82991
![11430931do.jpg](http://up.picr.de/11430931do.jpg)
-
bazze, kicsit nézz szét a neten, mielőtt hülyeséget kérdezel -
pffffffffff amikor megjelenik, gtakat nemszoktakkilopni a gyárból.... -
bazze #5595 PC-re kb.mikor jut el hozzánk???
De nem a boltból hanem a netről!!! -
Már előre félek a péeskettes bagázstól, majd lökik ide, az ilyen jó/olyan jó dumákat (mint a régebbi gta topicokban is), mi pc-sek meg csorgathatjuk a nyálunkat még fél évig :/ -
a jó az lenne, ha a pc-s verzsönről beszélnénk -
dejois lenne :) -
nem, 26, megnéztem. de nem kell addigra várni modnom, sztem jövő hét ilyenkorra már kint lesz... -
nem 25? -
26. mindenhol. vagy 28? mind1, úgyis jövő hét 7végére feltörik -
Akkor most amerikaban mikor fog megjelenni? ott marad a 18-a? -
Mondom ingyen van vadonatujonan foliaban mint ahogy azt illik.. Hadd ne magyarazam el most hogy miert ingyen. -
nagyon állat új képek -
jah :DDDDDDDDDDD -
No postakoltseg? de nem ezt kerdeztem :) hanem hogy a 18.000FT-ot vagy euroban nemtudom, na azt hogy fizeted ki? amikor atveszed vagy neten at kell utalni? -
Ingye' kudik... mindig is igy volt de altalaban megjelenes utan a jatekok kestek egy hetet max 2-ot... de szoltam hogy ez most TOP Priority! -
Bankkartyaval vagypedig amikor ertemesz vagy kihozzak a csomagot akkor kell kifizetned? -
Egy cegtol nemetorszagbol.
-
Te hol rendelted? -
HMMMMMMMMMMMM :o)))))))))))))))))))) -
Van még csak azt már beraktátok! -
info:GTA Online -
-
-
-
-
-
Frissült a Gamespot San Andreas szekciója, így felkerült hét darab új kép. A képek a bandaháborúkat mutatják be. Most már bizonyos, a bandaháború nagy szerepet fog kapni San Andreasban, rendszeresek lesznek a lövöldözések. Mint ahogy azt már írtuk, minden bandának meg lesz a maga jele, mely minden banda tagra rálesz tetoválva, így könnyedén ellehet dönteni hogy melyik bandába tartozik. A Rockstar elmondása szerint ez a tetoválós módszer végre megmutatja mit is tud a grafikai motor, rendesen lelesz terhelve.
Update: Ja igen elfelejtettem egy dolgot, a Gamespot azt is megtudta hogy San Andreas-ban szereplő bandajelzések a GTA 2-ből származnak egy az egyben, ez is egy utalás az előző részekhez, mely utalásokat már korábban ígérte a Rockstar. -
De durva! :))))
Baloldali kicsako csak ugy setalgat a aknavetovel :)))
JAAAAJ!!!! Agya'k maaa''' kiiiii!!! -
Nem rosszak ezek a rádióadók, de a Vice City-é nekem jobban bejött (tudom, ez még nem a teljes zenei választék...).
2-3 adó van, ami így első blikkre tetszett.
Jajjj... még kb. 2-3 hét és tolhatom... -
ezek már ingame képek:))
-
-
bázz 211 üzenet !
régen jártam itt.
röviden miről volt szó ? és fejlemények ?
köff -
Aaa most kaptam az emailt hogy a mgjelenes napjan mar kudik nekem gyorspostaval :)))) -
hát itt várhatsz rá legalább 1 hónapot
sztwm lesz az 2ő is vagy több -
Magan szemely :) De csakugyan az is egy ilyen stilusu boltban dolgozik csak nem magyarban! -
Te hol rendelted? En valszeg majd megkerek egy media markos haveromat vagy vkit hogyha jon GTA:SA akkor tegyen felre egyet mert 5 perc es ottvagyok erte csak kuldjon egy sms-t (ott dolgozik anyam par boltal mellette es o beugrik gyorsan) -
En most rendeltem meg fel perce! :)))))
Alitolag 30-adika korul meg is kapom!!! :))) -
Elvileg akkor már megtudod venni -
Akkor most okt.25-en mar a boltban meg is tudom venni, vagy csak akkor kezdik el a boltok rendelni? -
Ezzel 1edül vagy.