82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Hentes Bill #5597
    bazze, kicsit nézz szét a neten, mielőtt hülyeséget kérdezel
  • Kit--Kat
    pffffffffff amikor megjelenik, gtakat nemszoktakkilopni a gyárból....
  • bazze
    PC-re kb.mikor jut el hozzánk???
    De nem a boltból hanem a netről!!!
  • cSuwwi
    Már előre félek a péeskettes bagázstól, majd lökik ide, az ilyen jó/olyan jó dumákat (mint a régebbi gta topicokban is), mi pc-sek meg csorgathatjuk a nyálunkat még fél évig :/
  • Hentes Bill #5593
    a jó az lenne, ha a pc-s verzsönről beszélnénk
  • Extraboy
    dejois lenne :)
  • Hentes Bill #5591
    nem, 26, megnéztem. de nem kell addigra várni modnom, sztem jövő hét ilyenkorra már kint lesz...
  • Extraboy
    nem 25?
  • Hentes Bill #5589
    26. mindenhol. vagy 28? mind1, úgyis jövő hét 7végére feltörik
  • Extraboy
    Akkor most amerikaban mikor fog megjelenni? ott marad a 18-a?
  • Sephi
    Mondom ingyen van vadonatujonan foliaban mint ahogy azt illik.. Hadd ne magyarazam el most hogy miert ingyen.
  • Hentes Bill #5586
    nagyon állat új képek
  • Hentes Bill #5585
    jah :DDDDDDDDDDD
  • Extraboy
    No postakoltseg? de nem ezt kerdeztem :) hanem hogy a 18.000FT-ot vagy euroban nemtudom, na azt hogy fizeted ki? amikor atveszed vagy neten at kell utalni?
  • Sephi
    Ingye' kudik... mindig is igy volt de altalaban megjelenes utan a jatekok kestek egy hetet max 2-ot... de szoltam hogy ez most TOP Priority!
  • Extraboy
    Bankkartyaval vagypedig amikor ertemesz vagy kihozzak a csomagot akkor kell kifizetned?
  • Sephi
    Egy cegtol nemetorszagbol.

• Extraboy
    Te hol rendelted?
  • hen-tes
    HMMMMMMMMMMMM :o))))))))))))))))))))
  • Tibor
    Van még csak azt már beraktátok!
  • Tibor
    info:GTA Online
  • Tibor
  • Tibor
  • Tibor
  • Tibor
  • Tibor
  • Tibor
    Frissült a Gamespot San Andreas szekciója, így felkerült hét darab új kép. A képek a bandaháborúkat mutatják be. Most már bizonyos, a bandaháború nagy szerepet fog kapni San Andreasban, rendszeresek lesznek a lövöldözések. Mint ahogy azt már írtuk, minden bandának meg lesz a maga jele, mely minden banda tagra rálesz tetoválva, így könnyedén ellehet dönteni hogy melyik bandába tartozik. A Rockstar elmondása szerint ez a tetoválós módszer végre megmutatja mit is tud a grafikai motor, rendesen lelesz terhelve.

Update: Ja igen elfelejtettem egy dolgot, a Gamespot azt is megtudta hogy San Andreas-ban szereplő bandajelzések a GTA 2-ből származnak egy az egyben, ez is egy utalás az előző részekhez, mely utalásokat már korábban ígérte a Rockstar.
  • Sephi
    De durva! :))))

Baloldali kicsako csak ugy setalgat a aknavetovel :)))

JAAAAJ!!!! Agya'k maaa''' kiiiii!!!
  • cenobite
    Nem rosszak ezek a rádióadók, de a Vice City-é nekem jobban bejött (tudom, ez még nem a teljes zenei választék...).
    2-3 adó van, ami így első blikkre tetszett.
    Jajjj... még kb. 2-3 hét és tolhatom...
  • Kit--Kat
    ezek már ingame képek:))
  • Hmuda

• fitutufi
    bázz 211 üzenet !
    régen jártam itt.
    röviden miről volt szó ? és fejlemények ?
    köff
  • Sephi
    Aaa most kaptam az emailt hogy a mgjelenes napjan mar kudik nekem gyorspostaval :))))
  • Kit--Kat
    hát itt várhatsz rá legalább 1 hónapot
    sztwm lesz az 2ő is vagy több
  • Sephi
    Magan szemely :) De csakugyan az is egy ilyen stilusu boltban dolgozik csak nem magyarban!
  • Extraboy
    Te hol rendelted? En valszeg majd megkerek egy media markos haveromat vagy vkit hogyha jon GTA:SA akkor tegyen felre egyet mert 5 perc es ottvagyok erte csak kuldjon egy sms-t (ott dolgozik anyam par boltal mellette es o beugrik gyorsan)
  • Sephi
    En most rendeltem meg fel perce! :)))))

Alitolag 30-adika korul meg is kapom!!! :)))
  • Alien
    Elvileg akkor már megtudod venni
  • Extraboy
    Akkor most okt.25-en mar a boltban meg is tudom venni, vagy csak akkor kezdik el a boltok rendelni?
  • Amse
    Ezzel 1edül vagy.