82991
-
#5557 De várom már!!:) :) -
#5556 :DDD
jaaa, megveszünk 1rádióadót és a sajátküldetése lesz neki, hogy szabotáljuk a konkurenciát:DD -
#5555 Igen tudjuk. -
#5554 hiv. oldalon bele lehet hallgatni a rádió adásokba! -
#5553 szép új képek -
#5552 ÁÁÁÁÁÁÁ, nem igaz, most már a célegyenesbe ért a gém, az összes infot, amit eddig nem árultak el, azt most ránk zúdítják -
#5551 És ha szétlőjjük a rádiótornyokat akkor elmegy az adás?
Bitos lesz olyan küldetés is, hogy valamelyik rádiócstornát csináljuk ki.=o) -
#5550 San Andreas szombati adag, ma is jönnek a finom anyagok. Frissült a hivatalos oldal, avagy annyira levan terhelve, hogy 30 perc kell egy gyorsabb nettel rendelkezőnek, hogy bejöjjön legalább a háttér (oldal látogatás az éjszakai órákban ajánlott). Frissítés alkalmából felkerült a játék néhány zenéje hallgatható formában (tíz zene, azokból is csak rövid részlet), aki szeretné tulajdonának tudni a zenéket az megvásárolhatja majd az Interscope Records GTA: San Andreas Soundtrack albumát.
A frissítés alkalmából kiderült néhány zeneállomás neve is. Az IGN.com-on megtalálhatjátok az állomások logóit, itt pedig a lista:
Radio Los Santos
Bounce FM
CSR 103:9
Talk Radio [WCTR]
DST
Radio:X
K-Jah Radio (West)
Megjelent két új kép is, szintén az IGN.com-on. A képeken rádióállomásokat látunk, vagyis az adótornyaikat. A két új kép felkerült a galériánkba, katt a képre és már ott is vagytok:
*Update*: Most már egész jól bejön a hivatalos San Andreas hivatalos oldal, így újabb információkkal tudok szolgálni. A dalokat tartalmazó album dupla CD-n érkezik. A Rockstar ígérete szerint hétfőn megkapjuk a teljes előadó és szám cím listát.
Info:GTA Online -
#5549 -
#5548 -
#5547 Csocsesz azt mondja, hogy csak X-es version-ra!:D -
#5546 fék -
Gabe18 #5545 576-ról /bár csak az aljas kis konzol verziót érinti.../
"A Halo 2 után a San Andreas megjelenésre szánt verziója is közkézre kerülhetett, egyes filecserélő hálózatokon tegnap óta ugyanis egy 3.95 GB-os csomag kering a játék nevét viselve. Az információt egyelőre nem erősítették meg." -
#5544 hmmm, a hivatalos honlapon már vannak zenék is, hétfőre ígérik a teljes soundtrackot, most olvastam a hradwireden -
#5543 ja jövőhét pénteken vagy elöbb!;) -
#5542 Erre csak annyit tok mondani,hogy: hmm -
#5541 En mar nem is nezek semmit mert csak elsirom magam!
ugyis mar hamarosan meglesz! -
#5540 beszarás -
#5539 GTA-s jó estét mindenkinek, nézzük mi terem a San Andreas megjelenése előtt két héttel. Még a szeptember végén történt hivatalos oldal frissülésekor feltöltött mini-videókról készül egy összefoglaló anyag. Magyarán szólva összelettek vágva a mini-videók egy három perces videóra. Mint a videóból kiderül, végre a fegyvervásárlás élethűben történik, az eladó a kezünkbe adja a drágát, a ruhacsere is fülkében történik végre. Megtekinthetünk egy legális munkát is, autókat kell a parkolóba jutatnunk egy szálloda embereként.
San Andreas Mini-videók #2
Az IGN és a Gamespot tovább folytatja a harcot az exlusive cuccokért, most újabb képeket szereztek be. A képek nagy része már ismerős lehet előző híreinkből, épp ezért csak linkelném IGN és a Gamespot galériáját, találtok néhány új képet.San Andreas Mini-videók #2 -
#5538 Valoban de ha jobban utanaolvasol latod hogy ennel sokkalta tobb dolog lesz benne :) -
#5537 naahhhh végre:) -
#5536 Ha ooo...igen meglehetosen igazat beszelsz. -
#5535 WHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Csak félre lehetett érteni................
Nem azt mondta, hogy jobbak lettek vagy ilyesmi..........
Csak azt ahogy jötttek a konkurens játékok pl Mafia, úgy fejlődött.
Mit gondolsz miért lett 3 új város meg vidék???? Mafia meg a DRIV3R miatt.
És ez a Dojos meg verekedős fíling, az LA miatt....
Tehát úgy fejlődött ahogy jöttek a vetéjtársak és átvett tőlük ötleteket, ettől még nem mondtam azt, hogy szarabb a GTA...........
Jááááj -
#5534 na pá! -
#5533 asse tudom mi az! -
#5532 nem baj, a kritérium az volt, hogy ne Settlers rajongó legyen a hölgy :D -
#5531 amúgy én nem szertem a többi autós játékot csak a GTAt meg a Maffiát(kicsit). a Colin, meg a NFS nem jön be -
#5530 a perverz! -
#5529 nem autós, NYOMULÓS!!!!! :DDD -
#5528 -
#5527 á, semmi.
volt egy madár, aki autós játékokat kedvelő csajokkal akart ismerkedni, és ennek nyitott egy topikot... :) -
#5526 :DDDDDDDDDDDDDD -
#5525 mai napig van, aki azt hiszi, még F1-ben is :) -
#5524 úgy is lehetett, de alapvetően nem úgy kellett... -
#5523 ki keresett engem és mér? és milyen topik, és mi volt ütős? -
#5522 mivan????
-
#5521 az autóversenyen én csaltam. aszittem úgy kell - nem?
-
#5520 hehe, jah, azt olvastam én is... :))) -
#5519 ja, téged keresett tegnap! csak kitörölték a topikot, pedig ütős darab volt :D -
#5518 én?