Öngyilkosság

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Match
végülis az is egy brutális módja a lassu ongyilkossagnak 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Pluskast
Szerintem minden férfi életében megfordúl ez a gondolat. Vagy azért mert nincsen nõ vagy azért mert elhagyta és úgy érzi nem tud tovább nélküle létezni. Persze van aki meg is valósítja, de szerintem vétek eldobni magunktól az életet csak azért mert valami nem úgy alakúl az életünkben ahogy szeretnénk. Én is úgy voltam, hogy áá nekem komoly kapcsolatom nem lesz már az életben és mit mondjak kissé depis is voltam. Aztán tessék most it állaok egy leánykérés kellõs közepén és úgy tûnik bekötöm a fejemet😊))

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Ismét egy kedvemre való topic, szeretek empatikus pszichológust játszani :-)
Nekem is megfordult a fejemben, hogy ha tovább élek, ennél már biztos, hogy csak rosszabb lesz, akkor voltam tizennyolc, és lány a közelben sem, de még beszélgetni sem akarnak velem, satöbbi, satöbbi. Egy oszttársamnak beszéltem róla, hogy lehet, hogy megöngyilkolom magamat, erre (persze, azt vártam, hogy lebeszél, vagy együttérez, vagy vigasztal, vagy valami hasonló) felajánlotta, hogy ha nem lenne elég hosszú kötelem, neki van, szívesen felajánlja a nemes cél érdekében. Nah addig akartam öngyilkolós lenni. Csakazértsem. Utána csak depis voltam, öngyilkolászás nélkül.

(ide majdnem írta néhány beteg sort, de kitöröltem - inkább nem fárasztok.)

Felvétel madmanic öngyilkos iskolájába!!!!
Nagyon figyeljetek mert csak egyszer mutatom meg!!! <#ravasz1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

zaki
😛PPPPP

HuAn82
Pedig nem fáj! Egy f@szi mesélte miután megnyomta a piros gombocskát,hogy...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

K.András
Miért nem probálod ki?😊))

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Punker
tuti nem érzel fájdalmat, inkább lelkileg lehet nehéz eljutni odáig hogy megnyomd a kis piros gombot...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Lynx_TWL
😄DDD naja az is igaz, de engem nyugtalanitana, hgoy elkapnak mielött robbanthatnék, emg az mégiscska fájdalmas ha rövid ideig is😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Match
Jah, poén lenne itt bemenni a békeszállóra (best of cigánytelep), körbetekerve pár ari kis dinamittak, meg rávenni egy WHITE POWER-ös pólót 😊

Punker
én megpakolnám magam pár kiló robbanóanyaggal és irány a gettó, legyen valami haszna ha kinyírom magam.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Match
Ha ügyes vagyok ki tudom tekerni a sját nyakam?
Szerintem lehetséges a dolog...

Lynx_TWL
vmi jó erõs méreg kell, ha meg akarnám ölni magam biztos azt használnék, olyat ami 100%osan öl, nehogy túléljem aztán meg szarul legyek, vagy eleve ne legyek olyan állapotban tõle, hogy fél órát haldoklom aztán szétizzadva száthányva meghalok...gyorsan szépen fájdalommentesen kell 😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

HuAn82
Ja!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Ez egy elég furcsa fórum ,mindenki már az elejétõl kezdve
öngyilkos akar lenni mégis még mindig ide írogat.
Miért nem nyírjátok már végre ki magatok ,hogy ne szenvedjetek!
PResident Evil
utánna meg szétvert fejjel mehecc haza...

FtranX
elõbb ájulsz el, mint hogy meghalnál.

PResident Evil
kötél nélküli bungee?

gPROject

Match
hát én vagy végsõ elkeseredettségben vagy kurvaidesgesen tudnám csak megcsinálni. Halálhangulatom soxor van, de ahhoz azért sok kell hogy kinyírjam magam.
Talán biztos módszer: nyaki üröérvágás. Csak nehezen kivitelezhetõ 😊 Meg biztos nem kellemes .)

FtranX
ugye nem tapasztalatból beszélsz? 😊

gPROject
mert nem a törlésre kell nyomnom, hanem a mehetre 😄

gPROject
Nincs biztos módszer, ha nem akarod teljes elszántsággal, ha viszont akarod akkor bármi megteszi.
Jó, azért bármi nem, mert például egy tompa késsel marha nehéz és idegfeszítõ felvágni az ereidet. Egyszer csak eljutsz odáig, hogy jobban utálod azt a kést, mint bármi mást, és akkor már nem a saját halálod izgat, hanem az engedetlen kés megbüntetése/elpusztítása. 😄D

miért nem ment el az üzi? 😞

harakiri
😄 de keggyettlen vagy!!

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"

Match
Utálok fázni 😊 Akkor inkább kiskanállal kimûtöm a szivemet 😊

harakiri
de ne próbáld ki!!!

