81624
-
#8545 én is, de ettől függetlenül nem bántom, 1 órája lett volna a támadóknak emberelőnyben -
Rudee #8544 Hát igen, először azt hittem hogy Pavón volt a vétkes. -
#8543 olyan igazi Pavonos mozdulat volt, ha az nincs, akkor 0-0 -
Rudee #8542 Szerintem összefoltozzák valahogy. -
Rudee #8541 Ja igen, és Helguera hibája. Hirtelen nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek.
Azért vettem ma egy Madridos Adidas sálat, kemény 5 euró volt :D -
#8540 Racing ellen sem játszhat -
Rudee #8539 Zidane bellásáig a támadójáték nagy nulla volt, nemis csoda hogy nem nyertünk. Néhány Osasuna játékos hozzáállása nagy csalódás volt számomra, elég brutális dolgokat műveltek. A Racing ellen azért csak nyerünk. -
Monoton #8538 Nekem kezd elegem lenni Ronaldóból!
Az egész meccsen csak egy helyben állt (kivéve az utolsó 10 percben)!
Az egy dolog hogy befejező csatár de akkor is vmit csináljon már! mert ígg gólt sosem fog rúgni!
Akkor már inkább Soldado játszon helyette v talán mellette!
-
#8537 ha így folytatja a real nemsokára fehér zsebkendőt fognak lobogtatni -
#8536 mély szánalom. egy órá emberelőny után 0-1nél kell az eredmény után futni hazai pályán. ez nem azon múlik, hogy Zidane kezd-e, vagy Beckham a pályán van-e, vagy hogy hol játszik Robinho. -
#8535 1-1 lett. Hát mákotok van. :( :) -
#8534 Nem az eredmény a szégyen hanem a mutatott játék!!!Ha esetleg rúgunk egy gólt/remélem/ akkor is! -
#8533 Na most pörögjünk fől vazzeg, de nagyon!!!!!! -
#8532 ez is szégyen -
#8531 1-1 -
#8530 Nyugi 1:1!!! -
#8529 Tényleg P
-
#8528 aztamindenségit...0-1 -
#8527 ezt nem hiszem el. csípjetek belém, tényleg 0-1? -
#8526 ha nem lenne ilyen töketlen az osasuna már 2-0-ra mennének.
a madrid fog győzni -
#8525 iszonyú szar meccs, minden olyan benne van amiért a focit utálni lehet, rugdosódás, törlesztés, sárga hegyek, mindez 0 helyzet mellett -
#8524 megy az aprítás ezerrel, nem biztos hogy jó hogy emberhátrányban vannak, így betömörülés lesz második félidőben és abból kontra, ami nekünk nem biztos hogy jó... -
#8523 mintha mi lennénk 10en -
#8522 Valaki írjon valami bíztatót, mert én nem nagyon látok semmit!!!
10 emberrel játszik az Osasuna és nincs egy darab helyzetünk se! -
#8521 kibaszott tapló most az osasuna... -
#8520 Casillas a kezdőkörben :D -
#8519 baszki itt bunyó van -
#8518 Salgado majdnem lerúgta Webo fejét amúgy :D
egyébként Valdot lecserélték, épp RC dobott volna, a másodedző aki a cserejátékos mellett állt, elrúgta előle a labdát, majd a lesétáló Valdo meg belerúgta RCbe :D
barátságos pamplonai kis csapat :D -
#8517 ezeknek min 3at rúgunk ma este -
#8516 Robika felrúgta Valdot sárgáért, Punal törlesztésként fültövön vágta 2 perccel később, emberelőnyben vagyunk... -
Monoton #8515 Vki tud streamot? -
Rudee #8514 A RAcingból kiállítottak 3 játékost is, ennyi hiányzó mellett 4-5 góllal kell verni őket a hétközi fordulóban. -
Rudee #8513 Remélem a következő 25 meccsünket követően is valaki után, kissé késve írod be hogy nyertünk -
Rudee #8512 Mai meccsek után a 9. helyen áll a Castilla, kedden a 19. Lleida ellen győzni kell. -
#8511 lassú vagyok -
#8510 vége, maradt az 1-0 -
Rudee #8509 Málaga "B"-Real Madrid Castilla 0-1
G.: Jurado
Egyre biztosabb középcsapattá válnak a fiatalok. -
Rudee #8508 Az Osasuna elleni rangadóra(?) nevezettek névsora:
Casillas, Diego López, Míchel Salgado, Diogo, Pavón, Helguera, Mejía, Roberto Carlos, Raúl Bravo, Sergio Ramos, Guti, Pablo García, Gravesen, Robinho, Beckham, Zidane, Baptista, Ronaldo és Soldado.
Woodgate játékát nem kockáztatja meg Caro, mellette viszont már "csak" Raúl hiányzik. Zidane-t helyre rakták az orvosok, így Ő is ott lesz holnap a Bernabeu-ban. -
Rudee #8507 Jurado góljával vezet a Castilla. -
#8506 Szerintem az egy kicsit túlzás, hogy mákunk van!Az Arsenal szerinem elég jó attól,hogy bajnokságba nem annyira megy nekik.