+v
A hiba oka ugyanis az, hogy nem lehet a játékban a 0-át leütni, mivel az maga a konzol elõhívó parancs, és a 0-val kapcsolnánk ki... ezért kell ctrl+c ctrl+v módszer. Utána már egyszerû átírni.
nálam ugyanez volt a probléma minden tiszta viz volt .és ki se tudtam kapcsolni...
wapolok
1-et írtam, de ahol csak lehetett ott 90-100%-ban áttetszõ lett minden, a víz pl mindenhol látszódott... ha érdekel, akkor csinálok róla egy képet!
ezt irtad be? ....\r_hdrrendering 1 ? mer én 6-ot irtam az egy helyére😄
wapolok
Most nem szaggat, de élvezhetetlen a játék HDR módban...
nekem athlon 2400+ van, 1 giga ram ,msi nx 6600gt van de nem szaggatott full grafikán se.cserélj drivert nvidiát.meg a tálcán az nvidia beállitásoknál tegyél mindent alkalmazásvezéreltre.
wapolok
nem tom én most az "uj" modot nem tom elinditani:S
wapolok
Nem vágom mi lehet a gáz, pedig 6800GT-mmel mûködött, igaz azzal meg be is szaggatott néha.
[url=http://farcry.us.ubi.com/teaser/[/url]Far Cry 2
wapolok
nálam ugyanez volt a probléma de viszont én basztam el😄 ugyhogy uninstall lett belöle.összekevertem a \r_hdrrendering 1 parancsot ..\r_hdrlevel x ezzel és a hdr rendering után irtam a 6-ost nem a levelhez. nem is tudtam kikapcsolni a hdr-t utána :S uninstall lett belöle.....
wapolok
Hali! Van egy olyan eléggé gázos problémám, hogy a HDR bekapcsolásával áttetszõvé válik minden, és túl erõs HDR lesz mindenen... tud valaki rá megoldást? A HDR level is a legkissebben van. 1.4-es culmulutive patch-t használom. HDR nélkül megy normálisan a játék, csak hát szeretném bekapcsolni...
valaki ki tudta próbálni [url=http://farcry.filefront.com/file/Project_FarCry;80717[/url] a modot?vagy csak én vagyok balfasz😄
wapolok
Project Far Cry mod megy valakinél? 1.4 es patch fent van, de a modoknál a game-ba nem tom elinditani .konzolból kell elinditani a mod-ot?
wapolok
sziasztok ! a far cry :commando orosz gamehoz tud valaki egy menümagyaritást ?ugy hallottam van hozzá. kösz
wapolok
nem sikerült telepíteni a patchet, még a registry fájl segítségével sem
ezen kívül van még vmi lehetõség?
ezen kívül van még vmi lehetõség?
Qwerty4
huu, mennyi baj van a Far Cry-al, szinte 10 percenként újra kellett indítsam a gépet miatta, nem is volt kedvem már vele játszani, egy pár napig hanyagoltam is... <#falbav>#falbav>
ma látom, hogy patch kell neki, de még az se biztos, hogy telepíteni lehet, letöltöttem azt a bizonyos registry fájlt is, kíváncsi vagyok helyrejön-e a játék... <#fejvakaras>#fejvakaras>
ma látom, hogy patch kell neki, de még az se biztos, hogy telepíteni lehet, letöltöttem azt a bizonyos registry fájlt is, kíváncsi vagyok helyrejön-e a játék... <#fejvakaras>#fejvakaras>
Qwerty4
1.4, vagy a nemhivatalos 1.41 kell hozzá. Crack tökmindegy. Ha nem látja õket, akkor valszeg tûzfal/router beállítások...
Feltettem a Far Cry-hoz az FarCryMP002-t, de nem talál servereket.
Valaki elmondaná nekem részletesen mi kell hozzá? <#nemtudom>#nemtudom>
Milyen Patch kell 1.4 az jó? Crackelni kell a játékot? Anélkül el se indulna.
Aki tud az segitsen nekem Please! MSN címem : [email protected]
Valaki elmondaná nekem részletesen mi kell hozzá? <#nemtudom>#nemtudom>
Milyen Patch kell 1.4 az jó? Crackelni kell a játékot? Anélkül el se indulna.
