82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Hentes Bill #5637
    csak ennyi van? VC-hez 6 vagy 7 cdnyi zene vót
  • Tibor
    info:GTA Online
  • Tibor
    Mára ígérte a Rockstar Games a San Andreas zenei anyagát bemutató listát, mely rendben meg is érkezet. A hivatalos soundtrackeket tartalmazó album nálunk Európában November 22-én érkezik, míg az Észak-Amerikai kontinensre 23-án érkezik. A dupla CD mellé kapható lesz egy DVD változat is, melyen a történettel kapcsolatos kérdésekre kapunk pontosabb választ. Miért hagyta el Carl San Andreast? Miért késztette, hogy vissza térjen? Természetesen a DVD több kérdésre is választ add, és érdekes információkat árul el. No de itt van a zenei felhozatal:

CD 1:
    1. The Theme From San Andreas
    2. Rage Against The Machine - Killing In The Name
    3. 2 Pac - I Don't Give A *****
    4. James Brown - The Payback
    5. Ronnie Hudson - West Coast Poplock
    6. Guy - Groove Me
    7. Eddie Money - Two Tickets To Paradise
    8. Cypress Hill - How I Could Just Kill A Man
    9. The Maytals - Pressure Drop
    10. Slick Rick - Children's Story
    11. Rick James - Cold Blooded
    12. Raze - Break 4 Love

CD 2:
    1. Ohio Players - Funky Worm
    2. Heart - Barracuda
    3. Compton's Most Wanted - Hood Took Me Under
    4. Lyn Collins - Think About It
    5. Public Enemy - Rebel Without A Pause
    6. Faith No More - Midlife Crisis
    7. Bell Biv Devoe - Poison
    8. Max Romeo & The Upsetters - Chase The Devil
    9. Eric B & Rakim - I Know You Got Soul
    10. Willie Nelson - Crazy
    11. AFI - Head Like A Hole (Bonus track)

Közben a hivatalos oldalon a zenelejátszóban még több zenét, és az eddigieket hosszabban hallgathatjuk meg.
  • TothLaci
    Elnézést kérek azoktól, akiket megtévesztettem ezzel a felirattal, de nem a GTA: San Andreas megjelenési dátuma. Ez egy figyelemfelhívó :)
  • cSuwwi
    Ps2-re lehet, hogy DL-el lesz a lemez, ha tényleg akkora, mint azt rebesgetik. Ha a ps2 tudja olvasni a DL-es lemezeket (és miért ne tudná), szerintem sokkal jobb, mint cserélgetni a lemezeket.

PC-re meg jöhet akár 2 dvdn is, itt nem probléma a dvd csere, nem kell menteni, majd újratölteni a memóriának hála. Bár szerintem a PS2-es megoldás lesz pc-re is. Nem baj, ha DL-es lemezen lesz, ennek is el kell terjednie...
  • Sephi
    Ez a kulombseg a ISO (FULL) es a RIP kozott. Ha a Kalisto vagy a Gameover esetleg az Orgasm tori fel 100%-ban tuti lehecc hogy a ISO (FULL) jatekot kapod meg. Ha mas tori fel akkor is lehet ISO-t kapsz de az mar nem garancia.

De nem latom ertelmet hogy miert ne adna ki a RockStar ket DVD-en a cuccot...
  • cenobite
    "...eszem ágában sincs venni egy olyan szutykot..."

• Dave000
    A sima DVD írót is lehet moddolni, az újabbaknak a 90%-át szoftveresen moddolod és megírja szó nélkül a dupla rétegűeket. Persze csak saját felelőségre.
  • Extraboy
    2004. Október 24. 18:30

Ez all a gtasanandreas.hu-n! Akkor most ez mit is takar? mert elvileg 25-26an jelenik meg vagy russzul tudom?
  • Extraboy
    Sztem ez igy eleg szar lenne bar meg a misszios megoldas normalisnak tunik, de sztem a rengeteg "ertelmetlen videot" + folosleg hangot kiszedik es igy talan 1 DVD lesz...
  • Sephi
    Van ket DVD-es jatek mar nem is egy. Igaz ez mostanaban lett divat.

