691
Saját öngyilkossági gondolatok, közeli rokonok, barátok halála, beszéljünk róla
-
#127 nem tudom említettem-e már, de a Popper Péternek van egy "Hogyan legyünk öngyilkosok" című könyve, amiben minden kedves érdeklődő hasznos tanácsokra lelhet...:))
pl. én biztos megfogadok párat, ha egyszer eldöntöm, hogy öngyilkos leszek (amit jelenleg csak euthanázia jelleggel tartok elképzelhetőnek) -
#126 vagy ugorj le egy 10 emeletes ház tetőjéről, az is biztossss, de ott se lesz vmi szép látvány az ember az ugrás után -
#125 Eddig nem tudtam mi a legjobb, legbiztosabb öngyilkosági mód...de most már tudom...szereztem elég sok videót: balesetek, kivégzések, öngyilkoságok, gyilkosságok, mind amatőr felvételek. Nos arra akövetkeztetésre jutottam hoyg ha egyszer kinyírom magam, akkor fejbelövéssel teszem azt.
Pisztolya szájba, és hagy szóljon. Utána jó ronda az ember de akkro már leszarnám...a lényeg hogy gyors. -
end #124 BERETTA ÜTI A KHIRÁÁÁLYT
VÉGRE
-
#123 nem, csak az akart lenni, de lehet hogy csak baleset volt, szal össze-vissza kombinálják a történetet, ahogy az ilyenkor lenni szokott -
#122 akkor nem lett öngyilkos nem?? :)
Amugy nekem van 1 matrinek jános által dedikált magyarzászlóm!
96' os olimpián irattam vele alá! -
#121 oké, de ne rontsa el kedvünket ilyen, sajnálni kell és tudomásul venni... -
#120 martinek nem halt meg, mert túlélte. -
#119 ne már gyász hírek... -
#118 ok, akkor sorry, csak kicsit félreérthető tényleg az a smiley. sztem van benne vmi igazság. de hogy mi is történt valójában, sztem sosem fogjuk megtudni, de megmondom az őszintét: nem is nagyon érdekel -
szando #117 nem viccelődtem
komolyan kérdeztem (bár a szmájli megtévesztőnek tűnhet), mert erről Zámbó Jimmy jutott eszembe. én már akkor is azt állítottam, hogy a felesége keze benne volt a dologban, és ezt most is fenntartom. nem kevést pénzt kapott az a nő, most biztosan szórja világnak... -
#116 nem szép dolog ilyenről viccelődni. inkább maradtál volna csendben -
szando #115 uhh, durva.
és Zámbó Dzsimmi haláláról mi a véleményetek? :D -
#114 megesik -
#113 olvastátok a hírt? http://index.hu/sport/martinek/ -
#112 Nem olvastam, csak mesélték. -
#111 galaxis utikalauz stopposoknak adamstől :) csak pihenteknek -
#110 ezt mondtam én is :-) -
#109 A pénzzel az a helyzet, hogy valószínűleg megédesíti az életnek nevezett földi szenvedést, de ha valaki csak erre hajt, nagyon pofára eshet a végén, amikor kiderül, hogy az egészből semmit nem vihet magával... -
#108 A pénz nem befolyásolja az embert. Sokan mondják, hogy miután "Imre" gazdag lett, teljesen megváltozott. Ez hülyeség! Imi már azelőtt is hülye volt, csak ne mutatta ki. Aki normálisan fogja fel az életet, az tudja, hogy nem a pénz számít, és ha gazdag lesz, nem fog beleőrűlni, hanem a céljait valósítja meg, és normális dolgokra költi. Pl. sokat utazik. -
#107 Ez nem valami könyvben van? Ahol az egerek kísérleteznek rajtunk. És a számítógép rohadt hosszú ideig gondolkodik, hogy mi az élet értelme, és azt adja ki, hogy 42. Aztán meg kiderül, hogy a válasz jó, csak rosszul tették fel a kérdést. -
#106 nem matamatikuOK hanem A matematikus :)) -
#105 kár hogy anti unreg megoldás miatt nincs tovább a pofázásod. -
#104 egyébként nézz körbe,a bünözök között elég sok a szegény(megélhetési bünözés rulla),és nekem ne mond,hogy egy rablógyilkos vmi ultra jó arc,ugyanakkor sok szegény ugymond normális,ugyanez van a gazdagokkal is,ott is vannak az ilyen leöngyilkoló selejtek,és vannak az alapítványokat létrehozó boldog családi életet élő a vagyonukat az ország és mások hasznára fordító emberek,persze magamutógatók/rongyrázok is vannak,szal a vagyon csak anyagiak szempontjából csinál különbséget :-) aki egy tetünek született az tetü lesz ha megnyeri az 1,2milliárdot a lottó ha egy ócska csöves marad,ez az ember neveltetéséből fakad max,a szüleit meg ugye nem választhatja meg az ember... -
