82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Hentes Bill #5396
    olyan (még) nincs
  • Hentes Bill #5395
    jól hallottad
  • Extraboy
    nincs csak ilyen sok xar ami nem muxik
  • Hmuda
    Én nyárról hallottam.
  • vki
    Valaki tud egy normálisan működő PS2 emulátort?
  • Sephi
    Bizony mar itt kopogtat :)

Alitolag marciusban jon Pc-re is :)
  • Extraboy
    25en fog megjelenni?
  • Extraboy
    Márcsak 11 nap? nem is vettem eszre hogy mar ilyen kozel van :))
  • cSuwwi
    ha tényleg egy dupla dvd, inkább nem szedem le, amíg nem olvasom valamilyen fórumon, hogy megy ps2 emuval is.
  • Alien
    jó kérdés

én azért leszedek majd és kipróbálok egy-kettőt hátha működik, bár nem tudom mennyi a valószinűsége, hogy menni fog-e

és ahogy már Zaki is említette, ismét beírom, csakhogy fájjon a szívünk (már akinek nincs PS2-je, mint nekem)

SA Goes Gold!

Grand Theft Auto: San Andreas is complete, ready and waiting to be shipped and played!

gtagaming-en van egy számláló, még 11 nap és 5 óra (biztos lesz majd ilyen ha bejelentik a pontos dátumát a PC verziónak
  • cSuwwi
    Mééééér nincs Pées2 emu pc-re? Mármint működőképes???
  • Hmuda
    ...szal egyszerűbb lenne mindent megoldani egyetlen gombbal, mint beruházni egy controllerbe/joyba/kormányba (megfelelő aláhuzandó).
  • KG21
    right analog stickes joy-al lehetett sétálni, és lassan menni az autóval PC-n is. A kormány pedáljait is meg lehet oldani egy progival, sőt még belsőnézetet is elő lehet hozni szal...
  • Alien
    Na igen, nehéz eldönteni nekem is, hogy sírjak-e vagy nevessek Ha a PC-s változatról lenne szó, akkor a válasz egyértelmű lenne De az még arréb van
  • Kit--Kat
    ja ja az imádom PS2-n a Vice City-be is, hogy lehet normáltempót menni meg ízifékezésejet csinálni, meg Tommyval is lehet sétálni rendesen, ja és hogy, ha épp nem csinálunk semmit nyújtózkodik meg a lábát hajlítgatja:D
  • Amse
    Tényleg.Ez nem is jutott eszembe.Bár lehet, hogy az csak 1 sima közlekedő autó.Az meg mindíg megáll.Én annak is örülök, hogy lesznek benne balesetek.
  • Hmuda
    A minivideók alapján a progi mostmár figyelni fogja a piros lámpát (a minibusszal is megállt a piros lámpánál) szóval van remény.
  • Amse
    Jaja én is szerettem volna néha tisztes polgárként közlekedni, de nem nagyon legetett.Jó lenne ha a SA-ban lehetne.
  • Hmuda
    Én nem próbáltam (még kormányom sincs, annyira nem vagyok benne a versenyzős játékokban), de nagyon hiányoltam a PC-ből a sebességkorlátozó gombot vagy legalább egy cruise controllt.
  • Amse
    Én próbáltam kormánnyal nyomni a Vice City-t, de a pedált gombnak látja szóval semmi értelme.
  • Hmuda
    Ja. Nem kell folyton csutka gázzal száguldozni, itt végre lehetőségem lesz csak kicsit előre nyomni az analóg kart és lassan csorogni a közlekedéssel. Remélem majd a PC-s változatban lesz sebességkorlátozó gomb.
  • Amse
    "és legalább tudok végre lasabban menni, nem úgy mint PC-n"
    wzt most nem teljesen értem?Ps2-őn tudsz menni lassan?Mármint a kocsikkal analóg gombbal?
  • Hmuda
    Nekem az nem "már csak" hanem "még mindig" kategória. Iszonyat várom (és legalább tudok végre lasabban menni, nem úgy mint PC-n).
  • Kit--Kat
    és már csak 2hét
  • Hentes Bill #5372
    hú nagyon jó lesz
  • Hentes Bill #5371
  • Hentes Bill #5370
  • Hentes Bill #5369
    aranyon van a gém... most nem tom, hogy sírjak, vag ynevessek
  • Hentes Bill #5368
    karácsonyra valszeg meglesz. majd mutert bepalizom :P
  • cSuwwi
    "én nem fogok májusig várni a játékra, az qrva isten :P"

úgy néz ki mégis
  • Hentes Bill #5366
    ez eskáhá :D

na no off.

jöhetnének már a képek Las Venturrasról is, meg a teljes térkép :)
  • Amse
    ühüm.akkorse kellett volna elbaszni.
  • Hentes Bill #5364
    ehh ez hosszú... ha nem b*szom el azt a pénzt, amit mondtam, akkor sem tudtam volna megvenni
  • Amse
    nem kéne eljátszani a lóvéd .várd meg a sa-t abban majd szórhatod virtuálisan.
  • Hentes Bill #5362
    ehhh, füstbement terv

talán karácsonyra
  • Hmuda
    OFF:

Egy másik GU-Comics. Nem GTA de poén:

LINK

- Woody! Ez a macska terrorizál.
    - Akkor spricceld le a vizsprével.
    - Nemhiszem, hogy teljesen érted a helyzetet.
  • hen-tes
    loál :D
  • Hmuda
    GUComics

- Mr. Thompson. Tényleg bele akar fogni ebbe a perbe?
    - Hát persze! Ezek a "játékok" gyilkosokat csinálnak a gyerekeinkből.
    - Őőő... Uram, az "akció gomb" még sose ölt meg senkit. Mindenki totál faszfejnek fogja nézni.
    - Okozott ez nekem valaha is gondot?

(szabad fordítás az egyszerűbb megértés végett :D)
  • Alien
    Jaja, én is olvastam valahol.
  • Alien
    Így van