24504
-
#23704 Hm... ezt honnan ránthatom le? -
#23703 Nem fohnak rajta semmit optimalizálni.Aranylemezen van megy a tömeggyártása a fullnak.
Majd 1 év múlva lesz olyan vga ami már képes lesz futattni a játékot normálisan! -
Traky70 #23702 Köszönöm szépen a gyors segítséget (közben megtaláltam én is a megoldást egy angol fórumon, épp most akartam beírni).
Jelenleg pontosan 293 (very high +amit még lehetett maxra tettem). E6300@3500Mhz,P5B deluxe, 8800Gtx, 2x1Gb :)
A Crysist meg b..zák meg, ha a megjelenésig nem optimalizálják rendesen.
A demóban, 1024x768-ban, minden medium-on 40FPS körül, akcióban lemegy 20-25 alá is. Pfff... -
#23701 Végigvittem már le is magyaritottuk haverral nagy szövegek voltak benne.
Az idölassitos részek meg egyszerüen coolak voltak.
Eddigi legjobb mod a Far Cry-hoz.
Delta Sector modot várom már de semmi hír mikor jön! -
#23700 ez a matto4 mod nagyon durvás
aki nem probálta ki,nézze meg érdemes..pár kép
-
Stalker #23699 Control optionsben kattints a "set default settings" v vmi ilyesmi gombra, ezután már működni fog, és újra beállíthatod a billkiosztást. 1.4-es peccs egyik fincsi bugja ez a nem működő egér. :P
Am 300 fps? Az milyen konfig? :D -
Traky70 #23698 Sziasztok! Nosztalgiából újra feltettem a gépre a Far Cry-t, 1.4-re felpeccseltem, FPS very high-on 300 körül van, de van egy gond is. Az egér csak a menüben müxik, a játék közben nem reagál rá semmit a gém. Nem tudok körbezénzi.
Van valakinek tippje a megoldásra ?
Előre is köszönöm. -
#23697 őszinte leszek: kurvára nem jön be a crysis multi. Persze a grafika nagyon szép, de hangulata inkább a single-nek van szerintem. Ha bejönne, akkor fejleszteném is a gépet miatta, de nekem nem tetszik. Szóval ez kimarad, marad az FC, meg majd talán az FC2... -
#23696 na bazz :D, Végre találkozok veletek az FC szervereken, és most itt a crysis. a crysis.hu amugy szeretné összefogni a magyar rajongókat. én is próbálkozok de vérláma vagyok még. gyere ts-re pyro ha van időd.
HARDSTYLE : megéri megvenni az FC-t, kb 1000 huf és van kulcsod. azzal lehet és érdemes multizni. -
#23695 helósztok
multizni szeretnék,kell vmi hozzá? 1.4ig fel van peccselve a játékom,de valami progi kell hozzá hogy tudjam neten is tolni?
ja meg ti milyen szerveren toljátok? esetleg ip-t vagy valamit kérnék szépen:P
köszönöm -
#23694 Uninstallnál kérdeztem ... De lehet kellett, mert leszedte az 1.1-et is .... -
#23693 jah, na megyek is multizni, most ugyis mindenki a crysis-t b@ssza :) -
#23692 Nem kell az 1.1 Lacoo ;)
Csak az 1.4 186 megás peccse kell neked, abban benne van minen ami kell ma egy FC multihoz. -
#23691 Ja én is már elkezdtem a letöltést a videóról de még nem jött le, mert leállitottam. Kiváncsi vagyok,hogyan viszi végig a csávó játékot. -
#23690 emberek mire nem érnek rá... ez is tanulságos
-
#23689 Ezt az oldalt ismeritek?
Tanulságos...
