82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Hentes Bill #5437
  • Amse
    Akkor a Sa-t meglehet?
  • Kit--Kat
    én mondtam, hogy a ps2 emulátorok fosok, max 1 primitív szary PS2 gémhez tudnják megcsinálni, tehát játékhoz eékészíteni
  • Alien
    Igazad van, semmi
  • Hentes Bill #5433
    és mi ebben a meglepő?
  • Alien
    Kicsi off:

Leszedtem egy PS2-es játékot (vmi Zoo Puzzle vagy mit) kipróbáltam két emulátorral is, de nem ment egyikkel sem :( Csak sötét képernyő volt sajnos :(

• Kit--Kat
    azt láttáok, hogy ándörgráundos mintára lehet kis emblémákat rakni a tuningverdánkra??:D
  • Tibor
    info:GTA Online
  • Tibor
    Az oldalra felkerült egy újabb cikk, mely a GTA: San Andreas-ban szereplő küldetéseket taglalja. Természetesen még csak azokat melyekről infók láttak napvilágot, de ezekre viszont igencsak részletesen tér ki. Szóval, most is mint mindig, ajánlom figyelmetekbe a San Andreas blokkot, ahol megtaláljátok PizzaGuy legújabb irományát!
  • Tibor
    A hír egyelőre csak pletyka! A rendező és a szereplők sincsenek még kiválasztva, úgyhogy az információ elég kétséges, de létezik:
    Azt csiripelik a madarak, hogy a Zide/Perry Entertainment lecsapott a Rockstar Games franchise-jának (megfilmesítésének) jogaira, de valójában nem ez a helyzet. Egy R*-os szóvivő szerint, a film jogai még nincsenek eladva. Ha egy GTA valaha is filmvászonra kerülne, akkor legalább egy kemény "R - Restricted" (17 éven aluliaknak felnőtt felügyelet mellett ajánlott) besorolást kapna, csakhogy tartsák magukat a játékhoz, ugyanis egy GTA franchise-t nem lehet csak úgy dedóssá tenni, és egy PG-13-ast (13 éven aluliaknak felnőtt felügyelet mellett ajánlott) adni neki.

Köszönet GyM-nek!
  • Alien
    Ezek elbújhatnak az San Andreas mellett

SA lesz maga A JÁTÉK
  • Alien
  • Kit--Kat
    háát de tééllge:)
  • Dave000
    hát az sajna, bár az év eleji bemelegítés meglesz: STALKER, BF2, addig talán ki bírjuk HL2-vel (ha kijön, mert még mindig nincs aranyon)
  • Hentes Bill #5423
    a Loller az, hogy... május
  • Dave000
    LOLLLER
  • Amse
  • Hentes Bill #5420
  • Hmuda

• Hentes Bill #5418
    ez király :)
  • mukika
    ok
  • Hentes Bill #5416
    ezt meg törlöm, mert csak lassítja a fórumot
  • Hentes Bill #5415
    persze, te már a vice city után megmondtad
  • Kit--Kat
    én a legeslegelején megmondtam, hogy május.........
  • Hentes Bill #5413
    márciust vár6od, akkor még csak pár db pc-s képhet láthaszt max :P
  • Sephi
    Monumentalis e vagy sem en tudom hogy meg anno a Vice City-ert mit lenem szenvedtem es vegul ugy megolrultem amikor vegre megjelent Pc-re.

De most fordult a kocka :) Igaz ez lesz az elso GTA amit konzolon fogok jaccani es oszinten remelem hogy nem lesz rosz elmeny. De osziten en varom is a marciust mert tuti hogy Pc-en is vegig fogom toolni!
  • Amse
    #5369, de
  • Tibor
    Eljött a pillanat, amire minden GTA fan várt, hiszen aranylemezre került a GTA: San Andreas... PS2-re! Tehát konzolosok: izzítsátok a PS2-ket, mert talán az egyik legmonumentálisabb GTA részhez lesz szerencsétek! PC-sek: Türelmesen várjatok 2005 májusáig... :(

Info:Playware.hu
  • Sephi
    En meg mindig nem tudom elhinni hogy mekkora lesz ez a jatek.
    A kepek alapjan baromi sok hely lesz. Arra leszek am kivancsi hogy majd amikor mas varosban lesz dolgunk akkor oda kell majd vezetni vagy lesz valami parancs amivel automatikusan odautazik.

Mert ha ez ilyen nagy aminek titulajak akkor bake mar latom hogy orakat fogunk eltolteni csak a vezetessel.

Nem baj mar csak ket het es kiderul :)
  • KG21
    régebben már dumáltunk erről, volt egy hír, amiben azt írták lehet majd 18 kerekűekkel versenyezni a "truck-stopnál"
  • M@TriX
    jah, de akkor nem vettem észre azt a pótos képet, király lesz, gondolom a Driver3-at látva ebbe is belepakoltak egyet. Juhejj!! :)
  • mukika
    tényleg??? :C

15 (új képként) hírdették őket.... sry
  • KG21
    vótak má, ezek nagyon régi képek
  • mukika
    GTA San Andreas előzetes magyarul
  • cenobite
    Jelenleg NINCS normális, működő PS2 emu és egy ideig még szvsz nem is lesz. Fake, meg ilyen bug-os vacak akad 1-2...
  • TothLaci
  • Kit--Kat
    ja, akkor már neked se kell sokat várni:)
  • vki
    Nekem van PS2-esem, csak havernak érdeklődők.
  • Kit--Kat
    De PS1es van szóval GTA-val meg GTA Londodnnal játszahtsz:P
  • Kit--Kat
    nem is lesz, már