82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Hentes Bill #5276
    még sehonnan
  • Adika
    hulyeséget bexélek mind1
  • KG21
    :DDDDD
  • KG21
    nem kell a duma zaki, mások is warezolnak itt gátlástalanul, nem szégyen az :)
  • Adika
    hi all! Honan lehet letölteni a gamet?? elore thx!
  • Hentes Bill #5271
    én nem mondtam, hogy fél év alatt nem tudok összehozni 18 ropit. az, hgoy most honnan van rá pénzem, azt hiszem sok közöd hozzá nincs :)
  • Kit--Kat
    a trésztésön2 még mindig 40rugó(legolcsóbb helyeken)
  • Esrohnoil
    Érdekes vagy, azt mondod fél év alatt nem tudsz összeszedni rá 18 ropit, de most tudsz venni egy ps2-t.
  • Hentes Bill #5268
  • KG21
    Amse épp ezt teszi, ha jól tévedek :)
  • Kit--Kat
    inkább keressetek 1 PS2es spant gyorsan, az ócsóbb, meg praktikusabb is:D
  • Amse
  • Hentes Bill #5264
    lol :D
  • Amse
    Akkor mehetek hozzád játszani?
  • Hentes Bill #5262
    ha lenne zsetonom megvenném. de nincs rá 18, vagy nem tudom hány ezer forintom. viszont most úgy néz ki veszek egy ps2-t, mert én nem fogok májusig várni a játékra, az qrva isten :P
  • Amse
    Majd biztos megvesszük miután kibasznak velünk.=o)Azt várhatják.Majd talán megveszem 2006-ban hogy meglegyen occsón eredetiben, de addig semmiképp.
  • TothLaci
    Szerintem vegye meg mindenki eredeti CD be,
    hiszen mi is lenne a R*-al, ha mindenki
    másolva szerezné meg a játékot....
  • Dave000
    lehet írni dupla réteget, az én íróm tud. A kétoldalú a legjobb megíród az egyik oldalt utána megfordítod mint a kazettát azt nem nehéz. Csak egy dupla rétegű lemez olyan 2-3 ezer Ft körül van db-ja.
  • Hentes Bill #5258
    tudja vki, hogy akkor mi lesz a helyzet a lemezzel? mert kétoldalú, vagy duplarétegű, vagy faszom lemezen lesz, szal ugye azt is lehet másolni ugye, nem köll megvenni eredetibe? :)
  • Tibor
    teljesen hülyék az új emberek?
  • KG21
    :DDD egy átlag NBA live-ozó FBL-est hallhattunk személyében :)
  • Extraboy
    Nyugottan! Ez nem is zavar hisz ez egy forum es nem pedig priv forum, de ha kerdezni akarsz akkor kerdezd meg hogy mi tetszene nekik es ne emlegesd a weboldalad mert amennyi kommentedet latom 10/4 min szerepel benne a weboldalad
  • Hentes Bill #5254
  • Dave000
    már vártam......"HI!Mikor jelenik + a gamma?"
  • Alien
    Szerinted a banneren csak úgy viccből villog a 2005/may (gyengébbek kedvéért Május) felirat???????

Az agyam eldobom.........
  • Hentes Bill #5251
    májusban jön pécére, péeskettőre meg 2-3 hét múlva
  • Esrohnoil
    De télleg, ez most a pc-s megjelenés? :)
  • Kit--Kat
    whááááááááááááááááááááááá:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    na mit szóltok, mi lenne ha az egész banner 1 megjelenésből állna?????
  • piamania
    HI!Mikor jelenik + a gamma?
  • TothLaci
    "Nekem az tetszene ha nem itt reklamoznad a weboldalad napi 5x"

Nekem meg az tetszene, ha megfigyelnéd, hogy hányszor írok bele a topicba.
    A weboldalam pedig halott, úgyhogy ez ne zavarjon!

És ha megengeded, akkor én továbbra is kérdezősködnék, hogy kinek hogy tetszene....
  • Alien
    az se lenne rossz :D
  • Alien
    Ezentúl ha megkérdezik, hogy milyen sportjátékot ajánlasz, akkor a válasz GTA: San Andreas

Ha megkérdezik, milyen jó életszimulátort ajánlasz, ahol kajálhaszt, gyúrhatsz akkor a válasz GTA: San Andreas

Ha megkérdezik, hogy milyen jó autós játékot ajánlasz, ahol szabadon meetsz akárhova akkor a válasz ..ugye tudjátok? :DD
    stb stb :)))

eszméletlen jó játék lesz :DDD Nagyon várom!
  • Kit--Kat
    odabasz:D
  • KG21
    remélem lehet majd 1-1 -ezni a helyi fekákkal pénzben is :)
  • Alien
    A kosárlabda játszása ugyanolyan mellékjátéknak számít, mint pl. a mentős vagy tűzoltós küldetések.

Beszarás
  • Tibor
    Info:GTA Online
  • Tibor
    A német Man!ac magazin legújabb számában új infók derültek ki a SA-ról.

Bandaháború közben a téged tisztelő bandatagjaidnak különböző taktikai parancsokat adhatsz ki (akárcsak egy háborús stratégiai játékban).

A kosárlabda játszása ugyanolyan mellékjátéknak számít, mint pl. a mentős vagy tűzoltós küldetések.

Akárcsak az előző GTA-kban, a zsaruk 4 csillagnál már rádakaszkodnak, 5 és 6 csillag esetén már töredéknyi esélyed sem lesz ellenük.

A boltok tulajdonosai fegyvert ragadhatnak ellened, ha fenyegetve érzik magukat.

• Kit--Kat
    hát ja:DDDDDD
  • Hentes Bill #5238
  • Alien