82991
-
#5276 még sehonnan -
Adika #5275 hulyeséget bexélek mind1
-
#5274 :DDDDD -
#5273 nem kell a duma zaki, mások is warezolnak itt gátlástalanul, nem szégyen az :) -
Adika #5272 hi all! Honan lehet letölteni a gamet?? elore thx!
-
#5271 én nem mondtam, hogy fél év alatt nem tudok összehozni 18 ropit. az, hgoy most honnan van rá pénzem, azt hiszem sok közöd hozzá nincs :) -
#5270 a trésztésön2 még mindig 40rugó(legolcsóbb helyeken) -
#5269 Érdekes vagy, azt mondod fél év alatt nem tudsz összeszedni rá 18 ropit, de most tudsz venni egy ps2-t. -
#5268 -
#5267 Amse épp ezt teszi, ha jól tévedek :) -
#5266 inkább keressetek 1 PS2es spant gyorsan, az ócsóbb, meg praktikusabb is:D -
#5265 -
#5264 lol :D -
#5263 Akkor mehetek hozzád játszani? -
#5262 ha lenne zsetonom megvenném. de nincs rá 18, vagy nem tudom hány ezer forintom. viszont most úgy néz ki veszek egy ps2-t, mert én nem fogok májusig várni a játékra, az qrva isten :P -
#5261 Majd biztos megvesszük miután kibasznak velünk.=o)Azt várhatják.Majd talán megveszem 2006-ban hogy meglegyen occsón eredetiben, de addig semmiképp. -
#5260 Szerintem vegye meg mindenki eredeti CD be,
hiszen mi is lenne a R*-al, ha mindenki
másolva szerezné meg a játékot.... -
#5259 lehet írni dupla réteget, az én íróm tud. A kétoldalú a legjobb megíród az egyik oldalt utána megfordítod mint a kazettát azt nem nehéz. Csak egy dupla rétegű lemez olyan 2-3 ezer Ft körül van db-ja. -
#5258 tudja vki, hogy akkor mi lesz a helyzet a lemezzel? mert kétoldalú, vagy duplarétegű, vagy faszom lemezen lesz, szal ugye azt is lehet másolni ugye, nem köll megvenni eredetibe? :) -
#5257 teljesen hülyék az új emberek?
-
#5256 :DDD egy átlag NBA live-ozó FBL-est hallhattunk személyében :) -
#5255 Nyugottan! Ez nem is zavar hisz ez egy forum es nem pedig priv forum, de ha kerdezni akarsz akkor kerdezd meg hogy mi tetszene nekik es ne emlegesd a weboldalad mert amennyi kommentedet latom 10/4 min szerepel benne a weboldalad -
#5254 -
#5253 már vártam......"HI!Mikor jelenik + a gamma?" -
#5252 Szerinted a banneren csak úgy viccből villog a 2005/may (gyengébbek kedvéért Május) felirat???????
Az agyam eldobom......... -
#5251 májusban jön pécére, péeskettőre meg 2-3 hét múlva -
#5250 De télleg, ez most a pc-s megjelenés? :) -
#5249 whááááááááááááááááááááááá:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
na mit szóltok, mi lenne ha az egész banner 1 megjelenésből állna????? -
piamania #5248 HI!Mikor jelenik + a gamma? -
#5247 "Nekem az tetszene ha nem itt reklamoznad a weboldalad napi 5x"
Nekem meg az tetszene, ha megfigyelnéd, hogy hányszor írok bele a topicba.
A weboldalam pedig halott, úgyhogy ez ne zavarjon!
És ha megengeded, akkor én továbbra is kérdezősködnék, hogy kinek hogy tetszene.... -
#5246 az se lenne rossz :D -
#5245 Ezentúl ha megkérdezik, hogy milyen sportjátékot ajánlasz, akkor a válasz GTA: San Andreas
Ha megkérdezik, milyen jó életszimulátort ajánlasz, ahol kajálhaszt, gyúrhatsz akkor a válasz GTA: San Andreas
Ha megkérdezik, hogy milyen jó autós játékot ajánlasz, ahol szabadon meetsz akárhova akkor a válasz ..ugye tudjátok? :DD
stb stb :)))
eszméletlen jó játék lesz :DDD Nagyon várom!
-
#5244 odabasz:D -
#5243 remélem lehet majd 1-1 -ezni a helyi fekákkal pénzben is :) -
#5242 A kosárlabda játszása ugyanolyan mellékjátéknak számít, mint pl. a mentős vagy tűzoltós küldetések.
Beszarás -
#5241 Info:GTA Online
-
#5240 A német Man!ac magazin legújabb számában új infók derültek ki a SA-ról.
Bandaháború közben a téged tisztelő bandatagjaidnak különböző taktikai parancsokat adhatsz ki (akárcsak egy háborús stratégiai játékban).
A kosárlabda játszása ugyanolyan mellékjátéknak számít, mint pl. a mentős vagy tűzoltós küldetések.
Akárcsak az előző GTA-kban, a zsaruk 4 csillagnál már rádakaszkodnak, 5 és 6 csillag esetén már töredéknyi esélyed sem lesz ellenük.
A boltok tulajdonosai fegyvert ragadhatnak ellened, ha fenyegetve érzik magukat.
-
#5239 hát ja:DDDDDD -
#5238 -