Öngyilkosság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Itt a városban volt egy 16 éves csaj, akinek az elvált anyja újra behapsizott, egy párizsi fickót szedett össze. A nõ el akart oda költözni, a kiscsaj meg nem. Szakítottak a barártjával is éppen akkor, a csaj meg leugrott a nyolcadikról egyenesen az elég forgalmas utcára. Biztos ti is éreztetek olyat, hogy "öngyilkos leszek, akkor majd sajnálnak". Õ is ezt érezhette valszeg...
Miközben esett, biztosan megbánta, csak akkor már mit lehet tenni?
-the invisible-
A gyilkos öngyilkosokat én is utálom, ez a saját bajuk oldják meg maguk.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
nyomjuk meg azt a gombot a masik topicban.....ez is ongyilkossag?.....es tenyleg, ha felrobbantom magam es magammal viszek meg 3 embert, akkor az gyilkossag vagy ongyilkossag?.....mert nem mindegy, hogy a pokol 2. vagy a -ha jol emlekszem- 5. bugyraba kerulok
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Fickót sorozásra hívják, katonaorvos vizsgálgatja, kérdezgeti:
-Bármilyen panasz?
-Rövidlátó vagyok...
-Egyéb?
-Aranyerem van...
-Más?
-Lúdtalpas vagyok...
-És még?
-Púpom is van...
-Hát még?
-Porckorong sérülésem van...
-Ennyi?
-Vese elégtelenségben szenvedek...
-ELÉG! Alkalmas!
-Micsoda???!!
-Magának megváltás lesz a hõsi halál!
Amúgy ha valaki valóban meg akarja ölni magát, az megteszi. Az emberek inkább csak fel akarják hívni magukra a figyelmet. A kommunikációs készség hiánya komoly probléma. El kell velük beszélgetni. Meg ilyesmi.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
-the invisible-
-the invisible-
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A csövesek hány százaléka gazdagodott meg késõbb? Hát kétlem, hogy ez vmi nagy szám lenne.
-the invisible-
Ezzel most nem az öngyilkosság mellett beszélek, csak ez egy tény.
-the invisible-
De ha megteszi, utana mar nincs eselye a rendbejovetelre. Nekem is volt nagyon gaz idoszakom, de most megnosultem, van egy gyonyoru kislanyom, es iszonyat jol erzem magam a boromben! Most gondold el, ha ongyilkos leszek, ez mar mind kimaradt volna!
Tehat reszemrol elutasitom, mert a roszz ugyis elmulik egyszer!
Én gyakran foglalkoztam a gondolattal régebben, amikor nem mentek úgy a dolgok, és én soha nem éreztem olyat, hogy ez megfutamodás lenne. Szerintem vannak olyan emberek, akiknek megváltás a halál, és csak a túlélési ösztön miatt túrják napról napra a kukákat, hogy legalább egy falat kenyeret ehessenek naponta.
Nektek mi errõl a véleményetek?
-the invisible-