82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Adi
    De várom már!!:) :)
  • Kit--Kat
    :DDD
    jaaa, megveszünk 1rádióadót és a sajátküldetése lesz neki, hogy szabotáljuk a konkurenciát:DD
  • Amse
    Igen tudjuk.
  • Dave000
    hiv. oldalon bele lehet hallgatni a rádió adásokba!
  • Hentes Bill #5553
    szép új képek
  • Hentes Bill #5552
    ÁÁÁÁÁÁÁ, nem igaz, most már a célegyenesbe ért a gém, az összes infot, amit eddig nem árultak el, azt most ránk zúdítják
  • Amse
    És ha szétlőjjük a rádiótornyokat akkor elmegy az adás?
    Bitos lesz olyan küldetés is, hogy valamelyik rádiócstornát csináljuk ki.=o)
  • Tibor
    San Andreas szombati adag, ma is jönnek a finom anyagok. Frissült a hivatalos oldal, avagy annyira levan terhelve, hogy 30 perc kell egy gyorsabb nettel rendelkezőnek, hogy bejöjjön legalább a háttér (oldal látogatás az éjszakai órákban ajánlott). Frissítés alkalmából felkerült a játék néhány zenéje hallgatható formában (tíz zene, azokból is csak rövid részlet), aki szeretné tulajdonának tudni a zenéket az megvásárolhatja majd az Interscope Records GTA: San Andreas Soundtrack albumát.

A frissítés alkalmából kiderült néhány zeneállomás neve is. Az IGN.com-on megtalálhatjátok az állomások logóit, itt pedig a lista:

Radio Los Santos

Bounce FM

CSR 103:9

Talk Radio [WCTR]

DST

Radio:X

K-Jah Radio (West)

Megjelent két új kép is, szintén az IGN.com-on. A képeken rádióállomásokat látunk, vagyis az adótornyaikat. A két új kép felkerült a galériánkba, katt a képre és már ott is vagytok:

*Update*: Most már egész jól bejön a hivatalos San Andreas hivatalos oldal, így újabb információkkal tudok szolgálni. A dalokat tartalmazó album dupla CD-n érkezik. A Rockstar ígérete szerint hétfőn megkapjuk a teljes előadó és szám cím listát.
    Info:GTA Online
  • Tibor
  • Tibor
  • Adi
    Csocsesz azt mondja, hogy csak X-es version-ra!:D
  • Hentes Bill #5546
    fék
  • Gabe18
    576-ról /bár csak az aljas kis konzol verziót érinti.../

"A Halo 2 után a San Andreas megjelenésre szánt verziója is közkézre kerülhetett, egyes filecserélő hálózatokon tegnap óta ugyanis egy 3.95 GB-os csomag kering a játék nevét viselve. Az információt egyelőre nem erősítették meg."
  • Hentes Bill #5544
    hmmm, a hivatalos honlapon már vannak zenék is, hétfőre ígérik a teljes soundtrackot, most olvastam a hradwireden
  • Adi
    ja jövőhét pénteken vagy elöbb!;)
  • precision
    Erre csak annyit tok mondani,hogy: hmm
  • Sephi
    En mar nem is nezek semmit mert csak elsirom magam!

ugyis mar hamarosan meglesz!
  • Hentes Bill #5540
    beszarás
  • Tibor
    GTA-s jó estét mindenkinek, nézzük mi terem a San Andreas megjelenése előtt két héttel. Még a szeptember végén történt hivatalos oldal frissülésekor feltöltött mini-videókról készül egy összefoglaló anyag. Magyarán szólva összelettek vágva a mini-videók egy három perces videóra. Mint a videóból kiderül, végre a fegyvervásárlás élethűben történik, az eladó a kezünkbe adja a drágát, a ruhacsere is fülkében történik végre. Megtekinthetünk egy legális munkát is, autókat kell a parkolóba jutatnunk egy szálloda embereként.

San Andreas Mini-videók #2

Az IGN és a Gamespot tovább folytatja a harcot az exlusive cuccokért, most újabb képeket szereztek be. A képek nagy része már ismerős lehet előző híreinkből, épp ezért csak linkelném IGN és a Gamespot galériáját, találtok néhány új képet.San Andreas Mini-videók #2
  • Sephi
    Valoban de ha jobban utanaolvasol latod hogy ennel sokkalta tobb dolog lesz benne :)
  • Kit--Kat
    naahhhh végre:)
  • Sephi
    Ha ooo...igen meglehetosen igazat beszelsz.
  • Kit--Kat
    WHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    Csak félre lehetett érteni................
    Nem azt mondta, hogy jobbak lettek vagy ilyesmi..........
    Csak azt ahogy jötttek a konkurens játékok pl Mafia, úgy fejlődött.
    Mit gondolsz miért lett 3 új város meg vidék???? Mafia meg a DRIV3R miatt.
    És ez a Dojos meg verekedős fíling, az LA miatt....
    Tehát úgy fejlődött ahogy jöttek a vetéjtársak és átvett tőlük ötleteket, ettől még nem mondtam azt, hogy szarabb a GTA...........
    Jááááj
  • Rózsalány
    na pá!
  • Rózsalány
    asse tudom mi az!
  • FREAK
    nem baj, a kritérium az volt, hogy ne Settlers rajongó legyen a hölgy :D
  • Rózsalány
    amúgy én nem szertem a többi autós játékot csak a GTAt meg a Maffiát(kicsit). a Colin, meg a NFS nem jön be
  • Rózsalány
    a perverz!
  • FREAK
    nem autós, NYOMULÓS!!!!! :DDD
  • hykao #5528
  • hykao #5527
    á, semmi.
    volt egy madár, aki autós játékokat kedvelő csajokkal akart ismerkedni, és ennek nyitott egy topikot... :)
  • Sephi
    :DDDDDDDDDDDDDD
  • FREAK
    mai napig van, aki azt hiszi, még F1-ben is :)
  • hykao #5524
    úgy is lehetett, de alapvetően nem úgy kellett...
  • Rózsalány
    ki keresett engem és mér? és milyen topik, és mi volt ütős?
  • Rózsalány
    mivan????
  • Rózsalány
    az autóversenyen én csaltam. aszittem úgy kell - nem?
  • hykao #5520
    hehe, jah, azt olvastam én is... :)))
  • FREAK
    ja, téged keresett tegnap! csak kitörölték a topikot, pedig ütős darab volt :D
  • Rózsalány
    én?