#103 szal akkor te csöves vagy?vagy esetleg egy értelmi 0,egy csökevény?vagy mit akarsz mondani?;-) -
#101 Ön gyilkos? -
#100 attóó' még igaz... -
#99 Calver,Frank99:hááááát ez is jó nagy közhely,a vagyonosság csak azt befolyásolja,hogy mennyi lóvéd van,mást nem :-) szegény is lehet egy lelki sekély,értelmi nulla,meg gazdag is,az meg hogy itt vagy ott több van nem bizonyítható(bizonyíthatóság ownz :-) ),szal ebbe kár belemenni :-)
és az előzö hozzászólásban kifelejtettem a smilekat,szal nem komolyan venni lol -
#98 Freak-nek igaza van,nincs bizonyíték,csak találgatások vannak rögtön az univerzum,a Föld,az élet keletkezésére,a többi nizonyítás meg ezeken a találgatásokon alapul...lehet,hogy van Isten,és tényleg az ő képére vagyunk teremtve,és ez az univerzum az ő műve,az ő kis patkányos laboratoriuma egy olyan világban ahol nem tilos az "emberkísérlet",de ugyanakkor lehet,hogy az univerzum egy véletlen,ahogy a mai tudomány látja,és az élet valójában értelmetlen,csak vagyunk gyereket csinálunk halunk és kész,ki tudja...mindenesetre az tuti,hogy ha tovább élsz(mert nem nyírod ki magad) több pinához jutsz,szal az öngyilkosság hülyeség,és sztem is csak a legönzőbbek tesznek ilyesmit,hogy kibasszanak a túlélőkkel(még ha ők annyira sőtétek,hogy nem látják át,hogy csak ezt érik el,akkor is) -
#97 -
#96 egyrészt ezzel egyetértek, másrészt, ha a pina szimbolikus jelentését nézzük, akkor duplán igazad van :D -
#95 Nem semmi magasröptű filozófiai beszélgetés alakult itt ki. :D -
#94 Amugy meg ha úgy nézzük az életet, hogy ki pusztít ki több fajt, akkor nem a virusok a hibásak, hanem mi. -
#93 Nem saját szemszögből kell nézni, hogy egy cserebogárnak mi a célja, mert az vélemény és nem a tényleges ok. -
#91 Na találtam egy kérdést
"Miért jó az a földnek hogy addig mutálódtak, fejlődtek a fajok amíg létrejött egy olyan szuper okos faj, ami kipusztítja az egész földet..."
????
Nos, képzeld el, hogy tudományos kísérletet végzel, melynek témája "az élet kialakulása, és pusztulása az intelligencia által"
Összeállt? Mindennek megvan a helye. Ezzel csak az a bajom, hogy iszonyat nagy léptékre váltottunk, ilyen távolságból nem látható az egyén és a lélek. -
Draco #90 nem is kérdés volt hanem válasz. Ezt is irtam:"Azért jó hogy a válaszomnak csak a felére válaszolsz." -
#89 Egy kurva kérdőjelet nem találtam, mire válaszoljak? -
Draco #88 Majd utánna nézek a pontos faj neveknek. De a Discoveryn két ilyen fajról is volt szó. Az egyik valami hal volt a másik meg emlős. Azért jó hogy a válaszomnak csak a felére válaszolsz. Vagy az első mondatod lett volna a válasz? -
#87 A Föld csak egy porszem, és ha minden tapasztalat egy plusz pont, akkor minden negatív tapasztalat kettő, ily módon az ember igen hasznos a Nagy Kozmikus Tudás szempontjából.
Arra megkérnélek, említs példát, kis létszámú fajoknál rendszeresen pusztító betegségre, mert én erről lemaradtam. -
Draco #86 Pontosan hogy a kisebb létszámú fajokat támadják meg az "egész fajokat" kiirtó vírusok. Azért is tudják az egész fajt kiirtani. Ha mondjuk a csótányokat megtámadna, nem pusztulna ki az összes csótány mert annyi van belőlük. Szóval a vírusok fajeltüntető tulajdonsága mindig a kisebb létszámú fajoknál jelentkezik igazán. Egyebként az ember agyi kapacitásának miértelme van a természet részéről. Miért jó az a földnek hogy addig mutálódtak, fejlődtek a fajok amíg létrejött egy olyan szuper okos faj, ami kipusztítja az egész földet...