81624
-
#8465 cicinho öt évre irta alá a madridhoz -
#8464 jön cicinho meg ricardinho és a real király lesz -
#8463 na ez jó hír, hogy nem ide jön -
#8462 még Cassanonak kéne mindkét lábát eltörni :), bár Woodgate példáját látva, ez se lenne Pereznél kizáró tényező :DDD -
#8461 Anglia: Roy Keane a Celtichez igazolt
2005-12-15 14:05 Utolsó módosítás: 2005-12-15 14:05
A várakozásokkal ellentétben mégsem a spanyol Real Madridhoz, vagy az angol Evertonhoz, illetve Boltonhoz, hanem a skót kupagyőztes Celtic Glasgowhoz írt alá szerződést Roy Keane.
A Manchester Unitedtől novemberben elbocsátott 34 éves ír középpályás 2007 nyaráig, azaz másfél évre kötelezte el magát a zöld-fehér klubhoz, ahol heti 40 ezer fontos fizetést kap.
A Manchesterből fegyelmi okok miatt elköldött játékos 12 évig volt a "Vörös Ördögök" labdarúgója, s ez idő alatt Bajnokok Ligáját (1999) és nyolc bajnoki címet szerzett.
Alleluja -
#8460 nemzeti sport=szeny lap :D -
#8459 Nézd meg a nemzeti sport oldalán.
-
#8458 Mert remélem az. -
#8457 Akkor szerinted kamu? -
_Vegeta_ #8456 Ilyen marhasagokat jobb ha el sem olvasol. :D -
#8455 Ma azt olvastam a Nemzeti Sporba hogy Ronaldo elakar menni madridból!Vissza az interbe helyette pedig jönne Adriano.
-
#8454 Diego a Portoból? -
#8453 ja bocsi :)))
hagynák a fenébe a csatárokat, inkább Zidane pótlására találjanak már ki valamit (Kaka szintű játékos kellene legalább) -
#8452 Toni a Realban úgy járna mint Owen!!!Ráadásul szerintem gyengébb képességű is nála! -
#8451 Toni ha 25 lenne, tárt karokkal fogadnám, mert pont egy ilyen csatár kellene, aki nem csak akkor hajlandó fejelni amikor éppen fejbe rúgják a labdával, de jövőre már öreg lesz.
Cicinho nagy tehetség, de hacsak nem akarják Salgadot elküldeni, akkor felesleges volt leigazolni -
Rudee #8450 Úgy legyen. -
#8449 Roy Keane fichará por el Celtic de Glasgow, según la BBC -
Rudee #8448 Sokak szerint Toni + Ashley Cole a 2 célpont, Perezt ismerve #8446. -
Rudee #8447 Woodgate felépült, a Osasuna elleni vasárnapi bajnokin akár jácchat is.
Cicinho januárban állítólag a Fiorentinához kerül kölcsönbe, nyáron pedig jön érte cserébe Toni. Ennek nem örülnék.
A csapat játékosai közül szinte mind azon a véleményen van, hogy Keane-re nincs szükség. A játékos ügynöke szerint nyárig szóló, heti 70 ezer fontos fizetési ajánlatot tartalmazó szerződést ajánlot Perez. Raúl az egyetlen, aki szerint Keane-re szükség lenne... -
Rudee #8446 Ibrahimovic + Henry -
#8445 következő szezonra?
róluk télen volt/van szó -
#8444 szted ha 2 játékost tart arra méltóra hogy a Realban játszon,akkor az a két játékos Keane és Cassano?:D -
#8443 keane, cassano, nem? -
#8442 miért, szerinted kire gondol? -
#8441 A Real Madrid elnöke Florentino Perez elmodta, hogy két nagy játékost is szeretne a következő szezonra Madridba csábítani - egyikük a Seria A-ban míg másikuk a Premier League-ben játszik.
"Van egy játékos az angol ligában akit nagyon szeretek és van egy másik aki az Olasz ligában focizik."
"Nem hinném, hogy van 20 olyan játékos aki a Real Madridban játszhatna. Figo-nak, Zidane-nak, Ronaldo-nak és Beckham-nek megvoltak a képességei ahhoz, hogy ide jöhessenek. Jelen pillanatban szerintem két olyan játékos van aki beférne a Madrid kezdőcsapatába..."
Rosszat sejtek... (vagy átver mindenkit, és nem az az olasz és angol játékos lesz, akire mindenki gondol :DD) -
#8440 remélem keane nem fog idejönni, nem kevdelem a csávót -
#8439 Nézzetek körbe a stadionban! -
#8438 nem mintha te lennél az mti, de én sem bánnám ha nem jönne -
R9 #8437 persze :D ekkora kacsát -
#8436 ha gólokat lőne, engem nem érdekel mennyit színészkedik közben :DD
Deschamps... Inkább már Caro akkor -
#8435 alattomos, nagyképű, színészkedő, primadonna, stb. de hát majd minden meccs elején veszek egy mély levegőt -
#8434 juj:o -
#8433 emberként a tottival 1ütt szánalmas, alattomos, nagyképű, stb... de nagyon jó játékosok. -
#8431 nagyon úgy tűnik hogy a Cassano ügylet komolyodik, amikor megtudta hogy érdeklődik iránta a klub, személyesen függesztette fel a tárgyalásokat az Interrel és Juveval. 5 millióba kerülne.
Franciaországban biztosra veszik, hogy Deschamps lesz az edző -
#8430 sztem Pavonnál jobb, és remélem csak kölcsönbe megy -
#8429 nem lesz nagy érvágás -
#8428 Mejía szinte biztos hogy elhadja télen a csapatot!!! -
Monoton #8427 Miket olvasok : Keane nem jön! Hurrá ás Happy!
egy jó döntés -
#8426 lol :D -
#8425 Erről sehol sem írnak, ezt a haverod találta ki !