82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Alien
    Én úgy tudom, hogy nem lesz benne multi. De ha lenne is benne én tuti, hogy hetekig/hónapokig csak single-t játszanék :)

nekem annyira nem fontos, hogy gyárilag legyen benne, mondom, a single rész is olyan ütős lesz, hogy nem kell ide multi :D

majd az mta team csinál hozzá multi módot...
  • REAL_CIÁN
    Nem is olyan régen még egy Rockstaros főmufti nagyon határozottan tagadta, hogy lesz multiplayer.
  • Kit--Kat
    Sztem már széjjel reklmáozták volna, ez lenne az egyik ütőlapja a gémnek.
  • Tibor
    A C&VG hírei szerint a GTA San Andreas már fel lesz vértezve multiplayer lehetőséggel, ami az előző GTA részekből kimaradt. Hivatalosan még nem került megerősítésre a dolog és az esetleges játékmódokról sincs hír. Mindenesetre most már jó lenne ha bekerülne egy jó multiplayer lehetőség , aminek szerintem sokan mások is örülnének!

Forrás: Destgames
  • Kit--Kat
    mé nincs tévétek?:D
  • Hentes Bill #5351
    azé mondom, most ezen mi a zizgi? semmi
  • Amse
    mint a #5346 =oP
  • Hentes Bill #5349
    hehe, Las Venturrasról még nem is voltak képek, csak 1-2 semmitmondó...
  • Johnyy
    ;D
  • Johnyy
    Én ások egy bunkert!! =D
  • Hmuda
  • Caby
    lehet hogy veszek egy PS2-t, TV-t, meg a gamét eredetiben és felköltözök a padlásra. Jaa nincs is padlás...
    akkor bezárkózok egy szobába és ki nem jövök onnan amíg végig nem nyomtam a gamét kivéve ha éhen nem halok
  • Caby
    Csak ne lenne még fél év míg kijön PCre
  • Hmuda
    Meg amúgy se egy híres oldal amiknek a szavahihetőségét eleve kétségbe vonom. Majd ha valami nagyobb híroldal (Gamespot, GamersHell, stb) hozza ki hírnek és/vagy hivatalos megerősítést olvasok akkor fogom azt mondani, hogy hurrá, de addig szvsz fölösleges örülni.
  • Laza
    abbol a cikkbol:

"Our question "Is there an online mode for the game?" was met with a flat denial of "No". Our follow-up, "So is there any kind of multiplayer component for the game?" was also met with a similar stone wall "No", and there, for the moment, we had to let the matter rest"
  • Esrohnoil
    11:17-es bejegyzés...
  • Esrohnoil
    Tessék.
  • Hentes Bill #5339
    azt mondták nem lesz
  • Esrohnoil
    Lesz multi is benne. :)
  • Kit--Kat
    lehet majd néger punkot csinálni cralból??:)
  • Hentes Bill #5336
    nekem az irányítással nem volt gondom semelyik járműnél sem
  • Hentes Bill #5335
    ez jó, ez kell nekem
  • Tibor
    Info:
    GTA Online
  • Tibor
    A PlayPlayStation névre hallgató német lap új információkat adatott ki a San Andreas-ról.

Carl 8 "segéd"-et fogadhat maga köré, ha már kellő tiszteletnek örvend az utcákon. Ezeknek a "bodyguard"-oknak különböző parancsokat adhatunk majd ki. Hogyha arra kérjük őket, hogy kövessenek, akkor végig a nyomunkban lesznek, és ha valaki esetleg ránklőne, akkor helyettünk is elintézik azt. (vagy besegítenek)

A ruhaboltokban, a menő cuccokon kívül ööö... mégmenőbb cuccokat is vehetünk :-), pl.: karkötőt, sapkát (cipőt stb.) és különböző apróságokat.

És végül (ami szerintem nem olyannyira meglepő): a San Andreas-ban is szerepük lesz RC járgányoknak. (távirányítós repülő/autó stb.)

Kíváncsi vagyok, hogy ezeknek hogy oldják meg az irányítását. Ezenkívül lehet, hogy a SA-ban távirányítós hajót (csónakot) is vezethetünk... Majd meglátjuk...
  • Tibor
    Az MSN, Amazon és a Toys 'R' Us hírleveléből értesültünk, hogy a San Andreas az első, a video játékok 20-as toplistáján!! Olyan játékokat is lehagyott, melyek már meg is jelentek, és már kritika alá is voltak vetve. Na mit szóltok? A San Andreas-ra több megrendelés érkezett, mint akármelyik másik játékra (még olyanokon is túltett, amiket, már meg is lehet kapni). Csak így tovább...

• Tibor
    Képernyőkímélő:
    Képernyőkímélő
    107 kép van benne
  • Kit--Kat
    1ik PS2 másik PC felbontás:)
  • KG21
    ki lett retusálva a hud az eredeti képről
  • Dave000
    oohh a sasszeműek!!
  • Hentes Bill #5327
    ezmiez?