82991
-
#5677 véééégre feka reppet nyomtak a trailer alá, azt a 2Pac számot, ami radio Los Santos-on megy. Nagyon bejön :)) -
#5676 -
#5675 na ennyi, már nagyon várom a cuccot :))) mindjárt meglesem a trailert is -
-
-
-
-
-
-
-
-
#5666 world's largest cock, mekkora poén :DDD
-
#5665 -
-
#5663 jujjdejó, már látszik az egész térkép :) -
joe69 #5662 gametrailers.com-ra is feltettek izibe -
#5661 GTA: San Andreas - Trailer 3 - Las Venturas
Végre, valahára RockStar emberei újra frissítették a hivatalos weboldalt, ahol letölthetitek a legújabb Trailert, és megnézhetitek Las Venturas térképét flash formátumba. Újabb képek mellett újabb kis flash videókat találhatok rajta, ezért is érdemes megnézni! Trailer-ről meg annyit, hogy megint nézhettem, mint a moziban, hiszen az eleje a játék legelejét mutatja be. De inkább nem is húzom az időt, trailert azonnal töltsétek le erről linkről: GTA: SA Trailer 3.
GTASanAndreas.com
-
#5660 biztos hogy fog szövegelni, nem hinném hogy visszalépnének a gta3 felé -
sada67 #5659 A zenei felhozatalon kívül már (5635 hozzászólás) lehet tudni a rádió állomások neveit is. Ez még feltehetően nem teljes lista, ugyanis így elég szegényes lenne:
Radio Los Santos, Bounce FM, CSR 103:9, Talk Radio [WCTR], DST, Radio:X, K-Jah Radio (West)
Újabb hírek www.jatekhirek.hu oldalon (2004.10.18. 20.06) info.
-
#5658 Viszont egy dologról még nem hallottam. Beszélni fog CJ vagy kussol mint a GTA3 főhőse? Nekem Tommy szövegelése jobban bejött, sokkal egyedibb személyisége volt. -
#5657 Ne sírjatok zeneügyileg:
"Over 150 tracks will be included in the game."
Forrás: Gamespot -
#5656 talán érdemes lenne nagyobb oldalakat olvasni, ahol leírták, hogy ezek válogatott zenék -
#5655 biztos -
#5654 de az apoén, hoyg rííl, mint pl 1 Danubius, arra se figyelsz, elmegy a füled mellett miközbe vezetsz, 1 ilyen jó amikor átmész az autópálány SF-be:) -
#5653 gondolom megint lesz egy mp3 könyvtár, ahová saját zenéket lehet berakni. -
#5652 hali! biztos a SAban is lehet majd saját rádjót hallgani nem? -
#5651 na akartam még írni, de vmiért elküldte hamarabb :/
szal DJ Mary-Beth iszonyat gááz :))) -
#5650 hát jobban mint a K-Rose adó meg a Countryzene DJ -
#5649 akkó ez a nigga fíling neked nagyon bejövős túúpekekkel meg strítballozással:D -
Bat #5648 Nájn und nájncig luftbálon
-
#5647 huh, most hallgatom az adókat, eddig a radio Los Santos a legbejövősebb Cypres Hill-el, meg 2pac-al :))) -
#5646 most néztem meg lesz 8 csatorna, szal lesz itt zene bőven :) -
#5645 Nem biztos bár ez tényleg elég kevésnek tűnik. De biztos lesznek olyan csatornák ahol csak pofázni fognak (Chat), nameg mindenhol fogják beszéddel húzni az időt. -
#5644 én itt ismerek 5-6 számot, de nem lesz valami egetverő, a maradék meg SA-hoz legyártott szám lesz valszeg. -
#5643 Nem hiszem hogy csak ennyi zene lesz benne. Ez csak egy válogatás. Szerintem rádiócsatornánként 10-15 előadó tuti lesz. -
#5642 -
#5641 a gta3-ban nem is voltak valós előadók, mégis a trance channel volt nagyon sokáig a kedvencem (a játékon kívűl is).
Amúgy 'press Hill, és 2Pac láttán (bár eleve is) Rap stílus illene a játékhoz, márcsak a fekete főszereplő miatt is. -
#5640 Marcasak kb 10 nap !!!!!! -
#5639 Ebbol bazz en harom eloadot ismerek es egyiket sem csipem.
En nem akarom elhinni hogy csak ilyen zene fog menni. A GTA szamomra 40%-ban a zeneje. Remelem nem akarjak elbaszni... igaz mondom nem ismerem a tobbi szamot! Lehet jok lesznek! Sot! Nagyon remelem hogy jok lesznek :) -
#5638 sokat nem mondanak nekem a címek, de biztos ismerem őket hallásból