81624
  • robotnyk
    menjen, segítek csomagolni, lusta fasz, aztán neki áll feljebb ha nem nyalják ki a seggét
  • R9
    év végén jön hozzánk
    [REMÉLEM :P]
  • zaki
    Robinhot cserélték le
  • zaki
    PEREZ PAPA MONNYON MÁ LE
  • zaki
    Ramos mit hagyott ki gigalol, most nézem az összefoglalóban
  • Neuman
    Mi az isten van? Ki kapott a castilla is most ki kap a Madrid is elég csúnya lesz!

Nagyon összekéne már rakni ezt a klubot mert Perez bácsi mostanában csak hülyeségeket csinál!
  • robotnyk
    szünetben ronaldot sürgősen le kell cserélni a picsába
  • R9
    lol,most kapcsoltam a meccsre és azt hittem hogy 0:0 :S
  • zaki
    ennyire rossz a Madrid
  • robotnyk
    2 méterről kimaradt nálunk, 2szer lőttek kapura kb, bement mind2
  • Matthew Prosac
    0-2?
    ennyire jó a Santander...?
  • zaki
    0-2? mi a f@sz?! most kapcsoltam csak oda, mert elfelejtettem, hogy meccs van
  • robotnyk
    katasztrófa, armageddon
  • robotnyk
    mi maradt ki, anyám!
  • Rudee
    Nem csak ott, a Castilla előző 5 meccsén Ő volt az egyik legjobb. Meg hát tudjuk, hogy az Ajax utánpótlás nevelő akadémiáiról kevés béna játékos kerül ki.
  • DJ Bee18
  • zaki
    lol
  • robotnyk
    a marcás kezdőben Zidane csatár, Ramos meg jobb szélső :DDD
    link
  • DJ Bee18
    A Real Madrid Club de Futbol hivatalos közleménye szerint Juan Ramón López Caro marad a felnőtt csapat vezetőedzője a 2005-2006-os idény végéig. Ezt a döntést tegnap késő este hozta meg a vezérkar. Mint köztudott, López Caro a Getafe elleni meccs után vette át a csapat dirigálását a brazil Vanderlei Luxemburgo-t váltotta a kispadon. Eddigi mérlege: 1 vereség a Bajnokok Ligájában, valamint 1 győzelem, és 1 döntetlen a spanyol bajnokságban.
  • robotnyk
    FMben jó :D
  • zaki
    brazilok mé nem lesznek kezdők?
  • Rudee
    Lehet még be is jön neki. RC helyén a Castilla-s Felipe-t megnézném.
  • robotnyk
    asszem Caro kiszórakozza magát amíg ki nem neveznek valakit :)
    jól teszi.
  • Rudee
    Holnap elég érdekes kezdőre lehet számítani. A 2 eltiltott mellett RC sem valószinű, hogy jáccik. Robinho helyett Soldado lesz Ronaldo párja elől. Baptista szintén kikerülhet a kezdő 11ből.
  • Rudee
    A negyedikbe (név szerint Tercera division).
  • polya
    a real c hanyadik osztályban van
  • polya
    a foci.hu fórum egy nagy nulla ez viszont király
  • Rudee
    R.M. Castilla-Lleida 0-0
  • Rudee
    Elírtam, a Castilla-Lleida meccs ma lesz.
  • Rudee
    Tavasszal meg Ő volt az egyik legjobb, az alapján helye lenne a csapatban. Én kipróbálnám S. Ramos helyett, aki visszabattyoghatna a védelembe Pavón helyére.
  • DJ Bee18
    mit vársz te marha, első meccseden egyből piros lap, nem biztos, de szerintem kapott később még egyet...
  • polya
    Noha a felek állítják, hogy békében váltak el, a Real Madrid éléről két hete menesztett Wanderley Luxemburgo mégis pereli a királyi gárdát.

A brazil szakvezető – és persze ügyvédei – szerint a spanyol egyesület addig köteles fizetni az edzőnek, amíg az eredeti szerződése szól, ám a madridiak csak december 31-ig hajlandók utalni. (nso.hu)
  • polya
    A Marca című spanyol lap információi szerint Thomas Gravesen bízik benne, hogy a Real Madrid új vezetőedzője, Lopez Caro több bizalmat szavaz majd neki.

