24504
-
#23541 Feltöltöttem a teljes pályát a játékból :Pier -
#23540 nálam ott is van... Árnyék beállítás maxon van?
(Remélem jó dolgokat töltöttem fel :)))))
De biztos ami biztos feltöltöm az egész pályán ami nálam van a játékban .... -
#23539 Én csak gyorsan belenéztem abba a pályába.De fennt a hegyen ahol a sárkányreplüö van ott nincsen semminek extra árnyéka. -
#23538 Köszönöm megnézem milyen lett! -
#23537 Konzolba ("nulla" bill), beírod: \map pier -
#23536 Ezt a pályát külön hogy lehet betölteni? -
#23535 Növényből (is ) rohadt sok fajta van :) -
#23534 Csak ezen a pályán lesznek full árnyékok, a többit nem bántja, az eredeti Pier könyvtárról pedig természetesen készítsetek mentést ! -
#23533 Én marhára nemértek hozzá de pl ha egy fajta bokor textúráját lecserélnéd nagyobb felbontásúra az már simán jó lenne mert gondolom nem 200000 féle növény van hanem csak pár darab és gondolom ugyanazok vannak mindenüt!Szerintem egy bokor egyetleg víz textúra kicserélése nem lenne nagy durranás.
Javíts ki ha tévedek én nemértek texturázáshoz könnyen ugatok! -
#23532 Pár dokgot nem érdemes , az hogy néz ki, mindet meg iszonyat nagy munka :)))))) -
#23531 Inkább pár dolgot cserélnél benne szebbre azt sokkal többen díjaznák! -
#23530 Közben fel is ért:Pier Shadow Test.....
Mindent bele a Level\Pier könyvtárba és amit kell felülírni . -
#23529 Megy fel egy pálya eléggé értelmetlenül feltorbozott árnyékokkal....
Nálam viszonylag jó az FPS, bár ebbő a beállításból kb a felét simán le lehet spórolni.... Minden fa, és növény árnyékot kapott, a fű kivételével, de a fű is árnyékfogadó lett... Állatgatni nem állítottam semmit , nekem nem is tetszik a éegtöb árnyék de FPS tesztre pont jó....
Mégegyszer mondom ez egy tök értelmetlen árnyékbeállítás, ezt így még a Crysis sem vallaja be szvsz .....
nálam kicsit bugos itt-ott, eltűnnek az árnyékok, ám a gépem is beteg... De ha másnál is ilyen akkor jellezze nekem, mert akkor itt hagyom abbaaz egészet, akkor ez az engine valóban nem bír ennyit :))))
-
#23528 Még igazgatok egy-két dolgot aztán felrakom valahová..... -
#23527 Kis video.csak úgy......Tömörítést enyhén elszúrtam, kicsit nagy lett a mérete , sorry....74 mega. -
#23526 elvben igen
talán még a lua is
-
#23525 Mit kell feltölteni, elég a *,cry file? -
#23524 töltsd fel vhova, megnézem nálam -
#23523 Lac Coo most akarsz jáccani egyet FC serveren? -
#23522 Gyakorlatilag meg nem :((((((
No mindegy:Fort-on szinte minden növényre adtam árnyékot, ami elég kontár munka,mert azért egy játéknál illik mindennel spórolni, ami nem mozog arra nem is kéne realtime, mert hisz úgyis egyhelyben áll az árnyék is, valamint a sűrű erdőben gyakorlatilag semmit nem lehet látni az árnyékokból annyi van, itt a kevesebb több lenne ....A lényeg, hogy full grafon, élsimítással anzo szűréssel az editorban (ami nálam eleve jóval lassabb mint a játék) olyan 25-45 fpst- hoz...Tekintve, hogy nem épp erős a gépem, ez nagyon jónak mondható ......De ezzel lehetne spórólni rendesen ha az ember ésszel használná ezeket az efekteket ....
Viszont eléggé bugzik nálam, de az is igaz , hogy egy oldal"warning-al" tölt be nálam az editor egy pályát...
Ezért kéne látnom játékban is .....A driverem meg régi mint a csuda elég sokszor tűnnek el texturák sajna.... -
#23521 1398296 bájt nálam, ez érdekes... -
#23520 elvileg látszanak. -
#23519 Senki ??? -
#23518 Ha egy gyári pályát módosítok az editorban, és utána rányomok a save gombra, akkor a változtatások miért nem látszanak a játékban????
Vagy meglévő pályán másként kell mint újat? Vagy csak simán a mentésekkel akad össze.... -
#23517 Megnéztem a 2 utolsó képet, azok nem annyira szépek. Viszont amik feljjebb vannak azok elléggé jók. Hasonlít a Stalkerre, szerintem azt utánozzák.
Az épületek tök úgyanolyanok. A fák is hasonlóak, de ebben kicsit kezdetleges, a Stalkerben sokkal szebben néznek ki. -
#23516 349 700 . -
#23515 Jah, nem semmi lesz, ha jól töröm a németet, akkor azt írják, hogy amint kész lesz, feltöltik! -
#23514 stalkert a két uccsó kép lazán odaveri.... -
#23513 Még készülőben van! Nem tudom mikorra lesz játszható! -
#23512 de letölteni hol lehet? a saját oldalán nem :( pedig szívesen kipróbálnám, hogy megy! -
#23511 Itt még találtok róla két movie-t és képeket! -
#23510 Na EEEEEEEZ brutális! Erre még én is azt mondom! Persze egy crysis-tól távol áll, de egy Far Cry-nál nagyságrendekkel szebb! -
#23509 Nagyon tetszett a mozgó bokor videó. A végén már annyira mozgott, mintha kötéllel húzkodták volna ki a helyéről. Csoda,hogy ki nem jött gyökerestől.
Laccoo várom,hogy elkészüljön az első Far Cry pályád, amit szívesen kipróbálnék. -
#23508 Húú, hát ez tényleg szép játék. Olyan a fegyver mint a Crysisban, vagy a HL2-ben. A környezet (fák és növények) meg olyanok mint a Stalkerben. Na és tényleg a Far Cry motorjával készült?? Mármint a Sandboxal?
De lehet hülyeséget kérdezek, mert a Sandboxban szerintem csak olyan fák vannak mint a Far Cryban. -
#23507 Azért még mindíg csodaszép dolgokat lehet alkotni a Far Cry motorjával! Pl. ez a mod:Link -
#23506 maga a dds fájl mérete neked mennyi? bájtban... -
#23505 na megnéztem ps-ben én is (leszedtem egy dds plugint ps-hez), nekem érdekes módon rendesen 1024x1024-ben jeleníti meg, nem tudom mi van nálad, de a textúra 1024x1024-es (és a többi is amiket mondtam, sőt még van egy csomó ilyen nagyságú kül. mappákban)
-
#23504 de akkor nálam miért 1024x1024? láthatóan ugyanaz a textúra és tűéles ergo nem nagyítva van, stb. -
#23503 Hát nálam max 512X512 -esek vannak csak :
-
#23502 Hogyne néztem volna bele. De én esküszöm nem találtam nagy méretű texturákat ....