24504
  • Esrohnoil
    Hm... ezt honnan ránthatom le?
  • grebber
    Nem fohnak rajta semmit optimalizálni.Aranylemezen van megy a tömeggyártása a fullnak.

Majd 1 év múlva lesz olyan vga ami már képes lesz futattni a játékot normálisan!
  • Traky70
    Köszönöm szépen a gyors segítséget (közben megtaláltam én is a megoldást egy angol fórumon, épp most akartam beírni).
    Jelenleg pontosan 293 (very high +amit még lehetett maxra tettem). E6300@3500Mhz,P5B deluxe, 8800Gtx, 2x1Gb :)
    A Crysist meg b..zák meg, ha a megjelenésig nem optimalizálják rendesen.
    A demóban, 1024x768-ban, minden medium-on 40FPS körül, akcióban lemegy 20-25 alá is. Pfff...
  • grebber
    Végigvittem már le is magyaritottuk haverral nagy szövegek voltak benne.
    Az idölassitos részek meg egyszerüen coolak voltak.
    Eddigi legjobb mod a Far Cry-hoz.

Delta Sector modot várom már de semmi hír mikor jön!
  • báttyó02
    ez a matto4 mod nagyon durvás
    aki nem probálta ki,nézze meg érdemes..pár kép

• Stalker
    Control optionsben kattints a "set default settings" v vmi ilyesmi gombra, ezután már működni fog, és újra beállíthatod a billkiosztást. 1.4-es peccs egyik fincsi bugja ez a nem működő egér. :P
    Am 300 fps? Az milyen konfig? :D
  • Traky70
    Sziasztok! Nosztalgiából újra feltettem a gépre a Far Cry-t, 1.4-re felpeccseltem, FPS very high-on 300 körül van, de van egy gond is. Az egér csak a menüben müxik, a játék közben nem reagál rá semmit a gém. Nem tudok körbezénzi.
    Van valakinek tippje a megoldásra ?
    Előre is köszönöm.
  • PyRex
    őszinte leszek: kurvára nem jön be a crysis multi. Persze a grafika nagyon szép, de hangulata inkább a single-nek van szerintem. Ha bejönne, akkor fejleszteném is a gépet miatta, de nekem nem tetszik. Szóval ez kimarad, marad az FC, meg majd talán az FC2...
  • WizArts
    na bazz :D, Végre találkozok veletek az FC szervereken, és most itt a crysis. a crysis.hu amugy szeretné összefogni a magyar rajongókat. én is próbálkozok de vérláma vagyok még. gyere ts-re pyro ha van időd.

HARDSTYLE : megéri megvenni az FC-t, kb 1000 huf és van kulcsod. azzal lehet és érdemes multizni.
  • báttyó02
    helósztok

multizni szeretnék,kell vmi hozzá? 1.4ig fel van peccselve a játékom,de valami progi kell hozzá hogy tudjam neten is tolni?

ja meg ti milyen szerveren toljátok? esetleg ip-t vagy valamit kérnék szépen:P

köszönöm
  • lac coo
    Uninstallnál kérdeztem ... De lehet kellett, mert leszedte az 1.1-et is ....
  • PyRex
    jah, na megyek is multizni, most ugyis mindenki a crysis-t b@ssza :)
  • WizArts
    Nem kell az 1.1 Lacoo ;)
    Csak az 1.4 186 megás peccse kell neked, abban benne van minen ami kell ma egy FC multihoz.
  • Peetboy
    Ja én is már elkezdtem a letöltést a videóról de még nem jött le, mert leállitottam. Kiváncsi vagyok,hogyan viszi végig a csávó játékot.
  • Nevem senki
    emberek mire nem érnek rá... ez is tanulságos
  • Esrohnoil
    Ezt az oldalt ismeritek?

Tanulságos...

