Öngyilkosság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azért egy igaz történet és kiváncsi vagyok a véleményedre hogy te mit tennél..
45 éves nõ, panel lakás, rokkantnyugdíj, 10 éve megállapítottak nála egy kórt amit egyszer régen talán kullancscsípés okozhatott, fokozatos leépülés, pár év alatt a szimpla egyensúlyzavartól eljutott oda hogy már csak tolószékkel tud nagynehezen közlekedni és ez egyre csak roszabb lesz, folyamatosan romlik a látása is.. ja és az orvosok nem tudnak tenni semmit ellene..
néha elmegyek meglátogatni, dumálunk és mindig azt mondja hogy szerezzek neki valamit amivel öngyilkos lehet.. elhiheted hogy rohadt sokmindent mondtam már neki és próbáltam meggyõzni hogy az élet szép.. mert én tényleg tudom.. de csak képzeld magad az õ helyébe.. éveken át a panelban.. egyetlen szórakozás a tv, mostmár néha a net.. és tudod hogy elõbb leszel magatehetetlen mint hogy meghalnál..
te mit mondanál neki hogy meggyõzd?
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
A két helyzet nem különbözik egynástól abból a szempontból, hogy nem látod értelmét az életednek. Szal mindkét embernek ugyanannyi oka van megölni magát.
Szerintem legközelebb inkább gondold újra, mielõtt baromságot beszélsz.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Végülis ja, 15 éves korodban meghalt mindkét szülõd, te meg epilepsziás vagy és szívgyógyszert szedsz, egy lerozzant viskóban élsz minimálbéren, és az egyetlen ember aki valaha is számított neked, pont most hagyott el, és amikor hugyozás után elrakod a szerszámot, kitapintod a hererákodat.
De végülis csak hozzáállás kérdése, állhatok hozzá úgy, hogy kurvajó egy ilyen élet.
Ne füccsé....Be. Szeretem ha hûvös a lakás egy picit!
Ilyen helyes lányok ne öljék meg magukat! Mi lesz akkor velünk? :)
Próbáld magad picit jól érezni. Szerintem ez a dolog nyitja.
-the invisible-
Érdekes belegondolni abba, hogy egy valaha ide író fórumozó egyik napról a másikra öngyilkos lett DD:.
Ha bödönszámra beszedsz mindent ami otthon van, biztosan meghalsz. :D
Amit nem ajánlok, inkább egy célt kell találnia az embernek, amiért képes egész életében küzdeni, egy utat, amin az elõrehaladás elégedetté tesz, és akkor meg sem fordul az ember fejében, számos egyéb problémát is könnyebben vesz. De a két lelkiállapot közül egyik sem képes rálátni a másikra, ezért nehéz a boldog embernek az öngyilkosokat megérteni, az öngyilkos hajlamúaknak pedig nehéz belõle kilábalni. A határvonal nagyon vékony, és visszafelé könnyebb átlépni, elõrefelé viszont küzdeni kell. Ezért az élet és az elõrehaladás nem más, mint kung fu, azaz kemény munka =))
Itt még új vagyok (de nem sokáig)... olvasgattam, h miket írogattok ide... és lenne egy kérdésem: abba például nem gondol bele senki, h vajon mi zajlik azokban az emberekben, amikor arra gondolnak, h nincs más kiut??? Mert bennem eléggé sok dolog kavarog... és okom az megvan(sajnos elég sok is, és nem az, h nem sikerült a félévem), és a nálam már nem válnak be a gyogyszererk... <#pardon1>#pardon1>
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Egyébként én nem vagyok rá kíváncsi "mennyire lenne nagy a szájuk, ha.." =)
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Nos szerintem, felmennék egy húszemeletes tetejére az alábbi kellékekkel:
kés, 3 doboz nyugtató, vízzel teli flakon, gázpisztoly, hashajtó.
elõszöris benyelném az összes gyógyszert ami belém fér, majd beszedek egy rakás hashajtót, majd telenyomom a pofazacskómat vízzel és benntartom. Aztán fogom a kést, elvágom mindkét csuklómon az ütõeremet, pisztoly markol, és ledobom magam a húszemeletesrõl.
Aztán amikor már fél úton járok és rámjön a fosás, vízzel teli számba nyomom a pisztolycsövet, meghúzom és szétküldi agyamat, koponyámat.
Tök fíling látvány lenne egy szétdurrantfejû zuhanó begyógyszerezett holttest amint két ütõerébõl spriccol a vér, és szanaszét fossa magát a levegõben =))9
1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
szerintem a kulcs az h másokért kell élni. ha másoké az életed, akkor nem fogod elvenni tõlük.
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.