82991
-
#5637 csak ennyi van? VC-hez 6 vagy 7 cdnyi zene vót -
#5636 info:GTA Online -
#5635 Mára ígérte a Rockstar Games a San Andreas zenei anyagát bemutató listát, mely rendben meg is érkezet. A hivatalos soundtrackeket tartalmazó album nálunk Európában November 22-én érkezik, míg az Észak-Amerikai kontinensre 23-án érkezik. A dupla CD mellé kapható lesz egy DVD változat is, melyen a történettel kapcsolatos kérdésekre kapunk pontosabb választ. Miért hagyta el Carl San Andreast? Miért késztette, hogy vissza térjen? Természetesen a DVD több kérdésre is választ add, és érdekes információkat árul el. No de itt van a zenei felhozatal:
CD 1:
1. The Theme From San Andreas
2. Rage Against The Machine - Killing In The Name
3. 2 Pac - I Don't Give A *****
4. James Brown - The Payback
5. Ronnie Hudson - West Coast Poplock
6. Guy - Groove Me
7. Eddie Money - Two Tickets To Paradise
8. Cypress Hill - How I Could Just Kill A Man
9. The Maytals - Pressure Drop
10. Slick Rick - Children's Story
11. Rick James - Cold Blooded
12. Raze - Break 4 Love
CD 2:
1. Ohio Players - Funky Worm
2. Heart - Barracuda
3. Compton's Most Wanted - Hood Took Me Under
4. Lyn Collins - Think About It
5. Public Enemy - Rebel Without A Pause
6. Faith No More - Midlife Crisis
7. Bell Biv Devoe - Poison
8. Max Romeo & The Upsetters - Chase The Devil
9. Eric B & Rakim - I Know You Got Soul
10. Willie Nelson - Crazy
11. AFI - Head Like A Hole (Bonus track)
Közben a hivatalos oldalon a zenelejátszóban még több zenét, és az eddigieket hosszabban hallgathatjuk meg. -
#5634 Elnézést kérek azoktól, akiket megtévesztettem ezzel a felirattal, de nem a GTA: San Andreas megjelenési dátuma. Ez egy figyelemfelhívó :) -
#5633 Ps2-re lehet, hogy DL-el lesz a lemez, ha tényleg akkora, mint azt rebesgetik. Ha a ps2 tudja olvasni a DL-es lemezeket (és miért ne tudná), szerintem sokkal jobb, mint cserélgetni a lemezeket.
PC-re meg jöhet akár 2 dvdn is, itt nem probléma a dvd csere, nem kell menteni, majd újratölteni a memóriának hála. Bár szerintem a PS2-es megoldás lesz pc-re is. Nem baj, ha DL-es lemezen lesz, ennek is el kell terjednie... -
#5632 Ez a kulombseg a ISO (FULL) es a RIP kozott. Ha a Kalisto vagy a Gameover esetleg az Orgasm tori fel 100%-ban tuti lehecc hogy a ISO (FULL) jatekot kapod meg. Ha mas tori fel akkor is lehet ISO-t kapsz de az mar nem garancia.
De nem latom ertelmet hogy miert ne adna ki a RockStar ket DVD-en a cuccot... -
#5631 "...eszem ágában sincs venni egy olyan szutykot..."
-
#5630 A sima DVD írót is lehet moddolni, az újabbaknak a 90%-át szoftveresen moddolod és megírja szó nélkül a dupla rétegűeket. Persze csak saját felelőségre. -
#5629 2004. Október 24. 18:30
Ez all a gtasanandreas.hu-n! Akkor most ez mit is takar? mert elvileg 25-26an jelenik meg vagy russzul tudom? -
#5628 Sztem ez igy eleg szar lenne bar meg a misszios megoldas normalisnak tunik, de sztem a rengeteg "ertelmetlen videot" + folosleg hangot kiszedik es igy talan 1 DVD lesz... -
#5627 Van ket DVD-es jatek mar nem is egy. Igaz ez mostanaban lett divat.
