Öngyilkosság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Nekem is megfordult a fejemben, hogy ha tovább élek, ennél már biztos, hogy csak rosszabb lesz, akkor voltam tizennyolc, és lány a közelben sem, de még beszélgetni sem akarnak velem, satöbbi, satöbbi. Egy oszttársamnak beszéltem róla, hogy lehet, hogy megöngyilkolom magamat, erre (persze, azt vártam, hogy lebeszél, vagy együttérez, vagy vigasztal, vagy valami hasonló) felajánlotta, hogy ha nem lenne elég hosszú kötelem, neki van, szívesen felajánlja a nemes cél érdekében. Nah addig akartam öngyilkolós lenni. Csakazértsem. Utána csak depis voltam, öngyilkolászás nélkül.
(ide majdnem írta néhány beteg sort, de kitöröltem - inkább nem fárasztok.)
Nagyon figyeljetek mert csak egyszer mutatom meg!!! <#ravasz1>#ravasz1>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
๏̯͡๏﴿
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Szerintem lehetséges a dolog...
๏̯͡๏﴿

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
öngyilkos akar lenni mégis még mindig ide írogat.
Miért nem nyírjátok már végre ki magatok ,hogy ne szenvedjetek!
Talán biztos módszer: nyaki üröérvágás. Csak nehezen kivitelezhetõ 😊 Meg biztos nem kellemes .)
Jó, azért bármi nem, mert például egy tompa késsel marha nehéz és idegfeszítõ felvágni az ereidet. Egyszer csak eljutsz odáig, hogy jobban utálod azt a kést, mint bármi mást, és akkor már nem a saját halálod izgat, hanem az engedetlen kés megbüntetése/elpusztítása. 😄D
miért nem ment el az üzi? 😞
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
Már néztem beleúgy a csõbe, hoyg 1 golyót tettem bele, megpörgettem, felhúztam, és pont ott volt ahol megált...na akkor mondom ha ilyen szerencsém van akkor nem döglök meg 😊
gPROject: tudsz mondani egy biztosat ami elvégehetõ egyszerû háztartási eszközökkel? 😄
Aztán találkoztam egy sráccal aki felakasztotta magát, csak a felesége megtalálta és elvágta a kötelet. Hát a srác elég szörnyû látvány volt, vérvörös kidülett sezmekkel és hatalmass sebbel a nyakán.
És láttam sok embert aki agyon szabdalta már magát.

Gyógyszerrel nem vagyok nagyon kibékülve, mivel volt egy ismerõsöm aki próbálta, de nem sikerült neki (kihánytatták vele), de azt mondta hogy valami rohadt szar volt.
Másik amit jónak találok az az érfelvágás...mikor véradáson voltam akkor jöttem rá hogy egy egész kellemes halálnem, csAK jól kell csinálni. Bár mondjuk lehet hogy miután kifolyik a nagyja azután szar (pl ha leáll a tüdõ, az kellemetlen).
Ja, és nem árt ha hallgatsz egy kis Portisheadet, az megadja hozzá a kellõ hangulatot.
😄
Ha nem vagytok egyedülállóak, van családotok, vannak barátaitok vagy valaki aki szeret benneteket akkor ne tegyétek! Ugyan azt vallom, hogy mindenkinek megvan a joga, hogy eldöntse mit kezd az életével, beleértve azt is, hogy mikor mi módon akar meghalni, de mások életét ne csesszük el, mert Õk is követhetnek minket és akkor az Õ életét is elvesszük.
Asszem kb ennyi amit errõl a témáról így hírtelen az éjszaka közepén holt fáradtan eltudok mondani.
Jah, és a mondás igaz...
Akkor csak1 örök közmondás:
" az élet olyan mint a motor... ha nem megy, be kell rugni."
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.