24504
-
CUCLI #23664 asszem úgykell hogy először pecseket törlöd le, tehát 1.4 1.3 és szépen visszafelé olyan sorrendben ahogy felraktad őket. aztán magát a játékot
-
#23663 Hát... HDR nélkül valahogy szebb :))))) -
#23662 Ha reinstallt akarok FC-nél, van valami trükk?
Gondolok itt a path-ekre, mert valamire emlékszem, hogy egyszer szívtam vele, nem lehetett felrakni utána a játékot... -
#23661 Mire gondolsz ? :)
Inkább saját magam maszkolgatom ki a leveleket, Crysis-nél sokkal jobbakat szereztem ....Amúgy van kb 50 giga texturám, de a pálmafa valahogy nem túl népszerű ,alig találtam ...Ha sikarül valahogy normális működésre bírnom az editort, csak gyakorlás képpen összedobok valami kisebb pályát, néhány új modellel .....Pl. a pálmafa-levél objektjét feltolom 3-ról 6 poligonra :)))))
De a tenger texturái megint csak lemaradtak, pedig az lett volna a legfontosab :)))) -
#23660 miért, hol van megírva, hogy nem mászhat át a hegyen a fort pályán pl? :DDDDDD
ultra easy? nekem komolyabbnak tűnt, bár volt tényleg pár helyzet amikor nem értettem, hogy miért nem lövik már agyon lol :D -
#23659 Én is végignéztem... Két mapot "csalással" játszott(?) végig...
Ui: mellesleg ultra easy-n nyomta a srác... -
#23658 lol ez nagyon meleg, pár trükköt én is ismertem, de amiket ez a srác csinál, hát az brutális :D -
#23657 Na sikerült textúrákból leszűrni valamit? -
#23656 Far Cry HDR nélkül
Far Cry HDR-el
Remélem most már jók lesznek a linkek :))) -
#23652 Na végre sikerült azóta megcsinálnom a HDR-t. Sajnos a \r_HDRRendering 1 -beirásával nem jött be semmi.
Viszont megnéztem a default_system.cfg fájlt és átírtam a HDRLevel-t 0-ról feljebb és jó lett. -
Purga #23651 lol! Esetleg beírja hogy noclip, vagy fly és fele annyi idő alatt megvan...vagy akkormár az uccsó pálya kódját! :) Kész...biztos élvezte a játékot és örök emlék :) -
#23650 A HDR-t hiába kapcsolom be a konzolba nem látok semmi különbséget. Az 1.40 Patch van fent. Másik fórumon olvastam,hogy másnak az 1.33 pathel sikerült. Megint máshol meg azt,hogy csak az 1.40-ben lehet bekapcsolni a HDR-t. Meg azt is,hogy a csak az 1.4 Beta Patchal sikerült valakinek.
Tudja valaki a megoldást? -
#23649 Háhá! Milyen jót találtam. Far Cry végig játszás 68 perc alatt
A csávó csak azokat lővi le akiket muszáj, a többit inkább ott hagyja. Árkon bokron keresztül megy és csak cél irányosan,egyenes megy.
Nem néztem végig,de a szörnyes részeket nem tudom, hogy tudta olyan gyorsan végig vinni. Én 2 hónap alatt vittem végig anno legelőször a Far Cry-t.
-
#23648 Nem jön valaki valamelyik serverre játszani? -
#23647 Nekem csak photoshophoz való van.....DDS Plugin
Amúgy köszi, biztos jó ... -
#23646 Crysis béta természet textúrák Ha ez sem az akkor fingom nincs mi a nevük!
DDS plugint akkor elküldenéd? -
#23645 ezek pont nemkellenek, de köszi ! :))))
Növény, water, grass, sand..ilyenek. -
#23644 Crysis béta textúrák jármű,karakter,fegyver.
Most elkell mennem majd később dobok fel nővényeket is! -
#23643 Cserébe tedd már fel a rapidshare-re a DDS plugint amivel tudom én is nézegetni ezeket! Persze azért ird le hova másoljam be! -
#23642 THX!
