Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy modifikáció ha jól tudom, ha meg nem akkor javítsatok 😊

Battlelog: Purga5

DarkSector
Mi az a matto4?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

PyRex
rendezõ: Uwe Boll

neeeeeeeeeeeeee..

De legalább Don S. Davis is játszik benne, no meg Udo Kier - lol 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Sziaaaa! 😊

A filmre meg majd kíváncsi leszek....elfoglalják a bázist aztán fütty?...tudjátok...az is 7.1-ben 😄

WizArts
szia Purga! 😊

Oké, majd megpróbálok 😊

sacano1
Hát ez durvamovie

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

Esrohnoil
Nem mondod!
Far Cry film? 😄
Ez komoly?
Oscar díjas történet. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

kisgabo
wow... néha nézz el az fch oc oldalra, csak én pofázok a fórumba.. 😊

PyRex
purgiiii 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Ja és elvileg még mindíg -s vagyok, csak erõsen inaktív <#vigyor3>

Szia mindenki!
Nem tudom kinek ismerõs itt a nevem, de én jó sokáig játszottam ezzel a játékkal...veletek is 😊
Most elromlott a videókártyám, (becsíkozódás van) ezért nem játszok már egy ideje, de ha majd beszerzek valami jó kis panelt, akkor felrakom a gamét és megpróbálok kibékülni az 1.40-es patch-el, mert már nem nagyon van más.

WizArts
Na igen.... az ingen kívül nem sok köze lesz a filmnek a játékhoz....
The Rock jobban mutatott volna a vásznon.... de a bére lehet kimerítette volna azt a pár ezer eurós költségvetést. <#lama>

látom találtak valami balekot aki azért fizet, hogy szerepelhessen a filmben... <#idiota>

http://thenamelessphoto.com/

WizArts

Na bazz.....

MKpowaa
Ezek szerint nem elég nagy az internet<#buck>

itt olvasshatsz róla, hogy már abbahagyták a fejlesztését de a csapat kiadta félkészen az anyagot<#whatever>

Nevem senki
Lehet, hogy nem lesz belõle semmi. Hiába próbálok vagy fél éve bármit is megtudni, pedig az összes oldalt megnéztem, ahol csak infó lehet róla

Minden nap egy alma és a doktor alma!

grebber
Csinálgatják szerintem.Engem delta sector jobban lázba hoz 😄

Next PC upgrade: 2022

lac coo
Senki nem tud róla ? 😮)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Az a dinós mod elkészült valamennyire ? X Isle vagy mi ... Vagy megált beta-nál , mert csak azt látom mindenhol ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Feltelepítettem az 1.4 verzióval, de ennél már nem mûködik a magyarosítás. Ehhez már új magyarosítás kell?
Aloha ! Ujratelepítettük a programot .Ujra beírtuk a kódokat az ubisofttól , amit kapzunk - felhasználónév , jelszó . Beírtuk a serialt , s a játék elindult multiban .S jó s szép .Este már eksön lesz . S csak 1500 volt a mediaban . Most minden ismerõsömmel ezt vetetem meg , meg a battlefield 1942 -t . Jobb nem is nagyon kell . mert nem futja 😊
grebber
Sajnos nem engem is nagyon érdekel!

Sziasztok !
Haversráccal 1ütt vettünk 1-1 EREDETI farcry játékot . Nagyon szép , de multiban nem multi .Regisztráltunk az ubi oldalán , a seryalt is beírtuk . Ha szerverhez szeretnénk kapcsolódni akkor csak folyamatosan kapcsolódik , de semmi nem történik .Hamachi val is próbálkoztunk , de azt meg nem tudjuk egyenlõre hogy mûködik .1001 oldalt végignéztünk , de nem igazán találtunk értékes megoldásokat .Kérném , hogy aki multizik , vagy tudja valaki , hogy hogyan kell , akkor vegye fel velem a kapcsolatot , mert sztem 2 mondatban nem fogom megérteni . (2 és félben sem )[email protected] vagy skypén vagy [email protected] köszönöm -megjegyezném : már visszaolvastunk nagyon sokat
KILLER2
Delta Sector megjelenésérõl nem tudni valamit?