Diablo első része 7 perc alatt, meg hasonlók. :)
  • lac coo
    1.1 aztán az 1.4 ....
  • CUCLI
    nem, csak azokat amiket felraktál
  • lac coo
    Igen , már megvan, nekem a fullos 1.4 van , azt nem vágom,hogy az 1.1-et is le kell-e így szednem ?
  • Peetboy
    Az előbb írtam, ha újat akarsz rá tenni akkor először magától törli a régit. Legalábbis nálam úgy volt. Ha az összeset le akarod törölni,akkor lehet megkéne szerezned az 1.0 Patchot. Már ha van olyan.
  • Ability
    Elindítjátok a patch telepítőjét, és ha fent van már az a patch, akkor felkínálja a lehetőségeket, amik között megtalálható az eltávolítás is. Szépen lefelé haladva le kell szedni az összeset...
  • lac coo
    Ja....hogy futassam el visszafelé őket?
  • Peetboy
    Ja tényleg,amikor felteszem az új Patchot, akkor először uninstallálja a régit.
  • Ability
    Patch install exe-vel...
  • Peetboy
    Az jó kérdés. Én sem tudom. Most láttam mi megy a "másik" topikban. Hát szerintem inkább itt menjen a vita, itt jobban tűrik.
  • lac coo
    És hogyan tudom először a patch-eket letörölni ????
  • lac coo
    Elgépeltem, aztán még copy-ztam is :)))))
  • Peetboy
    Most beégtél Lacókám. De én spórolni-t akartam írni. Látod még én is elirtam. (Spórolni-r ezt írtam)
  • lac coo
  • Peetboy
    A spórolni-r azt egy r-el írják :))) Vagy a sprórolni az valami textúrázást jelent?
  • lac coo
    Ez FC-ből bányásztam ki :)))Ennél sokkal több nem kell ! Legfeljebb az íves levelknél kicsivel több poligon, mondjuk az öt helyett nyolc, hogy szebb legyen az íve .És egy szebb textura ....Vagy mit lehetne ezen geometriailag még szebben??? :D
    Játékoknál három lényeges dolog van: sprórolni,sprórolni,sprórolni, ! :D
    Meglehet szépen csinálni, de felesleges....Egy renderhez ok, de ide minek?
    Ami játékokban kicsit bonyolultabb, az jármű és a karakterek..A többi néhány primitiv object ....Minden játékban .
  • PyRex
    khmm, ne sarkíts: NÁLAD így néz ki egy pálmafa, maradjunk ennyiben (mondjuk az FC-ben sem áll sokkal több poligonból, ez tény, de az nem azt jelenti, hogy nem lehet szebben megcsinálni...)
  • lac coo
    Nos, kb ilyen hatalmas modellező tudás kell egy pálmafához:DDD

• lac coo
    Nem , nekem nem tudja a kártyám, de nem is hiányzik :))))
  • Peetboy
    Laccoo te próbáltad már a HDR-t a játékban? Én még csak tegnap láttam először összehasonlító képeket róla. Be is kapcsoltam a HDR-t.
    A belső terek nagyon szépek lettek, a textúrák csillogóbbak élesebbek lettek. A sötét helyek világosabbak, a napsugár ragyogó lett egyes helyeken. Viszont kint az első pályán szinte ugyanaz lett, csak egy kicsit kontrasztosabb lett. A színek erősebbek lettek.
    Kíváncsi vagyok a többi pályára. Meg a Matto 4-re. Engem még mindig ámulatba ejt a Far Cry lenyűgöző világa. Csak már hiányzik az izgalom, mivel már újat nem látok benne. A Matto 4 az új még számomra.
    Meg kéne még szereznem új pályákat Modokat, mint a Matto 4.
  • lac coo
    Mi van ? :DD
  • CUCLI
    bazmeg :C
  • CUCLI
    23666
  • lac coo
    Ja ,valami ilyesmi lehet. ....
  • bajgunar
    Én észrevételem a víz és a fű textúrához meg az, hogy pl ha FULL grafra teszed a vizet, meg nemtom meik beállítást, akkor az egyszerűen szar lesz! XY VGA DRIVER-el!! Tehát nem mindegy meik driver van fennt nVidia-hoz, nekem tehát ez volt (4Ti, már újabb), azon pl csak a 93.71-es driver volt a JÓ, vagy nemtom meik számú pontosa. A víz és a távcsövek textúrája is, meg a fű is, de ha másik drivert raktam fel, a víz volt jó, a távcső a sniper-on, vagy a rakétán ocsmány volt, pixelhibás, egyéb másik driverral, meg a távcső volt szép, és a víz volt pixelhibás, nem is volt átlátszó, meg full-ra nem is tudtam tenni, akkor aztán totál ronda volt, pixeltenger. Volt olyan driver is, amikor, meg patch, pl 1.31, 1.32, ...stb, amikor másik drivert kellett variálnom, hogy jó legyen a textúra, mert akkor meg olyan voltm hogy Jó volt a víz, meg a távcső is, erre az árnyékok voltak olyanok, hogy pl a vízben a cölöp árnyéka, a cölöp FÖLÉ (igen fölé) vetítődött!!! /felfelé volt egy átlátszó cölöp ráhelyezve a cölöpre!!! (érted?)
    Nah mind 1, csak ÉN sokat variáltam patch-ekkel, meg VGA driverekkel hogy végre elfogadható szép graf-on, normálisan tudjak MULTIZNI!
    És sztem azé lényeg, hogy szép legyen a grafika, meg gyorsan is fusson a játék a multi alatt, mert akkor ennyierővel a DukeNukem 3D-vel is multizhatnátok, ha a grafika nem lényeg a multi alatt!
    Nah PIECE!!!
    Csak leirtam mit gondolok!
    Csumi