Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Battlelog: Purga5
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
neeeeeeeeeeeeee..
De legalább Don S. Davis is játszik benne, no meg Udo Kier - lol 😊
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
A filmre meg majd kíváncsi leszek....elfoglalják a bázist aztán fütty?...tudjátok...az is 7.1-ben 😄
5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht
Far Cry film? 😄
Ez komoly?
Oscar díjas történet. 😄
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Nem tudom kinek ismerõs itt a nevem, de én jó sokáig játszottam ezzel a játékkal...veletek is 😊
Most elromlott a videókártyám, (becsíkozódás van) ezért nem játszok már egy ideje, de ha majd beszerzek valami jó kis panelt, akkor felrakom a gamét és megpróbálok kibékülni az 1.40-es patch-el, mert már nem nagyon van más.
The Rock jobban mutatott volna a vásznon.... de a bére lehet kimerítette volna azt a pár ezer eurós költségvetést. <#lama>#lama>
http://thenamelessphoto.com/
itt olvasshatsz róla, hogy már abbahagyták a fejlesztését de a csapat kiadta félkészen az anyagot<#whatever>#whatever>
Minden nap egy alma és a doktor alma!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Haversráccal 1ütt vettünk 1-1 EREDETI farcry játékot . Nagyon szép , de multiban nem multi .Regisztráltunk az ubi oldalán , a seryalt is beírtuk . Ha szerverhez szeretnénk kapcsolódni akkor csak folyamatosan kapcsolódik , de semmi nem történik .Hamachi val is próbálkoztunk , de azt meg nem tudjuk egyenlõre hogy mûködik .1001 oldalt végignéztünk , de nem igazán találtunk értékes megoldásokat .Kérném , hogy aki multizik , vagy tudja valaki , hogy hogyan kell , akkor vegye fel velem a kapcsolatot , mert sztem 2 mondatban nem fogom megérteni . (2 és félben sem )[email protected] vagy skypén vagy [email protected] köszönöm -megjegyezném : már visszaolvastunk nagyon sokat
Felnyomtam egy 1.32 magyarítást 1.32-es patch-re! A játék magyar lett az okés, de feliratoznia nem kéne a dialógusokat? Vagy azt elfelejthetem?
Hamachi bekapcsolva és fellülírva a fájl de nem látom lanba a haveromat!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
És nekem fontos a hamachi...
Next PC upgrade: 2022
De az is kib..szás,hogy a játék közben néha betesznek 1-1 reklámot.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Nincs ötletem!😞
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Van nekem valahol, megis keresem mindjárt a jelszot, meg ezeket, de amugy nemtart semeddig csinálni egyet...
Valakit dobot már ki a játék ezzel "unkown software exception"?
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25