82991
-
#5396 olyan (még) nincs -
#5395 jól hallottad -
#5394 nincs csak ilyen sok xar ami nem muxik -
#5393 Én nyárról hallottam. -
#5392 Valaki tud egy normálisan működő PS2 emulátort?
-
#5391 Bizony mar itt kopogtat :)
Alitolag marciusban jon Pc-re is :) -
#5390 25en fog megjelenni? -
#5389 Márcsak 11 nap? nem is vettem eszre hogy mar ilyen kozel van :)) -
#5388 ha tényleg egy dupla dvd, inkább nem szedem le, amíg nem olvasom valamilyen fórumon, hogy megy ps2 emuval is. -
#5387 jó kérdés
én azért leszedek majd és kipróbálok egy-kettőt hátha működik, bár nem tudom mennyi a valószinűsége, hogy menni fog-e
és ahogy már Zaki is említette, ismét beírom, csakhogy fájjon a szívünk (már akinek nincs PS2-je, mint nekem)
SA Goes Gold!
Grand Theft Auto: San Andreas is complete, ready and waiting to be shipped and played!
gtagaming-en van egy számláló, még 11 nap és 5 óra (biztos lesz majd ilyen ha bejelentik a pontos dátumát a PC verziónak -
#5386 Mééééér nincs Pées2 emu pc-re? Mármint működőképes???
-
#5385 ...szal egyszerűbb lenne mindent megoldani egyetlen gombbal, mint beruházni egy controllerbe/joyba/kormányba (megfelelő aláhuzandó). -
#5384 right analog stickes joy-al lehetett sétálni, és lassan menni az autóval PC-n is. A kormány pedáljait is meg lehet oldani egy progival, sőt még belsőnézetet is elő lehet hozni szal... -
#5383 Na igen, nehéz eldönteni nekem is, hogy sírjak-e vagy nevessek Ha a PC-s változatról lenne szó, akkor a válasz egyértelmű lenne De az még arréb van -
#5382 ja ja az imádom PS2-n a Vice City-be is, hogy lehet normáltempót menni meg ízifékezésejet csinálni, meg Tommyval is lehet sétálni rendesen, ja és hogy, ha épp nem csinálunk semmit nyújtózkodik meg a lábát hajlítgatja:D -
#5381 Tényleg.Ez nem is jutott eszembe.Bár lehet, hogy az csak 1 sima közlekedő autó.Az meg mindíg megáll.Én annak is örülök, hogy lesznek benne balesetek. -
#5380 A minivideók alapján a progi mostmár figyelni fogja a piros lámpát (a minibusszal is megállt a piros lámpánál) szóval van remény. -
#5379 Jaja én is szerettem volna néha tisztes polgárként közlekedni, de nem nagyon legetett.Jó lenne ha a SA-ban lehetne. -
#5378 Én nem próbáltam (még kormányom sincs, annyira nem vagyok benne a versenyzős játékokban), de nagyon hiányoltam a PC-ből a sebességkorlátozó gombot vagy legalább egy cruise controllt. -
#5377 Én próbáltam kormánnyal nyomni a Vice City-t, de a pedált gombnak látja szóval semmi értelme. -
#5376 Ja. Nem kell folyton csutka gázzal száguldozni, itt végre lehetőségem lesz csak kicsit előre nyomni az analóg kart és lassan csorogni a közlekedéssel. Remélem majd a PC-s változatban lesz sebességkorlátozó gomb. -
#5375 "és legalább tudok végre lasabban menni, nem úgy mint PC-n"
wzt most nem teljesen értem?Ps2-őn tudsz menni lassan?Mármint a kocsikkal analóg gombbal? -
#5374 Nekem az nem "már csak" hanem "még mindig" kategória. Iszonyat várom (és legalább tudok végre lasabban menni, nem úgy mint PC-n). -
#5373 és már csak 2hét -
#5372 hú nagyon jó lesz -
#5371 -
#5370 -
#5369 aranyon van a gém... most nem tom, hogy sírjak, vag ynevessek -
#5368 karácsonyra valszeg meglesz. majd mutert bepalizom :P -
#5367 "én nem fogok májusig várni a játékra, az qrva isten :P"
úgy néz ki mégis -
#5366 ez eskáhá :D
na no off.
jöhetnének már a képek Las Venturrasról is, meg a teljes térkép :) -
#5365 ühüm.akkorse kellett volna elbaszni. -
#5364 ehh ez hosszú... ha nem b*szom el azt a pénzt, amit mondtam, akkor sem tudtam volna megvenni -
#5363 nem kéne eljátszani a lóvéd .várd meg a sa-t abban majd szórhatod virtuálisan. -
#5362 ehhh, füstbement terv
talán karácsonyra -
#5361 OFF:
Egy másik GU-Comics. Nem GTA de poén:
LINK
- Woody! Ez a macska terrorizál.
- Akkor spricceld le a vizsprével.
- Nemhiszem, hogy teljesen érted a helyzetet. -
#5360 loál :D -
#5359 GUComics
- Mr. Thompson. Tényleg bele akar fogni ebbe a perbe?
- Hát persze! Ezek a "játékok" gyilkosokat csinálnak a gyerekeinkből.
- Őőő... Uram, az "akció gomb" még sose ölt meg senkit. Mindenki totál faszfejnek fogja nézni.
- Okozott ez nekem valaha is gondot?
(szabad fordítás az egyszerűbb megértés végett :D) -
#5358 Jaja, én is olvastam valahol. -
#5357 Így van