Öngyilkosság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Bár azért véleményem szerint kurvára át kell gondolni...
Voltam épnp már töltött pisztollyal a fejem velé fordítva, felhúzbva, de aztán rájöttem hoyg ennyire hülye azért nem lehetek....de egyszer, ha nagyon nagy bajom lesz....
Kombinálom majd a kettõt: Leugrok a 20-ikról, és közbe fejbelövöm magam 😊
pl. én biztos megfogadok párat, ha egyszer eldöntöm, hogy öngyilkos leszek (amit jelenleg csak euthanázia jelleggel tartok elképzelhetõnek)
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
Pisztolya szájba, és hagy szóljon. Utána jó ronda az ember de akkro már leszarnám...a lényeg hogy gyors.
VÉGRE
Amugy nekem van 1 matrinek jános által dedikált magyarzászlóm!
96' os olimpián irattam vele alá!
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
komolyan kérdeztem (bár a szmájli megtévesztõnek tûnhet), mert errõl Zámbó Jimmy jutott eszembe. én már akkor is azt állítottam, hogy a felesége keze benne volt a dologban, és ezt most is fenntartom. nem kevést pénzt kapott az a nõ, most biztosan szórja világnak...
-the invisible-
és Zámbó Dzsimmi haláláról mi a véleményetek? 😄
-the invisible-
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Riszpekk
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
és az elõzö hozzászólásban kifelejtettem a smilekat,szal nem komolyan venni lol
Riszpekk
"Miért jó az a földnek hogy addig mutálódtak, fejlõdtek a fajok amíg létrejött egy olyan szuper okos faj, ami kipusztítja az egész földet..."
????
Nos, képzeld el, hogy tudományos kísérletet végzel, melynek témája "az élet kialakulása, és pusztulása az intelligencia által"
Összeállt? Mindennek megvan a helye. Ezzel csak az a bajom, hogy iszonyat nagy léptékre váltottunk, ilyen távolságból nem látható az egyén és a lélek.
Riszpekk
Arra megkérnélek, említs példát, kis létszámú fajoknál rendszeresen pusztító betegségre, mert én errõl lemaradtam.
Riszpekk