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"

harakiri
vodka + hó= részegen megfagyás

Match
bazzeg, szembe azért nem lövöm magam 😊
Már néztem beleúgy a csõbe, hoyg 1 golyót tettem bele, megpörgettem, felhúztam, és pont ott volt ahol megált...na akkor mondom ha ilyen szerencsém van akkor nem döglök meg 😊

gPROject: tudsz mondani egy biztosat ami elvégehetõ egyszerû háztartási eszközökkel? 😄

FtranX
azt mondják szemen át behatol az agyba. 😊

gPROject
mármint a golyó állt meg a fejében 😄

gPROject
Ja, találkoztam már én is a korházban egy sráccal akinek nem jött be a flauber(?). Neki is megállt a fejében. 😄

Aztán találkoztam egy sráccal aki felakasztotta magát, csak a felesége megtalálta és elvágta a kötelet. Hát a srác elég szörnyû látvány volt, vérvörös kidülett sezmekkel és hatalmass sebbel a nyakán.
És láttam sok embert aki agyon szabdalta már magát.

Match
rendes fegyvert nem lehet vásárolni elvileg, itt is cask egy flaubert (így kell írni?) van, szreintem félúton megálta a fejembe, tehát nekem se menne egyszerûen.

gPROject
Ha az ember megakar halni, nem fog lõfegyverre spórolni, fõleg azért sem, mert nem is tudna honnan szerezni. Értem ezt az átlag emberre, s nem pedig a magadfajta Matchók-ra. 😄D

Match
gPROject: jó, lõfegyvert nem eccerû szerezni de ha már öngyilkos leszek akkor annyit csak össszeszedek, bár nekem nem gond mert van.
Gyógyszerrel nem vagyok nagyon kibékülve, mivel volt egy ismerõsöm aki próbálta, de nem sikerült neki (kihánytatták vele), de azt mondta hogy valami rohadt szar volt.
Másik amit jónak találok az az érfelvágás...mikor véradáson voltam akkor jöttem rá hogy egy egész kellemes halálnem, csAK jól kell csinálni. Bár mondjuk lehet hogy miután kifolyik a nagyja azután szar (pl ha leáll a tüdõ, az kellemetlen).

FtranX
jó, akkor megteszi a templomtorony is. 😊

gPROject
Nem tudom honnan szerezne egy átlag ember, átlagfizetéssel lõfegyvert. A gyógyszer a legkézenfekvõbb és talán a legtisztább öngyilkossági módszer. Csak nem szabad elhibázni az adagot. A sok gyógyszer nem árthat -lehetõleg persze nyugtatók és altatók-, ha viszont kevés és túléled bánni fogod. Na nem azt, hogy megpróbáltad, hanem azt hogy elcseszted és tönkre tetted magad. Ha túléled számíts arra, hogy memória zavaraid lesznek(nehezen emlékezel), lassan pörög az agyad, nehézkesebb lesz a felfogásod. Phszihésen nagyon le lehet épülni, föleg ha többször próbálkozol ezzel a módszerrel . Fizikailag sem leszel már a régi. Fáradékonyabb, lasúbb leszel, elõfordulhat, hogy végtagjaid remegni kezdenek.
Ja, és nem árt ha hallgatsz egy kis Portisheadet, az megadja hozzá a kellõ hangulatot.
😄

Ha nem vagytok egyedülállóak, van családotok, vannak barátaitok vagy valaki aki szeret benneteket akkor ne tegyétek! Ugyan azt vallom, hogy mindenkinek megvan a joga, hogy eldöntse mit kezd az életével, beleértve azt is, hogy mikor mi módon akar meghalni, de mások életét ne csesszük el, mert Õk is követhetnek minket és akkor az Õ életét is elvesszük.

Asszem kb ennyi amit errõl a témáról így hírtelen az éjszaka közepén holt fáradtan eltudok mondani.

The Garrett
az itt nincs falun 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

PResident Evil
megtörtént... nem jött be !

FtranX
ha már öngyilkos lennék, biztos, hogy valami jó magas toronyház tetejérõl ugranék le. 😊)

Match
hu, ahhoz nagyon ügyesnek kell lenni 😊

zaki
lol

PResident Evil
még netezek... de lehet hogy megfojtom magam az egérkábellel...

The Garrett
akkor csak simán aludj 1 jót 😛

Match
aludd ki magad....általába hgatásos....aztán majd másnaposan gondolkozol...

PResident Evil
nem történt meg, nem is fog

The Garrett
jó akkor most kötözd le magad 😊

Match
Szokták mondani hoyg az öngyilkosságra sosincs ok, mert nincs olyan erõs indok, amivel meg lehetne magyarátzni azt, hogy miért tetted.
Jah, és a mondás igaz...

PResident Evil
megtörtént !

The Garrett
Jóvanna csak próbáltalak felvidítani 😛 nemsikerült..
Akkor csak1 örök közmondás:
" az élet olyan mint a motor... ha nem megy, be kell rugni."

The Garrett
simán 😊