Aki tud az segitsen nekem Please! MSN címem : [email protected]
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Én is az arcade-t úgy tudom mint ahogy nagyvonalakban leírt Indigo.
Csak unalamas játékmenet és gagyi feladatteljesítõ jellemzi még. De a fizika sztem nem ide tartozik és sem a realitása -az arcade besorolásához.
Ha már itt tartunk megmondaná vki, h miért mondják a R6: Lockdown-ra, h arcados? Na jó a feladatok terén lehet, h az.
Csak unalamas játékmenet és gagyi feladatteljesítõ jellemzi még. De a fizika sztem nem ide tartozik és sem a realitása -az arcade besorolásához.
Ha már itt tartunk megmondaná vki, h miért mondják a R6: Lockdown-ra, h arcados? Na jó a feladatok terén lehet, h az.
Én pedig úgy tudom, hogy az árkád az a szimulációs játékokhoz képest leegyszerûsített szabályokkal (fizika, játékmenet stb.) rendelkezõ, NEM VALÓSÁGHÛ játékot jelent (teljesen függetlenül a játék által nyújtott szabadságfoktól). Pl a Just Cause-ban is nagy volt a bejárható terep és a szabadság, mégis árkád játéknak hívjuk, mert finoman szólva sem valószerû a fizikája vagy akár a játékmenete...
Lehet rosszul tudom. Én abban a tudatban élek, hogy az arcade az megszabott/korlátozott játékutat jelent. Ebbe ugye beletartozik a nagy és bejárható terep, egyszóval: szabadság. Ha nem ezt jelenti, akkor rosszul tudtam, de a lényeg amire gondoltam kivehetõ... 😊
"HL inkább árkádos, Crysisben meg teljes szabadság van"...
Nem akarok szõrszálat hasogatni, de az árkádosság és szabadságfok között nincs semmilyen összefüggés, ergo ez az összehasonlítás így elég értelmetlen volt...
A Crysis-tól én sem várok sokat... Inkább a HL új epizódját várom, mert az izgalmas, kalandos, zseniálisan meg van komponálva, a Crysis meg egy techdemót összetartó kliséhalmaz lesz...
Nem akarok szõrszálat hasogatni, de az árkádosság és szabadságfok között nincs semmilyen összefüggés, ergo ez az összehasonlítás így elég értelmetlen volt...
A Crysis-tól én sem várok sokat... Inkább a HL új epizódját várom, mert az izgalmas, kalandos, zseniálisan meg van komponálva, a Crysis meg egy techdemót összetartó kliséhalmaz lesz...
nem tartozom közéjük, mert hidd el nagyon rövid idejû játékos múlttal rendelkezem, 2001-2002-ben nagyon kevés játékot toltam, 2003-ban és 2004 elején semmit, 2004 õszétõl kezdõdött el a játékmánia, de azóta is minden évben csak fél évig tart rendszeresen ez, és ez idõalatt randomba próbálom ki a régi és akár a legújabb gammákat egymás után, nincs is ahogy így gondolkodjak, szeretem az újat és a régit is, a pocsék grafikát is és a gyönyörû grafikát is, csak legyen jó a játék <#wink>#wink>
ja ha ilyen hosszúságú játékra vágysz ajánlom a 2002-es év egyik gyöngyszemét a Chasert! <#vigyor3>#vigyor3>
ja ha ilyen hosszúságú játékra vágysz ajánlom a 2002-es év egyik gyöngyszemét a Chasert! <#vigyor3>#vigyor3>
Qwerty4
Valami modban volt AK ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Csak óvatosan azzal a "földbe fogják döngölni" gondolattal. A Crysis minden szempontból fejlett játék lesz, és a maga nemében eszméletlen lehetõségeket kínál. HL is FPS persze, de mégis teljesen más. HL inkább árkádos, Crysisben meg teljes szabadság van. Teljesen más a környezet... stb.
#23152: Lehet én vagyok full hülye így fáradtan, és ez amúgy is szõrszálhasogatás, de hol volt a FarCry-ba AK-47? Én nem emlékszek rá. 😄
#23152: Lehet én vagyok full hülye így fáradtan, és ez amúgy is szõrszálhasogatás, de hol volt a FarCry-ba AK-47? Én nem emlékszek rá. 😄