DE! En ugy gondolom hogy tuti nem fogjak meg az eredeti boltit is dulpa layer-el kiadni. Ha megis megteszik akkor en szvsz azt ugy fogjak megoldani hogy az elso DVD-en lesz egy bizonyos kuldetesig es a masodik a tobbi. Altalban ezt Ps2-on ugy oldaotak meg hogy egy bizonyos pontnal menteni kellet majd kikapcs a gep... berak a masodik DVD es load.
  • Hentes Bill #5626
    2 dvds? és akkor majd cserélgeted játék közbena lemezt? van 2 dvd-s gém ps2-re?
  • Hentes Bill #5625
    irigyellek
  • Sephi
    Nyugi! Tuti nem lesz ket retegu DVD-en! Az a csapat ami majd feltori ugy fogja megoldani hogy ket DVD legyen es kesz. De meg nem is lehet tudni... majd kiderul amikor kiderul.
  • Sephi
    Igen tudok de en inkabb kivarom az eredetit. Az ilyen jatekot bun Warezolni!
  • Sephi
    Majd a digi kamcsival lefenykepezem az fain jeleneteket es kirakom ide :))) Ha akarod majd meg filmet is csinalok :)
  • Kit--Kat
    én is pont így teszek
  • JohnnySmith
    Én mondjuk már beszereztem mindent, már csak a San Andreas hiány(cikk)zik
    DL-s dvd író (LG-4120b)
    PS2 csippelve
    Már 1éve csak ps2 dvd-t töltök.
    (de dl-s lemezt nem láttam sehol ho lehet kapni?)
  • Extraboy
    Nemtudom sztem csak ezert venni egy Dl DVD IROT ami 20e folott van az biztos + meg 2e-ert venni egy lemezt + kicsipeltetni (ha kell) az sokkal tobbe kerul mintha az életbe 1x megveszed eredetibe!
  • KG21
    eszem ágában sincs venni egy olyan szutykot, csak kölcsönbe szerzek egyet
  • Kit--Kat
    +kikellcsippeltetned:)
  • KG21
    Akkor biztos tudja az enyém is, ez megnyugtató. Márcsak egy trésztésön2 kell :)
  • cSuwwi
    az újak már tudják, a régiek közül párhoz már van firmware (pl. az én NEC-emhez is, csak amíg ilyen drágák a lemezek, addig nem akarom frissíteni)
  • KG21
    most miattad lapozgatom itt tanácstalanul a DVD íróm manualját, hogy tud e olyat riogatjátok itt az embert :)
  • Hentes Bill #5613
    ja, csak gondolom egy mezei 20 ezer forintos lg nem fogja megírni
  • Kit--Kat
    mondom aki itt akarja legálisan megvenni az csalódhat, mert várhat 2 hónapot, inkábn rendelje meg az hamarabb megjön.
  • CoolStuff
    DVD emulator powa!;)
  • cSuwwi
    kemény 2 rugó egy DL-es DVD, írók pedig szép számmal vannak már most is
  • Extraboy
    És hogy fogod megírni a dupla DVD-t ha leszeded? ahhoz kulon iro kell [tudtommal] + egy dupla retegu DVD amit rohadt nehez szerezni!

--- tessek javitani ha tevednek de en igy tudom ---
  • balint08
    na ez durvaaa!!!
    csávókám csak úgy viszi ezt az aknavetőt mint egy darab tollpihét!!!!
  • balint08
    tudsz valami jó oldalt ahová szerinted kapából fel fogják rakni????
  • Extraboy
    Jaja énis :) feltéve ha vmelyik boltban el tudom kapni! Majd egy medias meg 576-os havert megkerek hogy tegyen felre egyet :)
  • Alien
    ja
  • Kit--Kat
    dehogynem, fölveszi videóra és átjátsza a gépre és tádámmm képek.......
  • Alien
    De azt hogy? Ott nem lehet screenshotot csinálni gondolom.

Ja különben azt hiszem, hogy a gta-gaming-en lesz majd egy in-game video összeállítás ha kijön a game.
  • Kit--Kat
    ne irogass!!! inkább képeket rakj fel!!
  • Alien
    Gonosz vaaaaagy
  • Alien
    Azt tudom mondani, ami a neved....

bazze(g)

• Alien
    ja
  • Sephi
    Igen! Pontosan! Ahogy megjelenik igerem tiz percenkent irom hogy eppen mit csinaltam es hol tartok!

Konzol Powaaa :))))))))))