Diablo első része 7 perc alatt, meg hasonlók. :) -
#23688 1.1 aztán az 1.4 .... -
CUCLI #23687 nem, csak azokat amiket felraktál -
#23686 Igen , már megvan, nekem a fullos 1.4 van , azt nem vágom,hogy az 1.1-et is le kell-e így szednem ? -
#23685 Az előbb írtam, ha újat akarsz rá tenni akkor először magától törli a régit. Legalábbis nálam úgy volt. Ha az összeset le akarod törölni,akkor lehet megkéne szerezned az 1.0 Patchot. Már ha van olyan. -
#23684 Elindítjátok a patch telepítőjét, és ha fent van már az a patch, akkor felkínálja a lehetőségeket, amik között megtalálható az eltávolítás is. Szépen lefelé haladva le kell szedni az összeset... -
#23683 Ja....hogy futassam el visszafelé őket? -
#23682 Ja tényleg,amikor felteszem az új Patchot, akkor először uninstallálja a régit. -
#23681 Patch install exe-vel... -
#23680 Az jó kérdés. Én sem tudom. Most láttam mi megy a "másik" topikban. Hát szerintem inkább itt menjen a vita, itt jobban tűrik. -
#23679 És hogyan tudom először a patch-eket letörölni ???? -
#23678 Elgépeltem, aztán még copy-ztam is :))))) -
#23677 Most beégtél Lacókám. De én spórolni-t akartam írni. Látod még én is elirtam. (Spórolni-r ezt írtam) -
#23676 -
#23675 A spórolni-r azt egy r-el írják :))) Vagy a sprórolni az valami textúrázást jelent? -
#23674 Ez FC-ből bányásztam ki :)))Ennél sokkal több nem kell ! Legfeljebb az íves levelknél kicsivel több poligon, mondjuk az öt helyett nyolc, hogy szebb legyen az íve .És egy szebb textura ....Vagy mit lehetne ezen geometriailag még szebben??? :D
Játékoknál három lényeges dolog van: sprórolni,sprórolni,sprórolni, ! :D
Meglehet szépen csinálni, de felesleges....Egy renderhez ok, de ide minek?
Ami játékokban kicsit bonyolultabb, az jármű és a karakterek..A többi néhány primitiv object ....Minden játékban . -
#23673 khmm, ne sarkíts: NÁLAD így néz ki egy pálmafa, maradjunk ennyiben (mondjuk az FC-ben sem áll sokkal több poligonból, ez tény, de az nem azt jelenti, hogy nem lehet szebben megcsinálni...) -
#23672 Nos, kb ilyen hatalmas modellező tudás kell egy pálmafához:DDD
-
#23671 Nem , nekem nem tudja a kártyám, de nem is hiányzik :)))) -
#23670 Laccoo te próbáltad már a HDR-t a játékban? Én még csak tegnap láttam először összehasonlító képeket róla. Be is kapcsoltam a HDR-t.
A belső terek nagyon szépek lettek, a textúrák csillogóbbak élesebbek lettek. A sötét helyek világosabbak, a napsugár ragyogó lett egyes helyeken. Viszont kint az első pályán szinte ugyanaz lett, csak egy kicsit kontrasztosabb lett. A színek erősebbek lettek.
Kíváncsi vagyok a többi pályára. Meg a Matto 4-re. Engem még mindig ámulatba ejt a Far Cry lenyűgöző világa. Csak már hiányzik az izgalom, mivel már újat nem látok benne. A Matto 4 az új még számomra.
Meg kéne még szereznem új pályákat Modokat, mint a Matto 4. -
#23669 Mi van ? :DD -
CUCLI #23668 bazmeg :C -
CUCLI #23667 23666 -
#23666 Ja ,valami ilyesmi lehet. .... -
#23665 Én észrevételem a víz és a fű textúrához meg az, hogy pl ha FULL grafra teszed a vizet, meg nemtom meik beállítást, akkor az egyszerűen szar lesz! XY VGA DRIVER-el!! Tehát nem mindegy meik driver van fennt nVidia-hoz, nekem tehát ez volt (4Ti, már újabb), azon pl csak a 93.71-es driver volt a JÓ, vagy nemtom meik számú pontosa. A víz és a távcsövek textúrája is, meg a fű is, de ha másik drivert raktam fel, a víz volt jó, a távcső a sniper-on, vagy a rakétán ocsmány volt, pixelhibás, egyéb másik driverral, meg a távcső volt szép, és a víz volt pixelhibás, nem is volt átlátszó, meg full-ra nem is tudtam tenni, akkor aztán totál ronda volt, pixeltenger. Volt olyan driver is, amikor, meg patch, pl 1.31, 1.32, ...stb, amikor másik drivert kellett variálnom, hogy jó legyen a textúra, mert akkor meg olyan voltm hogy Jó volt a víz, meg a távcső is, erre az árnyékok voltak olyanok, hogy pl a vízben a cölöp árnyéka, a cölöp FÖLÉ (igen fölé) vetítődött!!! /felfelé volt egy átlátszó cölöp ráhelyezve a cölöpre!!! (érted?)
Nah mind 1, csak ÉN sokat variáltam patch-ekkel, meg VGA driverekkel hogy végre elfogadható szép graf-on, normálisan tudjak MULTIZNI!
És sztem azé lényeg, hogy szép legyen a grafika, meg gyorsan is fusson a játék a multi alatt, mert akkor ennyierővel a DukeNukem 3D-vel is multizhatnátok, ha a grafika nem lényeg a multi alatt!
Nah PIECE!!!
Csak leirtam mit gondolok!
Csumi