82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Kit--Kat
    szerintem meg tök jó lett a DRIV3R is
  • eightmiles
    jaaaajj! san andreas. ehh, de jáccanék' má'!
  • Alien
    Azért annyira nem várom mint a San Andreast-t
  • eightmiles
    reménykedjünk, hogy jobb lesz. elvégre volt rá idejük javítani
    de mé' adták ki ps2-re így? nem értem...
  • eightmiles
    nagyon várjátok a driv3r-t. pedig béna gamma. csak a grafija meg a verdák fizikája jó. a többi... azé' lehet,hogy pc-re jobb lesz(ha lehet bele rakni verdát meg zenét, akkor vmivel jobb).ennyi
  • Alien
    ööö

akkor meg tényleg jöhetne már
  • Hentes Bill #5471
    június közepe
  • Alien
    Pont nem láttam még, hogy ezt írtad :) Jöhetne már!
  • Alien
    PC-re mikor jön már a Driver 3?? Legalább az lehetne addig amig nem lesz SA :((( PS2-n már mióta is van? augusztus vége óta?
  • Hentes Bill #5468
    ebbe a fél évben az a jó, hogy lesz egy Driv3r, ami ki tudja mikor akar megjelenni, azzal is el lehet majd egész jól szvsz szórakozni :)
  • Alien
    Jaja, mondom imádom a VC-t is :))
  • Alien
    Nekem az első GTA kimaradt az életemből, a másodikkal pedig elég keveset játszottam. Aztán valahol olvastam, hogy teljesen új nézetű lesz az új rész. "Na ez érdekes lehet amjd"- gondoltam akkor, majd megjelent a játék (GTA3) PC-re ha jól emlékszem májusban ugyebár. Akkor nem volt még meg, illetve június-júliusban sem tudtam vele játszani, mert akkor nem voltam Magyarországon. Hazajöttem, augusztusban lett meg, a játék és onnantól nagyon sokat játszottam vele. Aztán a VC-nél annyira nem volt ilyen szintű a várakozásom mint most, sőt ott nem is igazán tűnt fel a PS2-s és a PC-s közötti megjelenés. VC kijött májusban, ami meg is lett akkor, iszonyúan tetszett és rengeteget nyomtam azt is. Most meg amióta van hír, hogy jön az SA... azóta kész vagyok... És most nagyon "zavar" a PS2-s és a PC-s megjelenés közötti különbség. Még fél év
  • Kit--Kat
    azt mondják kurva nehéz, meghát úgyis 1szerre fogom elkérni a 2ővel.
    Szte SA győz mert januárba jön DRIV3R pcre
  • Hentes Bill #5464
    a Driv3r-t sztem kivégzed amíg kijön a SA
  • Kit--Kat
    nekem nyugis, hétvégén vesz újból PS2-t haver és aztán rögtön kicsipelteti, csak majd azt kell eldöntenem , hogy melyikkel játszak többet, ha kölcsönadja: DRIV3R vs GTA: SA
  • Hentes Bill #5462
    hát ja, és én tapasztalatból mondom :)
  • Kit--Kat
    A VC is kb ekkora evolúciós robbanás volt, és szerintem vagy 10x jobblett, pl a hangulat miatt is:)
  • Hentes Bill #5460
    én a 3-mal csak jóval a megjelenés után gémeltem, nem is nagyon tuttam mivel isszák, a vice cityt kb még ps2-n játszottam, amikor még volt, amit eladtam pc fejlesztésért, és úgy vártam a májust, mint még soha... na de most nincs rá szó, mennyire szeretnék mondjuk fél évvel öregebb lenni
  • Alien
    Én is
  • Alien
  • Alien
    Én ezt jobban várom. Természetesen imádom a gta3-at is meg a vc-t is de ez kegyetlen jó lesz szintén. Én nem is tudom mi lesz ha kijön PC-re.Az biztos, hogy nem lehet majd hozzámszólni egy jó ideig
  • Hentes Bill #5456
    azé azt a bemutatót megnézem
  • Hentes Bill #5455
    jó, az összes fixtvset összekötözném, és beb*sznám egy kútba, szánalmasak
  • Alien
    szerintem szóismétlés rulez szerintem
  • Alien
    Épp kapcsolgattam a tv-t és a fix.tv-n a Game Over nevű műsor ment ahol betelefonált vki, és azt kérdezte, hogy lesz-e multi a játékban. A műsorvezető erre így válaszolt: Természetesen lesz benne már ez is....

no comment

Viszont azt mondta a csávesz, hogy befogják mutatni vagy jövő héten (nem hiszem, hogy rögtön a megjelenés napján betudják mutatni) vagy két hét múlva (ez a valószínűbb szerintem). Azért arra kiváncsi leszek, bár így, hogy látni fogom, hogy miylen is valójában a játék, szerintem csak mégjobban fog fájni a szivem ahogy szerintem a többi PS2 nélküli tulajnak
  • Kit--Kat
    jóó "kis" fasza játék lesz, de én a VC-t jobban vártam, mert az mégjobban megfogot a 80asévekes Miamiával, az a hangulat úgy űberelhetetlen a zenékkel1ütt
  • Hentes Bill #5451
  • Hentes Bill #5450
  • Alien
    A városban fellelhető lesz egy Cobra Harcművészetek nevű, jól felszerelt dojo, ahol futógépen és szobabiciklin dolgozhatjuk le feles kilóinkat. Ezenkívül itt egy tapasztalt Sensei (mester) lesz a segítségünkre, hogy formába rázzon, és kitanítson néhány harcművészeti fogásra.

beszarás
  • Alien
  • Alien
    na igen
  • Alien
    Ha az érettségire gondolok akkor ne legyen, de ha az SA-ra (és erre többet() akkor azt mondom, hogy MÁJUST akaroooook!!!
  • Hentes Bill #5445
    hmmm, lehet, hogy nekem is el kéne olvasnom
  • Hentes Bill #5444
    én is. csak ne lenne olyan messze a emgjelenés
  • Alien
    Még csak most olvastam el ezt teljesen ezt a leírást.
    Amik a vonatokról vannak például, vááá
  • Hentes Bill #5442

LEGYEN MÁMÁJUS
  • Alien
    "En meg mindig nem tudom elhinni hogy mekkora lesz ez a jatek."

Ezzel én is így vagyok :) Eszméletlen jó lesz:)
  • Alien
    egész jó leírás :)

Komolyan mondom, én már nem tudok mit mondani a játékra...
    Egyszerűen hihetetlen jó lesz :)

"Útközben fény derült arra is, hogy immáron kamionos küldetést is vállalhatunk a szokásos mentőzés és taxizás mellett. A kamionos küldetések kocsivontatást jelentenek egyébként..."

"Modgarázsok

Most a már említett újdonságról, a modgarázsról lesz szó. Ilyen egész San Andreas területén bőséges mennyiségben található. Mindenféle átépítés zajlik itt, kezdve a keréktárcsáktól a kipufogókon át a lökhárítókig mindent kicserélhetsz, módosíthatsz aktuális autódon, amelyet természetesen át is festhetsz.

A készítők remélik, hogy ez az újdonság megnyeri majd a rajongók tetszését. A tetszőleges színkeverés és az egyéni festések csak egy kis ízelítő a kínálatból. Még a tető típusát is kiválaszthatod a legapróbb részletekig, és ha mondjuk nyitott tetővel közlekedsz, számíthatsz rá, hogy a mélynyomó kicsit hangosabban fog működni..."

a többit a mukika által említett linken :)
  • gumikacsa
    fasza kép. :) Főleg a repcsi mögött:)))))
  • Kit--Kat
    :DDD