Miután Vanderlei Luxemburgo az utóbbi időben nem igazán számolt a védekező középpályás posztján bevethető játékossal. Ennek megfelelően Gravesent hírbe hozták több Premier Ligában szereplő csapattal, köztük egykori klubjával, az Evertonnal is, de francia és német egyesületek is képbe kerültek. Most azonban sem a vezetőség, sem a játékos nem akarja, hogy útjaik elváljanak.

• polya
    Jótékonysági mérkőzést szervez karácsony második napjára hazájában Roberto Carlos, a Real Madrid világbajnok brazil labdarúgója.

A kopasz hátvéd december 26-án többek között Ronaldo, Robinho, Júlio Baptista, Cicinho és Denilson társaságában a Sao Pauló-i Pacaembu-stadionban lép pályára a helyi hírességekből alkotott vegyes csapatban.

A nézők – a jegy mellett – egy-egy kiló élelmiszer leadásával léphetnek be az arénába, a gála teljes bevételét pedig brazíliai segélyszervezeteknek juttatják el.
  • polya
    Alvaro Mejía, amennyiben lehetősége lesz rá, télen elhagyja a Real Madridot, annak ellenére, hogy jelenleg López Caro ül a királyiak kispadján, aki annak idején a Castillánál csapatkapitányt faragott a játékosból, és aki minden bizonnyal bátrábban fog az utánpótláshoz nyúlni, mint elődei.

"A helyzetem nem változott. Az igaz, hogy López Caro jól ismeri az utánpótlás játékosokat, ami kedvező lehet a fiatalok számára, de továbbra is úgy vélem, hogy fontos, hogy minél többet lehessek a pályán, bármilyen ajánlatra nyitott vagyok. Fontos, hogy minél többet játszon az ember. Tisztában vagyok azzal, hogy eddig nem sok lehetőséget kaptam, és ez gátolja a fejlődésem. Meg fogom hallgatni az ajánlatokat, és remélem, a klub ugyanúgy gondolkodik majd, mint én." - nyilatkozta Mejía.

Arrigo Sacchi ígért változást Mejíának még júniusban. A két fél abban maradt, hogy a téli átigazolási időszakig mindenképpen marad a játékos. Mejía már tárgyalt is a vezetőkkel: "Beszélgettünk a helyzetemről, és amikor beindulnak az átigazolások, meglátjuk mi lesz."

Mejía elismeri, hogy jelenleg nincsenek ajánlatai, de a Getafe érdeklődése továbbra is él. "Örülnék a Getafe-nak. Itthon leszek, és meglátjuk, továbbra is érdekes leszek-e számukra. Egyenlőre nem kaptam semmilyen konkrét ajánlatot." - mondta Mejía.
    forrás: madridista.hu
  • Rudee
    Bécsben. Eredeti ár több volt, csak lehetett alkudozni.
  • Neuman
    Hol vettél annyiért sálat? Én eddig 2500Ft-ért találtam a legolcsóbbat de az elég gagyi. Amit meg akarok venni az meg 4500Ft
  • Rudee
    Szerdán este jön a Racing. Eddig a 17. fordulóra eső meccsek viszonylag jól sikerültek ellenük (1931-32: 0-0, 1961-62: 6-0, 1981-82: 4-0), legutóbb pedig az 1999-2000es idényben sikerült pontot szerezniük a Bernabeuban (2-4 lett).

A Castilla is szerdán jáccik, ők a kieső helyen (19.) álló Lleida ellen lépnek pályára. Érdekesség, hogy az utóbbi meccsek jó eredményeinek és jó védekezésének köszönhetően Cobeno (9 kapott gól 12 meccsen) a 2. osztály kapusainak rangsorában már a 2. helyen áll. Soldado továbbra is holtversenyben vezeti a góllövőlistát.
  • Rudee
    Real Madrid "C"-San Fernando 1-2

1. Real Madrid "C" 38 pont
    2. Pegaso 35
    3. Cobena 32
    4. Pinto 28
    5. Parla 27
    ...
    7. San Fernando 24
    ...
    16. Moscardo 18
    ...
    20. Aranjuez 13

Január 8-án Moscardo-Real Madrid "C" meccsel folytatják a fiatalok.
  • Rudee
    Így van.