Töltsük le az internetet!

Hogyhogy? A dobozán fel van tüntetve a multiplayer lehetpség...

kisgabo
aham, mediamarkt pl. de abban nincs key...

990,- Ft... egy ezres...

kisgabo
ingyenes, de nem a balkániaknak.

1990 ft amúgy, és abban van ubi szerver key...

And5
Letöltöttem az "ingyenes" verziót erre közli velem a setup, hogy az USA-ban kell élnem a telepitéshez. Most döntsük már el valami ingyenes vagy sem !

XeeN
Elfelejtheted

Humesz
Hali
Felnyomtam egy 1.32 magyarítást 1.32-es patch-re! A játék magyar lett az okés, de feliratoznia nem kéne a dialógusokat? Vagy azt elfelejthetem?
DarkSector
Köcce de nekem nem megy..
Hamachi bekapcsolva és fellülírva a fájl de nem látom lanba a haveromat!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Iminyó
Ez az oldal kell neked. Jobb oldalon Server Patch (local ip fix)

DarkSector
Igen, de nem indul el az ingyen verzió...
És nekem fontos a hamachi...

Ability
Én csak annyit tudok, hogy a tört szervereknél is felteszik a local ip fix-et, mert lan-on vannak, de ugye interneten kommunikálnak, és a játék rossz ip címet detektál. Sosem próbáltam ki Hamachit, csak ennyit tudok mondani. Páran viszont itt írták már, hogy mûködött...
grebber
Lehet én vagyok láma de az eredetiben nincsen lan??Vagy minek akarsz hamachizni? Kiadták ingyen a gamet!!!

DarkSector
De ha tudnál segíteni, akkor pontossan jól jönne ez a fájl, meg egy pár szóban, hogy mit kell csinálni.

Ability
Menni fog, csak kell valami local ip fix is elvileg.
DarkSector
Hamachi-n való Lan partikra van már megoldás?

Peetboy
Én is olvastam,hogy ingyen le lehet tölteni a Far Cry-t.És a neten nem lehet vele jáccani,mert ahhoz Amcsiban kell élni, hogy kapjon valaki CD kulcsot.
De az is kib..szás,hogy a játék közben néha betesznek 1-1 reklámot.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

a tûzfalat engedélyeztem és még mindig van ez a problem a map editort meg megskubizom, köszi a gyorsválaszt

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Ability
Tûzfal, router probléma. Engedélyezd neki a hálózati hozzáférést! A pályaszerkesztõ benne van a FarCry mappában editor néven.
nah ma megvwettem a game-t 999ft ért és tetszik meg minden, multira creat-eltem már acc.-ot e-mailben vissza is igazolt az ubi de gameban mikor csatlakozni próbálok az ubi.com-ra az acc.ommal rohadt sokáig please wait ol és nem nagyion akar semmi változni erre van v.mi megoldás? a másik ami érdekelne az h. a doboz hátoldalára rá van írva h. "a játékban megtalálható a valós idejû 'what you see is what you play' pályaszerkesztõ" nah az érdekelne engem h. ezt hiol találom meg? mert kitartóan keresgéltem de semmit nem találtam.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

ajem kisa
Bocsi srácok, nekem sem! Pedig az van a linkbe irva, hogy csak ugy települ fel!
Nincs ötletem!😞

Sarapetike
united kingom -mal sem telepiti 😞

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

ajem kisa
Naszoval, az ubis accountot ha csinálsz, ird be lakhelynek angliát, mert különben nem telepiti fel!:S

ajem kisa
Lejött végre, a telepitésnél kell egy ubis account...
Van nekem valahol, megis keresem mindjárt a jelszot, meg ezeket, de amugy nemtart semeddig csinálni egyet...

gabesz752
Sziasztok.
Valakit dobot már ki a játék ezzel "unkown software exception"?

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

SD456
Na mind1 azért köszönöm!

Bye!

PS3 ID: SDani456