DE! En ugy gondolom hogy tuti nem fogjak meg az eredeti boltit is dulpa layer-el kiadni. Ha megis megteszik akkor en szvsz azt ugy fogjak megoldani hogy az elso DVD-en lesz egy bizonyos kuldetesig es a masodik a tobbi. Altalban ezt Ps2-on ugy oldaotak meg hogy egy bizonyos pontnal menteni kellet majd kikapcs a gep... berak a masodik DVD es load. -
#5626 2 dvds? és akkor majd cserélgeted játék közbena lemezt? van 2 dvd-s gém ps2-re? -
#5625 irigyellek -
#5624 Nyugi! Tuti nem lesz ket retegu DVD-en! Az a csapat ami majd feltori ugy fogja megoldani hogy ket DVD legyen es kesz. De meg nem is lehet tudni... majd kiderul amikor kiderul. -
#5623 Igen tudok de en inkabb kivarom az eredetit. Az ilyen jatekot bun Warezolni! -
#5622 Majd a digi kamcsival lefenykepezem az fain jeleneteket es kirakom ide :))) Ha akarod majd meg filmet is csinalok :) -
#5621 én is pont így teszek -
#5620 Én mondjuk már beszereztem mindent, már csak a San Andreas hiány(cikk)zik
DL-s dvd író (LG-4120b)
PS2 csippelve
Már 1éve csak ps2 dvd-t töltök.
(de dl-s lemezt nem láttam sehol ho lehet kapni?)
-
#5619 Nemtudom sztem csak ezert venni egy Dl DVD IROT ami 20e folott van az biztos + meg 2e-ert venni egy lemezt + kicsipeltetni (ha kell) az sokkal tobbe kerul mintha az életbe 1x megveszed eredetibe! -
#5618 eszem ágában sincs venni egy olyan szutykot, csak kölcsönbe szerzek egyet -
#5617 +kikellcsippeltetned:) -
#5616 Akkor biztos tudja az enyém is, ez megnyugtató. Márcsak egy trésztésön2 kell :) -
#5615 az újak már tudják, a régiek közül párhoz már van firmware (pl. az én NEC-emhez is, csak amíg ilyen drágák a lemezek, addig nem akarom frissíteni) -
#5614 most miattad lapozgatom itt tanácstalanul a DVD íróm manualját, hogy tud e olyat riogatjátok itt az embert :) -
#5613 ja, csak gondolom egy mezei 20 ezer forintos lg nem fogja megírni -
#5612 mondom aki itt akarja legálisan megvenni az csalódhat, mert várhat 2 hónapot, inkábn rendelje meg az hamarabb megjön. -
#5611 DVD emulator powa!;) -
#5610 kemény 2 rugó egy DL-es DVD, írók pedig szép számmal vannak már most is -
#5609 És hogy fogod megírni a dupla DVD-t ha leszeded? ahhoz kulon iro kell [tudtommal] + egy dupla retegu DVD amit rohadt nehez szerezni!
--- tessek javitani ha tevednek de en igy tudom --- -
balint08 #5608 na ez durvaaa!!!
csávókám csak úgy viszi ezt az aknavetőt mint egy darab tollpihét!!!! -
balint08 #5607 tudsz valami jó oldalt ahová szerinted kapából fel fogják rakni???? -
#5606 Jaja énis :) feltéve ha vmelyik boltban el tudom kapni! Majd egy medias meg 576-os havert megkerek hogy tegyen felre egyet :) -
#5605 ja -
#5604 dehogynem, fölveszi videóra és átjátsza a gépre és tádámmm képek....... -
#5603 De azt hogy? Ott nem lehet screenshotot csinálni gondolom.
Ja különben azt hiszem, hogy a gta-gaming-en lesz majd egy in-game video összeállítás ha kijön a game. -
#5602 ne irogass!!! inkább képeket rakj fel!! -
#5601 Gonosz vaaaaagy -
#5600 Azt tudom mondani, ami a neved....
bazze(g)
-
#5599 ja -
#5598 Igen! Pontosan! Ahogy megjelenik igerem tiz percenkent irom hogy eppen mit csinaltam es hol tartok!
Konzol Powaaa :))))))))))