Sok melót megspórolok vele ! -
#23641 Na már mászik felfelé kivettem 1-2 dolgot neked. -
#23640 próbáld meg ctrl+t és ott bejelölni a kiválasztott tárgyat. Bár ez így elég tökölős -
#23639 Hát ha gyors a feltöltésed úgy is jöhet:)))
De rákattintasz és meg lehet nytni, csak sima csomagolás.... -
#23638 Nem a mod miatt nem tudsz. Úgy van kitalálva az egész(szar) hogyha az eredeti fájlokat megváltoztatod, pl. létrehozol a szerkesztővel egy új pályát és ezt elmented, akkor már 5-10 percenként le fog dobni a szerver. -
#23637 Lac coo tennék fel neked textúrákat Crysis bétából de minden nagy pak fájlokban van énszerintem mert más kis fájlok nincsenek amik textúrának tünnek! -
#23636 Megpróbálok, bár feltettem egy modot , lehet nem tudok multizni . -
#23635 Gyertek játszani MOST A
GANDI SERVER-re!
jelszó: kicsiricsi -
#23634 Nem! Semmit nem tudok megfogni,miután egyszer letettem, egyedül a növényeket de azt is csak a vegetation edit -nél...
Semmi nem mükszik . kijelöl, kijelöl méretez-forgat, semmi... Csak mikor letszem akkor, utána ha eszembe jut, hogy kicsit arrébb vigyem vagy forgassam már nem tudom ...
Vagy ez direkt ilyen? -
#23633 Tehát készítesz egy terrain alapot. Erre teszel mondjuk egy jeep et, aztán nem tudod megfogni?? -
#23632 Ha a mozgásterét úgy jelölöd ki, akkor kijön a földre. Egyszer csináltam valami sivatagi pályát, tettem bele egy két cápát, baromi muris volt. Ja és a basz..tt nagy sirályok is jól mutatnak DD -
#23631 ok, mert amikor mással játszol, akkor a másik gépének sebességétől is függ a gyorsaság (ping - ezért szokták kirugni a szerverek a túl magas pingű emberkéket) -
#23630 Cápára raktam valami mutáns AI-jáz, az is érdekes ahogy csúszik a földön az emberek után :))))
Sok ökörséget lehet csinálni :)))) -
#23629 Persze növényeket ott tudom igazgatni, de csak azokat és csak ott 4 (Mondjuk azt ott is kell azzal nincs gond)
De máshoz (kő, figura ,akármi) egyszerűen sehol nem férek hozzá...
Kerestem valami lock beállítást , de nem találtam...
Szvsz újra kéne raknom az egészet ... -
#23628 Lac coo, csinálj olyan malacokat, amik lőnek mint az állat. Tök jó. Valamint robbanó disznók is igencsak nevetségesek. -
#23627 Kevesebb fps-t produkál ...
-
#23626 már hogyhogy lasabban? mikor? Amikor valakivel játszol? -
#23625 Akkor azért, mert éppen a szerkesztő azon részében dolgozol, ahol mondjuk csak a növényzetet lehet bütykölni (Terrain-Edit vegetation) itt nem fogsz tudni zöldségeken kívül mást mozgatni. Sztem egyszerűen fogalmaztam. -
#23624 Tezsem hozzá . Fc multija valamiért jóval lassabban fut, nem tom, hogy ez természetes-e, minden esetre más játéknál nem nagyon tapasztaltam ... -
#23623 Tényleg értetlenek vagytok egy kicsit.
A modellek némelyike (főleg a multiban használatosak) alacsony poligonnal készülnek, mag a sp.-ben magaszabb a poligonszám. Mert a a multiban elsődleges szempont a gyorsaság. Mindenkinek különböző gépe van, tehát, a még elfogadható, legalacsonyabb gépszintre tervezik a multi pályákat. Ha neked, meg a haverodnak jó gépe van és együtt játszódnátok, csinálhatsz nagyfelbontású modellekből kreált pályát. Ha tele lenne fűvel (ráadásul még mozogna is a fű D) megenné a fene az egészet, nem igazán lehetne vele multit játszani. De multiban nem is az a lényeg, hogy a tájban gyönyörködj. -
#23622 Én azt hittem a multi pályák is tudják azokat a grafikai beállitásokat mint a Single rész. Akkor a multit már fű nélkül csinálták meg.